kızlar size bir fıkra anlatayımmı bakım anlatıyorum
adamın biri köşeyi dönmüş ölmüş
kızlar size bir fıkra anlatayımmı bakım anlatıyorum
adamın biri köşeyi dönmüş ölmüş
kızlar ben çıkıyorum hoşçakallllllllllllllllllllllllllllllll
anlat :26::26::26::26::26::26::26::26:
kız fıkrayı dinlemeden neden gülüyon yoksam ben bişimi kaçırdım
hoşçakal canımmmmmmmmm:79::79::79::79::79::79:hş.b kıslarrrrrrrrrr...şimdi çıkıyorum bi bakıyım slm veriyim dedim grşrz sonra öptümm kocamannnnn sizleri ii bakın kendinizeee...:79::79::79:
kız allah iyiliğini versin hiç dikkat etmemişim hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanlattımya fıkramı beyenmedinizmi
annemin gelmesi iyide sizin için kötü ama görüşemeyiz malesef kzıyo başına oturunca
:79::79::79::79::79::79::79::79:hş.b kıslarrrrrrrrrr...şimdi çıkıyorum bi bakıyım slm veriyim dedim grşrz sonra öptümm kocamannnnn sizleri ii bakın kendinizeee...:79::79::79:
kız fıkkra okadar bebem anlamadınmı sen
şu an gülmekten patlamak üzereyim
kız ne güzel demi fıkram şaka bir yana çok özledim ya mayıstan beri görmüyorum onu görünce nedense her seferinde hep aglıyorum yasarılıyorum sımsıkı öpüp kokluyorum kız allahım başımdan eksik etmesin
kız böyle ağlamalı şeyler yazma ben çok duygusalım dayanamam ağlarım tabiki allah başımızdan eksik etmesin bende annemede babamada çok bağlıyım allah başımızdan eksik etmesin rabbim hayırlı ölümler versin bak şimcik duygusala bağladım hemen anacığımı arıyayayım :85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
ara canım inan babacım öldü çok zor biliyomusun kaybetmek dün babacıgımı rüyamda gördüm ablalarım yanımda yer sofrasında oturuyoruz öyle bana bakıyo ablama diyorumki allahım babam ölmemiş yaşıyo bak abla rüyaymış diyorum babamın öldügü okadar güzel gülüyoki inan ellerini tuttum öptüm sarıldım temmustan beri görmüyodum eşime dedim babacıgımı çok özledim acaba yavrularımı görmüşmüdür ben göremedim o sarılıp öpmüşmüdür dedim
yaradanım o gün gösterdi babacıgımı bana şükürler olsunki allahıma bana gösterdigi için babacıgımıaileniz hayttayken kıy*****i bilin kalkın ailenizle konuşun arayım sesini duyun bir bayramlarda bir kandillerde bide çok üzüldügümüzde aklımıza gelir dimi ailemiz
bak şimdik beni ağlattın43:kesinlikle haklısın canım sağ iken kıy*****i bilmeliyiz
kız ikimiz kaldık he kimseler kalmamış bende aglıcem şimdi he emesene gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?