Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar size bir mrh dedim
ama sonra sitede sorun vardı
bir daha giremedim
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsız bakalm

kız bu topigin dayakçısı benim len benden başka kimse dövemez :eliniz yakışmaz ben alışmışım dövmeye zatem bir dah görmiyim dövdügünü

iyiyiz seni sormalı

bende iyiyim sevtuncum sanirim tamirat var evinde allah yardimcin olsun cok zor olur evin icindeyken tamirat:18::18:
hali noktasinda acizane fikrimi söylemek istedim canim..benimde evin o halidan ve surekli silkelenmek istiyor inan kollarim yoruldu silkelemekten..ustunde orta sehpemizda asla birsey yiyemiyoruz yendiginde silkelenmesi gerek..birde 2 3 gune bir silkelenmen gerekiyor kirlenmese bile cunku ipleri yan yatiyor görunusu guzel olmuyorr..dolayisiyla kullanisi hic guzel degil ben degistirmeyi dusunuyorum..ama sen bilirsin canim

hosbulduk canim iyiyim sukur,ne olsun iste herkes bebek sorar bebek bekler
etrafdaki arkadaslar hep hamile bende önce evlenenlerin bebegii yasina girecek nerdeysee

artik akrabalarimi bile aramak kimse ile konusmak istemiyorum,cunku herkes her aradigimda bebek soruyor
sanki olsa gizleyecegizzz
kusura bakma canim doldum biraz icimi dökmek istedim..iste böyle sizler neler yapiyorsunuz

kızlar nasılsınız güzel hanımlar oturuyorum bende öyle bi size bakım dedim sevtun sanaçok yakıştırpda güldüğüm bi simge var :57 kopuyorum bu harekete

aynı ben

takma kafana canım ya bırak arama kimseyide ALLAH büyük zamanı gelince olurr

herkez konusup dursunn

sevtuna söyliyelim dövsün onlarıı

kızz sevtun beni öşlebir dövsende kendime gelsemmmm
kız sen yeterki iste seni ben bir evire çevire dövemde beni kim dövecek kız aklım başıma geir belkim
canım bende vaz geçtim canım ya devamlı üstünde yüründügünded çirkin bir havası oluyo ya yıkamsıda sorun olur demi sag olun fikirleriniz için ya nasıl bişey alsam acab bıktım aynı halıları kullanmaktan ya
kızlar size bir mrh dedim
ama sonra sitede sorun vardı
bir daha giremedim
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsız bakalm

hoş geldin canem dedigin dogru ben bile kaç kere girdim kaç kere çıktım be

h.g yeterim nbrrr
iyiym canım bu gün hiç gelemedim
kardeşim sabah kursa gitti öğleden sonrada dr gitti
oğluyla dr gitmek bir işkenceydi
yarında benim dr gitmem gerekiyor
genetiklerim yapılacak
(6 ay önce günerdiler ünvrst den ancak sıra geliyormuş Ağlanacak halmize gülüyoruz yaaa)

Son düzenleme:

aynen canım şuan soran yok allahtan ama 1 ay sonra başlarlar kokmuşlar gıcık oluyorum o soruyu soranlara cumrt günü alışverişe çıktım kıyft bakıorum kaç beden verım dedi ama size o olmaz hamılesınız dedi ileride giyemezsınz dıo yok dedım içim yıne gittti yawwwrumu aklıma getirdiler

kızlar nasılsınız güzel hanımlar oturuyorum bende öyle bi size bakım dedim sevtun sanaçok yakıştırpda güldüğüm bi simge var :57 kopuyorum bu harekete
teşekkür ederim bebem moraller nasıl acaga az kaldı kız çok heyecanlıyım kutumuzdan ne çıkıcak acaba
aynı ben

takma kafana canım ya bırak arama kimseyide ALLAH büyük zamanı gelince olurr

herkez konusup dursunn

sevtuna söyliyelim dövsün onlarıı

tamam canım hemen geliyorum dövmeye
kız benim burdada bazı dengesizler var ya ah elime bir verseler önce neden olmuyo diyolardı şimdide neden düştü öldü diyolar

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum cnm

üzülme cnm yaaa

sorma canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnaım benım senle artık ocak ayında başlarız çalışmalara kurtuldum dıodum artık çalışmalrdan :13: yenıden başlıoruz aman aman rabbım sağlıklı saatlı melekler verır bize inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…