aynı ben
takma kafana canım ya bırak arama kimseyide ALLAH büyük zamanı gelince olurr
herkez konusup dursunn
sevtuna söyliyelim dövsün onlarıı
iyiylik canım sen nasılsın :80::80::80::80::80:kızlar nasılsınız güzel hanımlar oturuyorum bende öyle bi size bakım dedim sevtun sanaçok yakıştırpda güldüğüm bi simge var :57 kopuyorum bu harekete
kız sevtunnnnnnnnnnnnnkız sen yeterki iste seni ben bir evire çevire dövemde beni kim dövecek kız aklım başıma geir belkim
canım bende vaz geçtim canım ya devamlı üstünde yüründügünded çirkin bir havası oluyo ya yıkamsıda sorun olur demi sag olun fikirleriniz içinya nasıl bişey alsam acab bıktım aynı halıları kullanmaktan ya
hoş geldin canem dedigin dogru ben bile kaç kere girdim kaç kere çıktım be
yeterim nbrrrrr
iyiylik canım sen nasılsın :80::80::80::80::80:
kız sevtunnnnnnnnnnnnn
bizi döveceğinine birazda şü YETKİLİLERİ DÖVSEN artık şu bakım birse olmazmııııııııı
iyiylik kuzum senden ne habr
aynen canım şuan soran yok allahtan ama 1 ay sonra başlarlar kokmuşlar gıcık oluyorum o soruyu soranlara cumrt günü alışverişe çıktım kıyft bakıorum kaç beden verım dedi ama size o olmaz hamılesınız dedi ileride giyemezsınz dıo yok dedımiçim yıne gittti yawwwrumu aklıma getirdiler
aynen canım şuan soran yok allahtan ama 1 ay sonra başlarlar kokmuşlar gıcık oluyorum o soruyu soranlara cumrt günü alışverişe çıktım kıyft bakıorum kaç beden verım dedi ama size o olmaz hamılesınız dedi ileride giyemezsınz dıo yok dedımiçim yıne gittti yawwwrumu aklıma getirdiler
teşekkür ederim bebem moraller nasıl acaga az kaldı kız çok heyecanlıyım kutumuzdan ne çıkıcak acaba
tamam canım hemen geliyorum dövmeye
kız benim burdada bazı dengesizler var ya ah elime bir verseler önce neden olmuyo diyolardı şimdide neden düştü öldü diyolar
birde bu sorulari soranlar genelde akraba oluyor,nasil akraba aynlaymiyorum ben yaacanim gecmis olsun uzulme rabbim kaybettiginden daha hayirlisini versin insallah
ne olsun cnaım valla evde olanlar neyapr bilirsin aynı iş güç valla iyiyim şükür olsun
banada dogum ettigimde pazara gittik arkadaşla cuma pazarında bir abla vardı meyva alıyoduk kadın ban çarptı dediki aman yavrum bebege bişey olmadı demi dedi bende bebegim yok beni bırakıp gitti dedim çok agladım kadından ayrılınca
ertesi gün arkadaş dedi pazara gidelim kıyafet alıcaz hemde streesini alır dedi düştüm peşine pazarı gezdik eve geliyoduk bir tanıdık arkadaşım kız oglanı gezmeyemi çıkardın dedi o gün bu gün hiç dışarı çıkmıyorum çünkü istemesenler kırmak ben çok üzülmüştüm ya alllahım bir daha acı göstermesin tek temennim o vallahiseni çok iyi anlıyorum hemde çok
banada aynısı oldu hiç canını sıkma artık önümze bakalım bebem 2yawrularımız için ii olmak zorundayızz canım benım güleleım artk kız sevtun ocak şuabatta hamış kalırızda burdakı herkezle güzel bi topıc açalım rabbım dularımız kabı-ul eder inş
bak şimdi çok dertlendim offffffff ulen offfffffff
:5ii<0:
Banada aynısı oldu hiç canını sıkma artık önümze bakalım bebem 2yawrularımız için ii olmak zorundayızz canım benım Güleleım artk kız sevtun ocak şuabatta hamış kalırızda burdakı herkezle güzel bi topıc açalım Rabbım dularımız kabı-ul eder inş
işşallah canım benim agzın bal yesin hemiama allahtan umut kesilmez diyorum ama allahımın gücüne gitmesin hiç umudum yok ya bunada hamile kalamazsam 7 sene sonra gene hamile kalırsam artık adım 7 senede bir doguran gelin diye çıkar
sevtun yapma bak ben burda sizleri görerek ii olyorum neolur cnımızı sıkmayalım ne olur ben neyapım bende başlarım şimdi ama
işşallah canım benim agzın bal yesin hemiama allahtan umut kesilmez diyorum ama allahımın gücüne gitmesin hiç umudum yok ya bunada hamile kalamazsam 7 sene sonra gene hamile kalırsam artık adım 7 senede bir doguran gelin diye çıkar
sevtun yapma bak ben burda sizleri görerek ii olyorum neolur cnımızı sıkmayalım ne olur ben neyapım bende başlarım şimdi ama
kizlar sizler kac yillik evlisiniz?turkiyedemi yasiyorsunuz`?ben 2 yillik evliyim yurt disinda yasiyorum.varmi aranizda gurbetten
kizlar sizler kac yillik evlisiniz?turkiyedemi yasiyorsunuz`?ben 2 yillik evliyim yurt disinda yasiyorum.varmi aranizda gurbetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?