Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aynı ben

takma kafana canım ya bırak arama kimseyide ALLAH büyük zamanı gelince olurr

herkez konusup dursunn

sevtuna söyliyelim dövsün onlarıı

takmak istemiyorum,ama istemekle olmuyor ister istemez kafam hep orda,daha bir dogru durust doktor bulup tedaviye bile baslayamadik
ne var neden olmuyor?kimden olmuyor onu bile bilmiyoruz

gerci rabbim bile kurani kerimde hicbir kadin bizim taktirimiz olamadan gebe kalamaz buyuruyor..hastaliklar vesile bende..o dilerse olur hazreti meryeme erkek eli degmeden isayi veren o.insallah bizde hayirli evlatlar versinn

ne guldum canim yaaahe yaa söyliyelim sevtun dövsun

kızlar nasılsınız güzel hanımlar oturuyorum bende öyle bi size bakım dedim sevtun sanaçok yakıştırpda güldüğüm bi simge var :57 kopuyorum bu harekete
iyiylik canım sen nasılsın :80::80::80::80::80:
kız sevtunnnnnnnnnnnnn
bizi döveceğinine birazda şü YETKİLİLERİ DÖVSEN artık şu bakım birse olmazmııııııııı

iyiylik kuzum senden ne habr

birde bu sorulari soranlar genelde akraba oluyor,nasil akraba aynlaymiyorum ben yaacanim gecmis olsun uzulme rabbim kaybettiginden daha hayirlisini versin insallah

banada dogum ettigimde pazara gittik arkadaşla cuma pazarında bir abla vardı meyva alıyoduk kadın ban çarptı dediki aman yavrum bebege bişey olmadı demi dedi bende bebegim yok beni bırakıp gitti dedim çok agladım kadından ayrılınca
ertesi gün arkadaş dedi pazara gidelim kıyafet alıcaz hemde streesini alır dedi düştüm peşine pazarı gezdik eve geliyoduk bir tanıdık arkadaşım kız oglanı gezmeyemi çıkardın dedi o gün bu gün hiç dışarı çıkmıyorum çünkü istemesenler kırmak ben çok üzülmüştüm ya alllahım bir daha acı göstermesin tek temennim o vallahi seni çok iyi anlıyorum hemde çok

insanlar neden bu kadar merakli ve dusuncesiz anlayamiyorum,sonucta zaten bebek olsa gizlenmez söylenir ne gerek var soracak,yok olmaz dedikoduyu kim yapacak illa ögrenecekler

birde bu sorulari soranlar genelde akraba oluyor,nasil akraba aynlaymiyorum ben yaacanim gecmis olsun uzulme rabbim kaybettiginden daha hayirlisini versin insallah

amin cnaım hepımız için hayırlısını versın inşş evet bı soruları hep yakınlar soruo anlamıorum benn bu insanalrı

banada aynısı oldu hiç canını sıkma artık önümze bakalım bebem 2yawrularımız için ii olmak zorundayızz canım benım güleleım artk kız sevtun ocak şuabatta hamış kalırızda burdakı herkezle güzel bi topıc açalım rabbım dularımız kabı-ul eder inş

işşallah canım benim agzın bal yesin hemiama allahtan umut kesilmez diyorum ama allahımın gücüne gitmesin hiç umudum yok ya bunada hamile kalamazsam 7 sene sonra gene hamile kalırsam artık adım 7 senede bir doguran gelin diye çıkar

kızlarrrrrrrrrr
ezan okunuyorrrrrrrrrrrrrrr
duarınıza inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
diyorum inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim sesimiziduysun

kizlar sizler kac yillik evlisiniz?turkiyedemi yasiyorsunuz`?ben 2 yillik evliyim yurt disinda yasiyorum.varmi aranizda gurbetten

benımde 4sene üzerıne oldu olsun hakkımızda hayırlsıı cnım böyle düşünme bende ağlıcm ama şimdi :26::26:

sevtun yapma bak ben burda sizleri görerek ii olyorum neolur cnımızı sıkmayalım ne olur ben neyapım bende başlarım şimdi ama

kızlarrrrrrrrr
YAPAMAYIN YAAAAAAAAAAAAAAA
BENDE KÖTÜYÜM AĞLAMAYA YER ARIYORUM NE OLUR GÜZEL ŞEYLER KONUŞALAIM Kİ BİZLERİ GÜZELİKLER BULSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…