• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoş geldin canım nasılsın bugün bakalım:38::38::38::38::38:

temem eşime deyim o dövsün eger o döverse beni bir süre topige beklemeyin size zahmet:1::1::1::1:

ah canım arkadaşım ben size kıyıyorumya ama söz bende övmücem artık sizi:1::1::1::1::1:
hoşbulduk sevtunum bugun biraz daha iyiyim sen nasılsın canım...:54:
hoşgeldin bitanem nasılsın :38::48:

hoşbulduk ebrarım toparlanmaya calışıyorum... yine az az kanamam oluyo tam anlamıyla adet olamadım :14::14:sen nasılsın canım:54::54:

ya kızlar benim sol kasığım çok ağrıyo yumurtlama dönemindeyim çatlıyoda ondan mıacaba bilen varmı

hoşgeldin canım nasılsın

canım gereksiz yere konu işgali olunca mecburen konu taşınıyo yada yeni konu açılması gerekiyo
önceki topicde sayfalar dolduğu için biliyosun yeni sayfa açtık biton uğraştk
oyüzden dedim yani herşey mümkünse kısa ve öz olsun dediğin gibi günde 10 seferde nasılsın iyimisin olmaz selam yazıp konuya girilebilir canım dilerim herkes beni anlar .çünkü geçen sefer derinimde bende çok uğraştık yeni konu açılırken

canım ya kusura bakma hemen sileriz merak etme :38:

yok bitanem onemli degil... keşke kalabilseydim o listede ama hayırlısı böyleymiş demekki:14:

hoşgeldin canım nasılsın

canım gereksiz yere konu işgali olunca mecburen konu taşınıyo yada yeni konu açılması gerekiyo
oyüzden dedim yani herşey mümkünse kısa ve öz olsun dediğin gibi günde 10 seferde nasılsın iyimisin olmaz selam yazıp konuya girilebilir canım dilerim herkes beni anlar .çünkü geçen sefer derinimde bende çok uğraştık yeni konu açılırken

ebrarım iyisin dir umarım kasıklarım ağrıyo özellikle sol yumurtam mı çatlıyo acaba biliyon mu

kıyamazsınız siz kardeşinize be seviyorum len ben sizi :48::48::48::48::48::48:canım kızmada eger anne gelirse geçmişe giremem size zahmet biri ban özelden bildirsin anama yakalanıcagıma polise yakalanırım daha iyi:18::18::18::18:
tamam merak etme ben sana atarım özelden mesaj canım
anneciğinden tırsıyosun dimek :18:
ebraaarrr karrdeeleenn çok tahnksss beybilerr öpüyoruumm siziiiii benide ekleyiinn benimki 4 ocakta olması gerek daha çok var ama olsunn :)) ocak takvimine olur anca :)) :3: :3:
rica ederim canım listecimiz gelsin ekleticem merak etme
heeee,doğruyu söyleyeni kovarlar zaten,eli maşalı derler falan:19:

flancım,dur be,ne torunu,o da olsun ama,ikinci kere de kendi çocuğun,yada çocukların olsun inşallah.
canım,yavaş yavaş olsunda,en sağlıklı yönüyle olsun,bir ayda geçer,beş ayda,yeterki olsun.:49:

:48::48:
sen gülümüzsün olurmu heç ben takıldım azcuk gerekirse döversinde abla değilmisin yaa

gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler:71:kardelen bhr canım hayırlısı olsun canım inşallah tutar gelişmelerini takip etmeye çalışırım sitede sorun olmadığı sürece tabiiki dualarımız seninle canım:16:

selam ben geldim nasılsınız kızlar:64::64::64::64:
hoş geldin canım benim galiba öyle oluyo ben iki aydır yumurtladıgımı anladım ama elimden bişey gelmiyo ocaga ne kaldı demi hayırlısı artık:17::17::17::17::17::17::17:
kardelenim dün geldi pc okumaya başladım o zamanda site gitti akşamda iş güç giremiyorum eve git yemek yap ortalığı topla derken saat oluyor 9 sonra da bir bakıyorum ki adamda bende kanepelerde uymuşuz şimdi sorun yokda ilaç bitince nasıl olacak bilmiyorum uyuya uyuya olmuyor malum zaten biz bu yolda telef oluruz gibime geliyor acaba yol yakınken ben bu işten vazgeçip direk torun sevmeye mi odaklansam mesala oğlanı 18 yaşında evlendirsem :96:anaaaaam ben iyice yedim kafayı sanırım neyse Allah'tan hafta sonu dr var 1,5 dozdu ya yarım yada tam inebiliriz :94:yavaş gidiyoruz diye kızıyordum ama psikolojik olarak değilde fiziksel olarak belli ediyor kendini ilacın azalması baş dönmesi falan yapıyor birde diğer dr folik plus vermişti o da dokundu biraz sürekli baş dönmesi ve bulantı var o yüzden alıştıra alıştıra gitmek en iyisi sonuçta 14 sene bekledim Allah ömür verirse bir ay daha beklerim fazladan yeterki başa dönmeyeyim bundan çok korkuyorum çünkü:26:
kader arkadaşım üzülme kıyamam:48::48::48::48::48::48::48:
selam ben geldim nasılsınız kızlar:64::64::64::64:

ebrarım beni hamileler listesinden cıkarırmısın canım:14::14::14:
canım kusura bakma seni inan üzmek istemezdim öne alayım dedim :14::14::14::14::14:
kızlar ben geldim umarım iyisinizdir ben iyi sayılırım aşılama işlemine başladık hayılısıyla
bismillah diyelim ozaman canım hadi allahtan hayırlısı:16::16::16::16::16:
ya kızlar benim sol kasığım çok ağrıyo yumurtlama dönemindeyim çatlıyoda ondan mıacaba bilen varmı
kız kaçırma ovalisyon testleri var pc de ordan yap ben öle yapmıştım bide kızlar benim gibi pko olanlar adetinden 10 gün önce bebege vesile olsun derim ben geç yumurtluyoruzya oluyo ben 2 oglumada öle hamile kaldım allahın izniyle:16::16::16::16::16:

ebraaarrr karrdeeleenn çok tahnksss beybilerr öpüyoruumm siziiiii benide ekleyiinn benimki 4 ocakta olması gerek daha çok var ama olsunn :)) ocak takvimine olur anca :)) :3: :3:

tamam,beoncuk gelince ekler canım.

kardellencimn,hayırlısı olsun canım ama ya kanalın olmadığı taraftan yumurtlarsan,dr onu nasıl ayarlıcak canım?

hoşbulduk sevtunum bugun biraz daha iyiyim sen nasılsın canım...:54:

hoşbulduk ebrarım toparlanmaya calışıyorum... yine az az kanamam oluyo tam anlamıyla adet olamadım :14::14:sen nasılsın canım:54::54:

allah hayırlısıyla nasip etsin bi bebiş inşallah en kısa zamanda

yok bitanem onemli degil... keşke kalabilseydim o listede ama hayırlısı böyleymiş demekki:14:
pelinim inşallah 9 ay o listede olucaksın bitanem hiç canını sıkma hepimiz orda olucaz nasipse
buarada ben iyiyim şükür şimdi çıkmam gerek acil işim çıktı sonra görüşürüz :38:
ebrarım iyisin dir umarım kasıklarım ağrıyo özellikle sol yumurtam mı çatlıyo acaba biliyon mu

iyiyim canım çok saol
valla benimde yumurtlama dönemlerinde ağrım olur inşallah yumoş çatlarda döllenir canım

aramıza hoşgeldin canım
bizim listemiz var zaten boncuk arkadaşımız ekler seni olurmu

oyy kıyamam ya nezor hepde soğuk havaları bulur
inşallah gelmez bitanem allahım gönlüne göre versin stres yapma ama

selam kuzu gel öpeyim seni hasret giderelim olurmu :48::38:

abla sözü dinlemiyeni pataklıycam sevtun gibi :41::1:
evet çok haklısın lütfen herkes geçmişe gözatsın yoksa inanın birbirimizden haberimiz olmuyo
bide ben bişey rica edicem şu nasılsın iyimisin muhabbeti olmasın çünkü çok yer kaplıyo ve sayfalar hızlı ilerliyo buna editörlerde kızıyo enazından sorunlarımızı ve mutluluklarımızı konuşalım .gelen ben iyiyim sizlerde iyisiniz desin bitsin kısa ve öz yani .inşallah herkes beni anlyışla karşılar .bu şekilde giderse tekrar yeni konu açılıcak

sevtunum boşa uğraşma bu herüflere yaranılmaz israfcı olsak daha iyiydi belki
balık konusunda balıkcının dediğini dinledim lezzeti hiç bozulmuyo aklında olsun

nedemek canım sen saol ağzına yüreğine sağlık
evet asker gitti hayırlısıyla hepsi evine döner inşallah rabbim yar ve yardımcıları olsun

:38::38:

canım ablam sen dersınde yanlıs anlarmıyız tabı kı ole yaparız bundan sonra

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun...hayırlısıyla saglıklı alırsın kucagına inş bebişini...

hoşgeldin canım iyi olmaya calışıyorum sen nasılsın...

yumurtlama dönemindeyim dün bi dinlenelim dedik bügün bi uyandım sol kasığım müthiş ağrıyo üzüldüm acaba çatlıyoda geç mi kaldık diye :18::18::18:

ayy canım hayırlı olsun inşallah allahım yüzünü güldürsün hamiş haberini alıcaz inşallah
ama hep pozitif olcaksın ona göre :48:

amin inşallah canım şimdi klomen kullanıyorum cuma günü bitecek partesi günü doktora gidicez eğer sol tarafda 2 veya 3 yumurta gelişirse inşalllah gelişicek çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba günüde aşılama olucak

allah hayırlısıyla nasip etsin bi bebiş inşallah en kısa zamanda
amin canım rabbim hepimize nasıp etsin hayırlısıyla saglıklı bir bebiş...:emir_bebek:
pelinim inşallah 9 ay o listede olucaksın bitanem hiç canını sıkma hepimiz orda olucaz nasipse
buarada ben iyiyim şükür şimdi çıkmam gerek acil işim çıktı sonra görüşürüz :38:

iyiyim canım çok saol
valla benimde yumurtlama dönemlerinde ağrım olur inşallah yumoş çatlarda döllenir canım

inş ebrarım ya hepimiz 9 ay o listede oluruz allahımın iznıyle...güle güle canım sonra gorüşürüz inş:38:

hoşgeldin canım nasılsın

heee,şimdi hatırladım,eski topicte bi ara,sakın bizi geyik bölümüne aktarmasınlar,bebek harici konular konuştuğumuz için yazıyodu,ama anlamamışım demekki.
bundan sonra dikkat edelim bence,sağol uyarın için,eminimki herkez anlar seni,bunda kırılıncak bişey yok,neticede siteninde kuralları var:70:

Back
X