• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canlar bu gün genetik tesler için ünvrst gittik
ya çok zor bir gündü
yorucuydu
(6 ay önceden bu güne randevu verdiler ..şaka gibi:30::30::30::30::30::30:)
3 4 haftaya alırsınız sonucu dediler
bakalım inşşş bir sorun çıkmaz
sorada yeniden mikro deneyeceğiz
bakalım bu sefer bahtımıza ne çıkacak

yalana gerek yok sevtuncuğum korkuyorum başa dönmekten ciddi sıkıntılarım oldu yeniden yaşamak istemiyorum Allah yaşatmasın inşallah yalnız bebek fikri beni ciddi ciddi toparladı sanki bebekle birlikte bütün kötülükler hastalıklar gidecek gibime geliyor hani her doğumda vücut kendini yeniler toparlar durumu varya o yüzden olursa normal doğum istiyorum ilkide normaldi ve çok kolay bir doğumdu ama dr izin vermiyor sanırım paniklememden ve sorun çıkmasından korkuyor bakalım hayırlısı olsunda onu o zaman düşünürüz:97:

kızlar burdayım ama yazılanlara cevap veremeyebilirim biraz işim var...:54:

pelıncım artık uzulme yaaa dun yazdıgımı gordunmu bılmıyorum ama doktorun korun dedıyse korun canım bak sahıp olup kaybetmek daha zor dımı en ıyısı bekle ve saglıkla kucagına al ınsallah

yalana gerek yok sevtuncuğum korkuyorum başa dönmekten ciddi sıkıntılarım oldu yeniden yaşamak istemiyorum Allah yaşatmasın inşallah yalnız bebek fikri beni ciddi ciddi toparladı sanki bebekle birlikte bütün kötülükler hastalıklar gidecek gibime geliyor hani her doğumda vücut kendini yeniler toparlar durumu varya o yüzden olursa normal doğum istiyorum ilkide normaldi ve çok kolay bir doğumdu ama dr izin vermiyor sanırım paniklememden ve sorun çıkmasından korkuyor bakalım hayırlısı olsunda onu o zaman düşünürüz:97:

canım inşallah bebişinle tüm sıkıntıların gitsin inşallah

ya çok zor bir gündü
yorucuydu

inşallah bi sorun çıkmaz istediğin gibi sonuçlanır o sonuçlara göremi mikro deeniyecek siniz

ya çok zor bir gündü
yorucuydu

canım merhaba sen aşılma denemişmiydin

bu aya benide ekleyin bende bu ay bebiş için azimliyim bu ayın sonu
ayın sonu derken,30 31 mi yazalım sungercim?
ben kaçar 2 saate burdayım çok öpüyorum sizi görüşmek üzere :38::48:
iki saat çok be cano,çabık gel:4:
yumurtlama dönemindeyim dün bi dinlenelim dedik bügün bi uyandım sol kasığım müthiş ağrıyo üzüldüm acaba çatlıyoda geç mi kaldık diye :18::18::18:
olacağı olursa zaten olur,takmamaya çalış,zaten hep,acaba bugün mü yumurtladım,tutturdum mu,kaçırdım mı demekten hamile kalamıyoz,en iyisi mümkün olduğunca rahat olmak.
kardelencim,devlet desteğiyle mi yaptırıyon aşılamayı?
şunu biliyosun değil mi,inşallah ona gerek kalmazda,eğer devlet desteğiyle tüp bebek yaptırcaksan,illaki iğneyle aşılama yaptırmış olmalısın,klomen ve o tarz haplarla yapılanı rapor vermeye yeterli görmüyo devlet malesef.

kızlar isim varmiorum ama bu yumurtlama döneminde arkadaşım eczaneden jel almış ismini vermiorum topik kapanır konuyu kapatmasınlar die ismini burda yazmıyorum. o tamamen doğalmış ve ilk denemesinde hamile kalmış spermlerin yumurtalıklara zarar göemeden ulaşmasını sağlıyormuş biraz pahalı ben bu ocaktada hamile kalamazsam bi aliim diyorum kullanan varmı aranızda hiç

Back
X