hoş geldin cici nasılsın canım
sanırım yok kızzzzzzz
eczaneleri arıyodum görmedimCanım işte cuma günüüü dedii doktorumm offff napcam bilmiyomm gerçii gerek kalmıcak gibi dedi ama
selam kızlar benim de dileğim anne olmak ama eşim istemiyor depresyona girdim... ne yapacağım? bana yardım edinbelki istesede olmaz ama istememesi çok ağrıma gidiyor...
saoll canımm yaa iyiyimm şükür doktorum güzel şeyler söledi mutluyumm bide iğneyi bulsaydımm daha güzel olcaktııı sen nasılsın canımm
canım selam eşine kızmamak elde değil benimkide istemiyodu efe efe bak şimdi 2 yıldır olmuyo ben onu dinlediğime pişmanım keşke zamanında dinlemesemde bildiğimi işlesymişim bence bildiğini işle
slm
sizin neden olmuyor bebişş.
slm benim bi kızım var 6 yaşında ikinci olmuyo dr sebeb bulamıyo her şey yolunda diyo ama bilmem niye olmuyo senin ki
cici35 iğnemi arıyomuş ama pregnly mi arıyomuş nerde oturuyoki ankaraysa bulabiliriz ama başka yerlerde yok bence ovitrelle kullansın oda aynı ama biraz pahalı kardeloş senden naber canım
herkeze merhaba iyi akşamlar ciciş izmirde oturuyor cnm
tüh kaçırdıık o zaman ankarada da yok aslında benim aramadığım eczane kalmamıştı en son hiç ummadığım bi yerde saklanmış bi eczanede buldum gerçi ovitrelle de aynı işi görüyo niyette önemli gelirse diyelim sen napıyosun
hoşbulduk canım bende hepinizi çok özledim yaa.evet canım başına oturunca kalkmak bilmiyo vallahi
ah canım yetişemedimmi sana hoş geldin bebem bu aradaçok ösledim kız seni
kız yeter benimkinin işi çıktı bende girdim sagolsun çagırandan
cici selam canım..çok sevindim yumoşlar büyümüş inşallah igneyede gerek kalmaz..bi kere bende öyle bulamamıştım ama ecz biyerden sipariş etmişti..cumaya daha var..istersen eczaneye söyle getirtsinler onlar bi yolunu bulur isterlerse ama ugraşmak isteyene tabihuu huuuu ben geldim şimdi doktordan geldimm kızlarr ikitane yumurtamm oluşmuşş herşeyy yolunda çok güzeelllamaa sadece bi sorun var bi iğnepregynl verdi çatlatmak için bulamadım yokk diyo bütün eczanelerrr
canım benim hoşbuldukk artık gecelerdeyimselam kızlar,derinim gelmiş,çok sevindim.
yetercim,geçen sana oralar soğuk olmaz dedim ama ben ordayken çok fena üşürdüm,bide evde baca yoktu,zaten kalorifer sistemide yapmıyolar genelde,soğuklar az oluyo diye,elektrkli ısıtıcılarla donuyodum resmen.
şükür ordan geldim,bu şükür soğuktan dolayı değil ama,artık sadece gezmeye gelmek,belki emeklilikte gelmek isterim.:82:
ne olsun cnm hep aynı işte takıylıyorumsen nasılsın
kızlar ben buralardayım arada gelir yazarım.çok yoruldum bugün.küçük odaya taşındık da salondan...hal kalmadı az dinleneyim.gelirim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?