- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
cici,hayırlı olsun,inşallah döllenir yumoşların,pregny bulmak zor oluyo gerçekten,şimdilerde dr lar genelde ovitrelle veriyolar,o da aynı işlemi görüyo,bence dr una tlfnda sor.
80 küsür ovitrelle iğne.
cici35 iğnemi arıyomuş ama pregnly mi arıyomuş nerde oturuyoki ankaraysa bulabiliriz ama başka yerlerde yok bence ovitrelle kullansın oda aynı ama biraz pahalı kardeloş senden naber canım
slm kardelosum nasılsın tatlım bı bakım dedım sıze cıkcam hemen mısır hasladım sızın oralardan:86:gel beraber yıyelım
yok canım,dinlemiyo kimse abla sözü,hele sevtun,asla dinlemiyo
haklı ama boncuk,gene ben bişey dicem,kötü kadın müzeyyen olcam ama,kimse geçmişe göz atmadığı için,kim ne demiş,kimin ne derdi var göremiyo,bazen sırf o anlık bişeyler yazılıyo,oysaki burda daha anlamlı paylaşımlar yapılıyodu bi zamanlar.(geçmişe bakanlar,paylaşımları paylaşanlar sözümden dışarı)lütfen alınmayın.
ben bakıyom ama bazen yazmaya fırsatım olmuyo beni affet saffet pardon kardeloş
evet malesef,naptın,düzeldi mi pc,yapıldı mı,yoksa gene delikanlınınkini mi aşırdın:82:
senin bu ay son mu ilacın?
bugün aleyna da dr a gitcektiş,görümcesinin de sonuçları alıncaktı,inşallah müjdekli haberlerle döner.
canım ben aldım öne hakvimi ama altındakini sil üzülmesin garibim
iğne ararsan söyle eczaneden sorup ayırttıralımamin inşallah canım şimdi klomen kullanıyorum cuma günü bitecek partesi günü doktora gidicez eğer sol tarafda 2 veya 3 yumurta gelişirse inşalllah gelişicek çatlatma iğnesi yapılacak çarşamba günüde aşılama olucak
HAYIRLI UGURLU OLSUN
ARALIK AYI LİSTEMİZ
QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------12 ARALIK
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------22 ARALIK:97:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK
OCAK AYI LİSTEMIZ
ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:128:
YETERRRRR------------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:94:
HAMıŞLERıMıZ
ZEYN77---------------------------------------------------------------------------------------------
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
bu ilkmi aşılaman daha önce oldumucanım özel doktorum kendi muayenesinde yaptıracak şey klomen bitince çatlatma iğnesi vurulcam eşimde devlet hastanesinde spermi laborutuvardan geçtikten sonra doktorun muayenesine getircek zaten çok yakın hastane ile doktorun yerin arası sen ğne derken neyi kastettin
canım ya ovitrelle de var aynı içeriğe sahip burda dr lar hep onu veriyolar sadece biraz pahalı olduğu için yoksa herşeyiyle aynı hemde pregnyl den 2 adet ondan 1 adet vurulman yetiyocanımm evet izmirde oyuruyorum vede yokk hayırlısıı artıkk yaa bulamadımm bu akşam bütün nöb.ecz. aradım amaa yokkkk
slm kardelosum nasılsın tatlım bı bakım dedım sıze cıkcam hemen mısır hasladım sızın oralardan:86:gel beraber yıyelım
canım selam eşine kızmamak elde değil benimkide istemiyodu efe efe bak şimdi 2 yıldır olmuyo ben onu dinlediğime pişmanım keşke zamanında dinlemesemde bildiğimi işlesymişim bence bildiğini işle
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
ALEYNA.....................20
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti
HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE........................20
ALEYNA.......................20
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13bitti
28 yaşına geldim,olmamasından çok korkuyorum...
bildiğini işle demişsin nasıl olacak o??
ebroşum,canım,tam çıkarken geldin,sadece beş altı dakikam var.böyle olcam yoksa
canım işine karışmak gibi olmasın ama eğer eşin korunmuyorsa sen ona demeden korunmayı bırak hamile kalırsan acaba nasıl oldu gibi şeyler söyle benimde kızımdan sonra eşim bira bekleyelim okula başlasın düzene girelim dedi tam 2,5 sene uğraştık bir sürü sorun her ay hayal kırıklığı ama şimdi keşke korunmayı bıraksaydık dedik ama iş işten geçti sana kalmış bildiğini yap
senin kocada varya artık fazla olmaya başladı dizim bitti geldim offfff
bizdede bitti işte dizi,keşke bizdeki daha geç saatte bitseydi
ya bişey sorucam saçlarımı boyatmıştım boyadan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı ilk defa böyle oldu sizinde başınıza geldimi hiç korkuyorum ya daha çok dökülmesinden :18:
benim hep olur,boyarım,bi hafta hiççç döküğlmez,sonrasında tel tel,tomar tomar.ya bişey sorucam saçlarımı boyatmıştım boyadan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı ilk defa böyle oldu sizinde başınıza geldimi hiç korkuyorum ya daha çok dökülmesinden :18:
hemen arayımda azcık daha uzatsınlar madem ya bak derinimde gelir birazdan nasıl olcek bu iş?yokmu çaresi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?