Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cici,hayırlı olsun,inşallah döllenir yumoşların,pregny bulmak zor oluyo gerçekten,şimdilerde dr lar genelde ovitrelle veriyolar,o da aynı işlemi görüyo,bence dr una tlfnda sor.
80 küsür ovitrelle iğne.

aminnnn canımmm inşallahhh canımm dedii bunu bulman zor dedi zaten sadece garantii olsun dedii başka önerirlerse ne yapayım dedim yaptırma dediii amann bilemedim zaten allaha şükür para probşemdeğill cözümm olucaksa eger

cici35 iğnemi arıyomuş ama pregnly mi arıyomuş nerde oturuyoki ankaraysa bulabiliriz ama başka yerlerde yok bence ovitrelle kullansın oda aynı ama biraz pahalı kardeloş senden naber canım

canımm evet izmirde oyuruyorum vede yokk hayırlısıı artıkk yaa bulamadımm bu akşam bütün nöb.ecz. aradım amaa yokkkk

canım ben aldım öne hakvimi ama altındakini sil üzülmesin garibim

iğne ararsan söyle eczaneden sorup ayırttıralım

bu ilkmi aşılaman daha önce oldumu
canımm evet izmirde oyuruyorum vede yokk hayırlısıı artıkk yaa bulamadımm bu akşam bütün nöb.ecz. aradım amaa yokkkk
canım ya ovitrelle de var aynı içeriğe sahip burda dr lar hep onu veriyolar sadece biraz pahalı olduğu için yoksa herşeyiyle aynı hemde pregnyl den 2 adet ondan 1 adet vurulman yetiyo

canım selam eşine kızmamak elde değil benimkide istemiyodu efe efe bak şimdi 2 yıldır olmuyo ben onu dinlediğime pişmanım keşke zamanında dinlemesemde bildiğimi işlesymişim bence bildiğini işle

28 yaşına geldim,olmamasından çok korkuyorum...
bildiğini işle demişsin nasıl olacak o??

28 yaşına geldim,olmamasından çok korkuyorum...
bildiğini işle demişsin nasıl olacak o??

canım işine karışmak gibi olmasın ama eğer eşin korunmuyorsa sen ona demeden korunmayı bırak hamile kalırsan acaba nasıl oldu gibi şeyler söyle benimde kızımdan sonra eşim bira bekleyelim okula başlasın düzene girelim dedi tam 2,5 sene uğraştık bir sürü sorun her ay hayal kırıklığı ama şimdi keşke korunmayı bıraksaydık dedik ama iş işten geçti sana kalmış bildiğini yap

ben geldim moralim bozuk biraz seydam bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm arkadaşımıza dua edelim çabucak toparlansın inşallah .offf insan nediyeceğini bilemiyo
sungercim saol canım ağzına sağlık ekliycem şimdi
DERİNİM canım arkadaşım şükür kavuşturana senin yazılarını ismini görmek bile çok güzel saolsun kocişin teşekkürlerimizi ilet nasılsın bitanem çooooooooooook özledim seni
BONCUKUM afiyet olsun canım keşke bende atsaydım buzluğa
CİCİ hadi hayırlısı olsun inşallah yumoşların büyür çatlar ve döllenir canım gelsin buay bebişin
BİRSENİM naber kuzu gel bi öpeyim özledim seni yaa

ilaçların yan etkileri vs. en sonunda korunmaktan vazgeçtim, eşim korunuyor artık ve çok dikkatli malesef...

ya bişey sorucam saçlarımı boyatmıştım boyadan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı ilk defa böyle oldu sizinde başınıza geldimi hiç korkuyorum ya daha çok dökülmesinden :18:

ya bişey sorucam saçlarımı boyatmıştım boyadan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı ilk defa böyle oldu sizinde başınıza geldimi hiç korkuyorum ya daha çok dökülmesinden :18:

canım ya şeydamın bebeğini kaybetmesine bende üzüldüm neden olmuş bilen varmı acaba saçlarında boya bazen hafif yakıyo canım ondandır düzelir ama sende iyisindir inşallah

benim hep olur,boyarım,bi hafta hiççç döküğlmez,sonrasında tel tel,tomar tomar.
hemen arayımda azcık daha uzatsınlar madem ya bak derinimde gelir birazdan nasıl olcek bu iş?yokmu çaresi acep

ya yok işte,bikaç gün idare edersem izin koparırım belki,şimdi biter namazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…