Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benim kocam ısrarla ve de umutla bebeğin normal bi şekilde yani tüp,aşılama vs olmadan gelmesini bekliyor.... çok beklersin 2,5 yıldır gelecek olan gelirdi deyip haykırasım var ama susuyorum bakalım umudunu kırmamak için :14: :14: :14:
2-3 ay kadar bekleyeceğiz dedik, inşaallah süreyi uzatmaz...
erkekler tüp yada aşılama yöntemi ile gelen bebeği kolay kabullenemiyormuş, normal yolla bebek sahibi olamayınca da kendilerini tam olarak baba kabul edemiyormuş. bunları da doktorum söyledi. eşinize zaman verin, o da bu bekleyişe dayanamayacak kendi isteği ile gelecektir dedi.
hadi bakalım inşaallah görürüz o günleri de
:4: :4: :4: böyle tutup kolumuzdan çabuk gidip aşılama yaptıralım ben beklemek istemiyorum baba olmak istiyorum der inşaallah kocalarımız

benimki kesin dayanır adamdaki inat bebekde olsaydı bekletmez geirdi :41::50:

hoşgeldin aramıza canım dilerim enkısa zamanda anne olursun[/QUOTE]

hoşbulduk amin dilerim isteyen herkes bir an önce kavuşur bebişine

benim kocam ısrarla ve de umutla bebeğin normal bi şekilde yani tüp,aşılama vs olmadan gelmesini bekliyor.... çok beklersin 2,5 yıldır gelecek olan gelirdi deyip haykırasım var ama susuyorum bakalım umudunu kırmamak için :14: :14: :14:
2-3 ay kadar bekleyeceğiz dedik, inşaallah süreyi uzatmaz...
erkekler tüp yada aşılama yöntemi ile gelen bebeği kolay kabullenemiyormuş, normal yolla bebek sahibi olamayınca da kendilerini tam olarak baba kabul edemiyormuş. bunları da doktorum söyledi. eşinize zaman verin, o da bu bekleyişe dayanamayacak kendi isteği ile gelecektir dedi.
hadi bakalım inşaallah görürüz o günleri de
:4: :4: :4: böyle tutup kolumuzdan çabuk gidip aşılama yaptıralım ben beklemek istemiyorum baba olmak istiyorum der inşaallah kocalarımız

valla benimkinden umut yok ama yinede bekliyom işte ama beni o anlamsı lazım ben ondan daha çok etkileniyorum ama o illede doğal tamam onu anlıyorum ama 2 yıl oldu olmuyo bi tana kızım var o doğal bi şekilde oldu evlendim 2. ayda hamileydim ve beni korkutan böyle benim gibi bikez anna olmuş ve bir daha bebeği olmayan kişi sayısı hiç bebeği olmayandan daha fazlaymış biliyormusun bunları düşününce kafayı yiyorum işte

canımmm çok geçmiş olsun :71:
hoşgeldin canım cok teşekkür ederim ...
hoşbuldum saol pelinim
demek testlerini yaptırcaksın yaparlarsa çok iyi normalde 3 düşükten sonra yapıyolar malesef
ama özelde yaptırabilirsin inşallah hiçbir sorun çıkmıycak tatlım

ebrarım biliyorum canım ama özelde yaptırırım bidaha böyle bişey yaşamak istemiyoruz... ikimizde sevincimizzi yaşayamadık eşim cok destek oldu sagolsun üzüntüsünü belli etmedi bana moral verdi...oda şimdi korkuyo bekleyelim dedi doktora gidip tahlıllerimizi yaptıralım benim icinde iyi olur sorun varsa en azından ona göre tedbirimizi alırız...allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin...

ablasının güzeli gelmiş ablasına küsmüymüş
ablalara küsülmez bunu biliyosundur galibama :59:
gel öpüşüp koklaşalım bitsin dargınlık :48::73::38:

hayırlı günler kızlar,site gene bakımdaydı nedense,afet olcak başımıza bu site,bu gidişle,paso bakımda.
aleynacım,görümcene çok çok sevindim,nedense kendim hamile olmuşum kadar mutlu oldum,rabbim sağlıklı bir hamilelik nasib etsin inşallah,sizinde sonuç güzel çıkar inşallah canım.
tuğçem,canım,yapma yaaaa,ay ALLAHIM korumuş,dikkat etmeye çalış,olmassada git annnelere,bak çok korktum.
tutişim,seninkide tehlikeli bişey,ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun inşallah.
kardeloşumm aminn canım bnm sağolasınn
selam kızlar:16:

aleynacım cok teşekkür ederim...inş bundan sonra hayırlısıyla saglıklı hamilelik gecirip bebişlerimizi kucaklarımıza aırız...

derinim hoşgeldin canım cok özlemiştim...seni gördügüme sevindim:54:

seydama bende cok üzüldüm allah sabır versin inş bidaha hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı alır kucagına bebişini...

kızlar bende dün cok kötüydum acile kaldırıldım hapı bıraktıktan sonra kanamam cogaldı cok sancı cektım sonra doktorum muayehanesine cagırdı orda ufak bir mudahale ederek icimi temizledi serum takıldı...şimdi daha iyiyim allaha şükür rabbim hic birimizi böyle üzücü şeyler yaşatmasın inş hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...
pelincim geçmiş olsunnn...
PELİNİM canım çok geçmiş olsun düşükde sancı ve kanama baya oluyo senin ilaç içtiğin için olmamıştı allahım bidaha yaşatmasın kuzum bununla bitsin bütün sıkıntıların

TUTİŞİMMMMMMMMM ablasının balı dün kaç kez aklıma geldin biliyomusun akşam arıycaktım seni kociş erken geldi daldım gittim .kara kediyi varya yolarım aramıza kimse giremez bunu bil :29:buarada yarın napıyosun?butaraflara gelirmisin?eşin tahlil vericekmiş hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah kuzum .seviyorum seni bunu bil :48:çaydanlık nasıl okadar saat tutuşmamış yaav allah korumuş senide balım

TUĞÇEM canım arkadaşım dikkat et kendine allahım korumuş gerçektende bende ohatayı yaptım bikere :53:.buarada gönlüne göre ev yokmu kuzum

ALEYNAM çok sevindim ya görümcene sağlıkla sıhhatle kucağına alır inşallah .darısıda size olsun hepimizede tabi.test sonuçlarınızda çok iyi çıkar umarım

NANELİM eşler niye böyle anlamıyorum benimkide aynı yaa normal olursa olur diyo galiba adamlar bizden daha çok yoruldu .hakkında hayırlısı olsun bitanem

CİCİ dualarımız seninle inşallah müjde vericeksin buay tatlım

KARDELOŞUM selam kuzu nasılsın?

FLANIM seydama mesaj atarım birazdan hepinizin dileklerini iletirim çok saol canım .sen nasılsın

SUNGER hoşgeldin evet gördüm canım ekledimde saol ağzına sağlık

hahahaaa yol ablammm yolll bende yolarımm :9:
valla bende bilmiyorum sabah 8buçukta çıktım evden üstelik eşimde evdeydi girmemiş hiç mutfaga koku falan da yoktu evde:)
Allah korudu işte:30:
ablam testi umut'ta yaptırıcaz koşuyolundayım yarın sonra temizlik falan geçen haftada yapamadım yine doktordaydım :)

valla benimkinden umut yok ama yinede bekliyom işte ama beni o anlamsı lazım ben ondan daha çok etkileniyorum ama o illede doğal tamam onu anlıyorum ama 2 yıl oldu olmuyo bi tana kızım var o doğal bi şekilde oldu evlendim 2. ayda hamileydim ve beni korkutan böyle benim gibi bikez anna olmuş ve bir daha bebeği olmayan kişi sayısı hiç bebeği olmayandan daha fazlaymış biliyormusun bunları düşününce kafayı yiyorum işte

ahh canım hiç olmazsa senin elde var 1, bizde o da yok evlendik evleneli bebiş bekliyoruz, hiç hamilelik sevinci bile yaşayamadım. olmuyor işte, bunu da eşim kabullenemiyor bi türlü...
bitki kürleri, ilaçlar vs ne gerekiyorsa da yapıyoruz.
Allah hepimizinde gönlünün muradını versin. bu bekleyiş çok zor...

hoşgeldin canım cok teşekkür ederim ...

ebrarım biliyorum canım ama özelde yaptırırım bidaha böyle bişey yaşamak istemiyoruz... ikimizde sevincimizzi yaşayamadık eşim cok destek oldu sagolsun üzüntüsünü belli etmedi bana moral verdi...oda şimdi korkuyo bekleyelim dedi doktora gidip tahlıllerimizi yaptıralım benim icinde iyi olur sorun varsa en azından ona göre tedbirimizi alırız...allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin...

canımya çok haklısın engüzelini düşünmüşsün biraz masraflı olur ama yıpranmazsın bizim gibi çünkü tekrar tekrar yaşamak insanı bitiriyo .bak benim eşim şimdi hiç düşünmüyo çocuk
eşin güçlü olmak zorunda o boynunu bükerse sen çokdaha kötü olursun ben ilk bebişimi kaybettiğimde eşimin gözünün içindeki sevinç sönmüştü çok koymuştu bana bebeğimi kaybetmekden çok onun mutluluğu gitti ona yandım resmen :43:allahım hiçbirimize yaşatmasın

kardeloşumm aminn canım bnm sağolasınn

pelincim geçmiş olsunnn...

hahahaaa yol ablammm yolll bende yolarımm :9:
valla bende bilmiyorum sabah 8buçukta çıktım evden üstelik eşimde evdeydi girmemiş hiç mutfaga koku falan da yoktu evde:)
Allah korudu işte:30:
ablam testi umut'ta yaptırıcaz koşuyolundayım yarın sonra temizlik falan geçen haftada yapamadım yine doktordaydım :)

valla birlikte yolalım :1:
bidaha dikkatli ol kuzum evden çıkarken heryeri kontrol et
demek umuta gidiyosun gitde banada bilgi ver benim inatcı razı olur birgün belki :28:
anladım kuzum yarın görüşemiycez ozaman olsun nasipse buluşuruz bigün

ahh canım hiç olmazsa senin elde var 1, bizde o da yok evlendik evleneli bebiş bekliyoruz, hiç hamilelik sevinci bile yaşayamadım. olmuyor işte, bunu da eşim kabullenemiyor bi türlü...
bitki kürleri, ilaçlar vs ne gerekiyorsa da yapıyoruz.
Allah hepimizinde gönlünün muradını versin. bu bekleyiş çok zor...

canım çok haklısın bi kere bile olsa o duyguyu yaşamak çok güzeldi sana bunu söylemekten çekiniyorum ama allah nasip etsin inşallah bana kızma ne olur ama emin ol bi kere de olsa bin kerede olsa doyulmuyo be canım evlada istiyon da istiyon işte a:43::43::43:ama önce allah hiç olmayanlara taddırsın inşallah sonra bana

canımya çok haklısın engüzelini düşünmüşsün biraz masraflı olur ama yıpranmazsın bizim gibi çünkü tekrar tekrar yaşamak insanı bitiriyo .bak benim eşim şimdi hiç düşünmüyo çocuk
eşin güçlü olmak zorunda o boynunu bükerse sen çokdaha kötü olursun ben ilk bebişimi kaybettiğimde eşimin gözünün içindeki sevinç sönmüştü çok koymuştu bana bebeğimi kaybetmekden çok onun mutluluğu gitti ona yandım resmen :43:allahım hiçbirimize yaşatmasın

canım benim ya ebrarım inş en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı kucagına alırsın bebişini rabbim eşinin ve senin yüzünü güldürsün...

evet canım eşimde cok üzüldü dedigin gibi gözlerindeki parıltı kayboldu ama hic belli etmedi bana...bende su anda aha iyiyim daha büyük kaybetseydim dana zor topalanırdım rabbimin bir bildigi vardır elbet sükretmek lazım...inş saglıklı bir bebiş nasip eder allahım hayırlısıyla hepimize...

turkuazcım cok teşekkür ederim canım nasılsın...

valla birlikte yolalım :1:
bidaha dikkatli ol kuzum evden çıkarken heryeri kontrol et
demek umuta gidiyosun gitde banada bilgi ver benim inatcı razı olur birgün belki :28:
anladım kuzum yarın görüşemiycez ozaman olsun nasipse buluşuruz bigün

tamam ablamm inş razı olur senin herifinde,aslında ben size umut'u söylicem gidin diye ama sebebini burda söyleyemem:)bizim sonuçlar iki saate çıkarmış:)

canım çok haklısın bi kere bile olsa o duyguyu yaşamak çok güzeldi sana bunu söylemekten çekiniyorum ama allah nasip etsin inşallah bana kızma ne olur ama emin ol bi kere de olsa bin kerede olsa doyulmuyo be canım evlada istiyon da istiyon işte a:43::43::43:ama önce allah hiç olmayanlara taddırsın inşallah sonra bana

napalım canım bizimde imtihanımız bu, sabır gösterebilmek lazım...
Allah verdiği imtihana sabır göstermeyi nasip etsin, isyana düşürmesin...

ben artık hamile görünce yada küçük bebek ağlamaya başlıyorum, kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo. çok zor, Rabbim çok bekletmesin ....

allah o sevinci almsın kimsenin elinden inşallah en kısa sürede güzel müjdeler veririz eşlerimize o zaman acısını çıkaracam eşimden canım neler neler isteyecek bak gör sen

Back
X