derinimm hoşgeldin cnm,özledik seni:)selam canişkolarımmmmmmmmmmmben döndüm şükürrr sizi çok özledim kavuştuk sonunda gelin bi öpem toptan
:92:
ebuşşş neediyon canım benim yakaladım sanırsam seni gel bakkiiimmm![]()
nasılsın?
hassas ciltlerde mantar yapıyormuş birine olmuştu hatırlıyorum yine burdaki topicte yazıyordubu günkü konuştuğumuz jeli kullanan varsa yan etkisi var mı bi bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın
maşallahhh,inş bu ay gelir minik cicişş....huu huuuu ben geldim şimdi doktordan geldimm kızlarr ikitane yumurtamm oluşmuşş herşeyy yolunda çok güzeelllamaa sadece bi sorun var bi iğnepregynl verdi çatlatmak için bulamadım yokk diyo bütün eczanelerrr
![]()
Rabbim sabır versin seydama,tam da tehlikeli dönemi atlatmaya az kalmışben geldim moralim bozuk biraz seydam bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm arkadaşımıza dua edelim çabucak toparlansın inşallah .offf insan nediyeceğini bilemiyo
sungercim saol canım ağzına sağlık ekliycem şimdi
DERİNİM canım arkadaşım şükür kavuşturana senin yazılarını ismini görmek bile çok güzel saolsun kocişin teşekkürlerimizi iletnasılsın bitanem çooooooooooook özledim seni
BONCUKUM afiyet olsun canımkeşke bende atsaydım buzluğa
CİCİ hadi hayırlısı olsun inşallah yumoşların büyür çatlar ve döllenir canım gelsin buay bebişin
BİRSENİM naber kuzu gel bi öpeyim özledim seni yaa![]()

nasılsın eboşş,aramıza kara kedi girdi sanırsam:78:
ben bi kere farklı bir boya denedim,pişman oldum tomar tomar dökülüyordu saçlarım,boyadan kaynaklanıyor olabilir..karanfil yağı iyi gelirya bişey sorucam saçlarımı boyatmıştım boyadan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı ilk defa böyle oldu sizinde başınıza geldimi hiç korkuyorum ya daha çok dökülmesinden :18:
günaydınnnnngünaydıııınnnnnn nnnnnnn![]()
![]()
![]()
gününüz aydın olsun kızlarrrr...
Son düzenleme: