Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam canişkolarımmmmmmmmmmm:52:ben döndüm şükürrr sizi çok özledim kavuştuk sonunda gelin bi öpem toptan :54: :92: :74:

ebuşşş neediyon canım benim yakaladım sanırsam seni gel bakkiiimmm :54:
derinimm hoşgeldin cnm,özledik seni:)
nasılsın?
bu günkü konuştuğumuz jeli kullanan varsa yan etkisi var mı bi bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın
hassas ciltlerde mantar yapıyormuş birine olmuştu hatırlıyorum yine burdaki topicte yazıyordu
huu huuuu ben geldim şimdi doktordan geldimm kızlarr ikitane yumurtamm oluşmuşş herşeyy yolunda çok güzeelll :62::62::62: amaa sadece bi sorun var bi iğnepregynl verdi çatlatmak için bulamadım yokk diyo bütün eczanelerrr :5::5:
maşallahhh,inş bu ay gelir minik cicişş....
ben geldim moralim bozuk biraz seydam bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm arkadaşımıza dua edelim çabucak toparlansın inşallah .offf insan nediyeceğini bilemiyo :43::43::43:
sungercim saol canım ağzına sağlık ekliycem şimdi
DERİNİM canım arkadaşım şükür kavuşturana senin yazılarını ismini görmek bile çok güzel saolsun kocişin teşekkürlerimizi ilet :1:nasılsın bitanem çooooooooooook özledim seni :48::48:
BONCUKUM afiyet olsun canım :24::24:keşke bende atsaydım buzluğa
CİCİ hadi hayırlısı olsun inşallah yumoşların büyür çatlar ve döllenir canım gelsin buay bebişin
BİRSENİM naber kuzu gel bi öpeyim özledim seni yaa :38:
Rabbim sabır versin seydama,tam da tehlikeli dönemi atlatmaya az kalmış:(hayırlısı...
nasılsın eboşş,aramıza kara kedi girdi sanırsam:78:
ya bişey sorucam saçlarımı boyatmıştım boyadan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı ilk defa böyle oldu sizinde başınıza geldimi hiç korkuyorum ya daha çok dökülmesinden :18:
ben bi kere farklı bir boya denedim,pişman oldum tomar tomar dökülüyordu saçlarım,boyadan kaynaklanıyor olabilir..karanfil yağı iyi gelir
günaydıııınnnnnn nnnnnnn :71: :71: :71:
günaydınnnnn

gününüz aydın olsun kızlarrrr...

Son düzenleme:
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................15
ALEYNA.....................15
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
SÜNGER....................10bitti
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10bitti
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE.........................15
ALEYNA.......................15
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
SÜNGER......................10bitti
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10bitti
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13bitti

:emir_bebek:

Son düzenleme:
biz dün dr gittik dr capanın profösörüne gün verdi 6 ocak eşim tekrar test yaptırcak ondan sonra karar vercek ameliyat mnı aşılama mı yoksa ilac tedavisimi bizmki şimdilik belli olmadı

ama görümcemin sonucunu dün ögrendim ve pozitifffffff :49::66::46:cok mutlu oldum sanki kendim hamile kalmış gibi oda cok ugraştı bizim gibi RABBİM ondan ayırmasın yavrusu kucagında görmeyi nasip etsin İNŞALLAH şimdi bide kalp atışını görse cok mutlu olcak İNŞALLAH onuda görür

Son düzenleme:
biz dün dr gittik dr capanın profösörüne gün verdi 6 ocak eşim tekrar test yaptırcak ondan sonra karar vercek ameliyat mnı aşılama mı yoksa ilac tedavisimi bizmki şimdilik belli olmadı

ama görümcemin sonucunu dün ögrendim ve pozitifffffff :49::66::46:cok mutlu oldum sanki kendim hamile kalmış gibi oda cok ugraştı bizim gibi RABBİM ondan ayırmasın yavrusu kucagında görmeyi nasip etsin İNŞALLAH şimdi bide kalp atışını görse cok mutlu olcak İNŞALLAH onuda görür

hayırısıyla darısı başına olsun canımmm :49: :49: :49:
eşinin sonuçlarıda güzel çıkar inşaallah...
nasılsın canım görüşmeyeli :70:

pelin cok gecmiş olsun sen hamile kalabiliyosun İNŞALLAH en kısa zamn da tekrar hamile kalırsın

derin gelmiş hoşgeldin kız yerin belliydi nasılsın iyisin İNŞALLAH

kardelen beni merak etmişsin sagol bacım yazdım 6 ocakta belli olcak

seydam bebeyini kaybetmiş ALLAHIM sabır versin cok zordur eminim ALLAHIM kiseye yaşatmasın bu acıyı

abla sen nasılsın görüşemedik kız bigün toplaşsak güne karar versek aslında mesenede yada topikte hengisi uygun olursa

bide preseedi sormu arkadaşlardan biri bende kullandım eczaneden almıştım ama banada fayda etmedi ama ben bir sefer daha kullanmak istiyorum bu sefer e...y diye bi site var ordan almayı düşünüyorum ALLAH izin verirse

kızlar aklımda cok kişi vardı unuttum kusura bakmayın hepiniz iyisiniz İNŞALLAH

hayırısıyla darısı başına olsun canımmm :49: :49: :49:
eşinin sonuçlarıda güzel çıkar inşaallah...
nasılsın canım görüşmeyeli :70:

AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH

sagol canım hepimizin başına olsun İNŞALLAH

hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH

ben aynıyım canım sen nasılsın naneli karar verdinizi mi aşılamaya

AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH

sagol canım hepimizin başına olsun İNŞALLAH

hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH

ben aynıyım canım sen nasılsın naneli karar verdinizi mi aşılamaya

biz aşılama yaptırmıyoruz canım, verdiğimiz karar bu oldu.
2-3 ay sonra inşaallah. eşim kendimi hazır hissetmiyorum deyince bende ısrarcı olmadım. bu ayın sonunda eşimin tahlilleri yenilenecek, kullandığı ilaçlarda o zamana kadar bitmiş oluyor zaten, yeni bi ilaç verecekmiş doktoru öyle konuştular. bakalım hayırlısı.
eşim normal yolla olmasını çok istiyor, ve de bu konuda çok ümitli, bekleyelim tamam olmazsa senin dediğin olsun deyince bende bişi diyemedim...
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin

günaydın kızlar herkese....:79:
seydam bebeğini mi kaybetmiş onun baya da olmuştu Allah sabır versin inşallah tez vakitte yeniden hamile kalır da sağ sağlim alır yavrusunu kucağına...
aleyna nasılsın kuzum görüşemiyoruz seninle bayadır... gerçi ben de pek giremiyorum bu günlerde.... görümcene çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah... inşallah tez vakitte sen de hamile kalacaksın canım eşinin sonuçları da çok güzel çıkacak inşallah...
derin hanım da gelmiş hoş gelmiş kızzz yerin belliydi dicem ama ben de bugünlerde yoklama kaçağı oldum...:)))
ebroşum kardeloşum kayracım sevtuncum merak etmeyin kendimi yormuyorum iki üç ev bakıyoruz hergün... bakalım bebeğimizin sansına uygun bir yer denk gelir inşallah....
kızlar ben hamilelikten midir nedir acayip dalgın oldum bugünlerde... önceki gün ocakta yemek unuttum nerdeyse tencere yanıyomuş dün de eve geldim anahtarı kapının üstünde unutmuşum öyle girdim eve yattım 2 saat de uyudum akşam üstü karşı komşum çaldı kapıyı o da yokmuş üstelik evde... Allah korudu beni.... eşim de böyle devam ederse seni gündüzleri annene bırakayım diyor...:))) adam beni evde yalnız bırakmaya korkuyor artık:))))

hepinize ayrı ayrı günaydınlar kocaman kocaman öpücükler :16:geçmişi okudum kısaca yazayım seydam bebeğini kaybetmiş gerçekten çok üzgünüm denk gelirsek bende söylerim ama denk gelemezsem geçmiş olsun dediğimi iletir misin ebrarcığım tabii eğer sende denk gelir yada görüşürsen derin gelmiş hoşgelmiş aşılama konusunda kararsızsın sanırım sen çalışmalara devam et bu arada kafanda netleştirirsin afedin kızkardeşi aleyanında görümcesinin bebeği varmış çooook sevindim onların adına Allah sağlıkla kucaklarınada almak nasip etsin inşallah aleynacığım siz sonuçları bekliyorsunuz sanırım hayırlısıyla çıksın inşallah birde kardelenbhr bugün aşılama yaptıracaktı değil mi?inşallah herşey çok güzel olur hem onun için hem de bizler için bende site daha tam düzelmedi önceki günlere göre daha iyide yine takılıyor ara sıra o yüzden yine alıntılamadım aklımda kalanları yazdım atladığım olduysa çok özür dilerim:93:

2-3 ay sonra inşaallah. eşim kendimi hazır hissetmiyorum deyince bende ısrarcı olmadım. bu ayın sonunda eşimin tahlilleri yenilenecek, kullandığı ilaçlarda o zamana kadar bitmiş oluyor zaten, yeni bi ilaç verecekmiş doktoru öyle konuştular. bakalım hayırlısı.
eşim normal yolla olmasını çok istiyor, ve de bu konuda çok ümitli, bekleyelim tamam olmazsa senin dediğin olsun deyince bende bişi diyemedim...

sanada günaydın canım benim eşimde çok tavırlı bu aşılamaya bazı arkadaşlarım da dert yanıyor eşlerinin aşılamaya sıcak bakmadığından ama bunda ne var bu kadar karşı çıkacak anlamadım ki benim durumumdan dolayı dr hiç beklemeyelim aşılama yapalım dedi eşim ısrarla hayır diyor hatta olmasa da sorun değil normal olacaksa olsun diyecek kadar kararlı:26:

kızlar bir görünüp bir kaybolmuş gib olacağım ama acil halletmem gereken bir işim çıktı ben kaçar çooook öpüldünüz:54:

aleynammm görümcene çok sevindim,Rabbim tamamına erdirsin,darısı başına:)
yarın bizde test yaptırıcaz 2saate çıkar dediler sonuçlar için inş herşey güzel olur...
nanelim hayırlıısı olsun ama inş aşılamaya faalan gerek kalmaz..
günaydın kızlar herkese....:79:
seydam bebeğini mi kaybetmiş onun baya da olmuştu Allah sabır versin inşallah tez vakitte yeniden hamile kalır da sağ sağlim alır yavrusunu kucağına...
aleyna nasılsın kuzum görüşemiyoruz seninle bayadır... gerçi ben de pek giremiyorum bu günlerde.... görümcene çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah... inşallah tez vakitte sen de hamile kalacaksın canım eşinin sonuçları da çok güzel çıkacak inşallah...
derin hanım da gelmiş hoş gelmiş kızzz yerin belliydi dicem ama ben de bugünlerde yoklama kaçağı oldum...:)))
ebroşum kardeloşum kayracım sevtuncum merak etmeyin kendimi yormuyorum iki üç ev bakıyoruz hergün... bakalım bebeğimizin sansına uygun bir yer denk gelir inşallah....
kızlar ben hamilelikten midir nedir acayip dalgın oldum bugünlerde... önceki gün ocakta yemek unuttum nerdeyse tencere yanıyomuş dün de eve geldim anahtarı kapının üstünde unutmuşum öyle girdim eve yattım 2 saat de uyudum akşam üstü karşı komşum çaldı kapıyı o da yokmuş üstelik evde... Allah korudu beni.... eşim de böyle devam ederse seni gündüzleri annene bırakayım diyor...:))) adam beni evde yalnız bırakmaya korkuyor artık:))))

tugcem taşınıyor musunuz,inş gönlüne göre ev bulursun cnm
dalgınlık konusunda sınır tanımıyorum ben :)aynı şeyi bende yaptım geçen gün sabah evden çıktım ocakta çaydanlığın altını kapatmamışım akşam7buçuğa kadr 11 saat boyunca ocakta kaldı o çaydanlık:) çaydanlık çaydanlıktan çıktı:1: Allah korudu valla,kafam dalgın bnm bu aralr
hee eboş hnmcığım bizim ev meselesi ne oldu:?

sanada günaydın canım benim eşimde çok tavırlı bu aşılamaya bazı arkadaşlarım da dert yanıyor eşlerinin aşılamaya sıcak bakmadığından ama bunda ne var bu kadar karşı çıkacak anlamadım ki benim durumumdan dolayı dr hiç beklemeyelim aşılama yapalım dedi eşim ısrarla hayır diyor hatta olmasa da sorun değil normal olacaksa olsun diyecek kadar kararlı:26:
aynı durumdayız desene, benim eşimde ısrarla bekleyecek, normal yolla geleceğine inanıyor...
umudunu yitirmediğine seviniyorum ama elimizde de tahlil sonuçları var, bazı gerçekleri de kabul etmek gerekiyor. amaaann bu erkekleri anlamak çok zor, inatçılar ya :25:
2-3 ay bekleyeceğiz dedik inşaallah bu süre uzamaz, ben artık beklemek istemiyorum :50:

hayırlı günler kızlar,site gene bakımdaydı nedense,afet olcak başımıza bu site,bu gidişle,paso bakımda.
aleynacım,görümcene çok çok sevindim,nedense kendim hamile olmuşum kadar mutlu oldum,rabbim sağlıklı bir hamilelik nasib etsin inşallah,sizinde sonuç güzel çıkar inşallah canım.
tuğçem,canım,yapma yaaaa,ay ALLAHIM korumuş,dikkat etmeye çalış,olmassada git annnelere,bak çok korktum.
tutişim,seninkide tehlikeli bişey,ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun inşallah.

selam kızlar:16:

aleynacım cok teşekkür ederim...inş bundan sonra hayırlısıyla saglıklı hamilelik gecirip bebişlerimizi kucaklarımıza aırız...

derinim hoşgeldin canım cok özlemiştim...seni gördügüme sevindim:54:

seydama bende cok üzüldüm allah sabır versin inş bidaha hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı alır kucagına bebişini...

kızlar bende dün cok kötüydum acile kaldırıldım hapı bıraktıktan sonra kanamam cogaldı cok sancı cektım sonra doktorum muayehanesine cagırdı orda ufak bir mudahale ederek icimi temizledi serum takıldı...şimdi daha iyiyim allaha şükür rabbim hic birimizi böyle üzücü şeyler yaşatmasın inş hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

pelincim,çok geçmiş olsun canım,inşallah tekrardan çabucak hamile kalırsın.
ebroşum,selam canoooooooooooooooo

selam kızlar ebrar cım geçmişe baktın mı bilmeme ama yeter ve hatice için duayı okudum ben heberin olsun ne yaptın :74::74:

pelincim,çok geçmiş olsun canım,inşallah tekrardan çabucak hamile kalırsın.
ebroşum,selam canoooooooooooooooo

cok teşekkür ederim kardelencim amin inş... ama biz eşimle korunmaya karar verdik hamile kalmadan öncede doktora gidip bütün testlemi yaptırmayı düşünüyorum bir daha böyle bişeyi yaşamak ıstemiyoruz allahımın izniyle canım...

ebrarım hoşgeldin nasılsın canım...

PELİNİM canım çok geçmiş olsun düşükde sancı ve kanama baya oluyo senin ilaç içtiğin için olmamıştı allahım bidaha yaşatmasın kuzum bununla bitsin bütün sıkıntıların

TUTİŞİMMMMMMMMM ablasının balı dün kaç kez aklıma geldin biliyomusun akşam arıycaktım seni kociş erken geldi daldım gittim .kara kediyi varya yolarım aramıza kimse giremez bunu bil :29:buarada yarın napıyosun?butaraflara gelirmisin?eşin tahlil vericekmiş hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah kuzum .seviyorum seni bunu bil :48:çaydanlık nasıl okadar saat tutuşmamış yaav allah korumuş senide balım

TUĞÇEM canım arkadaşım dikkat et kendine allahım korumuş gerçektende bende ohatayı yaptım bikere :53:.buarada gönlüne göre ev yokmu kuzum

ALEYNAM çok sevindim ya görümcene sağlıkla sıhhatle kucağına alır inşallah .darısıda size olsun hepimizede tabi.test sonuçlarınızda çok iyi çıkar umarım

NANELİM eşler niye böyle anlamıyorum benimkide aynı yaa normal olursa olur diyo galiba adamlar bizden daha çok yoruldu .hakkında hayırlısı olsun bitanem

CİCİ dualarımız seninle inşallah müjde vericeksin buay tatlım

KARDELOŞUM selam kuzu nasılsın?

FLANIM seydama mesaj atarım birazdan hepinizin dileklerini iletirim çok saol canım .sen nasılsın

SUNGER hoşgeldin evet gördüm canım ekledimde saol ağzına sağlık

Back
X