Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtuncum yazarım o zaman canım:))

kardelenim anladım canım yaa..bakalım benim içinde hayırlısı neler olcak bilemiyom..laparoskopi yada digerini istiyom aslında bakalım...

kızlar ben kaçıyom eşim kızıyo yaa((
ebuşum işin var sanırım öptüm kuşum senide hepiciginizi..iyi geceler.

daha önce hiç denemediysen dene bence

canım ben zaten anlamıyorum doktorları kendileri şişko olurlar ama bize kilo ver derler eğer ısınamadıysan devam etme doktor çok önemli ya insanı geren doktorla hiç işim olmaz
kuzum bende merak ettim seni önceki gece kötüydün yapma böyle ablam herşey iyi olcak nasipse
artık hüzün yok ablam rabbi yeniden göndericek meleğini herşeyde hayır vardır unutma
rüyan hayrolsun canım ben yorumumu söyleyim acı hissetmemişsin bence herşey güzel olcak filminde temiz çıkıcak acı hissetseydin belki sorun çıkardı ve canın sıkılırdı ben böyle yordum hadi hayırlısı
merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim ilaca devam ediyorum pazartesi doktora gidicem:94:
canım ilaçlar şifa olsun inşallah habersiz bırakma bizi çok öptüm
nedemek canım seve seve
buarada inşallah dozaj düşerde biradım daha yaklaşırsın bebişine canım herşey güzel gönlünce olsun
saol bitane ağzına yüreğine sağlık çok öptüm seni
cnm merhaba bn duaları okudum
bitti dıe işaretleyebilirsın...
saol canım ağzına sağlık buarada çok geçmiş olsun allahım şifa versin
okadar telaşın içinde duayı unutmadığın için ayrıca teşekkürler
pelinim benim doktorum kürtaj olduğum halde korunma demişti yinede sen bilirsin nasıl gönlünden geçiyosa öyle yap herşey gönlünce olsun
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim gırip oldum:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
semroşş merak ettim seni çok geçmiş olsun bitanem allahım şifa versin
ayy demek tuniş geldi yeim ben onu
kışında zor oluyo be geçen bizimkide kaç saat gitti üşüdük inanki
sen nasılsın canım herşey yolundamı

iyi geceler canım bende öptüm

aminnnn bitanem çok saol rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tamam duayada şimdi bitti yazıyorum kuzum
ebrarımmm canım neediyon bitaneciim...
kıs ben bişeyler yiyim yaa.buralarda mısınız ki.
bitanem ya konuşamadık kusura bakma eşim gelmişti yemek çay alıntı aldım bide yazarken çıkmışsın üzüldüm şimdi inanki herşey yolundamı özledim cano
yok canım sen beni yanlış anladın oda benim gibi çatlakya ondan dedim anladın sen onu sizi eylendiri o canım ya yanlış anladıysan kusura bakma seviyorum bebem sizi ben doyamıyorum be öpmeye oh
yok canım takıldım sana merak etme yanlış anlamadım
hadi öptüm güle gükle

kuzu nereye yaa offf yetişemedim sana
seviyorum seni kanka allaha emanetsin çok çok öptümmmm

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20bitti
BONCUK....................20bitti
DERİN.......................20bitti
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
MUJER.......................15bitti
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................20bitti
SÜNGER....................10bitti
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................15bitti
CİBEL........................10bitti
AFED.........................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10bitti
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20bitti
BONCUK......................20bitti
DERİN.........................20bitti
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE.........................20
MUJER.........................15bitti
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................20bitti
SÜNGER......................10bitti
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................15bitti
CİBEL..........................10bitti
AFED..........................10bitti
NANELİŞKR..................10bitti
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13bitti

gunaydın kızlar herkese hayırlı cumalar ebrarcım duaları okudum evde olursam gırmeye calısıcam gıremessem sımdıden amın dıyorum

ebrarım ozaman lıste böyle kalsın cnm sadece geyıkle hedıye paketıyle güzel olmaz lıste bence hanı ben esprılı bı sekılde olsun lıste yenı yılda farklılık olur dıye düşünmüştüm kararına saygı duyarım nasıl ıstersenız öyle olsun cnm

günaydın kızlar hayırlı cumalar.2 gündür giremedim sayfalar baya ilerlemiş pek bakamadım.koşturmaca geçiyo günlerim.bugunde yasin okunacak bi akrabamızda oraya gidicez.sizler içinde dua edicem Rabbim kabul eder inş.

Allah kabul etsin şimdiden canım...ağzına sağlık....

hayırlı cumalar kızlar,rabbim şu mübarek günde dualarımız kabul etsin,evlerimizi bebeklerimizle şenlendirsin inşallah.

hamdolsun teğçecim,görüşemiyoz kuzum yaaaaaa,özledim seni.
ev durumu ne durumda,beğendiğin ev oldu mu?

yok kuzum yaaa olmadı daha söyle içime sinen ev bugün cumadan sonra kayınpederle gidicez bakalım vardır nasibimizde bir yer inşallah buluruz....
evet bende özlüyorum kuzum görüşemiyoruz gerçekten siteye de çok sık giremiyorum artık bazen bakıyorum olmuyosunuz çıkıyorum falan... bişeyler de yazmıyorum açıkcası çünkü birkaç kez ortaya selam verdim ne selamımı alan ne de selam veren olmadı selamımı alacak kişiler olmadı mı bişey yazmadan çıkıyorum açıkcası.....

hepinize hayırlı cumalar kızlar. Ebrarcım duayı okudum güzelim,eklersin.duaya katılamayacağım ama bütün kalbimle aminnnnn diyorum.Rabbim arkadaşlarımıza herşeyin hayırlısını versin inşaallah.En kısa zamanda kucaklarını doldursun Allah'ım.
bende yarın doktordan randevu aldım,tedaviye tekrar başlıyorum hayırlısıyla.inşaallah bu sefer doktor konusunda problem yaşamam.Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun.hepinizi kocamaaaaan öptüm canlarım

günaydın canım... sana da hayırlı cumalar... inşallah tedavin olumlu sonuçlanır bu sefer miniğin sana gelir....

işin doğrusu bende bazen yazmadan çıkıyorum,hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum şu sıralar,ama tabiki bunun sebepleri var,kimse kızmasın ama bazen burası geyik topicine dönüyo.
canım,nasılsın,çok mu yoğunsun?
hayırlı olsun tedavin,inşallah güzel sonuçlarını duyarız,sende durum neydi?aradan zaman geçince unuttum kısssssss.ama soğan kullandığını hatırlıyom bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…