ben bişey yapmadım daha canım.aşılama olmadı biliyosun..olmuştum normalde şimdiye kadar ama yumurtlama yoktu bu ay..olsada geç olacak ve buda bizim işimize yaramaz dedi doktor..saglıklı embriyo oluşmaz dedi geç yumurtlama olunca..böyle işte..önümüzdeki aya aşılama olcam sanırım iyice karar verebilirsem tabi.
canım ben zaten anlamıyorum doktorları kendileri şişko olurlar ama bize kilo ver derler eğer ısınamadıysan devam etme doktor çok önemli ya insanı geren doktorla hiç işim olmazMerhaba kızlar bugün dr gittim fakat doktoruma ısınamadım adam biraz gergin bir tip kilo sorunum olduğunu biliyorum bu kadar fazla belirtmesi ve hamile kalırsan şu olur bu olur diye beni şimdiden kasma pek hoş değildi bu iş zaten stersli bende çok heyacanlıydım adam bana psikoloğa git sen hazır değilsin diyor ne saçma anlamıyormusun heyecanlıyım 10 sene beklemişim bugünü ne bilim raporluyuz diyemi böyle oldu anlamadım valla evrakları verdim ama yarın ordan almayı düşünüyorum çünkü kasıldım off ya napsam adet olmamada çok az kaldı.İçim daralıyor ne olur yardım edin fikirlerinizi yazın birde bir problem olursa ben karışmam diyor açıkça sonunda sordum bir ünüversite hastahanesinde mi yaptırıyım dite hayır burda yapılır basit bir işlem diyor ee öyleyse daha gebelik yok olcağı belli değil neden beni bu kadar kasıyorsun dimi yani.............................
kuzum bende merak ettim seni önceki gece kötüydün yapma böyle ablam herşey iyi olcak nasipsekızlar dün giremedim ama yazdıklarınızı hep okudum simdi
KARDELENİM gecmıs olsun bıtanem ınsallah hıcbı sorun kalmamıstır sımdı de bebegin en kısa zamanda konuvrir oraya ve rahat rahat büyür canım 3 ay beklemek zor ama saglıklı sıhhatlı olsunda dimi
EBRARIM bıtanecık ablam yaaa dun sen baya gırmıssın ben yıne kacırmısım fenalardayım da kac gundur
SEVTUNUM balım bısey dıcem bugun tartıldım haftada bır kılo verdım az ama olsun dımı yılmıyım bu arada dusundum de bu mubarek ay ne zaman bıtıyo bende bı kac oruc tutsam fena olmıcak recim icin degil ruhsal cokuntudeyım
BANUcum ne alakası var canım ya sen raporluysan senın odemedıgın parayı devlet odıcek onlara sankı sadaka mı verıyolar bence sen hastaneneı degıstır amdem bole bı fırsatın var ama eger kılo sorunu varsa bıraz vermeye calıs cunku gercekten sorun oluyo canım
DERİNİM aşılamadan sogudum demıssın ben bu asmalardan hıc gecmedım ınsallah da gerek kalmaz ama yumusacık eller ıcın deger bence rabbım sabrını artırsın ve daha bekletmesın ınsallah
dıger guzel anne adayları hepınıze merhaba ve gunaydııınnn
rüyan hayrolsun canım ben yorumumu söyleyim acı hissetmemişsin bence herşey güzel olcak filminde temiz çıkıcak acı hissetseydin belki sorun çıkardı ve canın sıkılırdı ben böyle yordum hadi hayırlısıkızlar ya bısey solemek ıstıyorum sıze bır ruya gordum bugun rahım fılmım cekılıyodu hıc acımıyodu hemde hıc sadece sınek ısırıgı gıbı ve sonucuda cıkıyodu ve sonucu fılm seklınde verdıler bole rahımın yukarısında hafıf bı cokuntu vardı doktora gosterdım cok kucuk bu amelıyata falan gerek yok durum gayet ıyı dedı sonra fılmın ustune su dokuldu ve fılmı tekrar kuruttum ve baktıgımda o cokuntude kaybolmustu ve ıkı doktora da gosterdım ve ıkısıde hıcbısey yok ıkısı de cok temız dedı hıcbı sorun yok dedı kızlar o kadar sevındım kı sankı cok gercektı yanı ve ınnamazsınız herseyını hatırlıyorum sımdı sızlere sorum acaba bılınc altım mı bana bu oyunu oynadı yoksa ruyalar tersıne mı cıkar offfff offffff
bır haftadır ınanamayacagınız kadar kotu durumdayım AGLAMADIGIM tek bır gece yok tek bır gun yok
adet sokturucu hapımı ıctım doktor kontrol ettıgınde de adetın yakın demıstı ılac bıttıkten sonra on gun ıcınde adet olma gerekıyo bugun yedıncı gun tık yok adet olamadıgıma mı yanıyım fılmı cektıremedıgıme mı yoksa fılmın sonucunun nasıl cıkacagına mı bılemedım
neyse ınsallah ruyalarım gercek olur
canım ilaçlar şifa olsun inşallah habersiz bırakma bizi çok öptümmerhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim ilaca devam ediyorum pazartesi doktora gidicem:94:
nedemek canım seve sevekızlar geçmişi okudum geldim nasılsınız?çoook öpüyorum hepinizialeynacığım beni merak etmişsin canım çok sağol evet daha başlamadık biz geçen ay bayağı sıkıntılıydı işle ilgili büyük bir sınavdan geçtik oda beni çok yordu o yüzden dr bunlara direnmen güzel ama fazla risk almayalım dedi 3 hafta bekletti beni ilacı düşürmedi eğer müsait olursam yarın kontrolüm var sanırım yarın düşeriz yine biraz:94:derinim karşılaşamadık canısı benim durumumdan dolayı dr hiç bekletmek istemiyor hemen aşılama diyor hani benim rahatsızlık sağolsun zaman mekan dinlemiyor ya hazır panik atak uykudayken işte saati tuttur yumurtladın yumurtlamadın işine girmeden yapıp çıkalım diyor zaten doğumu normal istiyorum onada izin vermedi sezeryan diyor doğum esnasında sıkılmamdan korkuyor sanırım ama eşim çok tavırlı nedenini çok anlamasamda eşime uymak zorundayım hayırlısı kuzum inşallah rahatsızlık tekrarlamadan gebelik oluşur diken üstündeyim anlayacağın kardelenbhr geçmiş olsun canım bol bol dinlen inşallah bebeğin gelir en kısa zamanda hem senin hemde bütün isteyenlerin bebekleri gelsin inşallah turkuazım profcuğum görüşemedik çoook öpüldünüz ebrarcığım sağol seydama ileteceğin için umarım en kısa zamanda toparlayabilir şimdiye kadar iyi gidiyordu ama takdir-i ilahi yapacak birşey yok kayram bilinçaltı kuzum ben birara o kadar abarttım ki annelik sertifikası alıyordum düşün evdekiler beni kafayı sonunda yedin uğraştın didindin ve başardın diye tebrik etmişlerdi banucuğum şu psikologa gitme işini çözemedim canım jinekolog bir bakışta senin iç dünyanı nasıl çözmüş hayret benim psikolog bile ki kadın uzman dr beni 1 senede ancak çözmüştü ben bir kaç dr daha araştır derim yeterince kasıldık zaten birde o kasmasın :96:
saol bitane ağzına yüreğine sağlık çok öptüm senicanım ya çok uğraştım özelden yazayım diye ama bi türlü gönderemedim
ben duayı okudum, Allah kabul etsin dualarımızı....
seninde aşure günün mübarek olsun canım, Allah kabul etsin, iftarda bizlere de dua et olurmu
saol canım ağzına sağlık buarada çok geçmiş olsun allahım şifa versincnm merhaba bn duaları okudum
bitti dıe işaretleyebilirsın...
pelinim benim doktorum kürtaj olduğum halde korunma demişti yinede sen bilirsin nasıl gönlünden geçiyosa öyle yap herşey gönlünce olsunkızlar ya ben korunup korunmamakta kararsız kaldım burda okudum kimyasal gebelik oldugu icin korunmaya gerek yok diyo cogu ve hemen arkasından hamile kalanda cok neyapayım kızlar bir akıl verin bana... aslında beklemeyip allahımın izniyle hemen hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum
semroşş merak ettim seni çok geçmiş olsun bitanem allahım şifa versinselam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim gırip oldum:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
ayy demek tuniş geldi yeim ben onuselam canlarımm geçmişi şimdilik okuyamadım.yeni girdim çünkü ve az sonra kardeşçigim geliyo.evde elektrikler kesilmiş ev sogudu diyo bana geliyolar inşallah burada da gitmez tunişim üşümesin canım o benim...neyse çok konuştum öptüm hepinizi
sevtuncum yazarım o zaman canım:))
kardelenim anladım canım yaa..bakalım benim içinde hayırlısı neler olcak bilemiyom..laparoskopi yada digerini istiyom aslında bakalım...
kızlar ben kaçıyom eşim kızıyo yaa((
ebuşum işin var sanırım öptüm kuşum senide hepiciginizi..iyi geceler.
aminnnn bitanem çok saol rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tamam duayada şimdi bitti yazıyorum kuzumbanucum hiç vakit kaybetmeden doktorunu degiştir derim cnm...moral çok önemli.doktorun moral olacakki tedavi iyi sonuçlansın..için rahat etmiyosa hemen degiştir.
evet kayram haklısın aslında..bilmiyorum da aşılamaya kalkıştıgımda bile hem istedim hem içim buruklaşmıştı bi yanım hep yapma diyo ..Allah dogru yola sürüklesin beni.napmak istedigimi bende bilmiyorum galiba((
canım hayır olsun inşallah..bilinç altının oyunu da olabilir gerçekten..çöküklük falan demişsin..benim öyle biliyo musun:))uterus bicornis.üstte hafif çöküklük var.bu da bebege rahat bi alan bırakmıyomuş ve düşüge neden oluyo çogu zaman..o yüzden hamile kalsamda kaybedicem diye düşünerek hep kendimi yiyorum ben.
flanım cnm doktorun haklı gerçektende..hiç strese girmeden hamile kalırsın inşallah.herşeyin hayırlısı canım.
olsun bebem yaa ben pek giremiyom face ye zaten görmedim bile inanki:)
peloşum daha sonra sordugun soruya cevap veriim.yani korunma konusu..ben korunmana gerek yok diyorum tatlım..bende kimyasal yaşamıştım ama korun demedi doktor..bence hiç korunma bırak kendi haline canım.sen bilirsin tabi.
bitanem seninde aşura günün mübarek olsun..rabbim tuttugun orucu kabul eylesin..saglıklı sıhhatli de bi evlat nasip etsin sana tez vakitte.amin...duayı bitti yazabilirsin kuzum.
oo canım çok geçmiş olsun yaa.grip fena halde salgın galiba.havalarda çok soguk.dikkat et cnm.
olsun canım benim.bi onuşamadık gerçi ama napak..bende kalamıcam zaten..mutfak duruyo.kardeşim az önce gitti..karnım da aç bişey yemedim bugün.iyi geceler sana kuşum.
selam kardelenim..dünde yazdım yine yazim.çok geçmiş olsun.laparoskopi olmuşsun..perde alındıysa inşallah tez zamanda hamilede kalırsın tatlım yaaa.
bitanem ya konuşamadık kusura bakma eşim gelmişti yemek çay alıntı aldım bide yazarken çıkmışsın üzüldüm şimdi inanki herşey yolundamı özledim canoebrarımmm canım neediyon bitaneciim...
kıs ben bişeyler yiyim yaa.buralarda mısınız ki.
yok canım takıldım sana merak etme yanlış anlamadımyok canım sen beni yanlış anladın oda benim gibi çatlakya ondan dedim anladın sen onu sizi eylendiri o canım ya yanlış anladıysan kusura bakma seviyorum bebem sizi bendoyamıyorum be öpmeye oh
sevtuncum yazarım o zaman canım:))
kardelenim anladım canım yaa..bakalım benim içinde hayırlısı neler olcak bilemiyom..laparoskopi yada digerini istiyom aslında bakalım...
kızlar ben kaçıyom eşim kızıyo yaa((
ebuşum işin var sanırım öptüm kuşum senide hepiciginizi..iyi geceler.
canım ben sana duada yazmıştım aslında ama gelmeyince sildim
demek hasta oldun hayırlısı olsun inşallah 2011 bebişini getirir
şuanda haber yok genelde herkes tedavi aşamasında tatlım
evet canım yaaa inş 2011 yılı hepimiz için şanslı bir yıl olur... ilk aydan güzel haberler alalım hepimiz
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR......................20bitti
BONCUK....................20bitti
DERİN.......................20bitti
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20bitti
MUJER.......................15bitti
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................20bitti
SÜNGER....................10bitti
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................15bitti
CİBEL........................10bitti
AFED.........................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10bitti
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti
HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR........................20bitti
BONCUK......................20bitti
DERİN.........................20bitti
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE.........................20bitti
MUJER.........................15bitti
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................20bitti
SÜNGER......................10bitti
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................15bitti
CİBEL..........................10bitti
AFED..........................10bitti
NANELİŞKR..................10bitti
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13bitti
günaydın kızlar hayırlı cumalar.2 gündür giremedim sayfalar baya ilerlemiş pek bakamadım.koşturmaca geçiyo günlerim.bugunde yasin okunacak bi akrabamızda oraya gidicez.sizler içinde dua edicem Rabbim kabul eder inş.
amin canım cümlemizin dualarıyla beraber inş.Allah kabul etsin şimdiden canım...ağzına sağlık....
hayırlı cumalar kızlar,rabbim şu mübarek günde dualarımız kabul etsin,evlerimizi bebeklerimizle şenlendirsin inşallah.
kardeloşum nasılsın balım??? senin de cuman hayırlı olsun....
hamdolsun teğçecim,görüşemiyoz kuzum yaaaaaa,özledim seni.
ev durumu ne durumda,beğendiğin ev oldu mu?
hepinize hayırlı cumalar kızlar.Ebrarcım duayı okudum güzelim,eklersin.duaya katılamayacağım ama bütün kalbimle aminnnnn diyorum.Rabbim arkadaşlarımıza herşeyin hayırlısını versin inşaallah.En kısa zamanda kucaklarını doldursun Allah'ım.
bende yarın doktordan randevu aldım,tedaviye tekrar başlıyorum hayırlısıyla.inşaallah bu sefer doktor konusunda problem yaşamam.Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun.hepinizi kocamaaaaan öptüm canlarım
işin doğrusu bende bazen yazmadan çıkıyorum,hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum şu sıralar,ama tabiki bunun sebepleri var,kimse kızmasın ama bazen burası geyik topicine dönüyo.yok kuzum yaaa olmadı daha söyle içime sinen ev bugün cumadan sonra kayınpederle gidicez bakalım vardır nasibimizde bir yer inşallah buluruz....
evet bende özlüyorum kuzum görüşemiyoruz gerçekten siteye de çok sık giremiyorum artık bazen bakıyorum olmuyosunuz çıkıyorum falan... bişeyler de yazmıyorum açıkcası çünkü birkaç kez ortaya selam verdim ne selamımı alan ne de selam veren olmadı selamımı alacak kişiler olmadı mı bişey yazmadan çıkıyorum açıkcası.....
canım,nasılsın,çok mu yoğunsun?hepinize hayırlı cumalar kızlar.Ebrarcım duayı okudum güzelim,eklersin.duaya katılamayacağım ama bütün kalbimle aminnnnn diyorum.Rabbim arkadaşlarımıza herşeyin hayırlısını versin inşaallah.En kısa zamanda kucaklarını doldursun Allah'ım.
bende yarın doktordan randevu aldım,tedaviye tekrar başlıyorum hayırlısıyla.inşaallah bu sefer doktor konusunda problem yaşamam.Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun.hepinizi kocamaaaaan öptüm canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?