Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi geceler herkes gidiyo benim eşimde sitem ederek gitti yattı
git canım nasıl olsa emir büyük yerden
kızlar,çıkmam gerek,derincimde gelmiş ama,malesef,emir büyük yerden.

sende git bebem
bende kaçıyorum zaten erken kalkıcam yarım ben bir müddet giremicem işler yüzünden belki özlersiniz beni yoklugum belli olur kesin benim yerimi artıgın kayra doldurur
kız kayra sana emanet topik haberin olsun benim namıma laf getirme sakın yoksam ahanda böle yaparım
kendinize iyi bakın canlarım buluşmamız artık başka bahara kaldı ne deyim

güle güle canım kolay gelsin çok özletme kendini bi an önce bitir işlerini ocağa ne kaldı şunun şurasında

sevtunum niye sevmesinler canım arada oluyo işte kalabalık olunca hemen sevilmiyo gibi düşünme tatlım

takılıyorum bebem be
amanın eşime yakalandım napcez şimdi
ben kaçıyom çok fena bakıyo gene şirinlik yapayım dedim ahanda böle :86::86::86::86: vallahi yimedi be oda ahanda böle bakıyo:95::95::95::95::95::95::95::95:
ben çıktım yazık genç yaşta eli kan bulanmasın garibin

hayırdır kız topiği kayraya emanet ediyosun biz neciyiz burda
tamam kayramada emanette bizde varız senin için rahat olsun
iyi geceler canım allaha emanetsin

banucum hiç vakit kaybetmeden doktorunu degiştir derim cnm...moral çok önemli.doktorun moral olacakki tedavi iyi sonuçlansın..için rahat etmiyosa hemen degiştir.
evet kayram haklısın aslında..bilmiyorum da aşılamaya kalkıştıgımda bile hem istedim hem içim buruklaşmıştı bi yanım hep yapma diyo ..Allah dogru yola sürüklesin beni.napmak istedigimi bende bilmiyorum galiba((
canım hayır olsun inşallah..bilinç altının oyunu da olabilir gerçekten..çöküklük falan demişsin..benim öyle biliyo musun:))uterus bicornis.üstte hafif çöküklük var.bu da bebege rahat bi alan bırakmıyomuş ve düşüge neden oluyo çogu zaman..o yüzden hamile kalsamda kaybedicem diye düşünerek hep kendimi yiyorum ben.
flanım cnm doktorun haklı gerçektende..hiç strese girmeden hamile kalırsın inşallah.herşeyin hayırlısı canım.
olsun bebem yaa ben pek giremiyom face ye zaten görmedim bile inanki:)
peloşum daha sonra sordugun soruya cevap veriim.yani korunma konusu..ben korunmana gerek yok diyorum tatlım..bende kimyasal yaşamıştım ama korun demedi doktor..bence hiç korunma bırak kendi haline canım.sen bilirsin tabi.
bitanem seninde aşura günün mübarek olsun..rabbim tuttugun orucu kabul eylesin..saglıklı sıhhatli de bi evlat nasip etsin sana tez vakitte.amin...duayı bitti yazabilirsin kuzum.
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim gırip oldum:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
oo canım çok geçmiş olsun yaa.grip fena halde salgın galiba.havalarda çok soguk.dikkat et cnm.
kızlar,çıkmam gerek,derincimde gelmiş ama,malesef,emir büyük yerden.
olsun canım benim.bi onuşamadık gerçi ama napak..bende kalamıcam zaten..mutfak duruyo.kardeşim az önce gitti..karnım da aç bişey yemedim bugün.iyi geceler sana kuşum.
iyi geceler herkes gidiyo benim eşimde sitem ederek gitti yattı
selam kardelenim..dünde yazdım yine yazim.çok geçmiş olsun.laparoskopi olmuşsun..perde alındıysa inşallah tez zamanda hamilede kalırsın tatlım yaaa.

sevtuncum sana bişey yazmamışım canım kusura bakma..ama anacım sende milleti dövmekten başka bişeyde yazmıyonki ne yazam sana:)))

derincim hoşgeldin sağol evet laparoskopi oldum.Bendede o çöküklük ve perde varmış bakalım bunuda denedik inşallah vesile olur bebişime kavuşmaya.Sen neler yaptın

hayırdır kız topiği kayraya emanet ediyosun biz neciyiz burda
tamam kayramada emanette bizde varız senin için rahat olsun
iyi geceler canım allaha emanetsin

yok canım sen beni yanlış anladın oda benim gibi çatlakya ondan dedim anladın sen onu sizi eylendiri o canım ya yanlış anladıysan kusura bakma seviyorum bebem sizi ben doyamıyorum be öpmeye oh

derincim hoşgeldin sağol evet laparoskopi oldum.Bendede o çöküklük ve perde varmış bakalım bunuda denedik inşallah vesile olur bebişime kavuşmaya.Sen neler yaptın

hoşbulduk tatlım.
demek sende de çöküklük varmış..benimki de perdeden şüphelendi..zaten ben neyden şüphe ettiysem çıktı şimdiye kadar..perde oldugunu da düşünüyorum..yanlız bişey anlamadım histerosopi ameliyatıyla alınmıyo muydu ki perde.laparoskopide de mi alınıyomuş?

sevtuncum sana bişey yazmamışım canım kusura bakma..ama anacım sende milleti dövmekten başka bişeyde yazmıyonki ne yazam sana:)))

mesela beni sevdigini beni özledigini filan yaz beni canlı görmek istedigi yaz hemencik gelirim canım onlarda hakketmesinler dayagı acrımı kız canları ay birdaha dövmeyecegim merak etme

bu arad semram hastaymış yeni okudum geçmiş olsun balım kız sütümü kapıp geliyorum geçmişe aç kapıyı

ben bişey yapmadım daha canım.aşılama olmadı biliyosun..olmuştum normalde şimdiye kadar ama yumurtlama yoktu bu ay..olsada geç olacak ve buda bizim işimize yaramaz dedi doktor..saglıklı embriyo oluşmaz dedi geç yumurtlama olunca..böyle işte..önümüzdeki aya aşılama olcam sanırım iyice karar verebilirsem tabi.

canım hem alttan hem üstten müdahale ediliyo.Perdeyi keserken rahme zarar vermemek için göbek ve deliktende girilip bakılıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…