kızlar,çıkmam gerek,derincimde gelmiş ama,malesef,emir büyük yerden.
ebrardan başka kimse bana laf atmamış beni sevmiyomusunuz artık
iyi geceler herkes gidiyo benim eşimde sitem ederek gitti yattı
git canım nasıl olsa emir büyük yerdeniyi geceler herkes gidiyo benim eşimde sitem ederek gitti yattı
kızlar,çıkmam gerek,derincimde gelmiş ama,malesef,emir büyük yerden.
canım ben sana duada yazmıştım aslında ama gelmeyince sildimhoşgeldin kaçak bende diyorum nerde bu hatun demek pc bozuktu biz iyiyiz sen nasılsın canım
valla ebrarım öyle oldu ama nihayet dönebildim. ben iyiyim yaa bi değişiklik yok işte. 5 aralıkta hastalandım... daha tık yok bizde:86: varmı arkadaşlardan güzel haberler
demek hasta oldun hayırlısı olsun inşallah 2011 bebişini getirir
şuanda haber yok genelde herkes tedavi aşamasında tatlım
benim içinde bitti yazar mısınız duaya,başım çok ağrıyo,uğraşamadım listeyle.
rabbim kabul etsin inşallah okuduğumuz duaları.
cano geçmiş olsun allahım şifa versin
buarada geç oldu ama güle güle
git canım nasıl olsa emir büyük yerden
sende git bebem
bende kaçıyorum zaten erken kalkıcam yarım ben bir müddet giremicem işler yüzünden belki özlersiniz beni yoklugum belli olur kesin benim yerimi artıgın kayra doldurur
kız kayra sana emanet topik haberin olsun benim namıma laf getirme sakın yoksam ahanda böle yaparım
kendinize iyi bakın canlarım buluşmamız artık başka bahara kaldı ne deyim
sevtunum niye sevmesinler canım arada oluyo işte kalabalık olunca hemen sevilmiyo gibi düşünme tatlım
git canım nasıl olsa emir büyük yerden
sende git bebem
bende kaçıyorum zaten erken kalkıcam yarım ben bir müddet giremicem işler yüzünden belki özlersiniz beni yoklugum belli olur kesin benim yerimi artıgın kayra doldurur
kız kayra sana emanet topik haberin olsun benim namıma laf getirme sakın yoksam ahanda böle yaparım
kendinize iyi bakın canlarım buluşmamız artık başka bahara kaldı ne deyim
banucum hiç vakit kaybetmeden doktorunu degiştir derim cnm...moral çok önemli.doktorun moral olacakki tedavi iyi sonuçlansın..için rahat etmiyosa hemen degiştir.Merhaba kızlar bugün dr gittim fakat doktoruma ısınamadım adam biraz gergin bir tip kilo sorunum olduğunu biliyorum bu kadar fazla belirtmesi ve hamile kalırsan şu olur bu olur diye beni şimdiden kasma pek hoş değildi bu iş zaten stersli bende çok heyacanlıydım adam bana psikoloğa git sen hazır değilsin diyor ne saçma anlamıyormusun heyecanlıyım 10 sene beklemişim bugünü ne bilim raporluyuz diyemi böyle oldu anlamadım valla evrakları verdim ama yarın ordan almayı düşünüyorum çünkü kasıldım off ya napsam adet olmamada çok az kaldı.İçim daralıyor ne olur yardım edin fikirlerinizi yazın birde bir problem olursa ben karışmam diyor açıkça sonunda sordum bir ünüversite hastahanesinde mi yaptırıyım dite hayır burda yapılır basit bir işlem diyor ee öyleyse daha gebelik yok olcağı belli değil neden beni bu kadar kasıyorsun dimi yani.............................
evet kayram haklısın aslında..bilmiyorum da aşılamaya kalkıştıgımda bile hem istedim hem içim buruklaşmıştı bi yanım hep yapma diyo ..Allah dogru yola sürüklesin beni.napmak istedigimi bende bilmiyorum galibakızlar dün giremedim ama yazdıklarınızı hep okudum simdi
KARDELENİM gecmıs olsun bıtanem ınsallah hıcbı sorun kalmamıstır sımdı de bebegin en kısa zamanda konuvrir oraya ve rahat rahat büyür canım 3 ay beklemek zor ama saglıklı sıhhatlı olsunda dimi
EBRARIM bıtanecık ablam yaaa dun sen baya gırmıssın ben yıne kacırmısım fenalardayım da kac gundur
SEVTUNUM balım bısey dıcem bugun tartıldım haftada bır kılo verdım az ama olsun dımı yılmıyım bu arada dusundum de bu mubarek ay ne zaman bıtıyo bende bı kac oruc tutsam fena olmıcak recim icin degil ruhsal cokuntudeyım
BANUcum ne alakası var canım ya sen raporluysan senın odemedıgın parayı devlet odıcek onlara sankı sadaka mı verıyolar bence sen hastaneneı degıstır amdem bole bı fırsatın var ama eger kılo sorunu varsa bıraz vermeye calıs cunku gercekten sorun oluyo canım
DERİNİM aşılamadan sogudum demıssın ben bu asmalardan hıc gecmedım ınsallah da gerek kalmaz ama yumusacık eller ıcın deger bence rabbım sabrını artırsın ve daha bekletmesın ınsallah
dıger guzel anne adayları hepınıze merhaba ve gunaydııınnn
canım hayır olsun inşallah..bilinç altının oyunu da olabilir gerçekten..çöküklük falan demişsin..benim öyle biliyo musun:))uterus bicornis.üstte hafif çöküklük var.bu da bebege rahat bi alan bırakmıyomuş ve düşüge neden oluyo çogu zaman..o yüzden hamile kalsamda kaybedicem diye düşünerek hep kendimi yiyorum ben.kızlar ya bısey solemek ıstıyorum sıze bır ruya gordum bugun rahım fılmım cekılıyodu hıc acımıyodu hemde hıc sadece sınek ısırıgı gıbı ve sonucuda cıkıyodu ve sonucu fılm seklınde verdıler bole rahımın yukarısında hafıf bı cokuntu vardı doktora gosterdım cok kucuk bu amelıyata falan gerek yok durum gayet ıyı dedı sonra fılmın ustune su dokuldu ve fılmı tekrar kuruttum ve baktıgımda o cokuntude kaybolmustu ve ıkı doktora da gosterdım ve ıkısıde hıcbısey yok ıkısı de cok temız dedı hıcbı sorun yok dedı kızlar o kadar sevındım kı sankı cok gercektı yanı ve ınnamazsınız herseyını hatırlıyorum sımdı sızlere sorum acaba bılınc altım mı bana bu oyunu oynadı yoksa ruyalar tersıne mı cıkar offfff offffff
bır haftadır ınanamayacagınız kadar kotu durumdayım AGLAMADIGIM tek bır gece yok tek bır gun yok
adet sokturucu hapımı ıctım doktor kontrol ettıgınde de adetın yakın demıstı ılac bıttıkten sonra on gun ıcınde adet olma gerekıyo bugun yedıncı gun tık yok adet olamadıgıma mı yanıyım fılmı cektıremedıgıme mı yoksa fılmın sonucunun nasıl cıkacagına mı bılemedım
neyse ınsallah ruyalarım gercek olur
flanım cnm doktorun haklı gerçektende..hiç strese girmeden hamile kalırsın inşallah.herşeyin hayırlısı canım.kızlar geçmişi okudum geldim nasılsınız?çoook öpüyorum hepinizialeynacığım beni merak etmişsin canım çok sağol evet daha başlamadık biz geçen ay bayağı sıkıntılıydı işle ilgili büyük bir sınavdan geçtik oda beni çok yordu o yüzden dr bunlara direnmen güzel ama fazla risk almayalım dedi 3 hafta bekletti beni ilacı düşürmedi eğer müsait olursam yarın kontrolüm var sanırım yarın düşeriz yine biraz:94:derinim karşılaşamadık canısı benim durumumdan dolayı dr hiç bekletmek istemiyor hemen aşılama diyor hani benim rahatsızlık sağolsun zaman mekan dinlemiyor ya hazır panik atak uykudayken işte saati tuttur yumurtladın yumurtlamadın işine girmeden yapıp çıkalım diyor zaten doğumu normal istiyorum onada izin vermedi sezeryan diyor doğum esnasında sıkılmamdan korkuyor sanırım ama eşim çok tavırlı nedenini çok anlamasamda eşime uymak zorundayım hayırlısı kuzum inşallah rahatsızlık tekrarlamadan gebelik oluşur diken üstündeyim anlayacağın kardelenbhr geçmiş olsun canım bol bol dinlen inşallah bebeğin gelir en kısa zamanda hem senin hemde bütün isteyenlerin bebekleri gelsin inşallah turkuazım profcuğum görüşemedik çoook öpüldünüz ebrarcığım sağol seydama ileteceğin için umarım en kısa zamanda toparlayabilir şimdiye kadar iyi gidiyordu ama takdir-i ilahi yapacak birşey yok kayram bilinçaltı kuzum ben birara o kadar abarttım ki annelik sertifikası alıyordum düşün evdekiler beni kafayı sonunda yedin uğraştın didindin ve başardın diye tebrik etmişlerdi banucuğum şu psikologa gitme işini çözemedim canım jinekolog bir bakışta senin iç dünyanı nasıl çözmüş hayret benim psikolog bile ki kadın uzman dr beni 1 senede ancak çözmüştü ben bir kaç dr daha araştır derim yeterince kasıldık zaten birde o kasmasın :96:
olsun bebem yaa ben pek giremiyom face ye zaten görmedim bile inanki:)kız nasıl seni yazmamışım sevgi die yazdım ya adın sevgi deilmi datlım :26:
derinim seni unutmuşum makbuşuda unutmuşum face te şarkı armagan emtiştim ama can arkadaşlarıma demiştim arada kaynayanlar oluyo
peloşum daha sonra sordugun soruya cevap veriim.yani korunma konusu..ben korunmana gerek yok diyorum tatlım..bende kimyasal yaşamıştım ama korun demedi doktor..bence hiç korunma bırak kendi haline canım.sen bilirsin tabi.derinim cok teşekkür ederim canım amin inş ama ben iki üc ay beklıycem canım ondan sonra allahım daha fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı bebişimi gönderir inş...
canım rüyan hayra cıksın... inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı melegini göndersin dualarım seninle...
selam canım ben bugun biraz daha iyiyim sen nasılsın...
selam canım nasılsın bebişin güzel kızın nasıl benim yerimede kücük buse kondur o tatlı yanagına
bitanem seninde aşura günün mübarek olsun..rabbim tuttugun orucu kabul eylesin..saglıklı sıhhatli de bi evlat nasip etsin sana tez vakitte.amin...duayı bitti yazabilirsin kuzum.canım arkadaşlarım AŞURE GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUN
RABBİM dualarımızı kabul buyursun inşallah
bugün sabahtan beri koşturuyorum alışveriş yemek vs. şuanda annemlerdeyim iftara çok az kaldı hazırlık yapıyoruz .akşam bolca konuşuruz geçmişede bakamadım zaten .inşallah eve gidince bakıcam
BUARADA DUAYI OKUMUYANLAR LÜTFEN BİLDİRSİN
GÖRÜŞMEK ÜZERE
oo canım çok geçmiş olsun yaa.grip fena halde salgın galiba.havalarda çok soguk.dikkat et cnm.selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim gırip oldum:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
olsun canım benim.bi onuşamadık gerçi ama napak..bende kalamıcam zaten..mutfak duruyo.kardeşim az önce gitti..karnım da aç bişey yemedim bugün.iyi geceler sana kuşum.kızlar,çıkmam gerek,derincimde gelmiş ama,malesef,emir büyük yerden.
selam kardelenim..dünde yazdım yine yazim.çok geçmiş olsun.laparoskopi olmuşsun..perde alındıysa inşallah tez zamanda hamilede kalırsın tatlım yaaa.iyi geceler herkes gidiyo benim eşimde sitem ederek gitti yattı
güle güle canım kolay gelsin çok özletme kendini bi an önce bitir işlerini ocağa ne kaldı şunun şurasında
hayırdır kız topiği kayraya emanet ediyosun biz neciyiz burda
tamam kayramada emanette bizde varız senin için rahat olsun
iyi geceler canım allaha emanetsin
derincim hoşgeldin sağol evet laparoskopi oldum.Bendede o çöküklük ve perde varmış bakalım bunuda denedik inşallah vesile olur bebişime kavuşmaya.Sen neler yaptın
sevtuncum sana bişey yazmamışım canım kusura bakma..ama anacım sende milleti dövmekten başka bişeyde yazmıyonki ne yazam sana:)))
ben bişey yapmadım daha canım.aşılama olmadı biliyosun..olmuştum normalde şimdiye kadar ama yumurtlama yoktu bu ay..olsada geç olacak ve buda bizim işimize yaramaz dedi doktor..saglıklı embriyo oluşmaz dedi geç yumurtlama olunca..böyle işte..önümüzdeki aya aşılama olcam sanırım iyice karar verebilirsem tabi.derincim hoşgeldin sağol evet laparoskopi oldum.Bendede o çöküklük ve perde varmış bakalım bunuda denedik inşallah vesile olur bebişime kavuşmaya.Sen neler yaptın
hoşbulduk tatlım.
demek sende de çöküklük varmış..benimki de perdeden şüphelendi..zaten ben neyden şüphe ettiysem çıktı şimdiye kadar..perde oldugunu da düşünüyorum..yanlız bişey anlamadım histerosopi ameliyatıyla alınmıyo muydu ki perde.laparoskopide de mi alınıyomuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?