hanımlar nıspet olmasında yanı burada hava o kadar guzelkı gunduzlerı uzerıme bı esofman ustu ıle dısarı cıkabılıyorum yanııı ama aksamları bır yagmur yagıyor hava yıne sıcak ta yagıyor ıste ama bardaktan dokulur gıbı ve ruzgar fırtına bazen de. ama yagmur yıne de yagsın sorun degıl berekt sonucta her yagmur damlasını bır melek tasırmıs bu yusden yeryuzune meleklerın en cok ındıgı an yagmur zamanı bende dua edıyorum o zmaanlarda rahmet ınıyo sonucta dımı
kız ne gıcıksın biliyonmu bizim burda donuyo biryerler hatun havadan bahsediyo ebrarım işşallah havalar şansıma güzel olurda şu evim biter kuzu ya inan psikolojısi yetiyo gümüşlüklerimin üstü battı ya adamlar bide yatagı sen yaptıkları yere koymuşlar ben bir gördüm başladım bagırmaya bune ya bu yatagın hali ney ben bunun üstünde yatıcam dedim başladım söylenmeye eşimde dedi tatam kızma yaprız bişeyler dedi bende sen o sinirle aşagıya indim bizim evin yanında biri vardı durumu olmayan ona dedeim yatagı geldiler aldılar eşimde öyle kala kaldı garibim sen dedi ne yaptım dercesine

umrumda degil sen dedim kadın sözü dinleme baz alıcaktık yanınada yatak eklendi oldu bitti dedim hakketti okadar dedim dinleseydi beni deye