Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin inşallah hoşgeldin tatlım

sen nekadardır bekliyosun canım

ben 2,5 yıllık evliyim.bidefa hamile kaldım onuda düşükle kaybettim.şimdi yeniden anne olmak istiyorum.Allah nasip ederse.

sara 28 hoş geldin bebem :3::3::3::3::3::3:

hoşbulduk sevtuncum.geçmişi okuyodumda anladığım kadarıyla sen bebeğini kaybetmişsin.başınsağolsun canım.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ama Allah sabrınıda veriyo tatlım.inşallah yeniden anne olursun.

Son düzenleme:
Allah anlayış versin insanlara.:50:

bebeklerımızı beraber beklemıstık o da tedavı gordu falan hep aradım sordum allah bılıyo yaaa hamıle kaldım ondan once solemedım uzulmesın dıye sonra duydum oda hamıle bana soledı ve bende soledım ona uc aylık olmustum dusunun o zamana kadar sakladım ve hep aradım sordum nasılsın bak sole olucak bole olucak korkma dıye o benı aramadı ama dedım herhalde mıde bulantıları falan var yatıyodur benım bıtmıstı o donemler ama bebegım öldüğünde hem mesaj attım hem faceımde yazdım herkes aradı benı o hala aramadı demek ısterdım yuzune ben senınle bırlıkte beklemedımmı hamıle olmanı sana dua etmedımmı bebegımı canımı kaybettım ben hadı arayamadın desem ıcın el vermedı mesaj da mı atamadın benım acımı gormesden geldın ama sen buyut bebegını sımdı ıcıne sine sine semek istıyorum ama sımdı hamıle dıyemem dogum yapsın sonra

ben cıkıyorum fıstıklarımmm yenı gelenlere hosgeldınız bana da gule gule kocam kırmızı alarm verıyo cunku hadeeee allaha emanetsınız opuyorum

kızlar iyi geceler bende çıkıyorum hastalara şifa dertlilere deva,anlayışı kıt olanlara anlayış ve bu topikteki bütün kardeşlerime sağlıklı bebişler diliyorum:90:

ben cıkıyorum fıstıklarımmm yenı gelenlere hosgeldınız bana da gule gule kocam kırmızı alarm verıyo cunku hadeeee allaha emanetsınız opuyorum

sevtunum insanlar işine gelince dost çıkar dünyası işte
allahım doğru insanlarla karşılaştırsın insanları tanımak çok zor
aslında kovmasan iyiydi anlatsaydın keşke çünkü müslümana küslük yakışmıyo tatlım
inşallah hatalarını anlarlar

canım ben hiç sevmem kırmayı birini inan kafamın tasını attırdılar gelmişler benim anneligimi tartışıyolar yok ben başka doktora neden gitmemişim afedersin yok şey yapmışım anladın sen onu yok iş yapmışım önce bunlar saymaya başladı dedim allahım sen benimi sınıyosun bunları yolladın bana dedim sayıp sayıp durdular sonra zaten canım sıkkın sinirlerim sen bir gel:47::47::47::47::47:
dedim kapımı açmadınız ne laf edyosunuz dedim yapılan iyilik denmez ama dedim sen dedim kızını aldıysan kucagına benim sayemde aldın dedim ben sana dogum yapana kadar bakmadımmı yemeginden tut çamaşırınr kadar yıkamadımmı evimi bitirdim sana geldim dedim kim açtı kapını dedim kaynamamı anangilmi dedim ötekine ta sen dedim belin sakat oldu kim geldi kızına ben bakmadımmı hergün gelip aşilarına kadar ben yaptırmadımmı dedim şimdi karşıma geçmişsınız yok neden başkasına gitmedin yok o şeymi yaptın düştü bende sinirlendim başladım hem agladım hem bagırdım biliyomusun dedim çok aç kaldım çorba bile kaynatamadıgım anlar oldu çok agladım kimseler kapımı açmadı diye yazık degilmi ban ben neden bebegimi elimle öldürüyümmki siz benim ne çektigimimi biliyomusunuz edim bilip bilmedn ne konuşuyosunzu dedim bir daha benimle konuşmayım anneligime kimse laf edemez dedeim

ben onu 5 ay karnımda taşıdım elleirmle mendiller işledim kıyafetler aldım tekmelirini duydukça mercimegim paşam diye sevdim yavrumuma bişey olmasın diye levebada bile aferdesiniz ıkınmadımki yavruma bişey olmasın aman dedim saglıklı beslendim annesi çok seviyodu ah o hastanede olsaydınız yemin ederim aglamaktan bir hal olurdunuz bebegimi dogururken çok yalvardım bacagımda canlı ne olur bişey yapın dedim seyire seyire öldü oglum yavrumu kurtaramadım ben okadar pişmanımki bebegim dursaydı 8 aylık olucaktı buragım yavrum mercimegim paşam anne seni çok özledi gözlerinin yaşı dinmiyo benide bekle elbet gelicem yanına kardeşini tez zamanda yollada yanıma azda olsa abin ve seni sever gibi sevgimi vereyim

allahım ellerindekilerin kıymetini bilse insanlar inanın çok şanslı bazı insanlar ablam dogurdu oglumun yerine koydum aldım bir sürü şey garip eşimin agladıgını bazen duyuyorum canım çok acıyo onu baba yapamamak ah bir bilseniz garibim kimselerin çocugunu sevmiyo dayanamıyorum allahım bu nasıl bir acı bazen karnıda sanki oglum var gibi tekme sesleri duyuyorum canım çok acıyo yüegim okadar agırlık taşıyoki bilemezsiniz tek istedigim yaradanım bir evlat versin saglıklı bebem deyim emziriyim daha bişey istemyorum:43::43::43::43::43::43:

bebeklerımızı beraber beklemıstık o da tedavı gordu falan hep aradım sordum allah bılıyo yaaa hamıle kaldım ondan once solemedım uzulmesın dıye sonra duydum oda hamıle bana soledı ve bende soledım ona uc aylık olmustum dusunun o zamana kadar sakladım ve hep aradım sordum nasılsın bak sole olucak bole olucak korkma dıye o benı aramadı ama dedım herhalde mıde bulantıları falan var yatıyodur benım bıtmıstı o donemler ama bebegım öldüğünde hem mesaj attım hem faceımde yazdım herkes aradı benı o hala aramadı demek ısterdım yuzune ben senınle bırlıkte beklemedımmı hamıle olmanı sana dua etmedımmı bebegımı canımı kaybettım ben hadı arayamadın desem ıcın el vermedı mesaj da mı atamadın benım acımı gormesden geldın ama sen buyut bebegını sımdı ıcıne sine sine semek istıyorum ama sımdı hamıle dıyemem dogum yapsın sonra

kızlar yaaaaaaa neden böyle oluyor
ben hiçanlamıyorum
eğer bir gün bizimde bebklerimiz olsa bizde olmayanların neler yaşadığını anlamayacakmıyız
benim bir komşum vardı rahim ağzı genişti gebeli oluyor ama düşükle sonuçlanıyordu
zaten kolay gebede kalamıyordu
biz okadar çok dertleşiyorduk ki her şeyi konuşuyoruz
birlikte dertlerimizi bölşüyoruz hatta elti hamile kaldığında geliyor benim yanımda alıyor falan
işte ben taşındım oradan ama görüşüyoruz hala
tedavilerini anlatıyor bana
sonra bir ara koptuk araşmıyoruz falan
kayın validesiyle karşılaştık dediki galin hamiş bebk bekliyor
bende çok sevindim tabi aradan zaman geçti ben eski ev sahimime gittim
arkadaşta balkonda nasılsın çok sevindim dedim bana sadec sağol dedi ve dönüp yanındaklerle konşmaya başladı
nedendir anlamıyorum bu yolardan geçmiş birsi bebğini kucağına alınca böyle davransın

selamun aleyküm kardeşler..yazdıklarınızı okuyorumda hiç iyi haber yok:(rabbim o güzel gönüllerinizi bebek sevinciyle coştursun inşallahhhhhhhhhhhhhh...

hepinize slm dostlarım duada bulunupta amin diyen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederimhepiniz saolun cümlemiz inşşş bebeklerimiz hakkında konuşmayı sevinçler paylaşmayı onların minicik ellerine dokunmayı misssssss kokularına içimize çekmeyi onları uyuturken ninniler sölemeyi banyo yaptıracağımız zaman suyun ısısına en narin yerimizle bakmayı onlar hasta oldukları zaman sabaha kadar başında beklemeyi ve gözlerini açtıklarında dünyaya bebeğimmmmmmmmmm demeyi nasip etsin RABBİM İNŞŞŞŞ en kısa zamanda onları kucağımıza almayı nasip etsin canları AMİN....
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben 2,5 yıllık evliyim.bidefa hamile kaldım onuda düşükle kaybettim.şimdi yeniden anne olmak istiyorum.Allah nasip ederse.

hoşbulduk sevtuncum.geçmişi okuyodumda anladığım kadarıyla sen bebeğini kaybetmişsin.başınsağolsun canım.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ama Allah sabrınıda veriyo tatlım.inşallah yeniden anne olursun.

evet canım 2 tane oglumuda 7 sene arayla kaybettim 5 aylıkken erken dogumdan:59::59::59:
rahim açıklıgı var bende dikilicekmiş

hepinize slm dostlarım duada bulunupta amin diyen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederimhepiniz saolun cümlemiz inşşş bebeklerimiz hakkında konuşmayı sevinçler paylaşmayı onların minicik ellerine dokunmayı misssssss kokularına içimize çekmeyi onları uyuturken ninniler sölemeyi banyo yaptıracağımız zaman suyun ısısına en narin yerimizle bakmayı onlar hasta oldukları zaman sabaha kadar başında beklemeyi ve gözlerini açtıklarında dünyaya bebeğimmmmmmmmmm demeyi nasip etsin rabbim inşşşş en kısa zamanda onları kucağımıza almayı nasip etsin canları amin....
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
yüreğine sağlık
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepinize slm dostlarım duada bulunupta amin diyen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederimhepiniz saolun cümlemiz inşşş bebeklerimiz hakkında konuşmayı sevinçler paylaşmayı onların minicik ellerine dokunmayı misssssss kokularına içimize çekmeyi onları uyuturken ninniler sölemeyi banyo yaptıracağımız zaman suyun ısısına en narin yerimizle bakmayı onlar hasta oldukları zaman sabaha kadar başında beklemeyi ve gözlerini açtıklarında dünyaya bebeğimmmmmmmmmm demeyi nasip etsin RABBİM İNŞŞŞŞ en kısa zamanda onları kucağımıza almayı nasip etsin canları AMİN....

amin canım benim işşallah:16::16::16::16::16:
yeter kız sanada iyi geceler:24::24::24::24:

canlarım bende çıkıorum çok yorgunum bi meraba diyip kaçayım dedim hepinize iyi geceler diyorum ve çıkıorum allaha emanet olun canlarım

evet canım 2 tane oglumuda 7 sene arayla kaybettim 5 aylıkken erken dogumdan:59::59::59:
rahim açıklıgı var bende dikilicekmiş

hıımmm geçmiş olsun üzüldüm canım inan seni çok iyi anlıyorum.banada doktorlar rahim girişin çok dar diyolardı.ama yinede düşük yaptım işte Allah nasip etmeyince olmuyo işte.Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.inşallah tez zamanda kabul olur.

hıımmm geçmiş olsun üzüldüm canım inan seni çok iyi anlıyorum.banada doktorlar rahim girişin çok dar diyolardı.ama yinede düşük yaptım işte Allah nasip etmeyince olmuyo işte.Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.inşallah tez zamanda kabul olur.

işşallah canım banada çatın dar dediler ama rahim açıklıgı varmış ne yaparsın:59::59::59:
gidenlere güle güle :58::58::58::58:

işşallah canım banada çatın dar dediler ama rahim açıklıgı varmış ne yaparsın:59::59::59:
gidenlere güle güle :58::58::58::58:

öyle canım olmuşla ölmüşe çare yok biliyosun.inşallah bundan sonra güzel günler bizlerin olur.insanlarıda fazla kafana takma tatlım herkes kendi yaptığından utansın.geçmişini geçmişte yaşadıklarını kolay unutanlar gün gelir çok kolay unutulurlar.

ebrarcım,derincim,gitmişsiniz ama hayırlı akşamlar canlarım,sadece size hayırlı akşamlar ama,çünkü sizden başka adımı anan,beni merak eden olmamış,öyle olsun diyorum sadece.

Back
X