Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aramızda 1 gün var galiba boncuk,sen,ben,kardeloş hepimiz müjde patlatıyomuşuz

anaaa kıs bugün listeye bakarken aynı şeyi düşündüm ya.kardeloş sen ben boncuk çok yakınız hepimizde bişeyler olsa ne büyük mucize olur dimi:31:

kızlar,ne kadan hayalperestsizniz,hatta fantazi diyelim biz buna,sizce olur mu öyle şey?
siz kalırsınızda,beni bilmiyorum.

cano inşallah ya buara zaten acayip iştahlıyım firenliyemiyorum kendimi gerçekten şşko olucam öyle gözüküyo ama bebiş olmadan

inşallah cano yaa yoksa fena bişey
cano patlat müjdeyi bee ümitliyim senden

iştahlısın demek cano ye gitsin yaa.bugün bana kaynanam geldi dükkana yani..dedim salı günü mantı yapak yiyelim afiyetlee...biz hamuriş çok seviyoruz nolcak böyle bilemiyorum yani...

inşallah canom..inan bende senden çok ümitliyim yaa...keşkede şu topicteki herkes bu ay hamile olsa off offfffffffffff.

anaaa kıs bugün listeye bakarken aynı şeyi düşündüm ya.kardeloş sen ben boncuk çok yakınız hepimizde bişeyler olsa ne büyük mucize olur dimi:31:
ahhh cano yaa keşke keşke neçok isterdim enazından sizlerin müjdesini alıyım yeter bana
boncuğumdan çok ümitliyim inşallah pozitifi görür
kızlar,ne kadan hayalperestsizniz,hatta fantazi diyelim biz buna,sizce olur mu öyle şey?
siz kalırsınızda,beni bilmiyorum.

ya azcuk fantazi kuralım be cano napak umut dünyası işte
asıl sen kalırsın nebelli ben vukuatlıoyım 10 sene 3 kayıp birsürü sorun :84:

canlarım size doyum olmuyo ama gidiyorum ben..msn de açmadım ne hikmetse:))öbürü açık kalmış derinimi açmamışım:31:neyse öptüm hepinizi tatlı rüyalar..hayallerimiz gerçek olacak inşallah canlar emin olun...iyi geceler..:54:

iştahlısın demek cano ye gitsin yaa.bugün bana kaynanam geldi dükkana yani..dedim salı günü mantı yapak yiyelim afiyetlee...biz hamuriş çok seviyoruz nolcak böyle bilemiyorum yani...

inşallah canom..inan bende senden çok ümitliyim yaa...keşkede şu topicteki herkes bu ay hamile olsa off offfffffffffff.

biri mantımı dedi :84:yapma cano gece gece mantımı açtırcaksın şimdi valla buara manyak şeyler çekiyo canım ciddi ciddi şüpheleniyorum
ah cano keşke toptan hamiş olsak nevardı çok şeymi istiyoruzki :26:

biri mantımı dedi :84:yapma cano gece gece mantımı açtırcaksın şimdi valla buara manyak şeyler çekiyo canım ciddi ciddi şüpheleniyorum
ah cano keşke toptan hamiş olsak nevardı çok şeymi istiyoruzki :26:
ah yaa kaynanam da pek bi güzel yapar..kıs gerçekten yoksam bişeymi var yaaa..hadi inşallah kıss..seni ilk defa böyle şüpheleniyom derken görüyorum cano içim bi tuhaf oldu valla..ALLAH büyük..rabbim için bu mutlulugu bize vermek çok kolay..bizim zor gördüklerimiz onun için bi "ol" demeye bakıyo biliyosun...inşallah bu ay yüzünü güldürür Allahım cano...
burdayım canım msn de arkadaş lafa tuttu ona laf yetiştiriyorsum

anladım cnm..yazmayınca sıkıldın sandım tatlım..nevar ne yok?

yanlız bana bakın gidiyodum kim görürse :90:

canlarım size doyum olmuyo ama gidiyorum ben..msn de açmadım ne hikmetse:))öbürü açık kalmış derinimi açmamışım:31:neyse öptüm hepinizi tatlı rüyalar..hayallerimiz gerçek olacak inşallah canlar emin olun...iyi geceler..:54:

cano ya harbi msn niye açmadınki bende sorun var sandım gerçi bende yeni açtım :))
sanada iyi uykular bitanem allaha emanetsin yarın bomba gibi ol inşallah :48::48:

heee,koy bizi halka açık olana,sonrada öyle de,küstüm işte:19:

kızlar size bişey diyecem ben bugün bişey yaptım. doktorum üç kez klomen kullandırdı klomen le olmadı artık aşılama dedi.NE zaman istersen gel demişti bende gidemedim üç ay oldu ve bende bugün kendim klomen aldım bu ay öle deneyecem..şimdide endişelendim acaba sorun olur mu diye

kıssss,sen polikistiksin,sen pıtır pıtır yımırtlar,hepimizide geçersin,bak gör.
kıss ne yımırtası bee gördün işte geçen ay sadece 1 tane gelişti o da beceremedi:57:
cano ya harbi msn niye açmadınki bende sorun var sandım gerçi bende yeni açtım :))
sanada iyi uykular bitanem allaha emanetsin yarın bomba gibi ol inşallah :48::48:
ne bilim kıs açmak aklıma gelmedi..kafa git-gel oluyo bazen format lazım bana :)))
heee,koy bizi halka açık olana,sonrada öyle de,küstüm işte:19:

:90:cnm yaa tüsme gel öpimmmm:38:

kızlar size bişey diyecem ben bugün bişey yaptım. doktorum üç kez klomen kullandırdı klomen le olmadı artık aşılama dedi.NE zaman istersen gel demişti bende gidemedim üç ay oldu ve bende bugün kendim klomen aldım bu ay öle deneyecem..şimdide endişelendim acaba sorun olur mu diye

canım bana sorarsan kendin kullanma derim.muayene olmadan yumurtalıkların durumunu görmeden içmen sakıncalı olabilir diyorum ama daha iyi bilen biri yorumlasın yinede..çünkü klomen bikaç aydan sonra kist oluşturabiliyo...

ah yaa kaynanam da pek bi güzel yapar..kıs gerçekten yoksam bişeymi var yaaa..hadi inşallah kıss..seni ilk defa böyle şüpheleniyom derken görüyorum cano içim bi tuhaf oldu valla..ALLAH büyük..rabbim için bu mutlulugu bize vermek çok kolay..bizim zor gördüklerimiz onun için bi "ol" demeye bakıyo biliyosun...inşallah bu ay yüzünü güldürür Allahım cano...

anladım cnm..yazmayınca sıkıldın sandım tatlım..nevar ne yok?

yanlız bana bakın gidiyodum kim görürse :90:

cano ya cidden beni biliyosun buay tuhafım ama yine hayalkırıklığı yaşayıp oturcam biyerimin üstüne
hayrolsun inşallah tabiki RABBİM ol derse herşey olur .umut hep var cano buay ayrı bi umut var nedendir bilmem
neyse ben gördüm merak etme çok öpüyorum seni benim pc çok yavaş diğerindeyimde ondan yani

canım,aslında prespektüsünde,dr kontrolünde kullanılmalı diyo,eğer yan etkisi olursa bırakmak için,ama genel dr zaten ilaç bittikten sonra kontrole çağırıyo,en kötü ihtimalle,ufak bir kist oluşur,onuda muhtemelen adetinle atarsın,leyla yı bilirsin,o klomenden sonra hiç kontrole gitmedi,çsağırmadı dr u.
tabi neticede son kararı kendin ver.

canım,aslında prespektüsünde,dr kontrolünde kullanılmalı diyo,eğer yan etkisi olursa bırakmak için,ama genel dr zaten ilaç bittikten sonra kontrole çağırıyo,en kötü ihtimalle,ufak bir kist oluşur,onuda muhtemelen adetinle atarsın,leyla yı bilirsin,o klomenden sonra hiç kontrole gitmedi,çsağırmadı dr u.
tabi neticede son kararı kendin ver.

bende aslında doktorum klomen kullandırdığında bana sadece yumurta çapına bakmaya çağırırdı çok şükür hormonal sorunlar yok..Kistimde henüz yok..aşılamayıda martta olmaya karar verdim bu ay böle yapacam bakalım çok sıkıntık olursa doktoruma giderim artık...
Sen nasılsın kardelen uzun zamandır karşılaşamadık

canım bence kendi başına kullanma ne olur neolmaz sonuçta onu kullanırken kontrole gidiyosun kist filan oluşur allah korusun işe yarayacağı yerde daha büyük sorunlar çıkarmasın tatlım

Back
X