Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bence kendi başına kullanma ne olur neolmaz sonuçta onu kullanırken kontrole gidiyosun kist filan oluşur allah korusun işe yarayacağı yerde daha büyük sorunlar çıkarmasın tatlım

haklısın aslında doktorumla konuşsam iyi olacak sanırım...Ne zor işler yaa...erkek olarak dünyaya gelmek varmış....

bende aslında doktorum klomen kullandırdığında bana sadece yumurta çapına bakmaya çağırırdı çok şükür hormonal sorunlar yok..Kistimde henüz yok..aşılamayıda martta olmaya karar verdim bu ay böle yapacam bakalım çok sıkıntık olursa doktoruma giderim artık...
Sen nasılsın kardelen uzun zamandır karşılaşamadık

ben bildiğin gibi,hala bebeksizim tari,bende yılbaşı geçsin,ondan sonra bakcam diğer çarelere,inşallah o arada sevindirir bizi kerata.

aba sen yakın Zamnda hamilE kalcan hepsi cok güzl yagmur cok iyi mevsiminde hemde ıslanmışsın bebek cok cok iyi müjdeli haber verirsin bide dr görmüşsün oda iyidr
ya bebeyin sana gelmeye yakın ya tedaviyle yada normal yolla canım ALLAHIN izniyle İNŞALLAH
canım ya inşallah bende tuhaf oldu birkaç gündür üst üste rüya görüyorum etkilenmemek elde değil
ama rüyaylada yola çıkılmaz RABBİM nasip eder hepimize inşallah
:21: kızalr reglı oldum hemde tam günümde çok mutluyum düzensız olurum dedım ama ameliyattan sonra tam gunumde oldum yıne allahım hep böyle giderde yenıden hamış olurum kızlar
gözünaydın canım düzenli olmak bile mutlu ediyo insanı
ayyy çok güzel bi rüya mevsiminde yağmur murat demek bereket demek e bebişte güzel hbr diye biliyorum,kızzzzzzz devam et çalışmalra inşaallah bu ay geliyor bizim zilli...
zilli diyesim geldi valla kusura bakmaa ablaa :):)idare ediver

bende öptüm ablamm görüşürüz,:)

bu bile mutlu ediyor insanı dimi,maşallah inş bebişnde en kısa sürede gelir sibel....
canım kardeşim çok saol allahım hepimizin yüzünü güldürsün seni çok seviyorum biliyosun dualarım seninle kuzum
senin adına çok sevindim canım :48:inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerinide alırız canım :49:

amin canım inşallah hayırlara vesile olur rüyan rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım arkadaşım:48:

semroş nasıl oldun canım uğramıyosun özledim seni
geçtimi gribin tatlışım

ebrarcım pekteiyi sayılmam kafamı bile kaldıramıyorum ama sizleri çok özledim :48::48::48::48::48:bakmadan da geçemiyorum :54::54:
canım inşallah ya hiçbukadar etkilenmemiştim hayrolsun yıkım yaşamak istemiyorum :((
canım ya kıyamam mevlam şifa versin bolca c vitamini tüket kuzum
Canlar nasılsınız geçmişe bakamadım umarım güzel haberler vardır ebrarcım sen de iyisindir umarım

Ben de iyiyim kontroller falan çok şükür iyiyiz hep dua ediyorum hepimiz için gönlümden geçiriyorum sizleri duamı ederken sizlerde dualarınıza katmayı unutmayın çok öpüyorum sizleri Allaha emanet olun
ayy gelinciğim maşallah yarısına gelmişsin bile RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla dualarımdasın canım allahım evladını busefer sana bağışlasın inşallah
ilkindiyi kılıyım evi temizlicem iftara yemek yapıcam :56::56::56:
bu arada 3 gündür ara ara midem çok bulanıyo ya sanki istifar edicek gibi ama olmuyo oruç tutgumdan dicem ama okadar tuttum acaba diyorum :30::30::30::30::30::30::30:
çok kötüyüm:59::59::59::59:
sevtunum hayrolsun inşallah bebiş vardır canım yüzün tekrardan gülsün inşallah
buarada eltin konusunda bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim küs kalma samimide olma ben aynı durumdayım şuan
amin bitanem cok teşekkür ederim...evet umutsuz yaşanmıyor canım sende kendine cok iyi bak:38:

canım rüyan cok güzel hayra cıkar inş...rüyada bebek görmek iyidir mujdeli haberdir...bende hamile oldugumu ögrenmeden önce rüyamda hep bebek görüyodum ve hamile oldugumu ögrendim malasef tutunamadı bebegim:14::14:inş senin inş senin rüyanda gercek olur ve hamile haberini alırız canım hayırlısıyla...

ne güzel canım tam gününde olman inş korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalırsın hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın:38:

bebişin iyi olmasına sevindim canım inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın...duaların icin cok teşekkür ederim benimde dualarım seninle sende allaha emanet ol:16:

selam kızlar ben geldim nasılsınız...:16:
pelinim inşallah hayırlara çıkar canım bende öyle olmasını istiyorum demek sende rüya görüyodun bak şimdi birazdaha ümitlendim hadi hayırlısı kuzum
canım ben 15 tane derya 10 tane selina için okudum
allah kabul etsin ekleye ilirisn listeye
saol canım ağzına sağlık
canım ebrarcım sen ugraşma canım yeter okumuş ekledim ben daha kimse okumadı
sibel adet olmuş onlarıda ben okucam ekledim canım önüme gene gene gelire eklerim benem :48::48::48::48:
saol bitanem uğraşıyosun sende allah razı olsun gönlüne göre versin
Slm canlar nasılsınız ?? Ya size bişey sorcam benm ayın 1 inde adet oldum temin iş yapıyodum bi egildim ıslak bişey geldi lavaboya gittim bi baktım kahverrengi kırmısı gibide leke hiç böyle olmamıstım belimde cok agrıyo hayırdır inş. korkuyom bi hastalık belirtisi falan olabilirmi??
halem kuzum korkma ya bişey yoktur inşallah olabiliyo bazen ama devam ederse gözük mutlaka
belkide bebiş var kuzu nerden biliyosunki
kızlar merhaba.... bugün dr a gittik çok şükür herşey yolunda ikli testimiz yapıldı o da iyi çıktı... 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenebilirmişiz.... simdilik benden haberler bu kadar öpüyorum sizi.....
ayyy yerim ben onu maşallah tuğçem gözünaydın hep sorunsuz geçsin 9 ayınız
çok sevindim kuzum buarada çok özledim seni biara msn muhabbeti yapalım
canım hayırdır yaaaa ınsallah gunun ıcınde kotu bısey olmamıstır ıcının sıkıntısı da hayra cıksın canım ınsallah bu arada ben beste yattım ama kımse yoktur dıye gırmedım

canım ablam yagmur bereket demktır kısmet demektır bebısın gelcek ınsallah yakında

kusum esımle gezdım aksama kadar bugun ugrayamadım canımmm bırazdan yıne cıkıcam gecmıse bakmadan yazmıyım dedım
kızlar hepınıze merhaba
tugcalım bu arada rabbım tamamına erdırsın canımmm
inşallah deryam hayırlara çıkar kuzum duanda unutmuyosun biliyorum
buarada barışmışsınız sevindim valla küsmek yok kocişlerle :))
pelinim haklısın canım.eşin ne diyosa onu yap o zaman...en azından bu ay korun canım.duaların için sagol canım inşallah hepimiz en yakın zamanda hamile kalırız:54:bu arada çgumuzdan aynı şeyi duydun yani en azından hamile kalabildigini biliyosun artık dedik çogumuz..yanlış anlama kendi adıma canım akıl verir gibi düşünme..onun üzüntüsü ayrı biliyorum..insan olayın içindeyken saglıklı düşünemiyo...sana rahatlık versin diye fikrimi dedim..öptüm canım:54:

bilmiyorum ki bitanem sabah kötüydüm işe gittim hala aynıyım..belli bi saate kadar iyi degildim sonra biraz anam geldi onunla oturduk iyi oldum azcık..şimdi iyiyim merak etme kuşum benim:54:

ayy ebrarım canım benim..ALLAHIM hayırlara çıkarsın inşallah ya...okudugum anda gözlerim muslukları açtı:43:inşallah bir kızın olurda adınıda YAGMUR koyarsın:))seninki gelecek yakında çok inanıyorum canım.

sevtunum bende kızlar gibi dicem canım..barış ama mesafeni koru..bu barışmayı da onun için degil kendin için yaptıgını hissettir ona..Allahtan korkarım ben küslük yakışmaz de.birlikte girdiginiz ortamlarda gerilmemiş olursun artık..kendine iyilik yapmış olucan aslında..çünkü küs olunca bir araya geldiginizde ne yana bakacagını şaşırır insan..daha bi kinlenir..olsun dedigi gibi büyüklük sende kalsın tatlım...:54:

aa halem hayırdır inşallah yaa..yerleşme falan olmasın dicem ama..adetin biteli daha çok olmamış..hayırlısı inşallah..doktora git mutlaka..bi arkadasın dediginede katılıyorum cibel demişti sanırım kist olabilir..inş degildir tabi.bide sen yakınlarda sogan suyu kullandınmı cnm ara kanama yapabilir.

CİCİ hayır olsun inşallah canım yaa..bende okuyunca etkilendim..bide senin elbisen varmış üzerinde he..ay Allahım inşallah öyle tatlı bi kız çocugu versin sana canım.amin.:54:

oo tostişim çok fazla yogunsun sen canım...kolay gelsin sana öpüyorum tatlım:54:

çok sevindim canımm..insan böyle güzel şeyleri okuyunca içinden bi yük çıkıyo sanki..bana öyle oluyo bilmiyorum...MAAŞALLAHHH diyeyim kocamanından:nazar: :nazar: :nazar:

kayram canım,barıştıgınıza sevindim..zaten küs kalınmaz yaa..bizde öyleyiz bi barış bi küs:)))
sıkıntım geçti sayılır canım..sagolasın...görüşürüz taklım mucukkk:54:
canım arkadaşım bitaneciğim tahmin edebiliyorum :43:inşallah rüyalarımızda gerçek olucak cano
ay kızım olsa varya dünyalar benim olur RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün enkısa vakitte
gecmısı okuyamıcam cok yorgunum hemen cıkıcam mısafırım vardı dünde ugrayamadım neolduysa üstüme bı agırlık cöktü ruhum daraldı kuzu gıbı 9da uyudum:5:hayır olsun
yrn okurum ınsallah gecmısı cok öptüm sızlerı allaha emant olun:16:
boncuğum nasılsın kıyamam ya demek yorgunsun dikkat et kendine bebiş varsa yorulma fazla cano
özledim senide inşallah karşılaşırda konuşuruz
aminnn inşallah,sende bizde en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.

derincim,sevtuncum selam.

kayracım,sanada selam,senin mesajını okuduktan sonra yazmaya karar verdim.
bu açıklamayı yapsammıda bilemedim,zaten bilenler bilcek,bilmeyenlerde bilmicek.
dün akşamki sitemim,sadece kendi adıma değildi tabiki,ama akabinde gördüğüm kadarıylada her şey aynı.
boşver diyosunuz bana,takılma diyosunuz,ama o zamanda bu topicin benim için özelliği kalmamış olcak bi kere boş verirsem,bi daha önemsemicem,oysaki çok sıcak bi aile,arkadaş topluluğu gibiydi,benim için,hepimiz içinde öyleydi,dertlerimiz aynıy olduğu için,birbirimizi çok iyi anlıyorduk ama son zamanlarda anlaşabildiğimizi,yada anlaşıp anlaşamamanın kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum
dikkat edersiniz ki,eskisi gibi toplanmıyoruz(toplanmıyoruz diye görüşmüyoruz sanmayın,bizim için her türlü haberleşme aracı mevcut)
toplanmamamızın sebebide,eskisi gibi zevkli sohbetler olmaması,hep aynı,hep aynı şeyler yazılması(ben kendi adıma yoruldum hep aynı şeyi duymaktan,okumaktan)siz okumasanızda,bir kaç arkadaşım geçmişi okuyo ve onlarda çok yoruluyolar emin olun.
bundan herkez üstüne düşen payı almalı ama malesefki,bu mesajımda geçmişte kalcak ve sadece zaten bizle ilgilenen dostlar okuyacak.
ha şimdi diceksiniz ki,hep sen şikayetleniyosun,eğer bi rahatsızlığınız varsada bi daha yazmayabilirim,kimseyi tehdit için söylemiyorum,yanlış anlamayın lütfen.
bu saatten sonra burda bulunmamın,sayfayı açmamın tek sebebi,ebrarın açtığı sayfayı terk etmiş olmamaktır.
cano msndende konuştuk zaten farkındayım sıkılıyosun ama bazı şeyleri değiştiremeyiz inşallah herşey dilediğimiz gibi olur inanıyorumki zamanla herşey yoluna girecek .:34::34:
haklısın aslında doktorumla konuşsam iyi olacak sanırım...Ne zor işler yaa...erkek olarak dünyaya gelmek varmış....
öyle ama napalım kaderde bunları yaşamak varmış
ALLAHIM dermansız dertler vermesin canım
hayırlı geceler tari.
ebroşum,bende kaçıyorum cano,görüşürüz.
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

kusura bakma cano geçmişteydim maşallah pekbi kısaydı :1:
herkese iyi geceler

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20
KARDELEN...............15
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10
AFED......................10
KARDELEN49...........10
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba ben yeni katıldım.nasılsınız

iyi geceler .klomen neiçiin acaba benim eşimde sorun ben de kullansam bi yararı olurmu
merhaba cnm hoşgeldin aramıza:54:
klomeni bencede kendin alıp kullanma canım...sende yumurtlama sorunu yoksa klomene gerek de yoktur zaten..eşinle ilgili sorun neyse ona yogunlaşın cnm hakkınızda hayırlısı..kaç yıllık evlisin?içimden bi ses daha yeni evli oldugunu söylüyo:26:
canım ya inşallah bende tuhaf oldu birkaç gündür üst üste rüya görüyorum etkilenmemek elde değil
ama rüyaylada yola çıkılmaz RABBİM nasip eder hepimize inşallah

canım inşallah ya hiçbukadar etkilenmemiştim hayrolsun yıkım yaşamak istemiyorum :((
canım ya kıyamam mevlam şifa versin bolca c vitamini tüket kuzum

canım arkadaşım bitaneciğim tahmin edebiliyorum :43:inşallah rüyalarımızda gerçek olucak cano
ay kızım olsa varya dünyalar benim olur RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün enkısa vakitte

kusura bakma cano geçmişteydim maşallah pekbi kısaydı :1:
herkese iyi geceler
evet cano rüyalarla yola çıkılmaz ama senin bi rüyadan etkilenip böyle ümitlendigini hiç görmedim ben.ALLAHIM nolurrr..ay sabah sabah çok duygulandım kız aglatıyon beni hep:43:seni çok seviyorum canım arkadasım..rabbim benden önce sana versin inşallahhhhhhhh senin haberini alıp sonrada ben kalayım:))biliyosun hep diyorum birlikte hamile kalıcaz biz ...

bu arada ne çok oturmuşsun cano kendine yazık etme bitanem uykusuz kalma..gerçi geçe kadan uyuyosundur sen ama olsun yinede dengeler bozuluyo öylede olsa...:54:
günaydınnnnn kızlar iyi pazarlar

günaydın tatlımmmm sanada iyi pazarlar..bana iyi mi olcak bilmiyomda..pazar çalışıpda ne kadar iyi olunuyosa o kadar işte:31:

kardelen hoşgeldin canım nasılsın görünmüyosun..dün müydü yazdın çıktın önceki gündü sanırım..dua edin deyip gittin..ben klomen kullandıgını hatırlıyom sanki dimi?

peloşum da geldi hoşgeldin canım:54: siz kardelenle geçmiştesinizdir şimdi:)bende böyle kendi kendime yazar dururum artık..gerçi az sonra hazırlanıcam işe gidicem.:31:

merhaba cnm hoşgeldin aramıza:54:
klomeni bencede kendin alıp kullanma canım...sende yumurtlama sorunu yoksa klomene gerek de yoktur zaten..eşinle ilgili sorun neyse ona yogunlaşın cnm hakkınızda hayırlısı..kaç yıllık evlisin?içimden bi ses daha yeni evli oldugunu söylüyo:26:

evet cano rüyalarla yola çıkılmaz ama senin bi rüyadan etkilenip böyle ümitlendigini hiç görmedim ben.ALLAHIM nolurrr..ay sabah sabah çok duygulandım kız aglatıyon beni hep:43:seni çok seviyorum canım arkadasım..rabbim benden önce sana versin inşallahhhhhhhh senin haberini alıp sonrada ben kalayım:))biliyosun hep diyorum birlikte hamile kalıcaz biz ...

bu arada ne çok oturmuşsun cano kendine yazık etme bitanem uykusuz kalma..gerçi geçe kadan uyuyosundur sen ama olsun yinede dengeler bozuluyo öylede olsa...:54:

günaydın tatlımmmm sanada iyi pazarlar..bana iyi mi olcak bilmiyomda..pazar çalışıpda ne kadar iyi olunuyosa o kadar işte:31:

offfffffff KUZUM YAAAA NE ZORDUR PAZAR PAZAR ÇALIŞMAK
ALLAH KOLAYLIK VERSİN

kardelen hoşgeldin canım nasılsın görünmüyosun..dün müydü yazdın çıktın önceki gündü sanırım..dua edin deyip gittin..ben klomen kullandıgını hatırlıyom sanki dimi?

günaydın canım hoşbulduk evet klomen kullandım cuma günü bitti hap yarında doktora gidicez işte yumurtalar büyümüş mü ona bakılacak büyüdüyse çarşamba günü aşılama yapılacak biraz korkuyorum

peloşum da geldi hoşgeldin canım:54: siz kardelenle geçmiştesinizdir şimdi:)bende böyle kendi kendime yazar dururum artık..gerçi az sonra hazırlanıcam işe gidicem.:31:

hoşbulduk derinim sizleri görünce gecmişe gitmedim sonra giderim biara ...zaten su anda karnım cok kötü agrıyo ya doktor ilac vermişti ictim inş gecer daha evde cok işim var...canım ya pazar günü calışmakta zordur hic tatilin yokmu senin ya ne kadar sacma bari pazar günü evde dursaydın:38:

Back
X