valla allah razı olsun eşlerimizden.ama insan öyle bi boşluğa düşüyo ki toparlaması çok zor oluyo.ben durup durup herşeye ağlar oldum nedenli nedensiz.hamile ve bebek görmeye tahammülüm yok .çok zorumu gidiyo
ah canım ya kurtaj mı oldun belki p yuzden olmuyodur(((
kızlar bende ağlama yok ama çok agrasifim(((
Nihannnnn ben bebek istiyoruuummPamuk pamuk elleriiio süt kokusuuuuu
evet canım allah onlardan razı olsun eşim olmasa dayanamazdım bütün gece sabaha kadar ağladım allah birdaha kimseye böyle acı vermesin bende görmeye dayanamıyorum biliyormusun düşük yapınca doktor içinde parca kalması ihtimali var kürtaj yapmak lazım diye doğum haneye yolladı ben kürtaj için masaya yattığımda sağ tarafımda yeni doğmuş bir bebek yatıyordu üstünü giydiriyorlardı o an yıkıldım ondan gözlerimi alamadım ...........
ah canım ya seni çok iyi anlıyorum.ben de hastanede yatarken herkes bebiğini kucağına alırken ben elim kolunm boş yatıyodum.o zamanlar sitresten üzüntüden sigaraya başlamıştım.kendimi herşeyden herkesten dışlamıştım ne biyere gitmek ne de gezmek isyodum.ve şimdi çok sinirli biri oldum .herşeye kızar alınır oldum.allah sonumuzu hayır eylesin
Nihannnnn ben bebek istiyoruuummPamuk pamuk elleriiio süt kokusuuuuu
Melodicim sıkmaaa canını hayırlısı gülüüm olmayınca olmuyo işte:ç(((((( ececim allah rahatlık versin dualarında bizi unutma :76::76::76:
evet canım ben seni anlıyorum bende öyleyim ama artık çaresi yok artık inşallah bidaha olur der oturmaktan baska neyse ben kacıyorum artık artık byyyyyyy
ay canım ya ne kötü olmuş.olsun her işte vardır bi hayır.süpriz mi oldu
Nihannn burdamısınnnnn
Tam süprız oldu hemde anlayamadık o kadar yani şımdi tekrar bekliyorum o süprizi ama inat ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?