Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tamam ececim bende öyle düşünüyorum şu adeti atlatıp gidicem ama inşallaaah olmammm :)))) nihancım bende çatlıyorumda ne biliymmuayeneden korkuyorum galibaaa

ece senin ne kadardır olmuyo .kaç yıllık evlisin

tamam ececim bende öyle düşünüyorum şu adeti atlatıp gidicem ama inşallaaah olmammm :)))) nihancım bende çatlıyorumda ne biliymmuayeneden korkuyorum galibaaa

yok canım ya hiç korkma zamanla alışırsın.ama doktora nişanlılık devresin de ne kadar korunuduğunuzu da söyle

Valla canım bakılmadık bi o kaldi prolaktinim düstù 2 aydır normal herşey ama bebiş yok

offffffffffffff ya ne kadar üzüntülü ve sitresli bi dönem.allah istemeyene hemen veriri ama bizim gibiler ne yapsa olmaz allahım duysun artık sesimizi

ece senin ne kadardır olmuyo .kaç yıllık evlisin

canım biz 3 yıl 21 günlük evliyiz 2 yıl 2 buçuk ay korunduk küçük evlendiğim için istemedik 8ay sonra oldu nasip olmadı bu ayla 10. ay bitti senin ne kadardır olmuyo ne kadardır evlisin

tamam canım söylerim inşallllaaaahhh kızlar bide ben soğan kürü kullanırkan tam yumurtlama günüm diye hesapladığım günde koyu kahve bi kaç damla leke geldi akşama doğru bi damla daha ama daha açık renk ertesi günde pembemsi leke geldi bi kaç damla sizce nedir buuu

bu arada bende 1 yıllık evliyım ve 1 yıl oldu hala bebiş gelmiyo yahu

istiyosan bi git fazla akıntı olması da iyi değil.bebek olmasına engelmiş ya valla ne kadar çok bitmez sorunumuz var biri bitiyo diğeri başlıyo

yok canım okadar fazla değil sanırım 2 3 saatte biraz oluyo evet ya doğru dedin bizim sorunlar hiç bitmiya

canım biz 3 yıl 21 günlük evliyiz 2 yıl 2 buçuk ay korunduk küçük evlendiğim için istemedik 8ay sonra oldu nasip olmadı bu ayla 10. ay bitti senin ne kadardır olmuyo ne kadardır evlisin

canım bende nerdeyse 1,5 yıl oldu evleneli.sadece 2 ay korunduk ve 8 ay sonra hamile kaldım ama hüsranla sonuçlandı gış gebelik oldum .ameliyatla hem bebek hem de sağ tüpüm alındı.şimdi 2 aydır korunmuyoruz.canım sana da çok geçmiş olsun valla biz eşimle çok yıprandık ya zor günler atlattık

aynen canım insan çok yıpranıyo ben çok ağlıyordum durmadan eşim benim moralleri düzeltcem diye belli etmedi ama üzülüyo konusunu bile açmıyo ben acarsam kapatıyo insanlar yıkılıyo yaaa

offffffffffffff ya ne kadar üzüntülü ve sitresli bi dönem.allah istemeyene hemen veriri ama bizim gibiler ne yapsa olmaz allahım duysun artık sesimizi
aslında bebiş hiç ummadıgım anda tamda nisanlıyken geldi tabi gitmek zorunda kaldı o yüzden daha cok uzulüyorum

aynen canım insan çok yıpranıyo ben çok ağlıyordum durmadan eşim benim moralleri düzeltcem diye belli etmedi ama üzülüyo konusunu bile açmıyo ben acarsam kapatıyo insanlar yıkılıyo yaaa

valla allah razı olsun eşlerimizden.ama insan öyle bi boşluğa düşüyo ki toparlaması çok zor oluyo.ben durup durup herşeye ağlar oldum nedenli nedensiz.hamile ve bebek görmeye tahammülüm yok .çok zorumu gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…