Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

su an adetliyim,adetimden 7 gun sonra 10,15 gun icecegim.gunde 2 defa..dogru anlamisim dimi..cok sagol kayracim insallah bir faydasini görurum..sifa rabbimden bunlar vesile,rabbim vesile kilsin insallah

iyi geceler canim
evet canım aynen oyle yapıyorsun bende baslıcam doktora bı gdeyım geleyım de hayırlısıyla sıfa olur ınsallah sen bunu bıtır sonra sana ıncır kurunude vereyım ben doktoruma sorucam ama kullanıyımmı dıye sonra kızar
canımcım ınsallah gelcek bebıs en kısa zamanda bu aradatıckerın gercekten super bende yapamadım ama kardelosa basvurcam galıba ayrıca su sayfayı 40 sayfa seklınde ayarlamayı da yapamadım bu arada senı ruyamda gordum cok ılgınctı yaaa sen bı cıkolatacı bulmussun ve banada dıyosun kı kocalarımıza ozel cıkolata yaptıralım bende sana telefonda tarıf edıyorum falan devamıda var cok guzeldı ve yaptım yorumunu ruyadakı kısılerın ıffetlı ve ahlaklı olduguna ve evlılıklerının uzun surecegıne ısaretmıs canım
komutanın sana kurban olsun bıtanem benım ınsallah kesık degıldır de cabucak gorusuruz tatlım bu arada ıhmal etmıcenı bılıyorum zaten bıtanem ama annenden erken gel de basla calısmalara
insallah canım ınsallah sasırdım ne yapıcam artık ((
canım kanaman vardı galıba oncelıkle doktorunun tutumunu hıc yadırgamadım cunku gercekten kanamalarda yapacakları bırsey yok tatlım sadece ıgne verebılır ve ıstırahat bu arada kanama gecıren on kadından sekızı saglıklı dogum yapıyor ben yapamadım o ayrı bısey tabıkı ama benım kanama kesemı deldı ondan dolayı oldu canım bu yusden rahat ol bıde sakındursun deme dusecekse kucukken dussun ılerıde olursa daha cok acı cekıyorsun ınan ınsallah bısey olmaz canım:26::26::26:
canlarım aranızda hsg çektiren var mı

canım ben cektırdım evet agrılı bı ıslem ama dayanılmıcak gıbı degıl o kadar korkma hatta bır ay once cektırdım beelıksırcım bu arada ask olsun bende her gırdıgımde senı soruyorum ole olsun
ablacım telafı ettın tabı etmenmı o neguzel yazıdır ole yaaaa bu arada madem kı yorgunsun bundan sonra sana bebekle ılgılı yorum yapmıcam ama senın ıcın hep dua edıcem bunu bıl yeter bıtanem
yetercım bu arada yazından cok etkılendım bole zevkı ugruna yanlıslıkla da olsa hamıle kalıp ondan sonra da bunu aldıran yada cope atabılen vıcdanların ınsan olup olmadıklarını bıle dusunuyorum bazen bıde unıversıte ogrencısı vardı bılırsınız otobuste molada dogurmus ve bebegını cope atmıstı allahtan dılerım kı rabbım bole ınsanlara bır daha annelık nımetını nasıp etmesın

turkuazım selınam sızlerede gunaydın kuzularım nasılsınız
bu arada ben cıkıyorum cunku evı yoplıcam yemek yapcam banyo yapcam cok ısım var yanı ogleden sonra dısarı cıkmam gerekıyor yanı opuldunuz hepınız

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.geçmişe bakmadım inş herkes iyidir.abla sende iyisindir inşallah merak etmişsin beni iyiyim desem yalan olur evde iki yabancı gibi yaşıyoruz işte içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.sabahları da kalkmıyorum zaten kendi kendine bişeyler atıştırıp gidiyo işine.ailelere çok mutluymuş gibi gülücükler saçmakta yordu beni.şu dargınlık zamanı tabi.öncesinde sahte gülümsemeler değildi tabiki.gittiği yere kadar gidiyo işte.sizide sıkmak istemediğim için girmedim ama yine tutamadım çenemi,çünkü kimseye anlatamıyorum düşüncelerimi.. acaba sürmeyecek bi evlilikmi bu yüzden mi rabbim bebek nasip etmiyor diye düşünmüyor değilim.çünkü ben eşimin 2.ci eşiyim 1 çocuğu var annesiyle kalıyo tabiki çocuk.ve allaha dualarım çocuk isterken rabbim devamlı ve mutlu bi evlilik olacaksa bize çocuk nasip et diyeydi.bilmiyorum şimdi yolumu şaşırmış gibi yaşıyorum.Allahım yol göstersin tek bunu diliyorum her gün her gece .kendinize iyi bakın.canınızı sıktıysam affedin.hoşçakalın.

günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum şükür.bu arada ticker istersen ben yapabilirim canım hazırlarım sen sadece yazıyı çizelge yerine yapıştırırsın.?

cnm çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın...
hayırlısı olsun cnm üzülme...
6.günde testte çıkmaz bildiğim kadarıyla ama inşaallah yerleşme kanamasıdır,kendini çok yorma,üzmemeye çalış,biliyorum şuanki durumun kolay değil ama kendine iyi bakman dinlenmen lazım cnm...
tutişim bende seve seve okurum cnm rabbım onada en kısa zamanda gönderır melegını ınsallah
boncugumm çok sağol bitanem Allah razı olsun...

çok şükür bende iyiyim ama azdaha zehirleniyordum balkonuma tuz ruhu döktüm durulamadan çamaşır suyu döktüm boğazım çok kötü oldu eşimde eline yoğurtla başımda dikiliyor
ayyy cnm ya dikkat etsene Allah'tan kapalı alan değildi he bende bi kere yaptım o hatayı evlenmeden önce evi temizlerken banyoya tuz ruhunu döktüm boğazım yandı kaynanam kızınca bu sefer inadına durdum banyoda çıkmadım sinir oldum,ama sanki ona bişe olacaktı akıl işte boğazımın yandıgıyla kaldım

insallah canim,ne bileyim sanki sogan kürunu yaparsam hersey daha guzel olacakmis gibi geliyor..belki benim kuruntum bilmiyorum..ama icimden bir ses öyle diyor yanee..insallah hersey ümit ettigim gibi olur
inşaallah cnm,o akıntı iltihabı olanlarda oluyor genelde,iltihap söktürüyor ya soğan kürü:)yani o akıntı iyiye işaret...

KIZlar iyi akşamlar umarım iyisinizdir ebrarcım ben duaları okudum 20 tane
cnm ne oldu yumoşlara baktırdın mı merak ettik seni,bi hbr verde öyle kaç kuzu
14şubattn iki gün sonra demişti hatta kardeloşun adet günü 14üydü bana dogumgünü hediyesi verirsin demişti yani çok uzatmıyım anladıgım kadarıyla 16şubat

çok kötü bi durum yaa inşaallah en kısa zamanda gelir de bebeğin bunların acısını unutturur birazda olsa
TUTİŞİM naaptın ablam az kaldı değilmi yaa bende dört gözle bekliyorum
aynı ablamm herşeyy bi değişiklik yok valla her sabah işe gelirken günleri hesaplıyorum kaç gün kaldı diye
bi an önce bitsin diye bekliyorum ama tam da zamanında maddi olarak sıkıştık olmadık yerden borç çıktı eşim geceleri uyuyamıyor artık çok üzülüyorum keşke söylemeseydim işten çıkacağımı patrona şimdi çıkmıyımda diyemem gururumdan bu bankaları Allah bildiği gibi yapsın kafasına göre karttan para çekiyor yaa:26:
sinirim bozuk hemde çokk,neyse ablam ben konuşmaya başlayınca olmuyor boşverr
Bu arada sana helal olsun valla kimseyi atlamadan özene özene yazmışsın

beni tek unutmayan kişisin ebrarım sağol canım
elixsir kusura bakma ama ben sana kaç kere yazdım, geçmişe ya yarım yamalak bakıyorsun ya da bnm yazdıklarımı özellikle okuyupta cvp vermiyorsun diye bende artık sana yazmıyorum,özellikle cvp vermiyorsan niye yazayım geçmişi okumuyorsan da yazdıklarımın anlamı yok değil mi?Ayrıca sadece sana değil cnm geçmişi okumayan bi kaç kişi daha var onlarada yazmıyorum en azından nezaketen cvp verir insan neyse uzatmıycam...

Günaydın kızlarrr,gününüz hayr olsun inşaallah...

Selinamm cnm bnm eşinle dargınlığınızın sebebi ne bilmiyorum ama senin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma,ben iki buçuk senelik evliyim ve bu zaman zarfında sürekli bişeler çıktı,bir buçuk a öncesinde yine sorunlar vardı aynı senin düşündüğün gibi düşünüyordum yoksa bu evlilik bitecek de o yuzden mi çocuk olmuyordu diye çok zor bi dönem neler yaşadıgını şuan çok iyi biliyorum kimseye anlatamayacagınıda o yuzden asla sizi sıkmıyım falan deme lütfen burda birbirimize destek olmak için burdayız sadece bebek konusunda değil her konuda tamam mı bitanem?Üzme kendini daha dogrusu üzmemeye çalış,bol bol dua et Kuran oku rahatlatır biraz yalnız kalınca ağla rahatlarsın yaşadıklarını biyere yaz mesela bilgisayarda word veya excel dosyası oluştur şifre koy yaşadıklarını düşündüklerini yaz ben şuan öyle yapıyorum birazda olsa rahatlatıyor beni...

Bu arada kardeloş annesinde sanırım inş çok özletmezsin kuzuu

Tugcem nasılsın cnm paşamız nasıl annesi,iyileştin mi biraz?

sağol canım benim... iyileştim artık çok şükür... paşa da iyi artık hissetmeye de başladım kıpırtılarını... isim bulma telaşındayız şimdi eşim adı belli olsun istiyor aslında daha erken ama ismiyle hitap edelim istiyor o yüzden isim arıyoruz bizde... birkaç secenek var bakalım arasında secicez.... sen nasılsın???

tutişim çıkmak zorundayım canım hastaneye test sonuçlarımı almaya gidicem... kusura bakma emi çok öpüyorum seni....

hmmm maşallahh paşayaa ne güzel:)seçenekleri alalım bakıyım bizde:)

tutişim çıkmak zorundayım canım hastaneye test sonuçlarımı almaya gidicem... kusura bakma emi çok öpüyorum seni....

tamam cnm gzel hbrlerle gel inşaallah bende öptüm görüşürüz
Allah'a emanet olun...

KIZlar iyi akşamlar umarım iyisinizdir ebrarcım ben duaları okudum 20 tane
kıss nerelerdesin sen özledim seni

sağol derincim sen nasılsın?

Son düzenleme:
hmmm maşallahh paşayaa ne güzel:)seçenekleri alalım bakıyım bizde:)

tamam cnm gzel hbrlerle gel inşaallah bende öptüm görüşürüz
Allah'a emanet olun...

günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum şükür.bu arada ticker istersen ben yapabilirim canım hazırlarım sen sadece yazıyı çizelge yerine yapıştırırsın.?
saol canım sen bana yazdıgında coktan cıkmıstım canım kusuruma bakma
ne demek sızı sıktıysam falan ben dertlerımı anlattıgımda sen sıkılıyormusun ask olsun tabıkı anlatcaksın nıye varız kı bız donem donem her evlılıkte oluyor bole zamanlar bız daha bır bucuk yılı bıle tamamlamamıs olmamıza ragmen su yasadıgımız olay bızı cok yıprattı sebeb nedır bılmıyorum sızde ama rabbım gonlune ve aılene huzur versın ınsallahh dua et hem bebek ıcın hemde aıle huzurun ıcın canım bu arada bır ara eger karsılasırsak tıcker ısını halledelım ısterım
kıss nerelerdesin sen özledim seni

sağol derincim sen nasılsın?
senın adet duzensızlıgın yokkı neden sogan suyunu kullandın bu sadece adet duzensızlıgı olanlar ozallıkle de pkolular ıcın bıde herkeste farklı sonuclar yaratıyor olabılır mesela sen farlutalle hamıle kalmıssın ama aslında frlutalın kımse uzerınde bole bır etkısı yoktur yınede tesekur ederım uyardıgın ıcın tatlım

yokk bende adet düzensizliği var dı kullandım soğan kürünü ama ondan sonra kist olustu tabiki herkez bir olmaz

ben uyarmak istedim

hem yengem soğan kürüyle gebe kaldı

fıstıgım benım bankalara acık kapı bırakınca malesef ole oluyo bızımde kartlardan sureklı cekıyorlar 80-100 her karta baktıgımda eksılere ınmısım hem avans hakkı verıyorlar sonrada ıstedıklerınde kendılerı cekıyorlar ınsallah borclarınızdan kurtulursunz bıtanem ısınden ayrılsan da bebek ısını bırakma onu veren allah rızkını da verır ınsallahh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…