Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın...

hayırlısı olsun cnm üzülme...

6.günde testte çıkmaz bildiğim kadarıyla ama inşaallah yerleşme kanamasıdır,kendini çok yorma,üzmemeye çalış,biliyorum şuanki durumun kolay değil ama kendine iyi bakman dinlenmen lazım cnm...

boncugumm çok sağol bitanem Allah razı olsun...

ayyy cnm ya dikkat etsene Allah'tan kapalı alan değildi he bende bi kere yaptım o hatayı evlenmeden önce evi temizlerken banyoya tuz ruhunu döktüm boğazım yandı kaynanam kızınca bu sefer inadına durdum banyoda çıkmadım sinir oldum,ama sanki ona bişe olacaktı akıl işte boğazımın yandıgıyla kaldım:9:

inşaallah cnm,o akıntı iltihabı olanlarda oluyor genelde,iltihap söktürüyor ya soğan kürü:)yani o akıntı iyiye işaret...

cnm ne oldu yumoşlara baktırdın mı merak ettik seni,bi hbr verde öyle kaç kuzu:34:

14şubattn iki gün sonra demişti hatta kardeloşun adet günü 14üydü bana dogumgünü hediyesi verirsin demişti yani çok uzatmıyım anladıgım kadarıyla 16şubat :9:

çok kötü bi durum yaa inşaallah en kısa zamanda gelir de bebeğin bunların acısını unutturur birazda olsa

aynı ablamm herşeyy bi değişiklik yok valla her sabah işe gelirken günleri hesaplıyorum kaç gün kaldı diye:9:
bi an önce bitsin diye bekliyorum ama tam da zamanında maddi olarak sıkıştık olmadık yerden borç çıktı eşim geceleri uyuyamıyor artık çok üzülüyorum keşke söylemeseydim işten çıkacağımı patrona şimdi çıkmıyımda diyemem gururumdan bu bankaları Allah bildiği gibi yapsın kafasına göre karttan para çekiyor yaa:26:
sinirim bozuk hemde çokk,neyse ablam ben konuşmaya başlayınca olmuyor boşverr :36:
Bu arada sana helal olsun valla kimseyi atlamadan özene özene yazmışsın:65::65::65:

elixsir kusura bakma ama ben sana kaç kere yazdım, geçmişe ya yarım yamalak bakıyorsun ya da bnm yazdıklarımı özellikle okuyupta cvp vermiyorsun diye bende artık sana yazmıyorum,özellikle cvp vermiyorsan niye yazayım geçmişi okumuyorsan da yazdıklarımın anlamı yok değil mi?Ayrıca sadece sana değil cnm geçmişi okumayan bi kaç kişi daha var onlarada yazmıyorum en azından nezaketen cvp verir insan neyse uzatmıycam...

Günaydın kızlarrr,gününüz hayr olsun inşaallah...
fıstıgım benım bankalara acık kapı bırakınca malesef ole oluyo bızımde kartlardan sureklı cekıyorlar 80-100 her karta baktıgımda eksılere ınmısım hem avans hakkı verıyorlar sonrada ıstedıklerınde kendılerı cekıyorlar ınsallah borclarınızdan kurtulursunz bıtanem ısınden ayrılsan da bebek ısını bırakma onu veren allah rızkını da verır ınsallahh canım

yokk bende adet düzensizliği var dı kullandım soğan kürünü ama ondan sonra kist olustu tabiki herkez bir olmaz

ben uyarmak istedim :23:

hem yengem soğan kürüyle gebe kaldı:49:

anladım canım evet olabılır yumurtalıgının kenarındakı kıst o mu yoksA evet hamıle kalabılende var gercekten ben zaten dra soracam belkı garıp karsılıcak ama sormadan yapamam cunku beklenmedık bı sonucla karsılasırsam kızıyo sonra mahcup oluyom

anladım canım evet olabılır yumurtalıgının kenarındakı kıst o mu yoksA evet hamıle kalabılende var gercekten ben zaten dra soracam belkı garıp karsılıcak ama sormadan yapamam cunku beklenmedık bı sonucla karsılasırsam kızıyo sonra mahcup oluyom

benim bir doktorum içebilirsin dedi diğerlerii ben inanmıyorum öle şeylere dedi

evet o kistim ozamandan beri duruyor bende 1 ay denedim kalmadım o ay inş sen kalırsın:34::49:

benim bir doktorum içebilirsin dedi diğerlerii ben inanmıyorum öle şeylere dedi

evet o kistim ozamandan beri duruyor bende 1 ay denedim kalmadım o ay inş sen kalırsın:34::49:

canım benım derdım oncelıkle su ınsallah duzelmeye baslayan adetımı bı daha bozulmamasını saglamak bebek ısı allaha kalmıs hamılelık le de ıs bıtmıyo bılıyosun

slm kızlar temızlıge baslamadan sıze bakım dedım cok ısım var bgn cokkkkkkk
kayram hayır olsun cnm cok ılgınc bı rüya:16:
elixsircim cok sagol esım daha ıyı cnm:16:
selınam neolur morelını bozma herkesın evınde zaman zaman böyle seyler yasanıyor bırınden bırı alttan almadıgı zamanda uzayıp gıdıyor ben hep gurur yaparım esımın alttan almasını beklerım aslında bende hata yapmıs olurum ıcını ferah tut sen cok mutlu olucaksın allahın ıznıyle bebişlerınde olucak mutlulugun kat kat artıcak ınsallah :16::16:
neyse kızlar ben kacım allaha emanet olun aksam görüşürüz:16::16:

selınam neolur morelını bozma herkesın evınde zaman zaman böyle seyler yasanıyor bırınden bırı alttan almadıgı zamanda uzayıp gıdıyor ben hep gurur yaparım esımın alttan almasını beklerım aslında bende hata yapmıs olurum ıcını ferah tut sen cok mutlu olucaksın allahın ıznıyle bebişlerınde olucak mutlulugun kat kat artıcak ınsallah :16::16:
cıkma kız dur oncelıkle bı soru sorcam su tıckerı ben yaptım ama cızelgeye alamıyorum o nasıl yapılıyor

slm kızlar nasılsınız
kusura bakmayın dün uğradım net gitti
geçmişe bakamadım iyisiniz inş
ebraraım beni merak etmişsin canım saol gülüm iyiym ben ama senin canın zıkkın sanki mevlam öğle bir güne uyandırsın ki seni tüm güzel dileklerin seninle olsun balım
ben doktora gittim ebbek iyi ama cinsiyetini göstermedi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
diğer kızlar sizlerden naber iyisiniz inş
henüz geçmişe bakamadım bi ara bakıcam
kızlar şimd,i azcık işim var halledince dönücem size geri geçmişe bakıcam
tugcalım oğluşuna mevlam uzun ömür versin inş
ben çıkıyorum kızlar işler bekeler öptüm hepinizi:54:

canım benım derdım oncelıkle su ınsallah duzelmeye baslayan adetımı bı daha bozulmamasını saglamak bebek ısı allaha kalmıs hamılelık le de ıs bıtmıyo bılıyosun
bilmemmi :14:canım ne oldu sen ameliyat olmucakmısın canım
kolay gelsin canım:3:
ben geldim nasılsınız canlarrrrr iki gündür girmedim sayfalar almış başını gtmiş yine

h.g canım ben iyiyim sen nasılsın:34:

cıkma kız dur oncelıkle bı soru sorcam su tıckerı ben yaptım ama cızelgeye alamıyorum o nasıl yapılıyor
cnm bende kacgündür ugrasıyorum benımkını kardelos yaptı yolladı bak yaptıgın cızelgenın üstüne sag tıkla özellıklerıne gır sonra orda adres dıye bıyer var onu kopyala gel profılıne gır çizelge var orda oraya yapıstır kardelos öyle anlatmıstı bana ınsallah olur:16:

slm kızlar nasılsınız
ebraraım beni merak etmişsin canım saol gülüm iyiym ben ama senin canın zıkkın sanki mevlam öğle bir güne uyandırsın ki seni tüm güzel dileklerin seninle olsun balım
ben doktora gittim ebbek iyi ama cinsiyetini göstermedi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

:nazar::nazar: h.g canım hadi kolay gelsin canımm

slm kızlar nasılsınız
olsun canım sgalıklı olsun da gerısı onemlı degıl bı gun goruncek elbet temellı saklıcak degıl ya:emir_bebek::emir_bebek::1::1:kolay geldın sana bu arada

cnm bende kacgündür ugrasıyorum benımkını kardelos yaptı yolladı bak yaptıgın cızelgenın üstüne sag tıkla özellıklerıne gır sonra orda adres dıye bıyer var onu kopyala gel profılıne gır çizelge var orda oraya yapıstır kardelos öyle anlatmıstı bana ınsallah olur:16:

dur nbakıyım denıcem gulum saol

evet hatıcecım ole oluypr ıcınden de cıkılamıyo ama olsun burayı bole kalabalık ve muhabbetlı gormek gusel yıne de sen nasılsın nıye yoktun

iyiyim cnm ne olsun aynı bildiğin gibi dün hastandeydik bakalım dün eşim sperm testi verdi yarında randevusu var muayene için bakalım eşimin sonuçları çıkınca artık tedaviye başlarız heralde öle işte 2 gündüe pek vaktim olmadı olsada kimse yoktu benim girdiğimde öle cnm sen nasılsın

Back
X