Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm öncelikle sevtunum,ve garip arkadaşım dularınıza canı gönülden aminnnnn diyorum rabbim kabul eylesin tez zamanda inş.kızlar dün dr'a gittim ama 2 gün izne ayrılmış hiç bişey öğrenemden geri geldim:19::19::19:hayırlısı artık zaten hasyatım daha kötü oldum hiç halim kalmadı artık bu ay ümitsiz geçicek bişey olacağı yok çünkü kendi canımın derdine düştüm.bir sürü ilaç yazdı kötü üşütmüşüm bademciklerim iltahap kapmış....şimdi çıkıp uzanıcam ben giremiyorum kızlar merak etmeyin çünkü kalkamıyorum ii bakın kendinize A.E.OLUN....

gecmiş olsun canım kendine dikket et bol bol dinlen çabuk iiyileş gel aramıza aeo byyy

slm kızlar ben geldim fazla vaktim yok çıkıcam birazdan merak ettim de sizi bi bakayım dedim nasılsınız gerçi bugün beni hatırlayıp yazan yokda çabuk unutuldun kader

neyse ben çıkıyorum ii geceler ii muhabbetler byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

amin canım inş rabbim tüm isteyenlere tez vakitte
kızlar ben kaçar kociş maça gitmişdi geldi görüşürüz hepinize iyi geceler

iyi geceler canım bende çıkıyorum geç bile kaldım yarın çok işim var 2.3 kişiye üyeliğe gidecem görüşmek üzere allaha emanet olun uyku tutmazsa gece uğrarım şimdilik hoşça kalın bayyyyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

bencede canım neden 3luyu tekrar yaptırıyosun bu arada
canım hem ankaradaydın belki bilirsin ankara hastanesinde aşılama olduğum tdaviyi orda olduğum için merak ediyolar orda yaptırdım birde zekai tahir burak doğumevi var orda riskli gebeliğe gidiyorum düşük tehlikem olduğu için ordada yapıyolar yani koşturuyoz canım
çok şükür rabbime oğlumu bana verdiği için

çok şükür iyiyiz canım:nazar:demek aynı yaştayız çocuklarımızda aynı yaşta ama sen ikincide beni beklemedin aşk olsun :19:

evetyaaaaaaaaaaaaaaaaaa şansızlıkmı dır nedir bende ki ama olsun birsenle sen varsın :66:
kız sen geciktin yoksa şimdiye ben doğurmuştum ama kader olmadı neyse sen elini çabuk tut yetiş 2011 sonuna
gecmiş olsun canım kendine dikket et bol bol dinlen çabuk iiyileş gel aramıza aeo byyy

slm kızlar ben geldim fazla vaktim yok çıkıcam birazdan merak ettim de sizi bi bakayım dedim nasılsınız gerçi bugün beni hatırlayıp yazan yokda çabuk unutuldun kader
yok canım ya herkes bi koşuşturma yaşıyo ondan bazen yazamadan geçiyoruz kusura bakma canım
amin canım inş rabbim tüm isteyenlere tez vakitte
kızlar ben kaçar kociş maça gitmişdi geldi görüşürüz hepinize iyi geceler

sanada iyigeceler canım

ebrar sende gelmedin daha neyse ben çıkıyorum kızlar herkese iyigeceler byeee ELA canım sende kendine iyi bak

Back
X