ya biraz koçişle atıştıkta ondan canım önemli değilhayırdır canım niye keyifsizsin önemli bişey değildir inşallah
way cnmyaa sen rumuzun acayip hosuma gidiyor yaa senin yazdigin bisi okurken sarki söylicem gelio way anasina sayir seyircilar die ay bende bugün kafayi yedim haa
EKLEDIM CNM ben ıyıyım sen nasılsın
kızlar boş oldugum zaman lısteyı ugurböceklı yapcam
çok memnun oldum canım...ahh tatlım sıkma canını olur elbet rabbim çok aratmadan göndersin meleklerimizi inş.endişelenme sakın çok uzun süre olmamış henüz inş. tez zamanda gülsün yüzün.ve hepimizin inş.
hepinize iyi geceler ben kaçıyorum çok öpüyorum sizi
ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin :79:
bende canım m.o inşallah canımhepimize inşallah
hepinize iyi geceler ben kaçıyorum çok öpüyorum sizi
ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin :79:
ayy bunlar çok süper boncukum fırsatı olunca yaparsın kuzum valla acayip hoşuma gittiEKLEDIM CNM ben ıyıyım sen nasılsın
canım düzelir inşallah takma kafaya her evlilikte oluyoya biraz koçişle atıştıkta ondan canım önemli değil
canım isimler olmadı aslında hayel gözlüm diye alacaktım olmadı adım ece güzelmiş aklına gelen baya güldüm
ne demek ebusum
kızlar ben kacıyorum hepınıze ıyıgeceler kendınıze ıyı bakın
neyse canım bende çıkıyorum ii geceler byyyyyyyyy k.i.b a.e.o
ne demek ebusum
kızlar ben kacıyorum hepınıze ıyıgeceler kendınıze ıyı bakın
bende kaçtım iyi geceler ALLAH rahatlık versin ii bakın kızlar kendinize öpüldünüz hoşçakalın byssssss:79::79::79:
ekledım cnm ben ıyıyım sen nasılsın
[ımg]http://a21.idata.over-blog.com/1/13/06/71/rep.-smiley/amour-cocci.gif[/ımg]
[ımg]http://www.5zszv.edu.sk/images/animacia_lienka.gif[/ımg]
canım ellerine saglık bak bu daha güzel hemde çok şirin nerden bulursun böyle şeyleri bilmeme sanamı takılsam acaba bulmak için ne dersinEKLEDIM CNM ben ıyıyım sen nasılsın
canım benim alıntı uzun oldugundan bunu aldım ah bebem okadar özleimki yazışmayı şimdi bile yavrudan anca kaçtım kahvaltı yapıyoruzda dedim sen çayını iç ben kaplumbaların suyunu degiştiriyim işşllal wc gelmezde beni yakalamaz yanarım ozaman yavwkuzu nabersin hastane işlerini hallettinmi ?
ah canım boşver ne kafanı takıyosun öyle dengesiz insanlarala kendine yapıyosun biliyomusun ben hayatta 3 şeyi afetmem 1 yapılan iyiligi kafaya kalkan insanıkizlar bide nie bukardar cok istiom bilionusmuu simdi benim kaynanam esime hediye almis sordumm cccoook güzel hediye dedi ne acaba die israr ettim cook güzel cok pahali dedi bende dedim ayni hediyeyi almayalim söyle dedim söylemem ben kimseye dedim bana nededi biliyormusunuz senin gücün yetmez öyle hediye almaya okadar güzel pahali hediye alaman accayip güzel sen veremen öyle hediye dedi i yaaa nekadar sinir oldun anlatamam simdi hamile kalirsam kaynanama derim ozman para hersey degil benim hediyem en degerli en güzel hediye diee ama hakketi onu oo senin hediyeni istesem alir herkes alir benmikini kimse veremez diee hahah keske öle olsada die bilsemm keske hic olmassa bazilarinin cenesini havasini alirim:
ayy nekadar fesattmissim beeennn
amin canım bütün arkadaşlarımada nasip etsin işşallah kız mercimegi nezaman görücen acaba cinsiyeti ney meraktan çıldırıcim kız ne acepcanım inşallah Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlklıca doğurasın
üzülme canım vardır bundada bi hayır
kız sevtun Allah sana şubatta eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bebiş versin halayı daha çok çekelim
hoşgeldin kız ece nasılsın gelmeyeli işlerinmi yoğun
Ebrarım sende hoşgeldin nasılsın
gaeripcim canem hoş geldin görüşmeyeli nasılsan kurbanben geldim
nasilsiniz kizlar
HAYIRLI OLSUN
OCAK AYI LİSTEMİZ
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK**************************
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT**********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART****************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY******************
kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13
hoşgeldin kuzum nasıl oldun
ayy canım senin işin çok zor ALLAH yardımcın olsun kaygananada akıl fikir versin
tamam canım 3 yıl yazıcam
allahım daha çok bekletmesin inşallah
evet kuzum benimde olurdu ara ara kanama gibi olmuyo lekelenme oluyo
inşallah öyledir kuzum sen fırsatı kaçırma bence
buarada pc çok yavaş gerçektende yetişemiyorum hanımlar
ayrıca deryam,peloşum hiç gelmemiş bugün ya merak ettim
dogru söylüyorsun cnmm etme bulma dünyasi .sunuda söyleyim sabir tasim catlamak üzere kafamin tasi atcak kötü kötü siler dicem taa okadar geldi birkere daha hayatima karismasini bekliom yani esim ile benim adima herzaman kendi kara verio yaa iyiki evim ayri yoksa kafayi yerdim hic haberimiz yokken misafirlerle aksam sana gelces dio insan bi sorar yeni evli sayiliriz gezmeyi tozmayi birlikte vakit gecirmeyi sevdigimizi bilio gene böle yapioo kiskaniomudur nedir...esime gecenlerde anlattim böle böle oluo bide ben gurbetteyim burda kimsen yok esimde sinirlenio böle olaylar olunca ,, allahim bana sabirr verrr yarabbiim töbe töbe kaynanam genc sayilir 4 yasinda görümcem var ay hahehehha
esim 22 yasinda 4 yasinda kardesivar bi topluma girdiginde yabanci toplum tabi kardesim derken utanio herkes onu cocugumuz saniyor hehehe
kizlar bide nie bukardar cok istiom bilionusmuu simdi benim kaynanam esime hediye almis sordumm cccoook güzel hediye dedi ne acaba die israr ettim cook güzel cok pahali dedi bende dedim ayni hediyeyi almayalim söyle dedim söylemem ben kimseye dedim bana nededi biliyormusunuz senin gücün yetmez öyle hediye almaya okadar güzel pahali hediye alaman accayip güzel sen veremen öyle hediye dedi i yaaa nekadar sinir oldun anlatamam simdi hamile kalirsam kaynanama derim ozman para hersey degil benim hediyem en degerli en güzel hediye diee ama hakketi onu oo senin hediyeni istesem alir herkes alir benmikini kimse veremez diee hahah keske öle olsada die bilsemm keske hic olmassa bazilarinin cenesini havasini alirim:
ayy nekadar fesattmissim beeennn
öff yaa beklemek neSIKICI ne sacma sapan ismis yaww .. kizlar yaa bu ay hamile kalmayi okadar cook cook istiorum kiiii bu ay olamassa bidahaki ayya ayyy nolur olsa sankii
cünkü esimin dogum günü 8 subat benimde adettim 4 subatta eger hamileysem ozamana kadar ögrenirrim güzel bi hediye olmasmii yanii
eger bu ay olmassa martin 27si bizim evlilik yil dönümüz ozmana hamis kalirsam ozmanda olabilir güzel hediyee yanii o yüzde bu biraz sabirsizlaniom aslinda bukadar heycan hic yapmamistim hehehehe
inanmıyorum yaa nasıl sevindim canım demek hemşeriyiz hemide aynı semt
kk nekadar güzel bişey bak nerden nereye işte biara bunu konuşalım canım mesela nerde okudun filan.
evet bende seni çok sevmiştim canım güzel düşüncelerin için çok saol
hadiyaa çok üzüldüm canım ne olcak böyle peki?ALLAHIM şifa versin tez vakitte bu hafta duanda şifada isteyelim rabbimden
canım çok geçmiş olsun ne için mr ?
kuzum neyin var adetmi oldun yoksam dikkat et kendine hiç dinlenemiyosun sen ya
ALLAHIM şifa versin çok özledim seni
oyy teyzesi yesin minişi tuğçem iyi olmanıza sevindim canım
buarada sen çok büyümemişsin yani resimde anlaşılmıyo kuzum dört gözle bekliyorum koca göbüşlü haliniöptüm seni bitanem
canım ya bunları hakettin tabiki kullanıcaksın ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah gözünaydın tekrardan canım nasıl sevindim ya .darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun
dualarında bizi unutma ayrıca arkadaşına ve sana çok dua edicem inşallah .buarada o naaptı?doktor ne dedi seni duyunca neyaptı çok sordumda inanki sevinçten yani
semroşum dikkat et kuzum vala bugün haberlerde bile gösterdiler bu seneki grip bi tuhsafmış bende korkuyorum bağışıklık sistemini güçlendirmeliyiz hasta olmamak için
canım ilaçları kestiysen olursun adet çok sancın olmaz umarım
inşallah öbür ay gelmez kırmızılar doğal yoldan gelir minişin canım
kardelenim hayırlısı olsun canım vardır bi hikmeti diyelim çok merak etmiştik haber vermen iyi oldu canım
emredersin dayakcı sevtun
hem gelmez hemde burda olmayınca kızar şaka biyana öptüm senide
canım herşey gönlünce olsun emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
dualarım seninle
selam garibim nasılsın kuzu?
ben iyiyim şükür osmanı izleyip geldim
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?
buarada KARDELOŞ gelmemiş bugün fırsatı olmadı sanırsam
DERİNİMİN selamı var herkese pc olmamış duaları okumuş saolsun öpüyo hepinizi
canım ellerine saglık bak bu daha güzel hemde çok şirin nerden bulursun böyle şeyleri bilmeme sanamı takılsam acaba bulmak için ne dersinadet tarihim şubatın 24 işşallah derinim hastalanmaz ben fos çıktım hayde derinim görem seni söz ilk kupanı benden alıcan kimseye birakmam haberin ola
canım benim alıntı uzun oldugundan bunu aldım ah bebem okadar özleimki yazışmayı şimdi bile yavrudan anca kaçtım kahvaltı yapıyoruzda dedim sen çayını iç ben kaplumbaların suyunu degiştiriyim işşllal wc gelmezde beni yakalamaz yanarım ozaman yavw
ah canım boşver ne kafanı takıyosun öyle dengesiz insanlarala kendine yapıyosun biliyomusun ben hayatta 3 şeyi afetmem 1 yapılan iyiligi kafaya kalkan insanı
2 yüzüme gülüpte arkamdan konuşan insanı bencil iki yüzlü olanları
3 ben ne yapılan iyiligi
nede yapılan kötülügü asla unutmam
kız vahşi cazibede adam diyoya hayatta üç şeyi unutmam diye benimkide o hesap bıyıklarım yok neyse
benim gibi ol kafana tokadan başka birşey takma salla gitsin elbet herkez mükafatını alıcek bunu bende biliyorum sende bunu asla unutma dilerim rabbimden tez zzmanda hamile kalasında eşine dogum günü hediyesi olarak verirsin oda şişer kalır bir yerde uyuz karu
amin canım bütün arkadaşlarımada nasip etsin işşallah kız mercimegi nezaman görücen acaba cinsiyeti ney meraktan çıldırıcim kız ne acep
bu arada bebeler ben her an kaç.abilirim direk çıktıysam bilinki yavru yakaladı
gaeripcim canem hoş geldin görüşmeyeli nasılsan kurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?