Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırdır canım niye keyifsizsin önemli bişey değildir inşallah
ya biraz koçişle atıştıkta ondan canım önemli değil
way cnmyaa sen rumuzun acayip hosuma gidiyor yaa senin yazdigin bisi okurken sarki söylicem gelio way anasina sayir seyircilar die ay bende bugün kafayi yedim haa

canım isimler olmadı aslında hayel gözlüm diye alacaktım olmadı adım ece güzelmiş aklına gelen baya güldüm

EKLEDIM CNM ben ıyıyım sen nasılsın

kızlar boş oldugum zaman lısteyı ugurböceklı yapcam

ayyy çok şeker bunlar ya:76::118:bende ii yim çok şükür hastaydım ama iyileşiyorum yavaş yavaş..bide bebişimiz gelse ne güzel olar başka bi eksiğimiz kalmaz sanırım tabiki sağlık huzur mutlulukla gelsin bebişlerimiz inş.böyle taklalar atsalar evimizde sesleri şenlendirse yuvamızıALLAH ımmmmmmmmm eksikliği çok zormuş annem anne olmakla ne büyük bir mucizeye ssahipmiş bunu şimdi öyle bir anlıyorum ki anlatamam......

bende canım m.o inşallah canımhepimize inşallah

ayy bunlar çok süper boncukum fırsatı olunca yaparsın kuzum valla acayip hoşuma gitti
ya biraz koçişle atıştıkta ondan canım önemli değil

canım isimler olmadı aslında hayel gözlüm diye alacaktım olmadı adım ece güzelmiş aklına gelen baya güldüm
canım düzelir inşallah takma kafaya her evlilikte oluyo
ne demek ebusum
kızlar ben kacıyorum hepınıze ıyıgeceler kendınıze ıyı bakın

bende kaçtım kuzum öpüldün byyyyy

kızlar hoşçakalın ALLAHA emanet olun :79:

sağol ebrarcım ya öylede işte insan yinede üzülüyo ii bakalım ya sabah barışırız biz fazla küs kalamayiz

bende kaçtım iyi geceler ALLAH rahatlık versin ii bakın kızlar kendinize öpüldünüz hoşçakalın byssssss:79::79::79:

ne tatlı bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.ama çıkıyorum pazara gidicem.hoşçakalınn:79:

canım ellerine saglık bak bu daha güzel hemde çok şirin nerden bulursun böyle şeyleri bilmeme sanamı takılsam acaba bulmak için ne dersinadet tarihim şubatın 24 işşallah derinim hastalanmaz ben fos çıktım hayde derinim görem seni söz ilk kupanı benden alıcan kimseye birakmam haberin ola
kuzu nabersin hastane işlerini hallettinmi ?
canım benim alıntı uzun oldugundan bunu aldım ah bebem okadar özleimki yazışmayı şimdi bile yavrudan anca kaçtım kahvaltı yapıyoruzda dedim sen çayını iç ben kaplumbaların suyunu degiştiriyim işşllal wc gelmezde beni yakalamaz yanarım ozaman yavw
ah canım boşver ne kafanı takıyosun öyle dengesiz insanlarala kendine yapıyosun biliyomusun ben hayatta 3 şeyi afetmem 1 yapılan iyiligi kafaya kalkan insanı
2 yüzüme gülüpte arkamdan konuşan insanı bencil iki yüzlü olanları
3 ben ne yapılan iyiligi
nede yapılan kötülügü asla unutmam
kız vahşi cazibede adam diyoya hayatta üç şeyi unutmam diye benimkide o hesap bıyıklarım yok neyse
benim gibi ol kafana tokadan başka birşey takma salla gitsin elbet herkez mükafatını alıcek bunu bende biliyorum sende bunu asla unutma dilerim rabbimden tez zzmanda hamile kalasında eşine dogum günü hediyesi olarak verirsin oda şişer kalır bir yerde uyuz karu
amin canım bütün arkadaşlarımada nasip etsin işşallah kız mercimegi nezaman görücen acaba cinsiyeti ney meraktan çıldırıcim kız ne acep
bu arada bebeler ben her an kaç.abilirim direk çıktıysam bilinki yavru yakaladı
ben geldim

nasilsiniz kizlar
gaeripcim canem hoş geldin görüşmeyeli nasılsan kurban

ugurboncugum bu listede niden ben yokum kizzzyoksa sen beni beyenmirmusunsaka bir yana da tatlim bende bu listede olmak isteyrum daaa

ebrarim ben bugun okuyacagim insallah duami,bitti yazabilirisin kuzuugerci bitirdigimde yine yazarim

amaniiin ebrarim,hic bilmiyordum yumurtalamanin kanamaya yol acmasinibenim iki adet aralarimda kahverengi akinti veya pembemsi birseyler olur 1 kac gun demek yumurtalama gunummusdegerlendirek degil mi??yumurtalar bosa gitmesin:

egalcim ahhhhh o kayinvalideler ahhh,sözun bittiyi yercanim esin evin tek oglumu???öyle ise sayet kayinvaliden seni kiskaniyor olabilir,benim esim bir tek oglan ve annesinin kiymetlisidr.kayinvalidem esimi benden kisakinir hepseninde öyle olabilir yani..gerci bazi kayinvalidelr 1 tek oglan olmasa bile kisakanir ama,tek oglan daha kiymetli oluyor..bebek icinde insallah hersey gönlunce olur,dilerim esinin dogum gununu ve yildonumunuzu 3 kisi kutlarsiniz1 sen,bir esin,birde bebek

aleykum selam ebrarimiyiyim cok sukur canim,demek sende iyiysin,rabbim daha iyi etsin canimdimek osmani izledin,osman ne kizzzzniiiii kadann cahil hatunammm demiii

amaniiin sevtun gelmishosbulduk kurban sen nasilsin???kizzzz sevtun sabah gelin dedin geldim bakkkkniiii kadannnn söz dinleyen hatunum deeemiiii

Merhaba arkadaşlar ben malesef giremedim,siteye hcg 4,1 çıkalı..
çünkü düşünerek daha çok moda giriyorum diye...
zaten dün reglendim.. çok az geliyor şimdilik..
eşim dedi ki bir daha testi tekrarlayalım istersen ya da dr a git..
fakatt ben umudumu kaybettim..
görümcem az önce doğurmuş,çok sevindim fakat içim burkuldu.. 3 kuzenim hamile..1 kuzenim yeni doğurdu..bu yıl doğum ayı gibi vallahi :)) onları gördükçe hevesleniyorum fakat üzülmek için çok erken..
her ay bebek beklemekten de vazgeçtim bu ay reglimi hesaplamayacağım :)) bir daha olana kadar hesaplamayacağım :))bebeğim geleceği vakti biliyordur :))) ve işe girmeye karar verdim ,böyle olmuyor her ay bekle bekle beklemek çok zor.. herkese sabır ve bir bebek diliyorummm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…