Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benim gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin inş.tez zamanda kalp atışlarını duyarsın...çok sewindim rabbim sağlıkla,hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin,darısı bizlere olsun inş.dualarını eksik etme canım bizleregel bebiş gelllll bizede gel

ebrarcım bende ii işte bugün pek keyfim yok ama idare eder canım benim pek gecmişe bekmeye fırsantım olmuyo dua olursa ben gelince yazarmısın

birsencim sağol canım bende idere eder dün eşim pc deydi ondan gelemedim neler yapıyorsun oğlun nasıl oğlandı demi çocuğun yanlış hatırlamıyorsam eğer

gülüm hoşgeldin sayfanın arkasında kalmışsın yeni gördüm ya
nasılsın kuzum iyileştin değilmi

hş.b ablam ii yim ablacım çok şükür iyileştim sayılır sadece öksürük ve boğazımda ağrı war....ablaaa yaaa bana yine ne oluyoo bugün lavoboda pembemsi gibi açık rek çok az bi leke gördüm peçetede daha günüme çok var ama benim buda neki şimdi:26::26::26::26:sen nasılsın canım ablacım

canım duayı cuma yapıcaz ondan sonraki listede sana vericem yani cumartesi filan şimdilik yok merak etme tatlışım
ayrıca sen nekadarlık evliydin onuda söyle bana bi listemiz var duayı o liste sırasına göre okuyoruzda
buarada birsenin kızı var canım inşallah ikincide erkek olur

ALLAHIM daha iyi etsin canım dur hemen korkma bence yumurtlama kanamasıdır boş geçirmeyin çalışın kuzum
bende iyiyim gülüm bildiğin gibi yaşıyoruz işte

dogru söylüyorsun cnmm etme bulma dünyasi .sunuda söyleyim sabir tasim catlamak üzere kafamin tasi atcak kötü kötü siler dicem taa okadar geldi birkere daha hayatima karismasini bekliom yani esim ile benim adima herzaman kendi kara verio yaa iyiki evim ayri yoksa kafayi yerdim hic haberimiz yokken misafirlerle aksam sana gelces dio insan bi sorar yeni evli sayiliriz gezmeyi tozmayi birlikte vakit gecirmeyi sevdigimizi bilio gene böle yapioo kiskaniomudur nedir...esime gecenlerde anlattim böle böle oluo bide ben gurbetteyim burda kimsen yok esimde sinirlenio böle olaylar olunca ,, allahim bana sabirr verrr yarabbiim töbe töbe kaynanam genc sayilir 4 yasinda görümcem var ay hahehehha
esim 22 yasinda 4 yasinda kardesivar bi topluma girdiginde yabanci toplum tabi kardesim derken utanio herkes onu cocugumuz saniyor hehehe

Son düzenleme:

tamam canım biz tam olarak 3yıl 27 gün oldu allah söyletti heralde 2 çocuğu erkek olacak heralde

abla yumurtlama kanaması mı ilk kez senden duydum ciddimi öle bişey war mı_?:26::26::26:ayy ablam inş. öyledir de yumoşlar çalışıyodur.

hamimlarr yaa ben adettim bittikten sonra 4.5 gün boyunca sogan kürü yaptim cok pis kokuo bide evde sogan kalmio die biraktim sizce o 4-5 günü kullandim sogan kürünün bi faydasi olurmu?? 1 ay boyuncada ari sütü bali yemistim yaaa ballida normalde hic sevmem haa. bide cok fazle meyve tüketmeyi sevmiom ama onunyerine vitamin iciyorum onunda bi faydasi olurmu salikli beslenme acisinda??:94:

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13

ben geldım bı gecmıse bakım
hoşgeldin kuzum nasıl oldun
ayy canım senin işin çok zor ALLAH yardımcın olsun kaygananada akıl fikir versin
tamam canım biz tam olarak 3yıl 27 gün oldu allah söyletti heralde 2 çocuğu erkek olacak heralde
tamam canım 3 yıl yazıcam
allahım daha çok bekletmesin inşallah
abla yumurtlama kanaması mı ilk kez senden duydum ciddimi öle bişey war mı_?:26::26::26:ayy ablam inş. öyledir de yumoşlar çalışıyodur.

evet kuzum benimde olurdu ara ara kanama gibi olmuyo lekelenme oluyo
inşallah öyledir kuzum sen fırsatı kaçırma bence

buarada pc çok yavaş gerçektende yetişemiyorum hanımlar
ayrıca deryam,peloşum hiç gelmemiş bugün ya merak ettim

canım ben soğan suyunu 4 ay içtim ama tabiki 15 gün içiyosun yani 4-5 gün kullanmışsın belkide olabilir faydası.keşke bırakmasaydın ilk zamanlar ben burnumu kapayarak içiyodum ama sonra öyle alıştım ki tıpkı su içer gibi içtim.bu ayda içiyodum ama senin gibi4 gün içtim hastalandım bıraktım.ve ben ilk içtiğim ay hamile kalmıştım inş.sendede işe yarar şifa olur....

gecmiş olsun canım
sağol cnm sen nasıl oldun umarım dahada ıyısındır
geçmiş olsun canım
cok sagol yetercıgım

canim cok gecmis olsun canim.allah sifa versindikkat et kendine
sagol cnm sende dıkkatet kendıne

kardelenım her ıste bı hayır vardır belkı yapsaydın tutmucaktı hemen ümıtszlıge kapılma cok yakındır ınsallah müjdeyı vermen

canım çok geçmiş olsun ne için mr ?

kuzum neyin var adetmi oldun yoksam dikkat et kendine hiç dinlenemiyosun sen ya
ALLAHIM şifa versin çok özledim seni
sağol ebusum evet adet sancısıılkkez adetımın geldıgıne üzülmedım esım sagolsun amelıyat oldugu ıcın ümıt yoktu zatendınlenemıyorum neyapım kacıcıam zaten yakında
umarım engüzel hedıyeyı sen verırsın cnm rabbım gönlüne göre versın o kaynananda bozulur ınsallah

hoş geldin canım nasılsın
hoşbuldum cnm sen nasılsın
kardelos nerelerdesın bacım sen kaybolmussun yıne
derınım senın o pc nı okutmak lazım cano ne cok cektırdı sana bu yılözletme kendını
ya dün tutısın üyelıgı ıptal olmustu hayırdır umarım ıydıır tutişim
kayram sen nasılsın cano keyıfler nasıl

uğur boncuğum ii işte pek keyfim yok bugun erkenden çıkacağım neler yapıyorsun

ins cnm . sende sifa bulursun ins gerci bular hep vesile tabii...

yaa ben sunu ögrenmek istiyorum illa yumurtlama günündemi hamila kalioz yani baska gün degil mi?? illa o gün mü? yani benim yumurtlama geceli 4 gün oluyo benin simdi hamile kalma sansim yok mu yaii paww poff ne datayli ismis bu yawf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…