hoşgeldin kuzum nasıl oldun
ayy canım senin işin çok zor ALLAH yardımcın olsun kaygananada akıl fikir versin
tamam canım 3 yıl yazıcam
allahım daha çok bekletmesin inşallah
evet kuzum benimde olurdu ara ara kanama gibi olmuyo lekelenme oluyo
inşallah öyledir kuzum sen fırsatı kaçırma bence
buarada pc çok yavaş gerçektende yetişemiyorum hanımlar
ayrıca deryam,peloşum hiç gelmemiş bugün ya merak ettim
kardelen
gül
hoşgeldiniz nasılsınız
HAYIRLI OLSUN
OCAK AYI LİSTEMİZ
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************
kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen
uğur boncuğum ii işte pek keyfim yok bugun erkenden çıkacağım neler yapıyorsun
neden keyfın yok cnm ben ne yapım cnm aynı seyler aynı monotonluk ıste:86:
ins cnm . sende sifa bulursun ins gerci bular hep vesile tabii...
yaa ben sunu ögrenmek istiyorum illa yumurtlama günündemi hamila kalioz yani baska gün degil mi?? illa o gün mü? yani benim yumurtlama geceli 4 gün oluyo benin simdi hamile kalma sansim yok mu yaii paww poff ne datayli ismis bu yawf
canım tıbben mümkün olmadığı söyleniyor ama ancak RABBİM bilirins cnm . sende sifa bulursun ins gerci bular hep vesile tabii...
yaa ben sunu ögrenmek istiyorum illa yumurtlama günündemi hamila kalioz yani baska gün degil mi?? illa o gün mü? yani benim yumurtlama geceli 4 gün oluyo benin simdi hamile kalma sansim yok mu yaii paww poff ne datayli ismis bu yawf
eyvahhhh kocişin uykusunu böleceksin desene ama olsun bebiş için değer kuzumtamam ablacım ayy kocişi yine uykusundan zıplatıcam desene
hş.b canım tşk ler ii yim sen nasılsın_?
HAYIRLI OLSUN
OCAK AYI LİSTEMİZ
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************
kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen
gülcüm bende ii neler yapıyorsun seninle tanışma fırsantımız olmadı biraz tanıtırmısın kendini
amın cnm olsun deger topıgımızeseninle benim işimiz hiç bitmez cano ALLAHIM kolaylık versin
buarada kardeloşum bugün yok gerçektende
derinimin pc hakkın rahmetine kavuştu inşallah toparlanır
ekledım cnm hayırlı olsunbenide ekleyin lütfen 27 ocak adet günüm
cok sagol ebusumcanım tıbben mümkün olmadığı söyleniyor ama ancak RABBİM bilir
ben takılmıyorum çok fazla yumurtayı verende o dölleyende o gerisi boş yani sen çalış gerisini RABBİME bırak
eyvahhhh kocişin uykusunu böleceksin desene ama olsun bebiş için değer kuzum
hanımlar boncuğuma yardımcı olalım günü geçenler yazarsa çok iyi olur
bukadar güzel listemiz var ihmal etmeyin olurmu
canım tıbben mümkün olmadığı söyleniyor ama ancak RABBİM bilir
ben takılmıyorum çok fazla yumurtayı verende o dölleyende o gerisi boş yani sen çalış gerisini RABBİME bırak
eyvahhhh kocişin uykusunu böleceksin desene ama olsun bebiş için değer kuzum
hanımlar boncuğuma yardımcı olalım günü geçenler yazarsa çok iyi olur
bukadar güzel listemiz var ihmal etmeyin olurmu
tabiki canım ben gül 25 yaşım yozgatın bir ilçesinde yaşıyorum şuanda çalışmıyorum ewdeyim.7 senelik ewliyim 5 senedir anne olamıyorum 8 ay önce hamile kaldım ama bebeğim düştü...hamile kalamama nedenimde pcosende tanıtırmısın kendini_????
öyle kuzum ya değer tabikiamın cnm olsun deger topıgımıze
ekledım cnm hayırlı olsun
cok sagol ebusum
hadi hayırlısı gülüm buarada biz kadınlar varya isteyince yapamıycağımız şey yok hasta olsak bilehe walla bölcem artık napalım bebiş için herşeye değer hastayken bile eşime diyodum bugünler yumurtlma günlerim boş geçmesin diye oda gülüm hastasın kolunu kaldıracak gücün yok diyodu ama yinede bir kaç kez denedik inş.olur ablacım...ay utandım ama ben:76::78::83::90:
canım benim yeni adet tarihim 12 şubat hayırlısı bakalım:26:nasılsın buarada_?
tabi canım ben 20 yşındayım inşallah 21 olacağım kütahyanın bir ilçesinde oturuyorum 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş bekliyoruz bu ayın başında 2 aylık bebişimi düşürdüm böyle işte merak ettiğin varsa sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?