Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tamam ablacım ayy kocişi yine uykusundan zıplatıcam desene

kardelen
gül
hoşgeldiniz nasılsınız

hş.b canım tşk ler ii yim sen nasılsın_?

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK**************************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT**********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART****************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY******************

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

Son düzenleme:
seninle benim işimiz hiç bitmez cano ALLAHIM kolaylık versin
buarada kardeloşum bugün yok gerçektende
derinimin pc hakkın rahmetine kavuştu inşallah toparlanır

gülcüm bende ii neler yapıyorsun seninle tanışma fırsantımız olmadı biraz tanıtırmısın kendini

benide ekleyin lütfen 27 ocak adet günüm

ewet canım çok haklısın bunlar hep rabbimden vesile...canım ben çok duydum adetine yakın bir süre kalıpta hamile kalanları bence sende boş geçirme olabilir ki benim bir arkadaşımın öyle olmuş adet olmasına yakın bir dönemde hamile kalmış ve dr da söylemiş kendisine sen belki benim yumurtlama günüm geçti diye düşünmüşsündür ama adetine yakın günlerde yumurtlama olmuş hamile kalmış.

canım tıbben mümkün olmadığı söyleniyor ama ancak RABBİM bilir
ben takılmıyorum çok fazla yumurtayı verende o dölleyende o gerisi boş yani sen çalış gerisini RABBİME bırak
tamam ablacım ayy kocişi yine uykusundan zıplatıcam desene

hş.b canım tşk ler ii yim sen nasılsın_?
eyvahhhh kocişin uykusunu böleceksin desene ama olsun bebiş için değer kuzum

hanımlar boncuğuma yardımcı olalım günü geçenler yazarsa çok iyi olur
bukadar güzel listemiz var ihmal etmeyin olurmu

gülcüm bende ii neler yapıyorsun seninle tanışma fırsantımız olmadı biraz tanıtırmısın kendini

tabiki canım ben gül 25 yaşım yozgatın bir ilçesinde yaşıyorum şuanda çalışmıyorum ewdeyim.7 senelik ewliyim 5 senedir anne olamıyorum 8 ay önce hamile kaldım ama bebeğim düştü...hamile kalamama nedenimde pcosende tanıtırmısın kendini_????

seninle benim işimiz hiç bitmez cano ALLAHIM kolaylık versin
buarada kardeloşum bugün yok gerçektende
derinimin pc hakkın rahmetine kavuştu inşallah toparlanır
amın cnm olsun deger topıgımıze

benide ekleyin lütfen 27 ocak adet günüm
ekledım cnm hayırlı olsun

cok sagol ebusum

he walla bölcem artık napalım bebiş için herşeye değer hastayken bile eşime diyodum bugünler yumurtlma günlerim boş geçmesin diye oda gülüm hastasın kolunu kaldıracak gücün yok diyodu ama yinede bir kaç kez denedik inş.olur ablacım...ay utandım ama ben:76::78::83::90:

way cnmyaa sen rumuzun acayip hosuma gidiyor yaa senin yazdigin bisi okurken sarki söylicem gelio way anasina sayir seyircilar die ay bende bugün kafayi yedim haa

tabi canım ben 20 yşındayım inşallah 21 olacağım kütahyanın bir ilçesinde oturuyorum 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş bekliyoruz bu ayın başında 2 aylık bebişimi düşürdüm böyle işte merak ettiğin varsa sor

amın cnm olsun deger topıgımıze

ekledım cnm hayırlı olsun

cok sagol ebusum
öyle kuzum ya değer tabiki
sende saol kahrımızı çekiyosun bitanem
hadi hayırlısı gülüm buarada biz kadınlar varya isteyince yapamıycağımız şey yok hasta olsak bile
utancak nevar kuzum çok doğal şeyler

çok memnun oldum canım...ahh tatlım sıkma canını olur elbet rabbim çok aratmadan göndersin meleklerimizi inş.endişelenme sakın çok uzun süre olmamış henüz inş. tez zamanda gülsün yüzün.ve hepimizin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…