Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kzlar
öncelikle daisy yi tebrik edeiyorum,
önceki akşam okudum ama yazmaya fırsatım olamadan çıktım,çok mutlu oldum,kim bilir belkide arkadaşınla dünür olabilmen için,onun yıllarca çocuğu olmamıştır arkadaşınında,yoksa yaş farkını sorun ederdi çocuklar
kayra cım,çok misafir geliyo,kafamı kaldıramıyorum desem yeridir,güya hoş geldine geliyolar,hemide geçmiş olsuna,ikisini bi arada çıkarıyolar cano,napalım,kısmetse yarın dönüyorum zaten.
eboşum,dün kısacık msj yazabildim,vakitsizlikten gene,kusura bakma,ALLAH KOLAYLIK VERSİN BU ARADA,DEDİĞİN MİSAFİRSE GELEN.
boncuk,ben annemlerde olduğumdan istediğim zaman gelemedim canım.
başka kimler yazdı unuttum,zaten tamamını okuyamadaım,kusura bakmayın.görüşürüz.

tutişle ilgili biri beni bilgilenidrirse çok sevincem ayrıca
ben şimdi çıkmalıyım,görüşmek üzre:79::79::79::79:

hahaha haklısın canım birbirimizi bekledik resmen:) ALLAH'IM en kısa zamanda bu topikteki bütün arkadaşlarım hamile kalsın inşallahhhh....yatıp kalkıp dua ediyorum size (benim gibi her sabah göğüs ağrısıyla ufak ufak mide bulantılarıyla bide karnınızda mucizenizle uyanın en yakın sabahınıza inşallah)

ebraracım ALLAH razı olsun COK İYİ sin

ALLAHIM bu arıyı düşmanıma bile vermesin inş günahlarıma kefalet olur

selam arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum eger kabul ederseniz bende anne olmayı cok isteyenlerdenim
1.5 sene içinde 3 düşük 1 dıs gebelik gecirdim zor günlerdi
dıs gebelikten ameliyat olalı 2 ay oldu ben biraz daha beklicem yaza kadar dinlenmem gerekiyo
burda hamile kalan arkadaslar belki umut olur bana da umarım aranıza kabul edersiniz

canım ben burdayımda netten düştüm ben iyiyim sen nasılsın
slm canım sen yazmayınca işin vardır diye cıktım ben ii işte aynı bildiğin gibi
canım çok sevindim temiz cıkmasına inşallah bi daha öyle sorun olmasın

hş geldim canım tabiki kabul ederiz canım durumuna çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah bende yeni düşük yaptım ilk bebişimdi yılbasın dan sonra burası sana çok büyük umut verecek canım benim kac yıllık evlisin

inşallah saol canım 2 sene 8 ay oldu evleneli sanada cok gecmiş olsun
2. bebkler daha iyi tutunuyolarmış umarım sanada sıkı sıkı tutunur sen kac senelik evlisin ve kac aydır bebiş istiyosun

hepinize güzel birgün diliyorum
ben acayip yoğunum misafirim heran gelebilir biraz canım sıkıldı dua işini bitirmiş olsaydım çok iyi olucaktı .dua vaktinde girmeye çalışcam ama eğer giremezsem birinizin yapmasını istiycem .aslında duayı takipde etmek gerekiyo boncuğum yada deryam yapabilirmisiniz kuzum?diğer arkadaşlar içinde geçerli bu selinamda yapabilir .yani kim müsayit olursa listeyi takip etsin canlarım böyle olmasını hiç istemezdim ama ani bir geliş bu .1 haftada kalmayı düşünüyo buhafta dua yapamayız yani .kızlar bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim yarın dua vakti bişey yapıp gelmeye çalışıucam .ayrıca elaezelim okuyamamış rahim filmi çektirdiği için kanaması varmış .ben 20 tanesini okuycam eliksir için olan sunger için de deryam sen okurmusun kuzum?ayrıca msn açılmıyo durumu bana özelden mesaj atarak bildirin .gece bakıcam çünkü .hepinizi çok öptüm canım arkadaşlarım

ebrarım kolay gelsin tatlım....

kizz sevtun ne guldun inan ki annecigine,demek kadini kandirip pc nin basina geliyorsunahhh canim bilirim o nasihatleriallah yardimcin olsun

allah razi olsun canimama ismen dua et olurmu

estagfirullah ebrarcim,ne demek zaten dun okuyacaktim.yazini görunce 40 tane okudum canim.benim de etrafimda hic yok siveli konusanlar..etrafimda derken aile,es,akraba vs.ama trabzon,kütahya,denizli,mugla sivelerine bayiliyorumdizi konusunda sana katiliyorum canim

derincim,özledim seniinsallah en yakin zamanda pc ile ilgili sorunlarin cözulur ve seni tekrar aramizda göruruz canim

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20bitti
ELAEZEL................20bitti
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15bitti
DERYA...................15bitti
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10bitti
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13bitti

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
GARİP.....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15bitti
DERYA....................15bitti
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13bitti

ben eliksir için elaezelin yerine 20 tane okuyorum
deryam sende sunger için okursan sevinirim kuzum inşallah diğer arkadaşlarda haber verir .

canlarım ben kaçtım görüşmek üzere

canim allah yardimcin olsun,misafir zor oluyor,telasi,hazirligi,ikramicanim sayet ben yapabilseydim sorun degil yapardim..ama biraz teknoloji özurluyumdur debilmiyorum liste falan hic daha önce yapmadimgule gule canim

merhaba hanımlar nasılsınız?

Birsencim belli olmuş cinsiyet Allah bağışlasın ismide güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…