- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
tutişle ilgili biri beni bilgilenidrirse çok sevincem ayrıca
ben şimdi çıkmalıyım,görüşmek üzre:79::79::79::79:
selam kzlar
öncelikle daisy yi tebrik edeiyorum,
önceki akşam okudum ama yazmaya fırsatım olamadan çıktım,çok mutlu oldum,kim bilir belkide arkadaşınla dünür olabilmen için,onun yıllarca çocuğu olmamıştır arkadaşınında,yoksa yaş farkını sorun ederdi çocuklar
kayra cım,çok misafir geliyo,kafamı kaldıramıyorum desem yeridir,güya hoş geldine geliyolar,hemide geçmiş olsuna,ikisini bi arada çıkarıyolar cano,napalım,kısmetse yarın dönüyorum zaten.
eboşum,dün kısacık msj yazabildim,vakitsizlikten gene,kusura bakma,ALLAH KOLAYLIK VERSİN BU ARADA,DEDİĞİN MİSAFİRSE GELEN.
boncuk,ben annemlerde olduğumdan istediğim zaman gelemedim canım.
başka kimler yazdı unuttum,zaten tamamını okuyamadaım,kusura bakmayın.görüşürüz.
slm canım sen yazmayınca işin vardır diye cıktım ben ii işte aynı bildiğin gibicanım ben burdayımda netten düştüm ben iyiyim sen nasılsın
canım çok sevindim temiz cıkmasına inşallah bi daha öyle sorun olmasınkızlar 2 gündür nete giremedim babam geldi memleketten fırsatını buldum ancak şimdi girebildim,salı günü medifile hast rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı...ordaki doktora yapılan bütün testlerimin sonuçlarını gösterdim yapılacak tüm testleri yaptırmışınız sonuçlarda gayet iyi dedi,sana bundan sonra hamile kalır kalmaz daha kan testinde gebelik çıkar çıkmaz hergün iğne yapılacak dedi daha kendi dr göstermedim önümüzdeki hafta gösterecem dur bakalım o ne dicek hayırlısı olun işallah benim düşüklerim sebepsizmiş,işallah budefa yavrumu sağsalim kucama alırım,isteyen herkez işallah tez zamanda anne olur,işallah çok yakında hepimiz anne olucazzzzzzzzzzzzzzz.ALLAHIM izin verirse
selam arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum eger kabul ederseniz bende anne olmayı cok isteyenlerdenim
1.5 sene içinde 3 düşük 1 dıs gebelik gecirdim zor günlerdi
dıs gebelikten ameliyat olalı 2 ay oldu ben biraz daha beklicem yaza kadar dinlenmem gerekiyo
burda hamile kalan arkadaslar belki umut olur bana da umarım aranıza kabul edersiniz
slm canım sen yazmayınca işin vardır diye cıktım ben ii işte aynı bildiğin gibi
canım çok sevindim temiz cıkmasına inşallah bi daha öyle sorun olmasın
hş geldim canım tabiki kabul ederiz canım durumuna çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah bende yeni düşük yaptım ilk bebişimdi yılbasın dan sonra burası sana çok büyük umut verecek canım benim kac yıllık evlisin
hepinize güzel birgün diliyorum
ben acayip yoğunum misafirim heran gelebilir biraz canım sıkıldı dua işini bitirmiş olsaydım çok iyi olucaktı .dua vaktinde girmeye çalışcam ama eğer giremezsem birinizin yapmasını istiycem .aslında duayı takipde etmek gerekiyo boncuğum yada deryam yapabilirmisiniz kuzum?diğer arkadaşlar içinde geçerli bu selinamda yapabilir .yani kim müsayit olursa listeyi takip etsin canlarım böyle olmasını hiç istemezdim ama ani bir geliş bu .1 haftada kalmayı düşünüyo buhafta dua yapamayız yani .kızlar bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim yarın dua vakti bişey yapıp gelmeye çalışıucam .ayrıca elaezelim okuyamamış rahim filmi çektirdiği için kanaması varmış .ben 20 tanesini okuycam eliksir için olan sunger için de deryam sen okurmusun kuzum?ayrıca msn açılmıyo durumu bana özelden mesaj atarak bildirin .gece bakıcam çünkü .hepinizi çok öptüm canım arkadaşlarım
ebrarım kolay gelsin tatlım....
SeLiNa23 pelin67
kızlar ben kaçtım yavru yakaladı malesef şimdi de şarkı dinle yavrudan bak aynı şöle şarkı didi
kız sen gene onun başındamısın doynadınmı senin başka işin yokmu gelde benimle otur beni kandırp gidiyosun başına yeyeyeyeyeyeyeaynı böyle şarkı didid bana şimdi ben içeri gidem önce güzel bi rfircamı yiyeim herzmanki gibi sonrada tatlı olarak nasihat ben kaçtım beni özleyin anacım
hahaha haklısın canım birbirimizi bekledik resmen:) ALLAH'IM en kısa zamanda bu topikteki bütün arkadaşlarım hamile kalsın inşallahhhh....yatıp kalkıp dua ediyorum size (benim gibi her sabah göğüs ağrısıyla ufak ufak mide bulantılarıyla bide karnınızda mucizenizle uyanın en yakın sabahınıza inşallah)
canımya çok zordur eminim tez vakite şifa bulursun inşallah
nedemek dua yapılırken onuda ilave edicem okadar canım
garibim evet şiveli konuşanlar benimde hoşuma giderdim tam içlerine düştüm kociş pek konuşmaz ama ailesiyle beraberken şiveli konuşur
ya canım nasıl oldu bilemiyorum işte ya listeyi buraya geçirirken oldu yada sonradan çünkü sayıyorum ben ne eksik ne fazla olmasın diye .neyse sen 20 tane daha okuyacvaksın artık kusura bakma iki iş oldu sanada .
bende çok dizi izlemem canım söylediklerine katılıyorum herşey çok seviyesiz artık
ben genelde aile dizilerinden hoşlanıyorum sayılıdır izlediğim dizi
canım yaa negüzel inanki çok mutlu oldum arkadaşın ve senin adına RABBİM tamamına erdirsin
ayrıca bizde seni çok sevdik inşallah hep aramızda olursun bebişini bu topicde doğururuz
ALLAHIM güzel gönlüne göre versin
hoşgeldin aramıza canım dilerim enkısa zamanda sende anne olursun
ALLAHIM daha fazla bekletmesin
tabiki seve seve kapımız herkese açık helede bebek hasreti çekenlere
kuzum gelmişsin kaçırdım seni çok özledim seni çok arıyamadımda kaç gündür öyle yoğunumki şimdide misafir gelicek 1 hafta buralarda olamıycam .ALLAHIM sağlık versinde yorgunum cano .buarada adetinden haber yazmamışsın merak ettim inşallah gelmedi cano ?yarın aramaya çalışcam seni .çok öptüm yerin ve yokluğun çok belli
birsenim ben iyiyim kuzu sen nasılsın?yumurtalar çalışıyo bende çaslışıyomda benim sıpa biraz tembel aslında belkide akıllı bu hayata gelmekten korkuyo sanırsam hayırlısı kuzum duanda beni unutma
ablam sanada iyi geceler kaçırdım seni kuzum :2:öptüm çok
ayy bende 1 saattir bakıyorum girmeyince cezamız ağır oluyo kuzum
şifa olsun semroşum birazda ben yesem ya meyveyle hiç aram yok kocişim bıktı benden
kaçırdım seni canım iyi geceler
selam tatlışlar hepinize iyi geceler bugün kardeloşum,pelinim gelmemişler ya peloşu iyce merak ettim kardeloşum mesaj atmışda .
eve geç geldim sonra kapı çaldı bibaktım misafir genin yarısında neyse 1 saat oturup gitti .bende geç kaldım buraya tabi .neyse benden bukadar
ayyy deysimm geldigim gibi ne güzel bir haber buuuu çok sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin halaya geç kaldım ama dur bende tutayım ucundanAllah sag salim kucagına almayı nasip etsin canım...belki inanmıcaksın ama az önce siteye girerken remen dua ettim..Allahım inşallah bi hamile haberi alırım diye...
kızlar biz kayınvalidemdeyiz..pc henüz olmadı..eşim burdan bi parça aldı..rem de sorun var galiba..bakalım gidince yapmaya çalışıcak...gerçi ikinci faturamız geldi ödenmemiş o yüzden bugün sondu ödemetarihi..pc olsa bile kapalı olabilirneyse hepinizi çok özledim..geçmişi okumayı çok çok isterdim ama şuan hiç müsait degilim...hoşçakalın.
ayyy deasyymmmm çok mutlu oldum ya dur gitmeden bi öpim seni bide halay çeke çeke gideyim
kızlar başka hamile haberi varsa bilemiyom sadece öylesine ortalardan okuyayım dedim deysimin haberine rastladım ...başkagelişmeler varsa haberim yok emin olun..öptüm hepinizi..
hepinize güzel birgün diliyorum
ben acayip yoğunum misafirim heran gelebilir biraz canım sıkıldı dua işini bitirmiş olsaydım çok iyi olucaktı .dua vaktinde girmeye çalışcam ama eğer giremezsem birinizin yapmasını istiycem .aslında duayı takipde etmek gerekiyo boncuğum yada deryam yapabilirmisiniz kuzum?diğer arkadaşlar içinde geçerli bu selinamda yapabilir .yani kim müsayit olursa listeyi takip etsin canlarım böyle olmasını hiç istemezdim ama ani bir geliş bu .1 haftada kalmayı düşünüyo buhafta dua yapamayız yani .kızlar bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim yarın dua vakti bişey yapıp gelmeye çalışıucam .ayrıca elaezelim okuyamamış rahim filmi çektirdiği için kanaması varmış .ben 20 tanesini okuycam eliksir için olan sunger için de deryam sen okurmusun kuzum?ayrıca msn açılmıyo durumu bana özelden mesaj atarak bildirin .gece bakıcam çünkü .hepinizi çok öptüm canım arkadaşlarım
canlarım ben kaçtım görüşmek üzere
merhaba hanımlar nasılsınız?
Birsencim belli olmuş cinsiyet Allah bağışlasın ismide güzelmiş.
merhaba kardelencim,hosgeldin.cok sukur iyiyiz canim,ya sen nasilsin?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?