Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aslinda iki hafta öncesi kar vardi..ve gectigimiz ay neredeyse 1 ay boyunca kar kalkmadi.6,7 santim falandi ama,erimedi nedense..suan kar yok ama soguk canim --10 derece falan:18::18:

oooo çok soğukmuş gerçekten.Avrupa donuyor.Kimse kalmadı Garibim bizden başka topikte.

evet canım yaaaaaaaaaaaaa ben çıkmışım sen gelmişsin

oooo çok soğukmuş gerçekten.Avrupa donuyor.Kimse kalmadı Garibim bizden başka topikte.

evet canim soguk,donuyoruz gercekten..ama insanogluyuz yazin sicak,kisin soguk diyoruz..hee avrupa donuyorevet ya kimse kalmamis bizden baska topikte

Ankara'da yaşıyorum ben burası soğuk ama o kadar değil.Doya doya bi kar göremedik bu sene maalesef

ailemle konustugumda onlarda turkiyede havalarin guzel oldugunu söyluyorlar..belli mi olur allah'in taktiri,kis cikmadi henuz,belki kar yagar

Son düzenleme:

çok şükür iyiyim canım sende iyisindir inşallah bende seni öpüyorum canım

semra ve kardelencim ben suan cikamk durumundayimmalum aksam yemegi vakti yaklasiyorgörusuruz yine insallah,allah'a emanet olun

amin canım rabbim dualarımızı habul etsin hayırlısıyla inşallah
semra ve kardelencim ben suan cikamk durumundayimmalum aksam yemegi vakti yaklasiyorgörusuruz yine insallah,allah'a emanet olun

aaaaaaaaaaaa gitmeeeeeeeeee anca gelebildim çok kalamıyacağım malum yemek saati çok haklısın gürüşmek üzere bayyyyyyy
sende canım.Bende çıkıyım semracım iyisin inşallah konuşamadık sonra görüşmek üzere:80:

çok şükür canım iyiyim sende iyisindir inşallah görüşürüz canım bayyyyyyyyyyyyyyyy:79:

ebrarım ben ayetel kürsileri okudum ve bitti yazdım canım... bu arada misafırın varmış kolay gelsin fazla yorma kendini tatlım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ebrar ablacım misafirin geliyormuş kolay gelsin.dua işini mutlaka yaparız abla sen merak etme.hangimiz varsa hallederiz gözün arkada kalmasın.kendine iyi bak abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…