Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Hoşgeldin canım bende 1,5 yıl bekledim ama evliliğimizin ilk 8.ayında eşimin varikosali varmış meğer öğrendik hemen ameliyat oldu 10.ayımızda tekrar çalışmalar başlamıştı ve hiç bir sorun görünmemesine rağmen hamiş kalamıyodum aralık ayında dr rahim filmi önerdi 7 aralıkta yaptırdım sen çektirdinmi rahim filmi?bu 2. ayım ve tebrik ettiğin yeni hamiş benim bu topik bana uğurlu geldi dilerim en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız seninde.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim saol

ayyy deysimm geldigim gibi ne güzel bir haber buuuu çok sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin halaya geç kaldım ama dur bende tutayım ucundan Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin canım...belki inanmıcaksın ama az önce siteye girerken remen dua ettim..Allahım inşallah bi hamile haberi alırım diye...

kızlar biz kayınvalidemdeyiz..pc henüz olmadı..eşim burdan bi parça aldı..rem de sorun var galiba..bakalım gidince yapmaya çalışıcak...gerçi ikinci faturamız geldi ödenmemiş o yüzden bugün sondu ödemetarihi..pc olsa bile kapalı olabilirneyse hepinizi çok özledim..geçmişi okumayı çok çok isterdim ama şuan hiç müsait degilim...hoşçakalın.

ayyy deasyymmmm çok mutlu oldum ya dur gitmeden bi öpim seni bide halay çeke çeke gideyim

kızlar başka hamile haberi varsa bilemiyom sadece öylesine ortalardan okuyayım dedim deysimin haberine rastladım ...başkagelişmeler varsa haberim yok emin olun..öptüm hepinizi..

canım hoşgeldin aramıza

grusurz bıtanecım kolay gelsın

gecmıs olsun canım boyun fıtıgında ılac kar etmıyo malesef
bende cıkıyorum allaha emanet olun
aynen öle canım ilacıda yokk

insallah canim,dilerim hayirlara vesile olsun.[/QUOTE]

amin canım amin
bu arada gebe bir arkadaş varmıs hayırlı olsun

derinim senin de bu pcden cektiğinn kısss dövelim o pc i

özledik senii en kısa zamanda bekliyoruzz

insallah egal'cim insallah

cok tesekkur ederim ugurboncugumtarihim 18 subat canim.evet haklisin,ama uye olurken esim kayit ediyordu azicik teknoloji özurluyumdur deacele idi isi vardi.ne olsun dedi bende garip cikti agzimdan,öylede kaldi yani..simdi nasil olur,nasil degistirilir bende bilmiyorum..sanirim uzun isbir arkadasta vardi hani nickini hatirlamiyorum ama,degistirmek istiyordu,sonra olmadigini falan yazmistibenmi yanlis hatirliyorum.yoksa zormu gercekten??:26::26::26:

amin canim insallah,bir kac hafta dedigin nedir ki canim,cok cabuk gecer.bugunleri görmek icin ne kadar bekledigini dusun,onun yaninda 1 hafta az gelicektirinsallah kalp atisinida duyarsin canim

inşallah canım hamiş kalmışsındır gerçi yumurtan geçde çatlayabilir sen genede çalışmaya devam et istersen
yok canı benim kızım var oğlu olan semraydı onla karışmıştır olabilir
amın cnm olsun deger topıgımıze

ekledım cnm hayırlı olsun

cok sagol ebusum
kız boncuğum nasılsın görüşemiyoz eşin nasıl oldu canım şimdiden başla arısütüne hazırlık olsun yakında güzel haber alacaz ya inşallah
amin canım benim söz dinle öyle bakıyım sen ben geldim sen yoksun be
kız sevtun daha bitiremedinmi işlerini neyse sana güzel bi haber veriyim bildin kız dr erkek dedi ama hayırlısı olsun canım sağlıklıca doğsun yeter
kardelen napıyon sınav sonuçların ne zaman belli olacak inşallah kazanmışsındır
oyyyy kuzum kıyamam sen bana hoşgeldin demedinki şaka ya nasılsın bitanem
ebrarım nasılsın canım ne var ne yokk madem yumurtaların çalışıyo sende biraz çalışma yapsana
grusurz bıtanecım kolay gelsın

gecmıs olsun canım boyun fıtıgında ılac kar etmıyo malesef
bende cıkıyorum allaha emanet olun
geçmiş olsun ama istersen yağla masaj yap biraz iyi gelir
# elixsir
# birsen29

merhaba kizlarnasilsiniz???
selam canım geçmişte uğraşıyodum oku oku anca bitti

kız ne o ole vedalasıyo gıbı yazmıssın bak yegenımızın buyumesını bızle paylascaksın sen daha saka bı yana bende senı cok sevdım tatlım ınsallah bebısının kalp atısını da duyarsın dogdugunu da gorursun ama stres yapmamalısın tatlım tamammı kendıne cok ıyı bak bebısımıze de
canım hosgeldın aramıza allahım senı de bızlerı de bekletmesın daha fazla:26::26::26:

ah kusum ben bılmıyodum kusura bakma adet sancısıysa beklenen bıseymıs geercekten ama bu son kırmızıların ınsallah kıymetını bıl eee nede olsa onumuzdek uzun bır zaman kırmızı goremıcen ınsallahhh
bırsencım pelıncım waycım en son sızlerı gordum nasılsınız ıyısınız ınsallah
pelıncım esın nasıl oldu canım hastaydı herhalde
kardelos gelmemıs bugun de yaaaa gezentı gezıyodur yıne
derıncım ınsallah bır an once olur da pc gelırsın yıne kuzum yaaa
kızlar ben cıkıyorum herkese ıyı geceler
ablacım sana ozellıkle ıyı geceler dılıyorum bıtanem
grusuruz hatunlar

kayra cım ii işte her zaman ki monotonluk aynı şeylere günleri geçiriyoruz sen nasılsın

bol bol meyve yiyiyorum canım benim ay bide hersene şu gribe isim bulmuyorlarmı sinir oluyorum :84::84::84::84::84::84::84:

kız kayananda çok saçma konuşmuş benim yedi yaşın daki oğlum bile bu kelimeleri sarf etmez cahillik kötü şey şekerim allah yardımcın olsun bebek için zaten dua ediyoruz ama bu okuduğum dan sonra sana özel olarak dua ettim rabbim gönlüne göre versin

cok cok saol cnm bnm. allah herkese nasip eder ins yaa benim esim bide evin tek oglu kiskani cok yaa kocam kaynanamin yaninda biraz ilgi göstersin hemen bi laf atma sakaya vurma falan varr ehh neysee allah benim gibi olanlara cok cok sabir versin cünkü cok ihtiyacim varr..

EKLEDIM CNM ben ıyıyım sen nasılsın

kızlar boş oldugum zaman lısteyı ugurböceklı yapcam

canım benim ellerine sağlık çok güzel olmuş zevkli kadınsın vesselam

işin zor canım seni çok iyi anlıyorum ablamda seninle aynı durumda allah yardımcın olsun

canımya çok zordur eminim tez vakite şifa bulursun inşallah
nedemek dua yapılırken onuda ilave edicem okadar canım
garibim evet şiveli konuşanlar benimde hoşuma giderdim tam içlerine düştüm kociş pek konuşmaz ama ailesiyle beraberken şiveli konuşur
ya canım nasıl oldu bilemiyorum işte ya listeyi buraya geçirirken oldu yada sonradan çünkü sayıyorum ben ne eksik ne fazla olmasın diye .neyse sen 20 tane daha okuyacvaksın artık kusura bakma iki iş oldu sanada .
bende çok dizi izlemem canım söylediklerine katılıyorum herşey çok seviyesiz artık
ben genelde aile dizilerinden hoşlanıyorum sayılıdır izlediğim dizi
canım yaa negüzel inanki çok mutlu oldum arkadaşın ve senin adına RABBİM tamamına erdirsin
ayrıca bizde seni çok sevdik inşallah hep aramızda olursun bebişini bu topicde doğururuz
ALLAHIM güzel gönlüne göre versin
hoşgeldin aramıza canım dilerim enkısa zamanda sende anne olursun
ALLAHIM daha fazla bekletmesin
Merhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza..
Yeterimde burda :)
tabiki seve seve kapımız herkese açık helede bebek hasreti çekenlere
kuzum gelmişsin kaçırdım seni çok özledim seni çok arıyamadımda kaç gündür öyle yoğunumki şimdide misafir gelicek 1 hafta buralarda olamıycam .ALLAHIM sağlık versinde yorgunum cano .buarada adetinden haber yazmamışsın merak ettim inşallah gelmedi cano ?yarın aramaya çalışcam seni .çok öptüm yerin ve yokluğun çok belli
ebrarım nasılsın canım ne var ne yokk madem yumurtaların çalışıyo sende biraz çalışma yapsana
birsenim ben iyiyim kuzu sen nasılsın?yumurtalar çalışıyo bende çaslışıyomda benim sıpa biraz tembel aslında belkide akıllı bu hayata gelmekten korkuyo sanırsam hayırlısı kuzum duanda beni unutma
ablam sanada iyi geceler kaçırdım seni kuzum :2:öptüm çok
selam bacılarım nasılsınız ben bir geçmişe bakıp geliyorum ne zaman çıkarım bilmem :26:
ayy bende 1 saattir bakıyorum girmeyince cezamız ağır oluyo kuzum
şifa olsun semroşum birazda ben yesem ya meyveyle hiç aram yok kocişim bıktı benden
kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun :

kaçırdım seni canım iyi geceler

selam tatlışlar hepinize iyi geceler bugün kardeloşum,pelinim gelmemişler ya peloşu iyce merak ettim kardeloşum mesaj atmışda .
eve geç geldim sonra kapı çaldı bibaktım misafir genin yarısında neyse 1 saat oturup gitti .bende geç kaldım buraya tabi .neyse benden bukadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…