Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardencim hadi hayırlısı kan vermişin sonucu yüzünü güldürsün işallah

elixsircim işallah testlerini en kısa zamanda halledersin

garip canım sanırım rüyanda kız bebek gördün RABBİM sanada en kısa zamnda tatlı tatlı kız,erkek bebekler nasip etsin geçmişi okumadım kardelenin yazısından çıkardım rüya gördünü işallah yanlış deildir

sevtun öpücüğünü aldım:16:

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın canlarım
sağol canım benim
isveç diyeti diyee geçiyo net t5en bakabilirsin canım

selam canım hoş bulduk iyisindir umarım

amin allah sanada kızınada acşl şifalar nasip etsin

hayırlı sonuçlar olur inşallah bebişine kavuşursun canım

kencdini sterse sokma bak ne güzel randevuyu alabilmişsin devamı da gelir geçer inşallah herşey yolunda olur canım
inşallah dünürcüüüm
peloşum sorun değil bitanem benim pek keyfim yoktu akşam zaten ondan erken çıktım

saol sevtunum allah razı olsun bitanem allahım hepimizi korusun görünür görünmez kazalardan
sanada geçmiş olsun panik nöbetlerin biran önce geçer umarım

saol cano yaa allahım korumuş beterinden
ya keyfim yoktu akşam gerçi sonrasında konuştuk seninle :27:

canım hayırlı sonuçlar alırsın umarım
buarada geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkürler :38:

nedemek canım ya elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum burda tüm arkadaşlarımızla beraber sendende allah razı olsun .
ayrıca geçmişe bakıp cevap yazdığın için çok saol bu bizleri önemsediğinin göstergesidir zaten :38:

şekerim yok kuzum uğramamakla alakalı değil ocak ayıni sildi boncuğum çok söyledi aslında gün verin diye ama görmedin sanırsam tatlım .ekler senide şubata kuzum

saol canım ya allahım razı olsun amin inşallah

hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anneliği tadarsın sende

canım inşallah pozitif çıkıcak dualarımız seninle

garibim rüyan hayrolsun inşallah çok şirin bir kızın olur
dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim

kuzu hayırdır yaa geçmiş olsun dikkat et kendine dün bişey demediydin noldu sana böyle

saol cano allah razı olsun ben iyiyim şükür
gökce ve sen nasılsınız ?

sağol ebrarım ALLAH RAZI OLSUN

nasılsınız kızlarrrrrrrr
canlar geçmişe bakamıyorum inşşşşşşşşşşşşşşşşş herkes iyidir

Son düzenleme:
Kızlar bayağa sayfalar ilerlemiş onca yazdım yazdım internetim koptu.Ebrarcım çok geçmiş olsun verimiş sadakanız varmış.Kardelen hiranur sağolun kızlar.
Benim ameliyat iptal oldu son anda giyinmiştim hazırdım tahlil sonuçlarında yüksek iltihap çıktı iyikide olmamışım akşam ateşim 39.5 oldu şimdi ateşim düştü ama boğazlarım ve tüm eklemlerim ağrıyor inşallah haftaya düzelirim ameliyatımda güzelce biter.Ahh şu bebiş işi olmasa hiç acele etmiycem ameliyat için.

Kızlar bayağa sayfalar ilerlemiş onca yazdım yazdım internetim koptu.Ebrarcım çok geçmiş olsun verimiş sadakanız varmış.Kardelen hiranur sağolun kızlar.
Benim ameliyat iptal oldu son anda giyinmiştim hazırdım tahlil sonuçlarında yüksek iltihap çıktı iyikide olmamışım akşam ateşim 39.5 oldu şimdi ateşim düştü ama boğazlarım ve tüm eklemlerim ağrıyor inşallah haftaya düzelirim ameliyatımda güzelce biter.Ahh şu bebiş işi olmasa hiç acele etmiycem ameliyat için.

ah canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,rabbim korusun inşallah.

rabbim yardımcın olsun,defolu przv.rastlarsınız inşallah.:17:

aslında sana patlamadım,ben olanı yazıyodum,ama yazdıklarımı okuynca,sanki patlamışım gibi görünmüş,öyle anlamışındır eminim,yoksa senle ne gibi alıp veremediğim olsun kızzzz,sen bizim topicin en sadık hamilesisin:65:

hayırdır,niye bulanıyo ki miden?
bende eboş gibi dicem ama,bilemedim şimdi:24:

ne çabuk gitmişin bu gece,anlamadım ki,bende yatakları hazırlayıp,buraya geldiydim hemencik.

naber pelinim,naptın,hala olmadın galiba,umudum artıyo,haberin olsun:49::49::49:

canımsın benım ya keske benımde umudum olsa ama hayırlısı olsun...yok olmadım hala cumartesı gunu yıne evde test yapıp ondan sonra kan testı yaptırcam ins kardelencım sen nasılsın...

iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .:43::43:ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar

canım çok geçmiş olsun mevlam sakınmış beterinden koruuzn Allahım
sen naıslını gülüm
diğer kızlar sizler nasılsınız
ya ben dua listesini göremedim ağer dua varsa okumak görmediysem kusura bakmayın şimdi çıkmama lazım akşam girerim tekrar
hepinizi öptüm iyi bakın kendinize

ah canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,rabbim korusun inşallah.

rabbim yardımcın olsun,defolu przv.rastlarsınız inşallah.:17:

aslında sana patlamadım,ben olanı yazıyodum,ama yazdıklarımı okuynca,sanki patlamışım gibi görünmüş,öyle anlamışındır eminim,yoksa senle ne gibi alıp veremediğim olsun kızzzz,sen bizim topicin en sadık hamilesisin:65:

hayırdır,niye bulanıyo ki miden?
bende eboş gibi dicem ama,bilemedim şimdi:24:

ne çabuk gitmişin bu gece,anlamadım ki,bende yatakları hazırlayıp,buraya geldiydim hemencik.

naber pelinim,naptın,hala olmadın galiba,umudum artıyo,haberin olsun:49::49::49:

canımsın benım ya keske benımde umudum olsa ama hayırlısı olsun...yok olmadım hala cumartesı gunu yıne evde test yapıp ondan sonra kan testı yaptırcam ins kardelencım sen nasılsın...

iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .:43::43:ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar

geçmiş olsun canım

boncuğum hayırdır kuzum niye bulantın oluyoki ya yoksam diycem ama heralde korunuyosunuz belkide sinüzit filan oldun geniz akıntısı yapıyodur kuzum dikkat et kendine .sana kolay gelsin senin misafirde hiç bitmiyo benim gibi
sağol ebusum üşütmüş olabılırım cnm bgn daha ıyıyım mısafır basımızın tacı neyapalım canım:9:

ebosum kacırmısım seni canım ya telefondan gırdıgım icin sorun oldu kusura bakma hemen yazamadım hayırlısı olsun tatlım beklıyıp gorcez sanada ıyı geceler optum...boncugum dedıgın gıbı canım adet olana kadar umut vardır rabbım ol derse olur zaten senınde mıden bulanıyomus usutmus olabılırsın tatlım kendıne iyı bak opuyorum senıde...
sağol pelınım allahtan ümıt kesılmez cnm:54:sende dıkkatet kendıne:16:

inşallah o bulatılar meleğinin sinyalleridir:9:
nerde kız benımkı amelıyat oldu bılmıyonmu:9:leyleklerın getırdıgı doğruysa belkı olabılır:9:

aşk olsun yani, azıcık uğramayınca listeden çıkmışım :19: :19: :19: :19:
neyse ben yazayım da yeni tarihi belki eklersin boncuk :34: :34: :34:
20 şubat
kız ben nekadar duyuru yaptım bılıyomusun yenı lıste hazırlıcaktım mecburen sesı cıkmayanları sıldım cnm ocak bıtmıstı çünkü yalnıs anlama eklerım tabı:16:
canim cok gecmis olsun yaaa,ovulasyon gunlerinde bulanti olurmu:53:hic bilmiyorum canim..belki mideni usutmus olabilirsin..benimde olur genelde,usuttugumde veya yogun kokular duydugumda parfum vs gibi:27:dilerim senin kii bebistendir ugurboncugum:38:
:
sağol garıbım üşüttüm galıba:26:

Selam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.:5:
gecmıs olsun cnm adacayı boğaz enfeksıyonuna bire birmiş dıkkatet kendıne:16:

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER***********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART*************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

Son düzenleme:
slm arkadaşlar umarım en yakın zamnada anne oluruz.sağlıklı bebişler dünyaya getiririz:)daha bugün doktora gittim herşey normalmiş.yumurtlama dönemime başlıyormuşum..umarım bebişim olurrrr:):49:

Back
X