hımm geç olmuş ama neyse ona da şükür inş sonuç güzeldir.keyifler moraller iyi canım bende pre-seed jeli araştırıyordum.faydasını gören çok olmuş.
o şey dimi hani spermlerin içerde uzun kalmasını sağlıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm geç olmuş ama neyse ona da şükür inş sonuç güzeldir.keyifler moraller iyi canım bende pre-seed jeli araştırıyordum.faydasını gören çok olmuş.
o şey dimi hani spermlerin içerde uzun kalmasını sağlıyo
sağol canım benimkardencim hadi hayırlısı kan vermişin sonucu yüzünü güldürsün işallah
elixsircim işallah testlerini en kısa zamanda halledersin
garip canım sanırım rüyanda kız bebek gördün RABBİM sanada en kısa zamnda tatlı tatlı kız,erkek bebekler nasip etsin geçmişi okumadım kardelenin yazısından çıkardım rüya gördünü işallah yanlış deildir
sevtun öpücüğünü aldım
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın canlarım
inşallah dünürcüüümisveç diyeti diyee geçiyo net t5en bakabilirsin canım
selam canım hoş bulduk iyisindir umarım
amin allah sanada kızınada acşl şifalar nasip etsin
hayırlı sonuçlar olur inşallah bebişine kavuşursun canım
kencdini sterse sokma bak ne güzel randevuyu alabilmişsin devamı da gelir geçer inşallah herşey yolunda olur canım
peloşum sorun değil bitanem benim pek keyfim yoktu akşam zaten ondan erken çıktım
saol sevtunum allah razı olsun bitanem allahım hepimizi korusun görünür görünmez kazalardan
sanada geçmiş olsun panik nöbetlerin biran önce geçer umarım
saol cano yaa allahım korumuş beterinden
ya keyfim yoktu akşam gerçi sonrasında konuştuk seninle
canım hayırlı sonuçlar alırsın umarım
buarada geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkürler
nedemek canım ya elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum burda tüm arkadaşlarımızla beraber sendende allah razı olsun .
ayrıca geçmişe bakıp cevap yazdığın için çok saol bu bizleri önemsediğinin göstergesidir zaten
şekerim yok kuzum uğramamakla alakalı değil ocak ayıni sildi boncuğum çok söyledi aslında gün verin diye ama görmedin sanırsam tatlım .ekler senide şubata kuzum
saol canım ya allahım razı olsun amin inşallah
hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anneliği tadarsın sende
canım inşallah pozitif çıkıcak dualarımız seninle
garibim rüyan hayrolsun inşallah çok şirin bir kızın olur
dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim
kuzu hayırdır yaa geçmiş olsun dikkat et kendine dün bişey demediydin noldu sana böyle
saol cano allah razı olsun ben iyiyim şükür
gökce ve sen nasılsınız ?
nasılsınız kızlarrrrrrrr
canlar geçmişe bakamıyorum inşşşşşşşşşşşşşşşşş herkes iyidir
ah canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,rabbim korusun inşallah.
rabbim yardımcın olsun,defolu przv.rastlarsınız inşallah.
aslında sana patlamadım,ben olanı yazıyodum,ama yazdıklarımı okuynca,sanki patlamışım gibi görünmüş,öyle anlamışındır eminim,yoksa senle ne gibi alıp veremediğim olsun kızzzz,sen bizim topicin en sadık hamilesisin
hayırdır,niye bulanıyo ki miden?
bende eboş gibi dicem ama,bilemedim şimdi
ne çabuk gitmişin bu gece,anlamadım ki,bende yatakları hazırlayıp,buraya geldiydim hemencik.
naber pelinim,naptın,hala olmadın galiba,umudum artıyo,haberin olsun![]()
iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar
ah canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,rabbim korusun inşallah.
rabbim yardımcın olsun,defolu przv.rastlarsınız inşallah.
aslında sana patlamadım,ben olanı yazıyodum,ama yazdıklarımı okuynca,sanki patlamışım gibi görünmüş,öyle anlamışındır eminim,yoksa senle ne gibi alıp veremediğim olsun kızzzz,sen bizim topicin en sadık hamilesisin
hayırdır,niye bulanıyo ki miden?
bende eboş gibi dicem ama,bilemedim şimdi
ne çabuk gitmişin bu gece,anlamadım ki,bende yatakları hazırlayıp,buraya geldiydim hemencik.
naber pelinim,naptın,hala olmadın galiba,umudum artıyo,haberin olsun![]()
iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar
sağol ebusum üşütmüş olabılırım cnm bgn daha ıyıyım mısafır basımızın tacı neyapalım canımboncuğum hayırdır kuzum niye bulantın oluyoki ya yoksam diycem ama heralde korunuyosunuz belkide sinüzit filan oldun geniz akıntısı yapıyodur kuzum dikkat et kendine .sana kolay gelsin senin misafirde hiç bitmiyo benim gibi
sağol pelınım allahtan ümıt kesılmez cnmebosum kacırmısım seni canım ya telefondan gırdıgım icin sorun oldu kusura bakma hemen yazamadım hayırlısı olsun tatlım beklıyıp gorcez sanada ıyı geceler optum...boncugum dedıgın gıbı canım adet olana kadar umut vardır rabbım ol derse olur zaten senınde mıden bulanıyomus usutmus olabılırsın tatlım kendıne iyı bak opuyorum senıde...
nerde kız benımkı amelıyat oldu bılmıyonmuinşallah o bulatılar meleğinin sinyalleridir![]()
kız ben nekadar duyuru yaptım bılıyomusun yenı lıste hazırlıcaktım mecburen sesı cıkmayanları sıldım cnm ocak bıtmıstı çünkü yalnıs anlama eklerım tabıaşk olsun yani, azıcık uğramayınca listeden çıkmışım![]()
![]()
![]()
neyse ben yazayım da yeni tarihi belki eklersin boncuk![]()
![]()
20 şubat
sağol garıbım üşüttüm galıba:26:canim cok gecmis olsun yaaa,ovulasyon gunlerinde bulanti olurmuhic bilmiyorum canim..belki mideni usutmus olabilirsin..benimde olur genelde,usuttugumde veya yogun kokular duydugumda parfum vs gibi
dilerim senin kii bebistendir ugurboncugum
:
gecmıs olsun cnm adacayı boğaz enfeksıyonuna bire birmiş dıkkatet kendıneSelam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.![]()