Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rabbim en yakin zamanda yuzunu guldursun ebrarcim,hayirli evlatlar versin sana..birdaha mi genc olucaz canim,bu gunlerin tadini cikarmak lazim.yoksa eslerimizede kendimizede hayti zindan ediyoruz valla:50::50::50:

amin canım inşallah yaa hepimizin yüzü güler inşallah
ben zaten bütün gençliğimi bebek uğruna zehir ederek geçirdim bundan sonra gelmesin ya istemiyorum

hoşgeldiniz tatlışlar nasılsınız ?
aleynam adet oldunmu kuzum ya hiç bahsetmedin ?
birsenim sen nasıl oldun grip geçtimi?

teşekkür ederim canım,fena üşütmüşüm galiba,ben sebebini biliyorumda,neyse:2:

oysa dediydim,kanka ben grip oluyorum,hamilelik belirtisi mi yoksa dediydim:27:

teşekkür ederim canım,senin pek adet gecikmezdi,hayırdır inşallah,yaptırda kurtulalım şu stresten inşallah.

içemem ki,adet günüm yaklaştı,malum,her ay ya hamileysem durumu oluyo bende vede bizde.

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SEVTUN,zaten ya kız olur,ya erkek olur bebiş,başka seçeneği mi var?

sen bugün komik tarafından kalkmışın anladığım kadarıyla:46:

ela cım,bize kızıyon kimse yazmamış diyede,hepimizin istanbulda olmadığını,başka şehirlerden yazdığımızı hiç düşünmüyon,bari istanbulda olanlar desen kız,kimse yazmıyo diyon sadece iki üç gündür.

ya aslında hala aynıyım,boğazım fena ve ben sarımsakla balı karıştırıp yuttum,birazcık yumuşadı sanki.:2:

hoşbulduk hanımlar.:9::9::9:
herkeze selam.
niyekine komik tarafımdan kalkmışım söyle kız merak ettim ba karışmam küserim haa
neyse herkes gitti bende dolaşıyım birazcık
aman dışarda dolandığın yetmiyo bide burda geziyon öylemi seni gidi gezekçi
slm kızlar ben size bişey danışmak istiyorum. en son adet tarihim 29 aralık ve ben hala adet olmadım idrar testi yaptım üçünde de 2. çizgi belirgin bugün sabah kan testi yaptırdım 125 çıktı. değer çok düşük kafam çok karıştı. geç döllenme olmuş olabilir mi yoksa kimyasal gebelikmi...
canım değerlerini 2 güne ölçtür 2 katı ve fazlası artıyosa normal gebelik inşallah öyledir
iyiyiz canım senin güzel haberini bekliyoruz merakla:52:
kardelen49 napıyon nasıl gidiyo hayat
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
inşallah önemli bi kist değildir çabuk geçer hayırlısı olsun
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii:3::3:
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklıca doğurmak nasip etsin bu arada sende nasılsa hamiş oldum diye kaçma arada zahmet olmazsa bilgi ver
Kızlar bu yıl hamilelik yılı galiba ne çok hamile haberi alıyoruz.İnşallah bizlerde bu kervana katılırız.
inşallah bu sene tüm topik hamiş kalır
bgn yıne mısafır vardı :9:yenı oturdum vallah:53:
kardelenım hayırlısı olsun cnm ınsallah önümüzdekı aylarda verırsın müjdeyı:16:
zeynepcıgım allah tamamını erdırsın cnm cok sevındım darısı tüm ısteyenlerın basına :16::16:
boncuğum nasılsın ya fazla görüşemiyoz kendine iyi bak şeker kız
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende iki gündür günümü geçiyorum bugün kan testi verdim sonucunu yarın alıcam ondan önce adet günümde idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı hamile olduğumu hissdiyorum çünkü mide bulantım var aşırı halsizlik vücut ağrım var belimde kasığımda ağrılar var göğüslerimde şişlik ve ara ara ağrı oluyo sürekli yemek yeme isteği var idrara çıkma devamlı böyle işte inşallah ikinci bebeğime hamileyim allahın izniyle allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
canım ya üzülme ama tam sonuç almadan fazla umutlanma sonra daha çok üzülürsün nşallah sonucunu sevindirici haber alırsın
Selammm kızlar nasılsınız?
Kızlarr listede değişiklik var mı,hamiş var mı bu ara
Ben arada sırada giriyorum diye artık kimsede doğru dürüst cvp vermiyor!
Boncugumm beni listeden silersin kuzum sana zahmet...
Fazla kalamıcam kızlar Allah'a emanet olun...
aşkolsun tutiş 3-5 gün gelmedi diye sileceksek çok kişi silinmesi gerek sen kafanı bunlara takma biz arkandayız
ablammm bende özledim:)Ya çok sık giremiyorum o yuzden dedim bu arada o akşam senle konuştuktan sonra geldi kırmızılar,hayırlısı artık
Doktora gittim dün takip edicekmiş...

Merhaba garip...
hadi bakalım inşallah dr takip güzel sonuçlanır bize güzel müjdeli haberler verirsin
canım yaa nolur üzülme çok zor biliyorum ama elimizdende bişey gelmiyoki allahım dilemeden olmuyo işte .bugün bende çok ağlama modundayım bütün gün eşimle gezdik hava çok güzeldi çok keyifli birgündü eve dönerken birden bebek konusu düştü aklıma başladım ağlamaya eşime dedim çokmu şey istiyorum ben neden bizde normal insanlar gibi değiliz :43::43:aslında yanlış bikelime kullandım biliyorumda bazen geliyolar işte .eşimde kızdı niye günümüzü böyle kötü bitiriyosun yapma filan dedi off adamıda üzdüm kendimide .allahım hayırlısını nasip etsin ama artık ben çocuk düşünmek istemiyorum eşimde dedi sen bukadar yıpratıyosun kendini bakalım olursa kıymet bilicekmi .yaa düşün düşün çıkamıyo insan içinden ama biraz mola diyorum yaa :43:
sende üzülme canım bide belkide yerleşmedir istersen bitest yaptır yaa

:71::71::71::71::71:

sağol ebrarım nası olayım zeynebin bebişini duyunca mutlu oldum darısı isteyen hepimize bu hafta duaya ara vermişsin haftaya baştan mı başlıyoz

evet canım buhafta ara verdik nasipse devam ediyoruz önümüzdeki hafta
evet bende çok sevindim zeynebe darısı bizlere[/QUOTE]
ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al
mrb kızlar nasılsınız,,,bende bibakayım dedim.
ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon
kız birsen altta varsın ne sesin çıkmıyo iii misinn
canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl

amin canım inşallah yaa hepimizin yüzü güler inşallah
ben zaten bütün gençliğimi bebek uğruna zehir ederek geçirdim bundan sonra gelmesin ya istemiyorum

hoşgeldiniz tatlışlar nasılsınız ?
aleynam adet oldunmu kuzum ya hiç bahsetmedin ?
birsenim sen nasıl oldun grip geçtimi?

kendini üzme Allahtan ümit kesilmez ama tıptan da yardım almak gerekiyo bence üzülmeyeceğini bilse eşin ikna olur dr gitmeye sana dayanamıyo kendini toparla ayakta kalmayı beceremezsen kendi başına arkandan iten çok olur ama her seferinde kalkarsan bidaha uğraşamazlar bende pek iyi sayılmam daha iyileşemedim kötü bi grip ya

Son düzenleme:
niyekine komik tarafımdan kalkmışım söyle kız merak ettim ba karışmam küserim haa

aman dışarda dolandığın yetmiyo bide burda geziyon öylemi seni gidi gezekçi

canım değerlerini 2 güne ölçtür 2 katı ve fazlası artıyosa normal gebelik inşallah öyledir

kardelen49 napıyon nasıl gidiyo hayat

inşallah önemli bi kist değildir çabuk geçer hayırlısı olsun

hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklıca doğurmak nasip etsin bu arada sende nasılsa hamiş oldum diye kaçma arada zahmet olmazsa bilgi ver

inşallah bu sene tüm topik hamiş kalır

boncuğum nasılsın ya fazla görüşemiyoz kendine iyi bak şeker kız

canım ya üzülme ama tam sonuç almadan fazla umutlanma sonra daha çok üzülürsün nşallah sonucunu sevindirici haber alırsın

aşkolsun tutiş 3-5 gün gelmedi diye sileceksek çok kişi silinmesi gerek sen kafanı bunlara takma biz arkandayız

hadi bakalım inşallah dr takip güzel sonuçlanır bize güzel müjdeli haberler verirsin

evet canım buhafta ara verdik nasipse devam ediyoruz önümüzdeki hafta
evet bende çok sevindim zeynebe darısı bizlere
ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al

ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon

canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl
seni varya sevtun gibi pataklarım hem beni yanlız bırakın hemde gezekçi deyin gezeyom varmı diyeceğin :21::21:
ya birsenim pozitif düşün düşün noluyoki ne geçti elime bide bakıyım bide negatif düşünüyim :63::63:
insallah ebrarim,öyle deme tatlim..rabbim bundan sonra iki dunyada yuzunun aki olacak evlat versin sanaaa:71::71::71::71::71:
aminnnnnnnnnnnnnnn hepimize kuzum
ayrıca mesajına cevap yazamadım sende iyki varsın canım saol

neyse ben bulaşıkları yıkayım gelirim yoksam sabah zor geliyo bekleyin beni

sağol cnm bnm,maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin
Sen napıyosun var mı bi değişiklik tedavi falan?
testlere basladım canım bir baslangıc yaptım cok şükür:38:
iyidir valla oturuyoz kurtlar vadisi biyandan kociş izliyo diğer yandan kızım evde sıkıldım da sıkıldım diye bizi yiyo ben pc başındayım işte sen ne yaptın canım sonuçlar iyi olur inşallah

selaaaaam iiii valla vakit geçiriyoz işteee
:60::60::60::60::60: gelinimle ilgilen biraazz:57: bozusmayalıım dürücüüm:57:
bebişi itb da burç labartuvarı varmış ben oraya sordum eşimle beraber 400 tl dedi birde burada bir merkeze sordum onlarda 400tl deiler sonra baka bir has özel sordum 2500 tl gibi bir rakam çıkartılar bende gittim çukuova ünvts balcalıya gittiğim 2 ay sonrasına gün verdiler bekledim ama hiç ücret ödemedim
inş bende bedeva yaptırıcam yeteriim veremem o kadar paraa:19:
hayirli olsun canim,allah tamamina erdirsin:16:

amin pelincim,insallah yarin ki kan testi yuzunu guldursun:38:

elixsircim,insallah sonuclarin guzel cikar tatlim,takma kafana,:16::16::16:

cok sevindim canim,hayirli ugurlu olsun bebegin:64::64::64::64:

evet masallah hamilelik yili gibi,rabbim hepimizin yuzunu guldursun:38::38::38:

bilmiyorum tatlim,sanirim doktoruma sorsam daha iyi olacak,pekte konusmaz kendisi:63::63::63::63:

canim uzulme,insallah rabbim bir daha ki ay sevindirsin:38::38::38::38::38:

canim bana hic bu konuda doktorum hic birsey demediii:50::50::50:sende 4 asi karistirip mi vurulmustun?yoksa sadece kizamikcik mi???haftaya randevum var sorucam ama,pek konuskan degil kendisi:59::59::59::59::59::59:sen 1 defami vuruldun canim yoksa benim gibi 3 defa belli araliklar ilemi vuruldun???:26::26::26:
inşallah canımmm:38:
canım ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin eşine
ameliyatı çok başarılı geçer umarım

garibim inşallah kuzum yüzümüz gülsün artık

selinam hayırlısı olsun bitanem inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
buarada bugün süpermişsin prof olmaya adaysın valla :65::65:ayrıca çokda güldürdün beni :1::1:

allah şifa versin kuzum

canım endişelenme inşallah önemli bi sorun yoktur bide tiroit rahatsızlığı olanlarda düzensiz kanamalar olabiliyo devam ederse gidersin doktora canım

kardelenim hayırlısı olsun canım sıkma canını rabbim birgün ol diycek inşallah

:66::66::66::64::64::64:
ay negüzel ya tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin darısıda bize olsun inşallah :21::21:

:71::71::71:

peloşum anladım zaten kuzum önemli değil :38:
ay heyecan oluyorum inanki inşallah pozitif çıkıcak testin kuzum dualarım seninle :65:

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah tatlım

ablasının güzeli kıyamam sana sağlık olsun düzenli olabilmek kadar güzel bişey yok bunu bil
inşallah takip sonucu hamiş kalıcan kuzum .önümüzdeki hafta buluşuruz nasipse tamammı
inş ebrarım nasılsının iyimisin :34:

kendini üzme Allahtan ümit kesilmez ama tıptan da yardım almak gerekiyo bence üzülmeyeceğini bilse eşin ikna olur dr gitmeye sana dayanamıyo kendini toparla ayakta kalmayı beceremezsen kendi başına arkandan iten çok olur ama her seferinde kalkarsan bidaha uğraşamazlar bende pek iyi sayılmam daha iyileşemedim kötü bi grip ya

ya kuzum tıpdada çok çare aradık siz beni yeni tanıyosunuz ben tam 8 yıl uğraştım bu işle ama artık pes ettim galiba
valla kuzum ayakta durmayı başarıyorum çok şükür arkamdan kimse itemez allahın izniyle
allahım şifa versin sanada canım

testlere basladım canım bir baslangıc yaptım cok şükür:38:

:60::60::60::60::60: gelinimle ilgilen biraazz:57: bozusmayalıım dürücüüm:57:

inş bende bedeva yaptırıcam yeteriim veremem o kadar paraa:19:

inşallah canımmm:38:

inş ebrarım nasılsının iyimisin :34:

verme zaten zaten canım
zaten bu tedavilerde para yeiştiremiyorum birde bunlara para bulacak olursak :50::50::20::20::19::19::19:

seni varya sevtun gibi pataklarım hem beni yanlız bırakın hemde gezekçi deyin gezeyom varmı diyeceğin :21::21:
ya birsenim pozitif düşün düşün noluyoki ne geçti elime bide bakıyım bide negatif düşünüyim :63::63:

aminnnnnnnnnnnnnnn hepimize kuzum
ayrıca mesajına cevap yazamadım sende iyki varsın canım saol

:71::71::71::71::71::71::71::69::69::69:

ben kaçtım yaa kusura bakmayın ablasına gitmemiz gerekiyo saat geç oldu ama neyse
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

Bazen halimize Melek'ler imrenir... Bazen de halimizden Şeytan bile iğrenir [Hz. Mevlana]
.

Son düzenleme:
yine ben geldimmmmm
birsenim sağol kuzumm ne bilim benden söylemesi:)gerisi size kalmış...

eboşumm sen bugun iyi değilsin sanırım,bi ara görüşelim olur mu?

Back
X