• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
EBRAR........................15
SEVTUN......................15
ANATOLİA...................10
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

DURU...........................15
YETER.........................15
SEVTUN......................15
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
canım ben okudum ekleyebilirsin bebem:38::38::38::38: bu arada dün ne zormuş evle ugraşmak bugün eşyalar gidicek bende pazartesi gidicem evini yerleştiricem bugün ablamın sülalesi gdicek yüzlerini göresim yok :63::63:ablamda zaten gelmemei istemedi pazartesi gel 1 gece yatarız sonra dönersin annemle dedi:86::86:
ben yerleşme kanaması yaşadım,ama neticede yerleşemedi yavrum.:14:
canım benim dilerim yaradanım tez zamanda evlat sahibi eder seni işşallah bu ay içimde:70::70::70:

YA KIZLAR AZ ÖNCE HABERLERİ İZLİYODUM YİNE BİRİSİ 15 GÜNLÜK BEBİŞİNİ BIRAKMIŞ CAMİ AVLUSUNA YAA KAHROLUYORUM BU HABERLERE AĞLIYA AĞLIYA BİHAL OLDUM NOLUR OBEBİŞ BİZİM OLUVERSEYDİ .ALLAHIM SEN AFFET BENİ AMA DAYANAMIYORUM BÖYLE İNSANLARA .Akıl ver yarabbim sen bu cahillere :43::43::43:
allah islah etsin onları bebem okadar mikroplarki inan ellerindekilerin kıymetini bilseler yapmazlar ama neyse agzımı açıcem şimdi ban yicem neyse:47::47::47:
benimde kocişim gelcek cıkıcam şimcikk görüşürüzzz selametle kalın

sevtunum kayram siz nerdesiniz kıss bugun:57::57::57:

hiç göremedim sizii

neyse iyi aksamlarr:58::58::58:
kız delü ablamı n evine temizlige gidicez taşınıcek dedimya aklın nirde senin yoksa geçmişe gidemedinmi bugün bakıyım sen:20::20::20: bak şimdi kızdım hakkettin bunu kuusra bakma:57::57:
bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YILokundu
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5,5 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
ALEYNA............3,5 YIL
NANELİŞKR.........3 YIL
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
UMUTBİZİMOLSUN....2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
EMEL5.............8 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ):nazar:
BİRSEN............(HAMİŞ):nazar:
DERDA.............(HAMİŞ):nazar:
SAMYELİ...........(HAMİŞ):nazar:
DAİSY............(HAMİŞ):nazar:
TUĞÇE............(HAMİŞ):nazar:
TOSTİ............(HAMİŞ):nazar:
allahım bende ne zaman nazarlık bölümüne geçicem hayal gibi be:59::59::59::59:
meraba kızlar, nasılsınız :16:
kız özletiyosun kendini be nerelerdesin:43::43::43::43:
Kendime dua yapmakda tuhaf oldu yaa :1:
delü sün sen kızım ya seviyorum seni :38::38::38:allahım gönlündeki muradı versin işşallah

ders181atiyeox4.gif
ders161atiyeif1.gif

45.gif
45.gif
45.gif
45.gif
45.gif
45.gif
45.gif
45.gif
45.gif

106.gif
106.gif
106.gif
106.gif
106.gif
106.gif
ellerine saglık pek dadlu olmuş bebem ellerin dert görmesin göbegin bebek görsün işşallah şişesin işşallah ahanda böle:49::49::49::49: tez zamanda:66::66::66:

amin amin amin Rabbim ikinizinde gönlü muradını nasip etsin en kısa zamanda inş.
saol selinam allah razı olsun kuzum buarada dünde yazdım gözükmüyosun girip hemen çıkıyosun iyisin değilmi kuzum
canım ben okudum ekleyebilirsin bebem:38::38::38::38: bu arada dün ne zormuş evle ugraşmak bugün eşyalar gidicek bende pazartesi gidicem evini yerleştiricem bugün ablamın sülalesi gdicek yüzlerini göresim yok :63::63:ablamda zaten gelmemei istemedi pazartesi gel 1 gece yatarız sonra dönersin annemle dedi:86::86:

canım benim dilerim yaradanım tez zamanda evlat sahibi eder seni işşallah bu ay içimde:70::70::70:

allah islah etsin onları bebem okadar mikroplarki inan ellerindekilerin kıymetini bilseler yapmazlar ama neyse agzımı açıcem şimdi ban yicem neyse:47::47::47:

kız delü ablamı n evine temizlige gidicez taşınıcek dedimya aklın nirde senin yoksa geçmişe gidemedinmi bugün bakıyım sen:20::20::20: bak şimdi kızdım hakkettin bunu kuusra bakma:57::57:

allahım bende ne zaman nazarlık bölümüne geçicem hayal gibi be:59::59::59::59:

kız özletiyosun kendini be nerelerdesin:43::43::43::43:

delü sün sen kızım ya seviyorum seni :38::38::38:allahım gönlündeki muradı versin işşallah

ellerine saglık pek dadlu olmuş bebem ellerin dert görmesin göbegin bebek görsün işşallah şişesin işşallah ahanda böle:49::49::49::49: tez zamanda:66::66::66:

saol sevtunum ağzına yüreğine sağlık mevla dualarımızı kabul etsin inşallah
demek döndün kuzum iyi yapmışsın boşver iyi etmişsin eniştenin sülalesiyle birarada olmakdansa
sende o nazarboncuklu bölümde olucan bebem tez vakitte inşallah
delüyümm dimi napıyım kuzu yaa bu bebişler delirtti işte :1::1:bende seni seviyom sevtunum :48:

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
SEVTUN......................15bitti
BANU.........................10
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

DURU...........................15
YETER.........................15
SEVTUN......................15bitti
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10

yok canım gitmedim hiç devlet galiba değilmi ?yani onumu diyosun başka hastane yok bildiğim kadarıyla

sanırım devlet ablacım bizimkiler parasız gidiyorlar çünkü ben bugünde adiyete gittim 2 tahlile bir sürü para istediler yapmadım geldim zeynep kamile gidicem salı günü orası araştırma daha ii

sanırım devlet ablacım bizimkiler parasız gidiyorlar çünkü ben bugünde adiyete gittim 2 tahlile bir sürü para istediler yapmadım geldim zeynep kamile gidicem salı günü orası araştırma daha ii

canım galiba öyle arkadaşlarım bahsediyorlardı .
ya sorma tahlillere çok para istiyolar bide ümrana sorsaydın orda biraz daha uygun yaparlardı belki
aslında eniyisi zeynep kamil benim doktorum oranın doktoruydu tahlillerimi hep zeynepkamilde yaptırırdım biraz sıra bekliyosun ama niye fuzuli para vericen yaa

canım galiba öyle arkadaşlarım bahsediyorlardı .
ya sorma tahlillere çok para istiyolar bide ümrana sorsaydın orda biraz daha uygun yaparlardı belki
aslında eniyisi zeynep kamil benim doktorum oranın doktoruydu tahlillerimi hep zeynepkamilde yaptırırdım biraz sıra bekliyosun ama niye fuzuli para vericen yaa

öyle tabi ablacım randevuyla gidince fazla beklemeyız herhalde birde orda calışan bir tanıdıgım var eşide yeni hamile benım gibi o bize sıra alacak pazartesi günü salı gidecegız inş.

öyle tabi ablacım randevuyla gidince fazla beklemeyız herhalde birde orda calışan bir tanıdıgım var eşide yeni hamile benım gibi o bize sıra alacak pazartesi günü salı gidecegız inş.

iyi ya tanıdıkda varsa işin çok daha kolay eniyisini yaparsın canım git tabiki oraya
enbüyük doğum hastanesi

kızlar nasılsınız hepinize beni düşündüğünüz için teşekkür ederim inanın 3-5 gündür alıntı yapamadığım için çok üzülüyodum bugün o kadar uğraştım tek tek alıntı yaptım hepinize ama tam yollamaya az kaldı elektrikler gitti tekrar yapmayada sandalyede oturmaya üşendim fazla ourunca ağrım oluyo inanın çok üzüldüm ağrılar hala geçmedi ama inşallah geçer dualarınız içinde ebrarımla tutişin ablasına aminn inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder Allahım
canım ya çok mu ağrın oluyo dikkat et bitanem fazla yorma kendini ok kendine dikkat et öptüm :54::54:
Kızlar benim ameliyat galiba gene iptal boğazlarım hala geçmedi safra kesesi ameliyatı yetmezmiş gibi birde bademciklerin alınması lazım çok kötü durumda dedi doktor Allahım iyilikler ver yarabbim diyarum bu yıl çok herşey üstüste geldi inşallah gelen baharla benimde hayatıma güneş doğar.Zaten ameliyattan korkuyorum birde iptallaer oldukça daha fena oluyorum.
canım çok gecmiş olsun neden ameliyat olacaksın galiba ben kacırdım yazmışsındır ya ben görmemiş olabilirim çok çok çok geçmiş olsun
çok saol canım inşallah hepimiz tez vakitte

canım sakıncası olacağını sanmıyorum yanlız ayarını bil bence kolay gelsin zayıflama yolunda

anladım canım inşallah şifa olsun artık herşeyden korkar olduk yaa
allahım yardımcımız olsun canım

peloşum sorun değil kuzum ayrıca duaya gelemediğin içinde niye kusura bakıyım işlerin vardır imkanın olsa burda olurdun eminimki .canım arkadaşım ben senin gönlünü biliyorum rahat ol sen .seviyorum seni kuzum

çok saol canım ağzına yüreğine sağlık

öyle canım napalım allahımın takdiri onlarınkide imtihan bizimkide
allahım hayırlı evlatlar versin bizlere

birsenim çok saol kuzum allah razı olsun
ya sen yorma kendini huzursuzda olma seni biliyoruz zaten bitanesin sen bitane

canım inşallah yazdığımı okursun ilk yaptığımda 15er taneydi sonradan isteyenler oldukca düştüm yani 10 ar tane okuyacaksın

banucum çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin ateş düşmesi nasıl anlaşılıyoki?
buarada hiç önemli değil gönüllerimiz bir tatlım amin demen yeterli
ya napalım işte kader millet yollara döküyo biz bitane için 40 takla atıyoruz allahım imtihanımızı kolaylaştırrsın inşallah
tamam canım sen nezaman istersen ozaman okuruz problem yok

canım hayırlısı olsun stres yapma vardır bundada bir hayır diyip bekle bakalım
allahım şafi ismiyle şifa versin
inşallah güneş doğacak canım inş.

no problem kanka önemli değil senin gönlünde olduğumu dualarının benimle olduğunu biliyorum
sende çok güzel dua etmişsin affediyim bari :1:alahım kabul etsin inşallah
buarada gelmedim varmı bidiyeceğin :47:
işlerinde kolaylık diliyorum canım merak ettirdiğin içinde ayrıca kızdım teldende ulaşamayınca baya tırstım yani :18:

canım gerçektende 1 saat girme alıp gidiyo topic :65:

canım geç kaldım azcık ama iyiyim şükür sen nasılsın

tamam tatlım 10 ar tane okurm okumadan sorayım dedim eksik yada fazla okumayayım diye tskler
nasılsın binim yine hemen çıkmam lazım girdiğimde gecmişten yine alıntı yaparım ok kib aeo :64::64:

Son düzenleme:
evet ablacım haklısın
bana müsade ezam okunuyor namazımı kılayım yine grş ablacım cok öptüm:54:
tamam canım benim allaha emanetsin görüşmek üzere öptümmmiyi bak kendinede bebişede
canım ya çok mu ağrın oluyo dikkat et bitanem fazla yorma kendini ok kendine dikkat et öptüm :54::54:

tamam tatlım 10 ar tane okurm okumadan sorayım dedim eksik yada fazla okumayayım diye tskler
nasılsın binim yine hemen çıkmam lazım girdiğimde gecmişten yine alıntı yaparım ok kib aeo :64::64:
tamam canım çok saol düşünceli arkadaşım allah razı olsun
geldim canım ama çıkmışsın sanırım nasılsın bitanem sizleri çok özlüyorum ya eskisi gelme fırsantım olmuyo ama arda size bakıyorum

yok burdayım tatlımda bende çıkıcam işlerimi halledip pazara gitmem gerek
ben iyiyim sen nasılsın?kocişin başlamadımı işe

tamam canım benim allaha emanetsin görüşmek üzere öptümmmiyi bak kendinede bebişede

tamam canım çok saol düşünceli arkadaşım allah razı olsun

yok burdayım tatlımda bende çıkıcam işlerimi halledip pazara gitmem gerek
ben iyiyim sen nasılsın?kocişin başlamadımı işe

canım nereye gidiyorsun kociş basladı işe ama burda iken bana iş yaptırmadı işlerimi halletmek için çıkacağim bende ii canım ne olsun merakla 1 haftanın gecmesini bekliyorum sen neler yaptın bakalım ne zamandır görüşemiyoruz

canım nereye gidiyorsun kociş basladı işe ama burda iken bana iş yaptırmadı işlerimi halletmek için çıkacağim bende ii canım ne olsun merakla 1 haftanın gecmesini bekliyorum sen neler yaptın bakalım ne zamandır görüşemiyoruz

benimde bugün pazarım var canım azcık sebze myve alıcam
doğudur erkek evde oldumu bişey yapamıyosun allah kolaylık versin
demek 1 haftan kaldı hadi inşallah patlat müjdeyi canım

Back
X