aa evet bi oğlun varmış değilmi Allah bağışlasın.isteyerek mi ara verdin yoksa sorunmu çıktı ikincide
evet isteyerek ara verdim ama artık zamanının geldiğini düşünüyorum çünkü oğlum yedi yaşını doldurdu herhangi bi sorun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa evet bi oğlun varmış değilmi Allah bağışlasın.isteyerek mi ara verdin yoksa sorunmu çıktı ikincide
olmazmı kız siz benim selamımı almadınız kli hıhay deme ya napcaz bu mideleri canım..bende dün istifra ettim yemekten sonra off.afedersiniz kıslar((üşüttüm mideleri sanırım...
yaglı şeylerden uzak dur cnm..bide cola vs içiyosan içme..uzun bi süre ama..
kız cadı selam yok mu:sinifsinif:napıyosun bakim.
ay daha cok erken ama sen hamilesin galiba baksana kusmalar faln hayırlı olsun canım RABBİM gönlüne göre versin İNŞALLAH hamilesindir9 aydr istyrz cnm hayrlısı
aynen öyle canım bendfe senin gibi narkossuz yatmmam abiiio masayaiyiyim aleynam bende... senin de canın acımıştı canım kızzz heralde bizim çatımız dar ondan öyle olmuş ben de birtek benim acıdı sanıyodum heee... bide boncuğa da diyemedim korkutmamak için biraz sancılı dedim ama ne biraz anam anam....kaydirigubbakcemile3 bir daha anestezisiz kimse yatıramaz beni o masaya....
evey şekerim banada selam vermedin hıhhhhhh küsüm sizeamin canım,inş.ya ben gerçekten çok kötüyüm,psikopata bağladım bugün ha.
kusura bakma canım yaaa,gerçekten elimi kaldırmaktan acizim,çok yorgunum,ama bedenen değil.
aleynacım,sanada selam vermedim galiba.
canım ya varya senden cok ümitliydim İNŞALLAH bu aya olur ne diyceymi bilemiyom şimdigeldimmmm.yoklugumu farkeden olmamış gerçi de:umursamaz:
kızlar iki dakka hastaneye gittik.10 da kan vermiştim..çok şükür belirsizlikten kurtuldum kızlar yaa acaip rahatladım..negatif sonuç..şimdi iyileşebilirim ilaç içip oh yaaaa.
ya sen gerçekten çok şanslısın semracım,bak bunu canı yürekten söylüyorum,biz bi tane bile olsa diye çırpınıyoruz,ikinciyi istemek insanların en doğal hakkı,benimde bi çocuğum olsa,ikinciyi,hatta üçüncüyü isterdim ama,hiç olmayınca,bir o kadar çok ki,rabbim evladına hayırlı uzun ömür versin,inş.kardeşide olur en kısa zamanda.:ecrin_bebek:
bi güle güle dersiniz diye bekledim cevapsız bırakmıyım diye ama neyse..iyi geceler tekrar.hoşçakalın.
bi güle güle dersiniz diye bekledim cevapsız bırakmıyım diye ama neyse..iyi geceler tekrar.hoşçakalın.
derinim kız sacını boyuyomuşsun bende yakında boyadım lav ateşi kolestonun eşim beyendi ama benim cok hoşuma gitmtedi
seninki sarı biraz koyuluk sana daha cok yakışır eminim
he gördüm cnm az naz yapayım dedim hemen yazmadınız ya ondan küstümkaydirigubbakcemile3öptüm kardeloşum.dediydim amaaaaa:gitme:
kızz derin gidiyonmu ben alıntıları yazıyodum
hadi güle güle canım iyi geceleropuyorumnanaktan
cok takma kafaya zaten sen cok takmıyon en iyisinide yapıyon canım kardeşim
:asigim:aşıklar siziii benim adam da sarıdan dönme diyo ama olsun..seviyo o her rengi ama en çok sarıyı.bende lav kızılına boyicam,herifim başka renk istemiyo,çok yakışıyomuş kızıl bana.:kedi:naniknanik
derinim sorma adam cayır cayır yanıyo aklinialirimsmileyaktım kavurdum adamı kaydirigubbakcemile3
beyaz tenliyim canım ama kaşlarım siyah ya biraz o hoşuma gitmedi cok artaya cıktıular