Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay deme ya napcaz bu mideleri canım..bende dün istifra ettim yemekten sonra off.afedersiniz kıslar:(((üşüttüm mideleri sanırım...
yaglı şeylerden uzak dur cnm..bide cola vs içiyosan içme..uzun bi süre ama..

kız cadı selam yok mu:sinifsinif:napıyosun bakim.

yok canımya içmiyorum zaten canım hiç birşey istemiyo iştahtan kesildim resmen :gitme:

uykum geldi yaw herüfüm daha gelmedi ya merak ettim nerde kaldı benim balım yaweyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ya ben kaç gündür çok yoğunum,kimseye dosdoğru yazamadım,gecenin bi yarısı geldim,yada hiç gelemedim,sen olmuyodun,geçmişten alıntı alcak kadarda vaktim olamadı,tabi enerjimde,zaten vucuduma yüklenen hormonlar sayesinde,çok bitkin(galiba psikolojik)vede asabiyim,bide boyun fıtığım olabülümüş.
dün dr a gittim kolum için,yazmıştım gerçi,makine bozukmuş,rötgen bugün çekildi,dr ilaç yazıyodu,dedim gebelik tedavisindeyim,sadece 12 günlük bi zamanda kullanabilirim ilacı,o da kısa bi zaman dedi,bide emar çektirelim madem dedi,tabe benim ısrarımla,ay bu dr lar neden ben ısrar etmeden bişeyleri yapmıyolar acep recep?
kuzum ya normaldir asabi olman bir sürü ilaç alıyosun kolaymı iğne olmak Allahım yardım et hepimize....

samyeli canım hş.g nasılsın
kardelen 5233 nasılsın canım ya hiç benimle konuşmuyorsun artık küsmüyüz ya:gitme:

hoşbuldum nasılsın iyimisin

hoşbuldum afed kız hamilemisin İNŞALLAH öyledir sen kac yıldır istiyodun bebek

iyiyim aleynam bende... senin de canın acımıştı canım kızzz heralde bizim çatımız dar ondan öyle olmuş ben de birtek benim acıdı sanıyodum heee... bide boncuğa da diyemedim korkutmamak için biraz sancılı dedim ama ne biraz anam anam....kaydirigubbakcemile3 bir daha anestezisiz kimse yatıramaz beni o masaya....

kuzum ya normaldir asabi olman bir sürü ilaç alıyosun kolaymı iğne olmak Allahım yardım et hepimize....
amin canım,inş.ya ben gerçekten çok kötüyüm,psikopata bağladım bugün ha.
samyeli canım hş.g nasılsın
kardelen 5233 nasılsın canım ya hiç benimle konuşmuyorsun artık küsmüyüz ya:gitme:

kusura bakma canım yaaa,gerçekten elimi kaldırmaktan acizim,çok yorgunum,ama bedenen değil.
aleynacım,sanada selam vermedim galiba.

canlarım benim çıkmam lazım allah emanet olun benimki gelir birazdan başında görmesin papz olurum alim allahohaoldumsmileohaoldumsmile AEO KİB BY

amin canım,inş.ya ben gerçekten çok kötüyüm,psikopata bağladım bugün ha.

kusura bakma canım yaaa,gerçekten elimi kaldırmaktan acizim,çok yorgunum,ama bedenen değil.
aleynacım,sanada selam vermedim galiba.

kuzum kardeloşum kıyamam sana inşallah bitecek canım çektiğimiz sıkıntılar bende nikatinsizlikten bugün bağladım pisikopata heeee.....-tatlicadiarzu- ben de ona kızıyom dedim kendi kendime uleyn bebe olmuş olsa yada bebe istemiyo olsak ben sigara içiyo olcaktım şimdi bundan mahrum kaldım diyorum... cok delice bir düşünce ama napiimmmm.... delikafadulden

canlarım benim çıkmam lazım allah emanet olun benimki gelir birazdan başında görmesin papz olurum alim allahohaoldumsmileohaoldumsmile AEO KİB BY
iyi geceler canım....

kızlar,eboşun selamı var,işleri bitmemiş,ev çok dağılmış,usta varmış,evi toplamadan gelemiyomuş,eşi ters ters bakıyomuş.sempatiksalakcinni

kardelencım hayırdır neden yorgunsun canım

canım,ben bebek tedavisi oluyorum ya,hergün dr görmekten,hergün iğne vurunmaktan ve hala bebeğim olmamasından dolayı psikolojik yorgunum,başka bişey değil,tabi hormonu yedikçe ruhsal dengesizliklerde yaşıyorum,herşeye alınnır oldum.

kızlar ben kaçar... çok fena başım tuttu... bugünler biraz zor geçiyo benim için en güzeli yatmak uyumak yoksa gidip sigara içicem aklımdan çıkmıyo meret... hadi öpüyorum kuzular sizi.....AEO

geldimmmm.yoklugumu farkeden olmamış gerçi de:umursamaz:
kızlar iki dakka hastaneye gittik.10 da kan vermiştim..çok şükür belirsizlikten kurtuldum kızlar yaa acaip rahatladım..negatif sonuç..şimdi iyileşebilirim ilaç içip oh yaaaa.

Back
X