semraozsoy hoşgeldin canım topiğimize
galiba senin bitane evladın var allah bağışlasın inşallah ikincide çok yakında gelir
Kızlar amcamın hanımı vefaat etti..çarşamba günü dün defnedildi...yengem bilecikte oturuyordu...ayağında yara çıkmış onun tedavisi için gelmişti...şeker hastasıydı...öyle çok bir yarasıda yktu....akşamleyin herkesle konuşuyor iyiymiş...sabahleyin kalkıyorlarki...kardeşinin yanında kalıyordu....yengem sesiz bir şekilde gitmiş...hiç kimse anlayamadı...sabahleyin oraya gittiğimizde eve doktorlar geli..şeker koması sandılar ...öyle değilmiş..işin acı yanı amcam bilecikteydi..yanında yoktu hayat arkadaşı...
Kızlar bunların çocuğu yoktu..olmadı..25 yıllık evlilerdi...rabbim kimseyi yavrusuz koymasın o gün daha çok anladım...ağlayacak bir yavrusu yoktu...el ne kadar ağlar...yengemin başında anammmmmmm diye ağlayacak yavrusu yoktu..tabiki rabbimin takdiri...o herşeye kadir olan....yengeme allah rahmet diliyorum..rbbim günahlarını affetsin ....aminnnnnnnnnnnnn
heleki kızlar orada yengemin yengesi var...orada oturyorduk dışarıdan bir girdi içeri o zaman cenaze içerideydi...
Yavrusuzzzzz yavrum muradsız yavrum bu dünya muradını alamadın diye ağlamsını o anı anlatamam kızlar....rabbim bizlere hayırlı evlatlar bizlerin muradlarını ver diye dua ettim rabbimeeeeee....
geldimmmm.yoklugumu farkeden olmamış gerçi de:umursamaz:
kızlar iki dakka hastaneye gittik.10 da kan vermiştim..çok şükür belirsizlikten kurtuldum kızlar yaa acaip rahatladım..negatif sonuç..şimdi iyileşebilirim ilaç içip oh yaaaa.
ya tuğçemlede görüşemedik özledim kuzumu denk gelemiyoruz ya saatler uymuyo bi çözüm bulmamız gerek galiba :sinifsinif:
bide listeyi ararken gördüm didem gelmiş çok okuyamadım ama prolaktini yükselmiş galibama inşallah düşer kısa zamanda
bide yeliz gelse tam süper olcak :gitme:
bulutcum başını sağolsun canım.... Allah rahmet eylesi yerinden dinlendirsin inşallah....Kızlar amcamın hanımı vefaat etti..çarşamba günü dün defnedildi...yengem bilecikte oturuyordu...ayağında yara çıkmış onun tedavisi için gelmişti...şeker hastasıydı...öyle çok bir yarasıda yktu....akşamleyin herkesle konuşuyor iyiymiş...sabahleyin kalkıyorlarki...kardeşinin yanında kalıyordu....yengem sesiz bir şekilde gitmiş...hiç kimse anlayamadı...sabahleyin oraya gittiğimizde eve doktorlar geli..şeker koması sandılar ...öyle değilmiş..işin acı yanı amcam bilecikteydi..yanında yoktu hayat arkadaşı...
Kızlar bunların çocuğu yoktu..olmadı..25 yıllık evlilerdi...rabbim kimseyi yavrusuz koymasın o gün daha çok anladım...ağlayacak bir yavrusu yoktu...el ne kadar ağlar...yengemin başında anammmmmmm diye ağlayacak yavrusu yoktu..tabiki rabbimin takdiri...o herşeye kadir olan....yengeme allah rahmet diliyorum..rbbim günahlarını affetsin ....aminnnnnnnnnnnnn
heleki kızlar orada yengemin yengesi var...orada oturyorduk dışarıdan bir girdi içeri o zaman cenaze içerideydi...
Yavrusuzzzzz yavrum muradsız yavrum bu dünya muradını alamadın diye ağlamsını o anı anlatamam kızlar....rabbim bizlere hayırlı evlatlar bizlerin muradlarını ver diye dua ettim rabbimeeeeee....
merhaba mehtap hoşgeldin canım...inşallah idrar testi hatalı çıkmıştır kan testine göre hamilesindir canım...boshayallersmilemerhaba arkadaşlarnasılsınız ben geçende yazmıştım ordudan adetim gecikmişti bir haftaya yakın eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı ama 2 gün geçti yine olmadım hastaneden geldim şimdi kan verdim umudum yok ama ne bileyim işte ağlıcam nerdeyse
Kızlar amcamın hanımı vefaat etti..çarşamba günü dün defnedildi...yengem bilecikte oturuyordu...ayağında yara çıkmış onun tedavisi için gelmişti...şeker hastasıydı...öyle çok bir yarasıda yktu....akşamleyin herkesle konuşuyor iyiymiş...sabahleyin kalkıyorlarki...kardeşinin yanında kalıyordu....yengem sesiz bir şekilde gitmiş...hiç kimse anlayamadı...sabahleyin oraya gittiğimizde eve doktorlar geli..şeker koması sandılar ...öyle değilmiş..işin acı yanı amcam bilecikteydi..yanında yoktu hayat arkadaşı...
başınız sagolsun ALLAH rahmet eylesinKızlar amcamın hanımı vefaat etti..çarşamba günü dün defnedildi...yengem bilecikte oturuyordu...ayağında yara çıkmış onun tedavisi için gelmişti...şeker hastasıydı...öyle çok bir yarasıda yktu....akşamleyin herkesle konuşuyor iyiymiş...sabahleyin kalkıyorlarki...kardeşinin yanında kalıyordu....yengem sesiz bir şekilde gitmiş...hiç kimse anlayamadı...sabahleyin oraya gittiğimizde eve doktorlar geli..şeker koması sandılar ...öyle değilmiş..işin acı yanı amcam bilecikteydi..yanında yoktu hayat arkadaşı...
inşallah test hatalı çıkmıştır ne bileyim ya çok kötü bir duygu kan tahliline bakıcaz artık inşallah şu mübarek günde sevindirici bir haber alırım((((
bu arada herkese selam olsun kızlarr
burda çok fena bir hava var sokaklar nehir mislai oldu soğukda acayip sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?