Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar gökcem ne heyecan vardır sende cnm sımdı oh ne güzel mnısı gelıyor bgn hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah yıgenımızı:1hug:

semraozsoy hoşgeldin canım topiğimize
galiba senin bitane evladın var allah bağışlasın inşallah ikincide çok yakında gelir

hoş buldum canım evet 7 yaşında bir oğlum var kısmetse ikinciyi istiyorum mevlam artmasın kimseye evlat sahibi olmak çok farklı bir duygu inşallah sizlerde en kısa zaman da bu duyguyu tadarsınız canım a.s.

kızlar ben geldim çok şükür kardeşim memleketten geldi hasret giderdik çok mutluyum evime yarın giderim artık acaba hiç gitmesemmi 40 çıkana kadar bebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bu arada herkeze günaydınlar

Günaydın kızlar....nasılsınız...inşallah herşey yolundadır...

Gökçem hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına al yavrunu....

Kızlar amcamın hanımı vefaat etti..çarşamba günü dün defnedildi...yengem bilecikte oturuyordu...ayağında yara çıkmış onun tedavisi için gelmişti...şeker hastasıydı...öyle çok bir yarasıda yktu....akşamleyin herkesle konuşuyor iyiymiş...sabahleyin kalkıyorlarki...kardeşinin yanında kalıyordu....yengem sesiz bir şekilde gitmiş...hiç kimse anlayamadı...sabahleyin oraya gittiğimizde eve doktorlar geli..şeker koması sandılar ...öyle değilmiş..işin acı yanı amcam bilecikteydi..yanında yoktu hayat arkadaşı...

Kızlar bunların çocuğu yoktu..olmadı..25 yıllık evlilerdi...rabbim kimseyi yavrusuz koymasın o gün daha çok anladım...ağlayacak bir yavrusu yoktu...el ne kadar ağlar...yengemin başında anammmmmmm diye ağlayacak yavrusu yoktu..tabiki rabbimin takdiri...o herşeye kadir olan....yengeme allah rahmet diliyorum..rbbim günahlarını affetsin ....aminnnnnnnnnnnnn

heleki kızlar orada yengemin yengesi var...orada oturyorduk dışarıdan bir girdi içeri o zaman cenaze içerideydi...

Yavrusuzzzzz yavrum muradsız yavrum bu dünya muradını alamadın diye ağlamsını o anı anlatamam kızlar....rabbim bizlere hayırlı evlatlar bizlerin muradlarını ver diye dua ettim rabbimeeeeee....

bulut 38 yazını okudum kesinlikle katılıyorum sana canım allah rahmet eylesin allah sabırlar versin benimde 7 yaşında oğlum var en ufak bir canımın yanmsında bile hemen annecim diyor ozaten insana yetiyor allah herkeze nasip etsin

ah arkadaşım allah rahmet eylesin dilerim yattıgı yerler inciltmesin onu kız gözümün önüne geliyo o lafta sanki yaşıyo insan çok kötü oldum yamafoldumbenmafoldumben hayatta tek bırakmasın yaradan bizi allahım eşlerimize saglık saat versin arkadaşım eşimin annesine bir sarılması var annem diye bilemezsin canım ya erkek oldugunu ögrenince çok sevinmiştim dedim kendi kendime ölen oglumun yerine severim yerini tutmaz ama en son kanamam oldugunda eşime dedimki yaradan rabbim bana bunu bagılasın aşkım dedim senin gibi uzun boylu yakışıklı olsun dedim aynı senin gibi dedim bana bir sarılsa annemmmmmmmmmm dese yeter bana dedim eşimde dedi olur merak etme dedi dedim bak buda beni bırakıp gidicek dedim çok agladım kızlar çok meyerse içime dogmuş offffff allahım tez zamanda verde gene eli ayagı saglıklı evlatlar benim gibilerine bizde özlemimizi dindirelim bizlere sarılsalar annemmmmmm deseler içimiz sevinse yavrum diye bagrımıza bassak sarılsak koklasa onları allahımıza her zaman şükretsek rabbim sana şükürler olsun bana verdigin emanet için desek biraz sevinsek rabbim duy sesimi bu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim peygamberimizin yüzü suyu hürmetine duy sesimizi yarabbim ner şeyin bir sebebi var rabbim biliyorum ama affet sabır ver bana dayanamıyorum canım çok acıyo yüregim yanıyo haşa sana isyan etmiyorum rabbim sen verdin sen aldın biliyorum ama ana yüregi işte nasıl geçer bu acı allahım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben afet beni dayanma gücü ver rabbim metanetli olayım sen bana eyüp sabrı ver tez zamanda evlat nasip ette acım biraz olsa dinsin rabbim benimle hamile olanları görüyorum karınları ne kadarda büyümüş yavrum dursaydı 20 hafta 5 günlük olucaktı 22 haftayı atlattıkmı iyi olucaktı ama olmadı yavrum annen başaramadı okadar çirpıntı ama olmadı affet anneniki seni bıraktıgı içim allahım seni benden çok seviyomuşki yanına aldı annen seni çok özledi yavrum artık tarkanın müzigini dinleyince snirlerim bozoluyo aglıyorum aklıma sen geliyosun beni sakın unutma olurmu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhaba arkadaşlarnasılsınız ben geçende yazmıştım ordudan adetim gecikmişti bir haftaya yakın eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı ama 2 gün geçti yine olmadım hastaneden geldim şimdi kan verdim umudum yok ama ne bileyim işte ağlıcam nerdeyse

Ahhhhh sevtunum canım seni üzmek istemezdim..sizlerle paylaşmak istedim....sizleri üzdüysem özür dilerim..

derinim negatif mı çıktı kuzum hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki aya inşallah balım... heee sacını da bıyatcakmışsın hepsini alıntı yapamadım güle güle kullan canım şimdiden... ben boyatmıyorum hiç benimkiler zaten kadınların boyatıp kullanmak istedikleri renk olunca kuaförüm boyamıyo para vercem boya diyorum boyamam senin saçların rengi güzel sen de kendin boyarsan bir daha senin saçına elimi sürmem diyor delüüüü.....kaydirigubbakcemile3 zaten eşim de istemiyo rengini bozma güzel diye... böyle karamel rengi olur ya kendinden öyle benim saçım.....

:gitme::gitme::gitme: ebrarım yaaa evet senle görüşemiyos kaç günüdür ösledimmmmm.... siz gece görüşüyonuz ben gece artık kalamıyorum benimki kızıyor....bugünlerde gündüz de hep işim var... bugün yine kaynanamla çarşıya gitcem mobilya halı tamam dün hallettik şimdi de süsleri örtüleri alıncak... kadın coştu benimki 30 senedir aynı şeyleri kullanıyom sıkıldım artık diyor... o kadar güzel şeyler varki insan evini yenilemek istiyo yaaaa....

bulutcum başını sağolsun canım.... Allah rahmet eylesi yerinden dinlendirsin inşallah....

merhaba mehtap hoşgeldin canım...inşallah idrar testi hatalı çıkmıştır kan testine göre hamilesindir canım...boshayallersmile

inşallah test hatalı çıkmıştır ne bileyim ya çok kötü bir duygu kan tahliline bakıcaz artık inşallah şu mübarek günde sevindirici bir haber alırım ((((

kocaman kocaman merhabalara.s.boncuk çok geçmiş olsun canın çok yanmış tekrar çok geçmiş olsuna.s.derin bu ay olmamış öbür ay güzel haberler verirsin süpriz yaparsın bize:1hug:gökçe rana Allah hayırlısıyla kucağına almak da nasip etsin inşallah analı babalı büyüt canım:Saruboceq:kardelenciğim sana da çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanbulut canım başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin:Saruboceq:mehtap kan testinde çıkar belki şu mübarek günde hadi iyi bir haber alırsın umarımyerimsenibenyeni gelen arkadaşlarımızda hoş gelmişlerolumunekankayizsmilegeçmişi okudum ama hatırladıklarım bu kadar inşallah birşey atlamamışımdırbilmiyorumkismile

canım benim başınız sağolsun allah size ve ailesine sabırlar versin kabri nur mekanı cennet olsun inşlhh
ortada bişey yokken birini kaybetmek çok daha acı oluyo :gitme:
bileciklilermi canım merak ettim de??neresinde oturuyolar??

bu arada herkese selam olsun kızlarr

burda çok fena bir hava var sokaklar nehir mislai oldu soğukda acayip sempatiksalakcinni

bulutum basın sagolsun cnm mekanı cennet olsun :Saruboceq:rabbım bızıde yavrusuz bırakmasın soyumuzu dvm ettırıcek hayırlı saglıklı evlatlar versın:Saruboceq: emınım cok zordur :gitme:
flancıgım cok sagol cnmolumunekankayizsmile

başınız sagolsun ALLAH rahmet eylesin

evet gercekten cok zor RABBİM hepimizin gönlündeki muradı hayırlı saglıklı evlatları bizlerde nasip etsin İNŞALLAH amin
inşallah test hatalı çıkmıştır ne bileyim ya çok kötü bir duygu kan tahliline bakıcaz artık inşallah şu mübarek günde sevindirici bir haber alırım ((((

İNŞALLAH hamilesindir adetin hr zamn gecmiyosa ilk kez gectiyse hamilesin dir canım

sonucunu bize bilidr cok merak ederiz

aysenım neyapıyon fıstıgım neolcak kız bızım bu halımız sabahtan berı saf saf oturuyorum delırdım galıba gözlerıme kan oturdu tutucagını bılsem keske hemen tüp yaptırırım onunda garantısı yokkı:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…