Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

boncugum bu kadar kafana takma cok şükür ki bitanesi acık normal yolla olma ihtimalin var cok şükür

bende senin gibi düşünüyom olucagını bilsem bir dakka beklemem ama ya oolmassa

selam tatlım iyiyim çok şükür sabah 7 de yattım şimdi kalktım leyla gibiyim anlıycan kafamçokkarıştı
sen nasılsın

ayşe bende senin gibiyim gece 3 bucukta yattım sabah 9 da kalktım

gözlerim kapanıyo uyumamak için zor tutuyom kendimi

misafirlerim gelcek onları bekl,yom erken geliriz dediler ama gec kaldılar

aleynam bırıısı acık bırıde şüphelı ya oda acıksa ben boşuna üzülüyorsam kesıntılı gecıs var demıs bılmıyorum aleynam ben cok beklemıcem sanırım 3ay klomen sonra tekrar hsg yada laparoskopı sonra 2 kez asılama en gec yaza olmazsa tüp bakalım hayırlısı olsun yasınız genc bekleyın dıyorlar ama benım ıcım öyle yaslandıkı bılmıyorlar

canım benim bak senin yapacağın iş bence başka iyi bir doktor olması lazım ama ona gidip sonucunu göstermek aklındakileri sormak
ancak o zaman için rhatlaıycak senin laporoskopi mi ne haltsa işte onu yaptırmana hiç gerek yok bence yaaa dur hele bakalım
o doktoruda bi yakalsam ağzının tam ortasına yapıştırcam heee alsanaalsanasmile

ahh kuzum hepimizi aynıyız bende diyorum tüpün tutacağını bilsem bulur buluşturur yaptırırım diyorum ama onunda garantisi yok ki canım
bol bol dua edip sabır çekmekten başka bişey gelmiyor elimizden :1hug:

ayşe bende senin gibiyim gece 3 bucukta yattım sabah 9 da kalktım

gözlerim kapanıyo uyumamak için zor tutuyom kendimi

misafirlerim gelcek onları bekl,yom erken geliriz dediler ama gec kaldılar

ben alışkınım canım 4 saat dahi uyusam gözlerim fal taşı gibi açılıyo artık kalkınca sempatiksalakcinni
misafirlerin gelcek yorulcaksın sen birde keşke erken yatsaydın

ah aysenım bılıyorsun durumumu hersey kısıtlı burda ama dedıgın gıbı bı doktora daha gösterıcem bakalım ne dıcek rabbım cok bekletmez ınsallah

ah aysenım bılıyorsun durumumu hersey kısıtlı burda ama dedıgın gıbı bı doktora daha gösterıcem bakalım ne dıcek rabbım cok bekletmez ınsallah

ahh kuzumm bilmemmii yaaa
bende yaza kadar bbişeyler yaptık yaptık bu senede ipka vericez ama ya yollarsa diye düşünüp duruyorum senağlama
ne yapalım her işde bi hayır vardır kuzum

bu arada kızlar resmen akşam olmuş gibi hava yaaa kapkara yağmurda acayip yağıyo sokaklarda yürünmüycek kadar akannehir

cidden hava çok sıkıntılı burada da:sinifsinif:zaten bu aralar doktor doktor geziyorum birde kafama göre kadın doğumcu arıyorum hepsinin eli alışmış ver ilacı ver iğneyi gönder ne olacak bekleyeceksin bir de benim doğumda yaşadıklarımdan zaten korkum var doktor gördüm mü kilitlenip kalıyorum kendimi de ifade edemiyorum ne yapacağım bilmiyorumbilmiyorumkismileöylece kaldım burada:gitme:

aynen canım benimde içim yaşlanmış vaziyette

cok bekleme canım 3 ay sonra gidişata göre hareket edersin belkim hiç gerek kalmaz
]

evet canım kayseriliyim bizimde birçok akrabamız istanbul dayerimsenibeniyidir şükür tatlım ev işlerini hafiflettin mi biraz?:1hug:
bitti canım sabah kalkar kalkmaz banyoyuda hallettim giyindim bekliyom misafirlerimi hazırlıgımıda yaptım cokacimcoook
ben alışkınım canım 4 saat dahi uyusam gözlerim fal taşı gibi açılıyo artık kalkınca sempatiksalakcinni
misafirlerin gelcek yorulcaksın sen birde keşke erken yatsaydın
işler yüzünden yatamadım ama bitirdim cok şükür
bu arada kızlar resmen akşam olmuş gibi hava yaaa kapkara yağmurda acayip yağıyo sokaklarda yürünmüycek kadar akannehir

ayyy kızlar bir şimşek çaktı dılardaki tüm arabaların alarmları öttü cam sallandı resmenn

bismillahirrahmanirrahim eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…