naılsın canım sana da hayırlı sabahlar
ayy saol canım allah razı olsun söylemen yeterli.süpürdüm şimdi silicem.bende öyleyim yaa katlediyom ortalığı sanki yerlere halılara garezim var gibi temizlik yaparım.
esınden aynı gun mu alıyorlar ornek canım
ıyıyım canım agrım var sadece onun da sebebını ogrencem bugun dr dansağolll cnm iyiyim sağol...sen??
bende öyleyim temizlik yaparken kendimden geçiyorum :)) halılar koltuklar yer falan feryad figan :))
olemı ben bunu merak edıyodum hanı bır gun olurda benımde ıhtıyacım olursa esımın ole uzun muddet ızın alması gerekırmı dıye sordum da ıyıymıscanım aynı gün alıyolar laborutuarda yıkanıyo sen hazır olduktan sonra getiriliyo
kıss dünür değiştir doktorunu o zamanselam herkeze dr dR DAN yeni geldim canım sıkıldı ben bu dr dan bişey anlamıyorum yaaa tekrar aynı ilaca klomene başladı o ilaç geçen ayda yumurtalıklarımı büyütmedi söylememe rağmen tekrar deniyelim diyo dedim başka dr dada 3 ay denedim dedim olmadıdedim beni dinlemedi yani dinledide yinede aynı ilacı verdi belki onunki doğrudur ama işte canım sıkıldı bu arada ebrar cım dualar okundu annem okudu haberin olsun canım
artık çok geç canım bütün koltukları yıkadım.....hatta yollugumuda yıkadım akşama misafir gelcek umarım kurur:) cam kapı actım dona dona oturuyorum :))9
bende iyiyim ablacımm sağolsaol kuzu ya dün tansiyonum çıkmıştı bugün iyiyim çok şükür sen nasılsın gökce kuzusu napıyo
saol bitanem yaa allah razı olsun geldi geçti çok şükür sen nasılsın
saol tatlım iyiyim şükürler olsun sende iyisin umarım
egalcim inşallah yumurtlarsında presedı kullanırsın canım vesile olur umarım
ayy çok geçmiş olsun canım allahım korusun ya yanıkdan çok korkarım ben
sungercim hayırlısı olsun canım bende anlıyamıyoruım doktorları ben işe yaramadığı halde 6 ay kullandım vardır elbet bildikleride boşa zaman kaybı geliyo bize işte
dualar içinde saol anneciğininde ağzına yüreğine sağlık annelerin duasını almak çok önemli
ayy canım baya yorulmuşsundur neyse güle güle kirlet eğer kurumazsa üstüne battaniye atarsın misafirlerede açıklarsın canım boşuna donma bu soğuk havada
selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum .
sevtuncum karşılaşınca konuşuruz tabiki herşey gönlünce olsun artık stressiz bebeğini düşün canım
peloşum doktora gidecekti dönmedi heralde merak ettim onuda
durumuzda yok nerelerde bu hatun yoksa gezmeleremi aktı yine
kayram kuzum daha iyiyim şükür sen nasılsın?
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar umarım tekrarlamaz dün baya korktum yaa şükür bugün iyiyim
kıss yine ne olduu helal olsunebrarcım ve diğer arkadaşlar hakkınızı helal edin benden helal olsun herkeze arkadaşlığımız buraya kadarmış her girdiğimde sorun her girdiğimde kavga ne buya insanlar buraya paylaşımları dertleri için giriyor hem herkez hergün pc başında oturamaz ya çözemedim insanları benim sorumlu olduğum dünya kadar işim var artı birde oğlum var onun zamanından kısıp bilgi sayarla uğraşamam evladınız olduğunda beni daha iyi anlarsınız rabbim hepinize tez zamanda anne yapsın inşallah ama artık dayanacak ne gücüm ne de sabrım kaldı allahın selameti üzerinize olsun allaha emanet olun
ıyıyım canım agrım var sadece onun da sebebını ogrencem bugun dr dan
olemı ben bunu merak edıyodum hanı bır gun olurda benımde ıhtıyacım olursa esımın ole uzun muddet ızın alması gerekırmı dıye sordum da ıyıymıs
kıss dünür değiştir doktorunu o zaman
bende iyiyim ablacımm sağol
kıss yine ne olduu helal olsun
nasılsınızzz kıslarr
günaydın kızlar, dün doktorumu aradım. ikili tarama kan sonucunda herşey normal çıkmış çok şükür.
bugün yatıyorum evde, yarın pazara çıkıp kendine pijama almak istiyorum. çok gezmeden hemen pijama alıp gelcem. cumaya hastaneye yattığımda temiz olsun.
kız gıtmezsem kocıs uykulu uykulu kalkıp zorla götürüyor onu kandırdım sen yat ben çamasırı asım gelırım dıye
bizde senı seviyoruz ebuşum hem bak hersey yoluna gırdı bıle kapandı gıttı
hayatımızdakı bazı seylerde yoluna gırer ınsallah cok ıstıyorum burdakı herkesın hamıs kalmasını ve sonra topıkce hamıs kaldık hamıs topıgı actık dıye baslık atıp öyle kapatırız burayı:118::118::118:ay ne güzel olur inşallah :124::119:
semoşum gözünaydın canım çok sevindim herşey iyi olcak inşallah tatlımgünaydın kızlar, dün doktorumu aradım. ikili tarama kan sonucunda herşey normal çıkmış çok şükür.
bugün yatıyorum evde, yarın pazara çıkıp kendine pijama almak istiyorum. çok gezmeden hemen pijama alıp gelcem. cumaya hastaneye yattığımda temiz olsun.
selinam çok haklısın kuzum öyle yapalım bencede böyle olmuycakgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.temizliğe başlamadan size bakim dedim.
semracım durumların düzelmesine çok sevindim.ayrıca drların ruhsuzluğu sinir bozucu.oğluşun için yanlış şeyler söylemesi hem sinir bozucu hemde boşa çıkması güzel bişey rabbim sağlık sıhhat versin daimi inş.eşin içinde rabbimden acil şifalar diliyorum inş onunda yanlış söylenmiştir doktor yorumları.allahım yuvanızdan huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmesin inş gelecek olan bebişinle ömür boyu sağlıkla mutlulukla yaşamak nasip etsin.
kardelenbhr ım girmemiş nasıl geçti acaba aşılaması merak ettim.rabbim yardımcısı olsun inş.
kardelen49 senin nasıl geçti akşama kadar hastanelerdeymişsin.
ebrar ablacım topiğe nazar değiyor galiba haftaya duayı 2 kişiye 1 de topikteki cümlemize nazardan korunmak için okuyalım.tansiyonun ne alemde bu arada.?
kardelen profum sende iyisin inş.daha gelemediğine göre akşam erkenden uyudunuz sanırım
samyelim al bakalım pijamaları dikişlerinde hayırlısıyla bebişine yardım etsin inş.narkoz veriyorlarmı dikiş atarken?
birsencim,aleynam,derincim,boncuğum,ece,lagrıma,garibim,duru,kayram,güneycanan hepinizi öpüyom
kuzum ya niye böyle oldunki allahım şifa versin bakalım nediycek doktorun inşallah adet geliyordur ondandır balım endişelenmenasıl bir dersmiş kuzum o yaaaa 20 tane test olur mu el insaf yani bunu bir gün içinmi vermiş çok garip geldi de canım
semracım duyduklarıma gecekten ınanamadım sen bunca zamandır nasıl tutarsın ıcınde bunu yaaa
derınımın dedıgı gıbı dert varrrrr dert varrr bu ne kadar onemlı bırsey ama cok sukur kı allahıma yavrunun bırseyı yok ınsallah esının de cıkmaz allah yzvrunada esıne de sanada uzun omurler versın dogacak kardesıne kol kanat germeyı nasıp etsın dun bıraz tatsızlık olmus ama gecmıs ınsallah kardelosun da gergın bır gunuydu esprıyı anlamamıs olabılır ama bıtmıs nıhayetınde kendıne ıyı bak
ole odeclere rahat atıp tutarken aranızda bır ogretmen oldugunu unutuyorsunuzzamanında o odevlerı vermıslıgım var da bıraz
canım performansın hepsını bır gunde vermezler bu mumkun degıl eger bole bırsey varsa kesınlıkle ıtıraz edebılırsnız ogretmenlerıne performans ıcın en az bır hafta proje odevlerı ıcınde bır donem musade etmelerı gerekır
amanın tasarruf bakanım nelerı de arastırırmıs helal kız sana
tekrar geldım üşüştüm basına ılla takılcam ya sanabı kerem ıcat yapılması yenı egıtım ogretım programının bır geregı malesef bunu velılerımız ve cocuklarımız abartıp ıllakı ucuk seyler yapmak ıstıyorlar bunun ıcınde odev cocugun odevı degıl velının odevı oluyor hayr bende aynı odevden verdım de kendımı savunma geregı hıssettım saka saka sadece o bıraz veren ogretmenle ılgılı uygun bır sekılde sevıyeye gore verılınce odev harıka seyler cıkıyor ortaya o cocuklar neler yapıyorlar ınanamassınız
kuzum su mıdenı bı gostersen ya unıersıte hastanesıne falan bole hayat gecermı kuzum yaaaa gecmıs olsun bıtanem
ah kuzum konustuk gercı ama allahım bagıslasın onuda yegenını de allh analı bablı buyutsun en kısa zamanda o duyguyu sana da bızede tattırsın:26::26::26:
canım ınsallah hersey gonlunce olsun ınsallah bır sorun cıkmaz ve 40 haftayı saglıcakla doldurup yavrunu kucagına alırsın:26:
canımcım bende senı opuyorum kolay gelsın kız temıslıge grıstın demek ben dun yaptım sukur bugun rahatım
kızlar yaaa bunu son kez solıcem cunku sureklı aynı seyı yazmaktan cokama cok sıkıldım o kadar cok agrım varkı yaa artık dızımın alt tarafına kadar vuruyo yayılan bır agrı dun doktorumun hemsıresını aradım sımdı ondanhaber beklıyorum uygun oldugunda dr la grusturcek benı ınsallah bana yıne turkıye yolları gozukmez cok korkuyorum ya kotu bısey dıcek dıye uurken bısey yok kalktıgımdan ıtıbaren baslıyor ıste ıstemez kotu seyler dusunuyorum drla konuscam dıye esımın telını aldım onun kı faturalı rahat rahat konusayım dıye sabah berı ıs arkadasları habıre benı arıyoesıme haber vermek zorunda kalıyorum esıme sekreterı oldum bugun
ay canım nedemek merak ediyoduk iyi oldu haber verdiğin herşey güzelmiş çok sevindim canımgünaydın kızlar kayrama ebrarıma ve selinacıma ayriyyetten teşekkürler aşılamam iyi geçti şükür inşallah tutar doktorumda çok umutlu konuştu bakalım hayırlısı dualarınız için çok sağolun
sanada hayırlı sabahlar canımsabahı şerifleriniz hayırlıolsun... gününüz aydınlık olsun.... bende geldimm..sizlerde hoşgelmişsiniz..
SeLiNa23 cüm yardıma gelelim mi temziliğe :)) çok iyi temizlik yaparım psikopat gibi
ayy maşallah canım dilerim bu sefer pozitif olur ve bebişin hiç bırakmaz seni herşey gönlünce olsun bol bol dinlen ve su iç olurmuönce heyecan flan yoktu doktorun özel muayenesinde oldu zaten canım sonra işte odaya aldılar beni masaya uzandım aletleri görünce deim ben vazgeçtim korkmaya başladım karnıma ağrılar girdi sonra eşim geldi doktor geldi eşinin sonuçlarıda güzel dedi sen herşeyden korkuyosun dedi neyse dua et dedi işte yaptı işemi ama hiç acımadı 20 dk flan yatırdılar işte böyle sorucağın varsa sor canım
kıss dünür değiştir doktorunu o zaman
bende iyiyim ablacımm sağol
kıss yine ne olduu helal olsun
nasılsınızzz kıslarr
ayy kıslar dün eşimin babanesi gelmiş köyden oraya gittik
okadar candan bir insanki belki 50 kere öptü benii
cok sevdim yaslı oldugu için düğüne gelememişti hastaymıs birde
eşimide o büyütmüşş geçen bensiz gitti yanına eşim kısmıs ona hani gelin kızıım diye
ama bebek soruyorrrkadıncağızz tek soranda o oldu
oyy özür canım yaa.temizlikte dalmışım aslında okumuştum unuttum.canım gel öpemask olsun bende yazmıstım sanaaaa
allah bağışlasın canım.darısı sana olsun inş.canım inşallah herşey yolunda gider sonuçlarında güzel çıkmış gözünaydın
Selinacım elitim doğum yapmıştı o yüzden akşama kadar hastanedeydim
Kardelenbhr hayırlı olsun aşılaman hadi bakalım geri sayım başladı
Kayram inşallah olağan bi ağrıdır önemli bişey yoktur gece bakarım eltim eve çıktı yanına gidicem Allah'a emanet olun..
ayy kıyamam ya yaşlılar öyle canım onların zamanındaki gibi kolay sanıyolar çocuk yapmanın ama nerde herşey okadar değiştiki .ama olacak allahın izniyle
ablacım işlerim yokk ta eşim gündüzcü aksamları giremiyorum
gündüüzleri ugruyom ama sırtım ağrıyoryaa fazla duramıyom sıcak su torbası koyup yatıyom sırt üstü
evet babane için kolay sankii ben diyo 3 ay adet olmazdım cocugun olmaz dediler diyoo ama 3 oğlum oldu diyor
kıslar işlerim bitti bıcı bıcı yapim gelirim.bu arada öğlen oldu hala profum yok.maaşa zam isticem artıkınhep beni çalıştırıyo kendi yok.
ablacım işlerim yokk ta eşim gündüzcü aksamları giremiyorum
gündüüzleri ugruyom ama sırtım ağrıyoryaa fazla duramıyom sıcak su torbası koyup yatıyom sırt üstü
evet babane için kolay sankii ben diyo 3 ay adet olmazdım cocugun olmaz dediler diyoo ama 3 oğlum oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?