geceleri hesapğlı olması için,saatin ona göre olması gerek diye biliyorum.
sağolun arkadaşlar darısı hepimize inşallah herkese hayırlı geceler
Derincim iyiyim çok şükür biraz efkarlandım ama o da geçti
ınsallah yakında kavusursunuz cnm
bgnde çamasır yıkama günümü nene hamarat hatunlarız
kızlar ben kactım uykum geldı yrn erkencıyım malum dünde 3 tü uyudugum
kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler
iyi canım işte misafirlikteydik yeni geldik işte hemen buraya girdim ne olsun bu arda geçmiş olsun nasıl yaktın :)
as canım hsb nasılsın
nerdeeeeeeeeeeeeee canım keske gelse koçiş ya misafirlikteydik yeni geldik çamaşırlar var asılacak dışarı asamadığım için eve asacağım mecbur onlarla uğraşacağım onun için çıkacağım dedim canım bu arada nasılsın
kardelen cim,ne tatlııdr şimdi o yaa,ALLAHIM BAĞIŞLASIN,SANADA BİZEDE NASİB ETSİN İNŞALLAH
sorma yaa küçücük fıçıcık bir oğlan.Annesinide hiç üzmedi hemen geldi yarım saatin içinde normal yollardan.İnşallah darısı isteyen herkeseBir ay sonrada kendi yeğenim geliyo 3.kez hala olcam inşallah o
çay koltuktaydı ayagımın dibine koymusum bide garip otururum koltukta hareket etmemle çayı hoppp bedenimde hemen soyundum valla:)) allahtan kimsecikleryoktu :))
ben cıkmıştımdimi... hemen gene cıkıyorum...öptümmmm
ebuşum hoşgeldin canım benim...napıyosun?ezel bitti geldin dimi seni seniii
canım ya görüşemedik eltinde doğum yaptı hadi hayırlısı darısı bizlere kuzum görüşmek üzereebrarcım hoşeldin ben kaçıyım ama bütün gün hastanedeydim pestil oldum herkese hayırlı geceler:80:
hoşbulduk cano saolebroşum,hoş geldin balım.
derya nın selamı vardı size,gelemiytomuş kocişi evde olduğu için,iletmemi söyledi.:79:
kızlar ben buralardayım kociş kalktıda bi bakayım...gelmezsem polise haber verin...birsoşşşşşş esprini çaldım hahahaha
canım sıkıldı kocamda yattı.. nette dolaş dolaş kürkçü dükkanı gibi buraya geldim gene..uykumda yok alla allaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?