Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin inş canım galiba yıkayan kıkayana baksana hamaratız valla

çay koltuktaydı ayagımın dibine koymusum bide garip otururum koltukta hareket etmemle çayı hoppp bedenimde hemen soyundum valla:)) allahtan kimsecikleryoktu :))
ben cıkmıştımdimi... hemen gene cıkıyorum...öptümmmm

kardelen cim,ne tatlııdr şimdi o yaa,ALLAHIM BAĞIŞLASIN,SANADA BİZEDE NASİB ETSİN İNŞALLAH

kardelen cim,ne tatlııdr şimdi o yaa,ALLAHIM BAĞIŞLASIN,SANADA BİZEDE NASİB ETSİN İNŞALLAH

sorma yaa küçücük fıçıcık bir oğlan.Annesinide hiç üzmedi hemen geldi yarım saatin içinde normal yollardan.İnşallah darısı isteyen herkese Bir ay sonrada kendi yeğenim geliyo 3.kez hala olcam inşallah.O da erkek.Oğlan isteyenler elinizi çabuk tutun bu sene oğlan senesi galiba

Son düzenleme:

inşallah canım,annede olursun inşallah.

hımmmm anladım canım gecmiş olsun bi sorun olmadığına sevindim ben çıkıyorum kızlar by öpüldünüz

ebrarcım hoşeldin ben kaçıyım ama bütün gün hastanedeydim pestil oldum herkese hayırlı geceler:80:

ebroşum,hoş geldin balım.
derya nın selamı vardı size,gelemiytomuş kocişi evde olduğu için,iletmemi söyledi.:79:

kızlar ben buralardayım kociş kalktıda bi bakayım...gelmezsem polise haber verin...birsoşşşşşş esprini çaldım hahahaha

ebrarcım hoşeldin ben kaçıyım ama bütün gün hastanedeydim pestil oldum herkese hayırlı geceler:80:
canım ya görüşemedik eltinde doğum yaptı hadi hayırlısı darısı bizlere kuzum görüşmek üzere
ebroşum,hoş geldin balım.
derya nın selamı vardı size,gelemiytomuş kocişi evde olduğu için,iletmemi söyledi.:79:
hoşbulduk cano saol
deryam selam yollamış başım üstüne getiren gönderen saolsun
kızlar ben buralardayım kociş kalktıda bi bakayım...gelmezsem polise haber verin...birsoşşşşşş esprini çaldım hahahaha

cano çabık gel ben zaten geçmiş okuyamıyom yine attı beni yaa

‎"Takdir Senindir, Ya Rabbi ! Sen ki İmkânsızı Mümkün KıLarsın; Darda Koyma Bizi! sağlıklı sıhhatli bebişler ver Ya Rabbimmmmmm......... aminnnnnnn

canım sıkıldı kocamda yattı.. nette dolaş dolaş kürkçü dükkanı gibi buraya geldim gene..uykumda yok alla allaa...

arkadaşlar inanın geçmişten alıntı aldım tam cevap ver diycem hepsi gitti ya gelde sinir olma deli etcek artık karar verdim gece bu pcyle girince geçmişten alıntı yapmıycam
BONCUĞUM kuzum evet hepberaber açtık ve eğer kapanırsada beraber düşünerek kapatıcaz biz uzun zamandır çok şey paylaştık beraber ağlayıp güldük kuzum .kapatma kararını tek başıma almam doğru olmazdı zaten sizinlede konuşmayı düşünüyodum çünkü her anlamda yanımda oldunuz ve ne olursa olsun biz herşekilde görüşürüz canım.bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum gerçekten hepinizi ayrı ayrı seviyorum .ben inanıyorumki boncuğum herşey yoluna gircek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…