Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ınsallah kotu bırsey degıldır bazı arkadaslarda da olmus ama yınede en dıselenıyorum dr la her hafta konusmasam rahat edemıyorum ustadım
canlarım ben çıkıyorum hoşçakalın
tamam canım sen dıkkat et kendıne öptüm ınsallah pozıtıf sonc alırsıncanım
ay kuzum beklerler tabıde bızım kadar ısteyemezler yaaa ugrasıyoz ama ıste olmayınca oluyor eskıden ne ıyıymıs
ınsallah kuzum demek evıne cıktı hee kadına masallah pırt dıye bı gun yattı sonra cıktı evıne ohhh
ay abla sorma aramaz kımse baska zaman bugun herkesın arayacagı tutttu bıde tel kapandı pını de bılmıyom engellendı artık karttan pukunu buldum ole acıldı ınsallah dr da arar bugun de sorabılırım
ayy kıyamam ya yaşlılar öyle canım onların zamanındaki gibi kolay sanıyolar çocuk yapmanın ama nerde herşey okadar değiştiki .ama olacak allahın izniyle
zormu kuzu kolay tabı yaaa eskıden de varmıs pkodru cıft rahımdır adet olamamdır falan ama bız ustunde cok duruyoz galıba bazı seylerın belkıde ondan ama yedıgımız ıctıgımızın de kesın etkısı var
ay yerım ben senı kız saka yaptım gormemısındır tabı bende senı optum
kıslar işlerim bitti bıcı bıcı yapim gelirim.bu arada öğlen oldu hala profum yok.maaşa zam isticem artıkın hep beni çalıştırıyo kendi yok.
bencede ya bu ne bole uc kurus maasla butun ıslerı sana yıktı
ewet eskiler hep öle diyo işte bana cocugun olmaz dediler ama sukadar var falan... yedikelrimizden içtiklerimizden bu son nesil böyle oldu herhalde...
(((((((((((((((((

kesınlıkle saracoglu amca ne dıyo kısır seylerden beslenırsenız ole olursunuz dıyor yaa aynen ole ınsan yasam kalıtesı ne kadar yukselırse okadar cok hastalıgı oluyor malesf

selam canım,sağolasın boşluğumu hep dolduruyosun,zamların en fazlasını hak ediyosun.
Yalnız şu var ki,ben prof luktan istifa ediyorum canım,artık sade vatandaş kardeloşum.:82:

kayra cım,sanada çok geçmiş olsun canım,inşallah kötü bi durum olmicak,stres yapma.
kardelenbahar,seninde aşılaman hayırlı olsun,pozitif sonuç görürsün inşallah.

nabayım bebem burlardayım işte ama yasadıgım baız seyler var o yüzden pek girmiyom buraya

kardelen profum beğenmedim butonu koymamışlar.istifa ettiğin yazıyı beğenmedim aha burdan söylüyom.. hem sen şimdi biri bişey danışsa cevap vermicenmi ne demek istifaa.maaş yüzünden se almıyom maaş fln zaten sende bedavaya çalışıyon

yok kuşum,illaki bildiğimiz bişey olursa söyleriz,burda bulunma amacım zaten gebe kalamama nedenleri ve neler yapılabileceğimizi öğrenmekti,zaman geçtikçe,uygulamalaı yöntemler geçirince,kendimde öğrenmiş bulundum mecburen,söylediklerim yaşadıklarım genel olarak,bundan sonrada yardımcı olabildiğim kadar olucam illaki.

kızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde

evet canım narkoz veriyorlar.

boncuğum,fıstığım,ay kız bu üzülmelerine üzülüyom,daha bebek gibisin yaaaa.
çok normal ayrıca bu durum,arada olabiliyo tamam mı,korkma yani.
bende düzenliyimdir bilirsin(listeyi tutuyon)ama son bikaç aydır oldu öyle,korkma olar mı

kızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde

ay canım kötü bişey diye düşünme canım.mevsimler yeme içme üşütme herşey etkileyebilir.21 günde bir regl olmak normaldir üstü olur ama altı olmaz canım.üzülme.

birşey sorcam şimdi ben fitil kullanıyorum ya böle toz halinde dökülüyor yada iç çamaşırımda kuruyor bilmyorum acaba işe yaramıyormu ki? nie içimde kalmıyor günde 3 4 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum allah allahh

ay canım kötü bişey diye düşünme canım.mevsimler yeme içme üşütme herşey etkileyebilir.21 günde bir regl olmak normaldir üstü olur ama altı olmaz canım.üzülme.
öylemı dersın cnm hayırlısı nedımkı ınsallah dvmetmez böyle

kardeloş bebek oldugum ıcınmı bebek olmuyor acaba kızsaka bıyana bgn hıc aglamadım vardır bı hıkmetı dedım aglasam ne gecıcekkı elıme hayırlısı neyapalım

ebusum ben dualrı okuyamıcam cnm nebılım ben erken gelıcegını kırmızıların kusurabakma cnm olurmu bılseydım erken okurdumneyse hakkınızı helal edın vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…