ınsallah kotu bırsey degıldır bazı arkadaslarda da olmus ama yınede en dıselenıyorum dr la her hafta konusmasam rahat edemıyorum ustadımhım geçmiş olsun...kötü bişi değildir ağrının sebebi inş..
yaaa gülersin öle bende donmusum ya dün bugün öksürüyorum selina23 dediğim gibi psikopalaşıyorum temizlik esnasında :)
tamam canım sen dıkkat et kendıne öptüm ınsallah pozıtıf sonc alırsıncanımcanlarım ben çıkıyorum hoşçakalın
ay kuzum beklerler tabıde bızım kadar ısteyemezler yaaa ugrasıyoz ama ıste olmayınca oluyor eskıden ne ıyıymısayy kıslar dün eşimin babanesi gelmiş köyden oraya gittik
okadar candan bir insanki belki 50 kere öptü benii
cok sevdim yaslı oldugu için düğüne gelememişti hastaymıs birde
eşimide o büyütmüşş geçen bensiz gitti yanına eşim kısmıs ona hani gelin kızıım diye
ama bebek soruyorrrkadıncağızz tek soranda o oldu
ınsallah kuzum demek evıne cıktı hee kadına masallah pırt dıye bı gun yattı sonra cıktı evıne ohhhcanım inşallah herşey yolunda gider sonuçlarında güzel çıkmış gözünaydın
Selinacım elitim doğum yapmıştı o yüzden akşama kadar hastanedeydim
Kardelenbhr hayırlı olsun aşılaman hadi bakalım geri sayım başladı
Kayram inşallah olağan bi ağrıdır önemli bişey yoktur gece bakarım eltim eve çıktı yanına gidicem Allah'a emanet olun..
ay abla sorma aramaz kımse baska zaman bugun herkesın arayacagı tutttu bıde tel kapandı pını de bılmıyom engellendı artık karttan pukunu buldum ole acıldı ınsallah dr da arar bugun de sorabılırım
canımsın inanıyorumki öyle olcak bitanem allahım ogünleride göstericek
semoşum gözünaydın canım çok sevindim herşey iyi olcak inşallah tatlım
pijamanıda şimdiden güle güle giy canım evde olmanın tadını çıkar
selinam çok haklısın kuzum öyle yapalım bencede böyle olmuycak
kuzum ya niye böyle oldunki allahım şifa versin bakalım nediycek doktorun inşallah adet geliyordur ondandır balım endişelenme
dimek kocişinin sekreteri oldun benimkide unutur bazen deli olurum teli çaldıkca
ay canım nedemek merak ediyoduk iyi oldu haber verdiğin herşey güzelmiş çok sevindim canım
sanada hayırlı sabahlar canım
ayy maşallah canım dilerim bu sefer pozitif olur ve bebişin hiç bırakmaz seni herşey gönlünce olsun bol bol dinlen ve su iç olurmu
allahım iyilik versin canım buara gelmiyosun işlerinmi var
zormu kuzu kolay tabı yaaa eskıden de varmıs pkodru cıft rahımdır adet olamamdır falan ama bız ustunde cok duruyoz galıba bazı seylerın belkıde ondan ama yedıgımız ıctıgımızın de kesın etkısı varayy kıyamam ya yaşlılar öyle canım onların zamanındaki gibi kolay sanıyolar çocuk yapmanın ama nerde herşey okadar değiştiki .ama olacak allahın izniyle
ay yerım ben senı kız saka yaptım gormemısındır tabı bende senı optumoyy özür canım yaa.temizlikte dalmışım aslında okumuştum unuttum.canım gel öpem:132:
allah bağışlasın canım.darısı sana olsun inş.
kardelenbhr canım güzel geçmiş aşılaman çok sevindim.inş tutunur annesine,annesinide bizide sevindirir.
bencede ya bu ne bole uc kurus maasla butun ıslerı sana yıktıkıslar işlerim bitti bıcı bıcı yapim gelirim.bu arada öğlen oldu hala profum yok.maaşa zam isticem artıkınhep beni çalıştırıyo kendi yok.
ewet eskiler hep öle diyo işte bana cocugun olmaz dediler ama sukadar var falan... yedikelrimizden içtiklerimizden bu son nesil böyle oldu herhalde...
(((((((((((((((((
kesınlıkle saracoglu amca ne dıyo kısır seylerden beslenırsenız ole olursunuz dıyor yaa aynen ole ınsan yasam kalıtesı ne kadar yukselırse okadar cok hastalıgı oluyor malesf