Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy canım dr demiştir ne çok şey biliyo bu kadın diye.nerdeyse bize işimizi öğretcekler diye uyuz olurlar biz gibi hastalara.
ay yok ya drumun hakkını yıyemem cok tatlı bır adamdır kendısı bu kadar rahat olmasam soramam zaten bıde dıyom yıne ben basınızın belası dıyom guluyo estafurulah dıyo
kayra cım,sevindim canım kötü bişey olmamasına,için rahatlamıştır,onada sevindim ayrıca.
evet kuzu bende sevındım allahıma sukurler olsun
canım ondan mıs dr normal dedı saolasın sen nasılsın

bünyenin isyankarlık ve gurur hadiselerini abartmasıdır. biri gelsin de döllesin diye yumurtlamayı gurur meselesi yapar. attıklarım noldu sanki, hem israf haramdır der. bünyenin polat alemdarlaşmasıdır. ben kimseden emir almam triplenmesidir. beynin emirlerine karşı gelir. kazan kaldırır. kötü günler için biriktirip sakladığını zannettiği yumurtaların en polisinden kist olmasını beklemez elbet. bir de emirlere karşı geldiği için cezalandırılır.
bedelini ağrılarla sancılarla ve daha pek çok şeyle öder.

kızlar bana müsade görüşürüz.hoşçakalın.

ebrar abla listeyi düzenledim okuyanlar vardı yazdım.bide boncuğumun yerine biz kayramla okuduk,onu da ekledim,bilgin olsun.kardeşin gitmiştir sanırım allah kavuştursun.görüşürüz.

ben bi ev ahalisine yemek hazırlayayımda gene gelirim pc acık...öptüm sizi...

hiçte bileee pko varsa BENİMDE ALLAHIM var

pkoluyum ama mutluyuum

''hayır bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde hayır vardır da siz bilmezsiniz.'' (hadisi şerif)
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim) biz kalbimizi ferah tutalım zamanı vardır bizimde olur inşallah....

aynen canım ALLAH büyük pkoyla alkası yok ALLAH ol dedimi olur doğ dedimi doğar ben pkoluyum ama gebe kalıyorum yani pkolu olmak hayatın sonu demek değill

yalnız ve yalnız ALLAHA c.c sığınmalıyız

Son düzenleme:

aferim çok akıllısın sen inan aklına gelecegini biliyodum sen nekarad akıllısın okadar diyorum lafı uzatma ama nerde anca uzat ben link aldım evet tek istedigim nikimi zaten degiştiricektim bu arada millet benim oldugumu bilmiyo haberin varmı ordakiler aklın varsa benden uzak durusun aklını başına al derim ben linke gelince 2 tane vardı bende canım bunu unutma içim kötü olsaydı ikinci linkle grerdim ruhun duymazdı o seven arkadaşlarınada selam söyle yürekleri varsa çıksınlar karşıma desinler kim olduklarını kendime yorum yapmaya gelincede ben adım gibi biliyodum inan senin okuyacagını ben kendimi kendim belli ettim isteseydim ruhun duymazdı bak bakalım pasanın yanında hangi sayılar var ben okadar akılsızmıyım bile bile koydum yeni üye olmama gelincede inan niki yokkettim 2 üyeligimide iptal ettim ama sen okadar gene güzel şeyler yazmışsınki almak zorunda kaldım malesef ohta iyi yapmışım bunuda unutma sırf burda sen yoksun buranın kurucusu ebrar o üzüldügü için link aldım sana yeni aldıgımı işşallah aklıma gelen kişi söylememiştir ben bilerek yorum yaptım yazdıklarımı bile bile sen anla diye anlamaman içinde elimden geelni yapardım bile bile kendimi gözterdim sen degil ben basına bela olurum benden uzak dur artık savaş istiyosan savaşırım seve seve heryere istedigimi yazarım kimseyi ilgilendirmez tamamaı sırf insanlar üzülmesin diye girdim hep senin ve başkaları beni istemiyosalar ban iletsinler zahmet olmazsa ona göre alıntı almam artık burdayım ugurboncugum canım benim adımı listede degiştirimisin canım konuşmadıklarımla muhattap olmam olur biter bir daha bana laf atanla muhattap olmak istemiyorum sırf buruya ebrar için girdim eşim dediki sen neden iptal ediyosunki nikini dedi o istedigigi için burdayım bir yerede gitmeyi düşünmüyorum selamı sabahı keseriz olur biter senin yüzünden bende kafasızlıkki okadar emek verdim buruya ben senin yüzünden çıkmıyorum tamammı son lafım var sana benden uzak dur yorum yapma artık ben ver ben namı deger sevtun 2 ve kardelen 1980 varmı diiyecegin kardelen 1980 tarih,ine bak bakalım ne tarih yazıyo onunlada girerdim ama sana gıcıklık degilmi işte burdayım ben bu işte ustayım

bu arada demeyi unuttum burası nasıl benim arkadaşlarımla konuştugum kişiler varsada ordada var konuştugum kişiler sen başka topilere yazıyosunda ben yazıncamı kötü oluyo arkadaşlarım hakkında dogru konuş sakın laf etme burası orası aynı benim ,için bir dahada yorum yapma benim yazdıklarıma kimsede yapmasın sakınbenle muhattap olmasasn 9olma umrumda degil ama her topiginde degeri var benim için sakın diyim benimle ugraşma o çok sevdigin arkadaşlarınıda selam söylüyorum burdan ban saygı duyarsanız sevinirim bundan sonrada başkaları için burayı terketmeyi düşünmüyorum çünkü degen biri olsa neyse ama deymedigi için sizler yeresiniz bana birde öteki topikteki kankilerim

hoşgeldn sevtun ablam tozu dumana kattın gene... ama kavga uzamasın olmazmı :)

Allah iyilik versin.. rennie die bi ilaç var emilerekiçiliyorçok yi geliyor.. yada ilaç içmem dersen süt ısıtılık ılık yavaş yavaş iç çok iyi geliyor..
iyidir canım sen nasılsın bişey sorucam benim midemde acayip yanma var doğal bişey biliyomusun ne iyi gelir ki

Teyzelerım nasılsınızzzzzzzz benım dogumuma cok az kaldı bılıyormusunuz sızlerı annem cok ozledı nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım asıl sen nerelerdesin gercekten az kalmış dogumuna hayırlısıyla dogurusun bebişini inş bizde seni özledik allaha emanet ol
cok sagol canım dikkat ediyorum zaten ama kulagımda hala agrı var...
sagol canım gittim doktora iltihap kapmış damla verdi onları kullanıyorum sen nasılsın görüşmeyeli...
hepinize iyi geceler ben pek iyi değilim ya tansiyonum yükseldi halada yüksek kendimi pek iyi hissetmiyorum geçmişe bakamıycam fazlada kalamıycam sadece selam veriyim dedim
eboşum dikkat et kendine bitanem gecmiş olsun...
iyi olmana sevindim kuzum bende gittim doktora damla verdi onları kullanıyorum ama hala ara sıra agrıyo kulagım...bu arada kanamam durdu allaha şükür şimdi fitili kullanmaya başladım nisanın beşinde ikinci seans icin gitcem inş her şey yolunda gider...sen nasılsın bitanem karşılaşamadık yine topik karışmış biraz ama yorum yapmak istemiyorum sadece lütfen topigi kapatma ben seni ve burdaki arkadaşlarımı cok seviyorum iyiki varsınız
a.s eboşum bendende selam söyle en kısa zamanda döner aramıza inş...
canım ya inan cok üzüldüm... ogluşunun iyi olmasına sevindim...eşinede cok gecmiş olsun rabbim şifa versin sende kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol...
‎"Takdir Senindir, Ya Rabbi ! Sen ki İmkânsızı Mümkün KıLarsın; Darda Koyma Bizi! sağlıklı sıhhatli bebişler ver Ya Rabbimmmmmm......... aminnnnnnn
aminnnnnnnnn...
her şeyin güzel olmasına sevindim canım...
canım benim inş bebişin sıkı sıkı tutunur ve 9 ay boyunca bırakmaz seni güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...
kızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde
canım olabiliyo bazen düzensizlikler bende bu ay onbeş gün adet gördüm yeni kesildi sıkma canını sakın öpüyorum seni cok
canım kuranını şimdiden allah kabul etsin...rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın hayırlısıya hamile kalıp inş bebişini kucagına almak nasip olur...
yaa pelinim nerelerdeee hastaneye gidecektii neyse bir arayam barim soram nerelerdee
canım biz senle telefonda konuştuk zaten öpüyorum seni cok...
canım sende kendine dikkat et bende seni cok öpüyorum...
kardelenbhr aleyna84+ pelin67
huuuuuuuu huuuuu nabersinizz........

canım gecmişten anca cıkabildim kusura bakma iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…