ay yok ya drumun hakkını yıyemem cok tatlı bır adamdır kendısı bu kadar rahat olmasam soramam zaten bıde dıyom yıne ben basınızın belası dıyom guluyo estafurulah dıyoayy canım dr demiştir ne çok şey biliyo bu kadın diye.nerdeyse bize işimizi öğretcekler diye uyuz olurlar biz gibi hastalara.
evet kuzu bende sevındım allahıma sukurler olsunkayra cım,sevindim canım kötü bişey olmamasına,için rahatlamıştır,onada sevindim ayrıca.
canım ondan mıs dr normal dedı saolasın sen nasılsıncanim rabbim sifa versin esine,insallah oglunun ki gibi doktorlar yaniliyordur,baska doktarlara gidin bence,allah yardimciniz olsun
canim rabbim sifa versin,doktora gittinmi hic,midenle alakali bir rahatsizlik olabilir,ihmal etme tatlim
herseyin normal olmasina cok sevindim canim,rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin
bende senicanim,kolay gelsin temizlik yapiyormussun
canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin..uzme kendini belki ameliyat sonrasi normaldir yasadiklarin.iyi dusun canim,iyi seyler olmasi icin..bosyere kendini evhamlandirma,
canim asilamanin guzel gecmesine cok sevindim.rabbim emeklerini bosa cikarmasin,yuzunu guldursun.bizim burda asilama,rahim filmi vs vs gibi seyleri tup bebek merkezleri yapiyor,turkiyede cok farkli sanirim,doktorun özle muayenesinde yapiliyor demekki
yaslillar cok tatli oluyor elixsircim,uzulme sana tek soran olmus,bana her konusan soruyorallah buyuk bizimde bebeklerimiz olacaktir elbet,rabbim nasip edecektir,ben inaniyorum
canim kayinvaliden 10 tanemi dogurmusgercekten yaslilar bize göre cok dinc ve dayniklilar,sanirim biz hormanlu yiyeceklerin kurbaniyiz demek kardesin gidiyor,allah kavustursun ebrarcim
canim uzulme,stersten veya hava sartlarindan bile olabiliyor,gecen ay benimde 10 gun neredeyse önce olmustu
canim hicbir bilgim yok,ama arkadaslar seni bilgilendirecektir
kolay gelsin canim,demek kuran okunacak simdiden allah kabul etsin canim
bünyenin isyankarlık ve gurur hadiselerini abartmasıdır. biri gelsin de döllesin diye yumurtlamayı gurur meselesi yapar. attıklarım noldu sanki, hem israf haramdır der. bünyenin polat alemdarlaşmasıdır. ben kimseden emir almam triplenmesidir. beynin emirlerine karşı gelir. kazan kaldırır. kötü günler için biriktirip sakladığını zannettiği yumurtaların en polisinden kist olmasını beklemez elbet. bir de emirlere karşı geldiği için cezalandırılır.
bedelini ağrılarla sancılarla ve daha pek çok şeyle öder.
bünyenin isyankarlık ve gurur hadiselerini abartmasıdır. biri gelsin de döllesin diye yumurtlamayı gurur meselesi yapar. attıklarım noldu sanki, hem israf haramdır der. bünyenin polat alemdarlaşmasıdır. ben kimseden emir almam triplenmesidir. beynin emirlerine karşı gelir. kazan kaldırır. kötü günler için biriktirip sakladığını zannettiği yumurtaların en polisinden kist olmasını beklemez elbet. bir de emirlere karşı geldiği için cezalandırılır.
bedelini ağrılarla sancılarla ve daha pek çok şeyle öder.
hiçte bileee pko varsa BENİMDE ALLAHIM var
pkoluyum ama mutluyuum
dimi dimiiiiiiiiiiiii
aynen canım ALLAH büyük pkoyla alkası yok ALLAH ol dedimi olur doğ dedimi doğar ben pkoluyum ama gebe kalıyorum yani pkolu olmak hayatın sonu demek değill
yalnız ve yalnız ALLAHA c.c sığınmalıyız
canan cım,hoş geldin canım.
sevtun konusu biraz uzun hikaye,konunun tarafıo olarak ben yazmak istedim cevabı,ikimizide anlamak için,geçmişi okumak gerekir ki,çok uzun zaten,buna gereke yok artık.
sadece şunu söylüyorum,sevtun gidiyorum falan yazınca,eminim üzülmüşsünüzdür arkadaşı olarak,ama gitmedi merak etmeyin,başka topiclerde konunun alakası olmayan insanlara bi güzel anlatıyo,olup olmayan şeyler,hatta o kadar yapmış ki,başka bi nick alıp,kendi kendine bile yorumlar yapmış.
ben mi takip ettim,kesinlikle hayır,ama illakide bizide sevenler var.
yalnız şunu bilmeli ki insanlar,yeni bir nick alındığında,ayın kaçında alınmış,bu gözüküyo,haberleri yoksa yani.
kusura bakma,senin alıntında yaptım açıklamayı,konuylada hiç alakan yok ama,gitti diyede üzülünce haber vermek istedim.
aferim çok akıllısın sen inan aklına gelecegini biliyodum sen nekarad akıllısın okadar diyorum lafı uzatma ama nerde anca uzat ben link aldım evet tek istedigim nikimi zaten degiştiricektim bu arada millet benim oldugumu bilmiyo haberin varmı ordakiler aklın varsa benden uzak durusun aklını başına al derim ben linke gelince 2 tane vardı bende canım bunu unutma içim kötü olsaydı ikinci linkle grerdim ruhun duymazdı o seven arkadaşlarınada selam söyle yürekleri varsa çıksınlar karşıma desinler kim olduklarınıkendime yorum yapmaya gelincede ben adım gibi biliyodum inan senin okuyacagını ben kendimi kendim belli ettim isteseydim ruhun duymazdı bak bakalım pasanın yanında hangi sayılar var ben okadar akılsızmıyım bile bile koydum yeni üye olmama gelincede inan niki yokkettim 2 üyeligimide iptal ettim ama sen okadar gene güzel şeyler yazmışsınki almak zorunda kaldım malesef ohta iyi yapmışım bunuda unutma sırf burda sen yoksun buranın kurucusu ebrar o üzüldügü için link aldım sana yeni aldıgımı işşallah aklıma gelen kişi söylememiştir ben bilerek yorum yaptım yazdıklarımı bile bile sen anla diye anlamaman içinde elimden geelni yapardım bile bile kendimi gözterdim sen degil ben basına bela olurum benden uzak dur artık savaş istiyosan savaşırım seve seve heryere istedigimi yazarım kimseyi ilgilendirmez tamamaı sırf insanlar üzülmesin diye girdim hep senin ve başkaları beni istemiyosalar ban iletsinler zahmet olmazsa ona göre alıntı almam artık burdayım ugurboncugum canım benim adımı listede degiştirimisin canım konuşmadıklarımla muhattap olmam olur biter bir daha bana laf atanla muhattap olmak istemiyorum sırf buruya ebrar için girdim eşim dediki sen neden iptal ediyosunki nikini dedi o istedigigi için burdayım bir yerede gitmeyi düşünmüyorum selamı sabahı keseriz olur biter senin yüzünden bende kafasızlıkki okadar emek verdim buruya ben senin yüzünden çıkmıyorum tamammı son lafım var sana benden uzak dur yorum yapma artık ben ver ben namı deger sevtun 2 ve kardelen 1980 varmı diiyecegin kardelen 1980 tarih,ine bak bakalım ne tarih yazıyo onunlada girerdim ama sana gıcıklık degilmi işte burdayım ben bu işte ustayım
kardelenbhr aleyna84+ pelin67
huuuuuuuu huuuuu nabersinizz........
iyidir canım sen nasılsın bişey sorucam benim midemde acayip yanma var doğal bişey biliyomusun ne iyi gelir ki
Allah iyilik versin.. rennie die bi ilaç var emilerekiçiliyorçok yi geliyor.. yada ilaç içmem dersen süt ısıtılık ılık yavaş yavaş iç çok iyi geliyor..
canım asıl sen nerelerdesin gercekten az kalmış dogumuna hayırlısıyla dogurusun bebişini inş bizde seni özledik allaha emanet olTeyzelerım nasılsınızzzzzzzz benım dogumuma cok az kaldı bılıyormusunuz sızlerı annem cok ozledı nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok sagol canım dikkat ediyorum zaten ama kulagımda hala agrı var...sgl canım bende sizi özledim isterim hep kalıyım burda ama yorulunca bide fazla oturamayınca kalamıyom sende kendine iyi bak migreninede dikat et
teşekkürler kardelen49 bildiğim kadar ile iyisin inşallah bide bebeiş gelir daha iyi olursun iğnemi genelde yatarken yapıyorum ama 12-1 arası yattığım için hatta bu aralar geceleri uyuyamıyorum ancak o saatte yapıyorum ama mümkün olursa akşam 9-10 arasında yapmaya çalışacam ilgin için sgl canım
napıyım kardelenbhr ancak yetişiyom ev çocuk aile kalabalık sorunumuz bitmiyo en azından geçmişi okuduğumu anlamışsınızdır neyse kusura bakmayın bu sefer bi daha olmaz desem inanma gerçi yazık bana bakalım uğraşıyoz
neyse toplamaya sıfır verdim ama bi daha olursa karnene zayıf düşer
evet boncuğum ben katılıyorum sana gelmeyenleri sil bide gelmeyip geri geliyolar napıyonuz diye soruyolar ya sinir oluyorum ama takmayalım
sevtuncum canım herşeyi kafaya takıp üzülmeyin ya inanın yorum yapmayı istemedim çünkü ben üzülünce bebişte üzülüyo dkkat et kendine
iyiyiz sen nasılsın farelerin nasıl kız anane
demek geçici emekli oldun canım hayırlı olsun aman bebiş iyi olsunda iş olmasada olur
kayracım sen nasılsın konunuzla ilgili yorum yapmıyacam kusura bakmayın ama aklıma geldikçe ben üzülüyorum malum bebişte üzülüyo
geçmiş olsun canım dikkat et burnun ve yüzün ıslak kalmasın
kardelenbhr canım dualarımzı seninle inşallah 15 gün sonra güzel haberler veririsn halay çekeriz nerde yaptıracan aşılamayı
sagol canım gittim doktora iltihap kapmış damla verdi onları kullanıyorum sen nasılsın görüşmeyeli...Ayy canım çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah yarın tüm dualarım seninle inşallah tutunsun bebişin sana........çok duygulandım Allahım inşallah bebişi tutsun inşallahhhhh...
Çok geçmiş olsun pelincim muhakkak git orta kulaksa daha fena olmadan git.
Slmmmm canımmm anca geldim iki tur geçmiş yaptım napıyım yaniii.
Bir tahminim var ama neden ismin değişti.
Kremalı kahveeeee 3 şekerli olsunn.
eboşum dikkat et kendine bitanem gecmiş olsun...hepinize iyi geceler ben pek iyi değilim ya tansiyonum yükseldi halada yüksek kendimi pek iyi hissetmiyorum geçmişe bakamıycam fazlada kalamıycam sadece selam veriyim dedim
iyi olmana sevindim kuzum bende gittim doktora damla verdi onları kullanıyorum ama hala ara sıra agrıyo kulagım...bu arada kanamam durdu allaha şükür şimdi fitili kullanmaya başladım nisanın beşinde ikinci seans icin gitcem inş her şey yolunda gider...sen nasılsın bitanem karşılaşamadık yine topik karışmış biraz ama yorum yapmak istemiyorum sadece lütfen topigi kapatma ben seni ve burdaki arkadaşlarımı cok seviyorum iyiki varsınızsaol kuzu ya dün tansiyonum çıkmıştı bugün iyiyim çok şükür sen nasılsın gökce kuzusu napıyo
saol bitanem yaa allah razı olsun geldi geçti çok şükür sen nasılsın
saol tatlım iyiyim şükürler olsun sende iyisin umarım
egalcim inşallah yumurtlarsında presedı kullanırsın canım vesile olur umarım
ayy çok geçmiş olsun canım allahım korusun ya yanıkdan çok korkarım ben
sungercim hayırlısı olsun canım bende anlıyamıyoruım doktorları ben işe yaramadığı halde 6 ay kullandım vardır elbet bildikleride boşa zaman kaybı geliyo bize işte
dualar içinde saol anneciğininde ağzına yüreğine sağlık annelerin duasını almak çok önemli
ayy canım baya yorulmuşsundur neyse güle güle kirlet eğer kurumazsa üstüne battaniye atarsın misafirlerede açıklarsın canım boşuna donma bu soğuk havada
selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum .
sevtuncum karşılaşınca konuşuruz tabiki herşey gönlünce olsun artık stressiz bebeğini düşün canım
peloşum doktora gidecekti dönmedi heralde merak ettim onuda
durumuzda yok nerelerde bu hatun yoksa gezmeleremi aktı yine
kayram kuzum daha iyiyim şükür sen nasılsın?
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar umarım tekrarlamaz dün baya korktum yaa şükür bugün iyiyim
a.s eboşum bendende selam söyle en kısa zamanda döner aramıza inş...buarada hanımlar DURU arkaaşımızın netinde sorun varmış oyüzden giremiyomuş enkısa zamanda dönücek aramıza hepinize çok selamı var bugün msnde yazdı bana kızkardeşinden girmiş haber veriyim dedim
canım ya inan cok üzüldüm... ogluşunun iyi olmasına sevindim...eşinede cok gecmiş olsun rabbim şifa versin sende kendine ve bebişine cok dikkat et allaha emanet ol...oğlu kanser teşğisi konulmuştu çok şükür akladık ama acısıda korkusuda gitmedi üzerimizden eşimin rahatsızlığı devam ediyor doktorlar hiçbir sonuca ulaşamıyorlar allah şifa versin herkeze kimi emes diyor kimi başka birşey doktorlarda kafayı yemiş ne dedikleri belli değil
aminnnnnnnnn...‎"Takdir Senindir, Ya Rabbi ! Sen ki İmkânsızı Mümkün KıLarsın; Darda Koyma Bizi! sağlıklı sıhhatli bebişler ver Ya Rabbimmmmmm......... aminnnnnnn
her şeyin güzel olmasına sevindim canım...günaydın kızlar, dün doktorumu aradım. ikili tarama kan sonucunda herşey normal çıkmış çok şükür.
bugün yatıyorum evde, yarın pazara çıkıp kendine pijama almak istiyorum. çok gezmeden hemen pijama alıp gelcem. cumaya hastaneye yattığımda temiz olsun.
canım benim inş bebişin sıkı sıkı tutunur ve 9 ay boyunca bırakmaz seni güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...günaydın kızlar kayrama ebrarıma ve selinacıma ayriyyetten teşekkürler aşılamam iyi geçti şükür inşallah tutar doktorumda çok umutlu konuştu bakalım hayırlısı dualarınız için çok sağolun
canım olabiliyo bazen düzensizlikler bende bu ay onbeş gün adet gördüm yeni kesildi sıkma canını sakın öpüyorum seni cokkızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde
canım kuranını şimdiden allah kabul etsin...rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmasın hayırlısıya hamile kalıp inş bebişini kucagına almak nasip olur...slm arkideşler nasılsınız
bu gün dip köşe temizlik yaptım yarın dr randevum var 2 hafta oldu düşük yapalı kontrole gitmem gerekiyormuş perşembe de bende kuran okunacak ancak pasta börek yaparım o gün diye bu günden temizliğimi yaptım birde bu gün istanbulda düşük yaptıgım hastaneyi arıycam bebeğin sonuçları cıkacaktı
canım biz senle telefonda konuştuk zaten öpüyorum seni cok...yaa pelinim nerelerdeee hastaneye gidecektiineyse bir arayam barim soram nerelerdee
canım sende kendine dikkat et bende seni cok öpüyorum...ebrarcım okudum duaları canım.Rabbim kabul eder inş.
,kardelenbhr+,kardelen5233+,garip,SeLiNa23,
hepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir.benim başım acayip dönüyo bu progestan beni mahvetti.ama neyse fazla uzun sürmüyo geçer şimdi inş.
kardelenbhr canım hayırlı olsun aşılaman.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin yavrunu.
sevtunla bazı tartışmalar olmuş sanırım,geçmişi okudum biraz.üyelik iptali falan istemiş.artık girmiycem falan yazmış.üzüldüm.böyle şeyler hiç hoş olmuyo.sonuçta hepimizin derdi burda ortak.son gelişmeler ne bu konuyla tam bilmiyorum ama inş. düzelir.
semracım sana da çok geçmiş olsun canım.inş.eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur.oğlunun da kötü bi hastalığı yokmuş çok şükür.Allah'ım sağlıkla sınamasın kimseyi.
kızlar ben fazla kalamıycam çok dönüyo başım,kendinize çok ii bakın,hepinizi öptüm.geçmişte çok okuduğum şeyler oldu ama unuttum şimdi kusura bakmayın.Allah'a emanet olun canlarım
kardelenbhr aleyna84+ pelin67
huuuuuuuu huuuuu nabersinizz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?