hoşbulduk canım,müstakbel anne
bende pek değil.
emeğine sağlık ebroşum.
bikaç gün daha izin alabiliyosan,bence çıkma,dışarıda dinlenmek biraz zor oluyo.
evde en azından oturuyosun.
dr lar normal hayat diyo ama ben dışardayken unutuyorum tedavide olduğumu,hızlı hızlı yürüyorum,bazen hopluyorum bile:86:
daha çok erken değil mi bu kadar endişelenmek,üzülmek için.benimde şu ara tek dileğim anne olmak bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.Bende 2 yıllık evliyim artık bizde bir bebiş istiyoruz gecen bu ayın başında korunmayı bıraktık adet günüm ay sonunda yaklaşık 5 gün var bilmiyorum adet belirtisimi göğüslerim acıyor ve çok gerginim ve çok duygusal bunlar adet belirtiside olabiliyor çok merak ettim predictorun gebelik testini yaptım negative çıktıbiliyorum daha erken off ne zormuş ya beklemek.....
hanımlar size iyi geceler ben kaçıyorum daha sonra görüşürüz
canım zaten eşimin ailesinin yeri izin sorunum yok da çok sıkıldım inşallah tutunmuştur ne diyim ALLAH bazılarını susturmayı hepimize nasip etsin inşallah
inşallah,ben sevmek için istiyorum,kimse umrumda değil artık kardelencim.
herkez ne hali varsa görsün diyorum.:97:
selam kızlar napıyonuz.kociş pc de oyun oynuyo bende tlfnuna el koydum ordan giriyorum.ebrar ablamı kaçırmışım.liste güzel olmuş eline yüregine saglık.
doğru söylüyosun ama işte ALLAH sabır versin senin ağrıların olmuyodur inşallah dikkat et kendine lütfen
daha çok erken değil mi bu kadar endişelenmek,üzülmek için.
haklısın galiba işte insan bazen böyle duygulara kapılıyor.:):)
çok şükür benim pek ağrım sızım olmaz adet dönemlerimde,çok nadir,o kadarda olur diyorum.
şimdilerde belim ağrıyo ve dr um izin vermedi kızlar fizik tedaviye,korunarak gitmemi önerdi.
sen neye karar verdin peki
hoşgeldin canım laflıyoruz işte sen nasılsın
İyiyim canım çokşükür.selina,birsen selam kızlar
bu adetime yakın tahlil yaptırcam,sonrada başlıcam fiziğe,o aradada koruncam tabiki.
çok komik aslında,aylarca uğraş olmasın,sonrada ya olursa diye korun.:78:
çok iş hallettim canım bugün,epeydir dışarı çıkmamıştım.İyiyim canım çokşükür.
Hoşbuldum kardelencim nasılsın bakim.ne işler yaptın bugun pek görünmedin duadan sonra
canım ben dış gebeliklerde tam 17 ay korundum herşeyin hayırlısı olsun
hoşgeldin canım laflıyoruz işte sen nasılsın
İyiyim canım çokşükür.selina,birsen selam kızlar
çok iş hallettim canım bugün,epeydir dışarı çıkmamıştım.
bebek falanda gördüm,çok tatlıydı.
aslında ne acıklı,hem olsun diye için yansın,hemde mecburen korun
galiba yaa bi tuhaflık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?