Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım zaten eşimin ailesinin yeri izin sorunum yok da çok sıkıldım inşallah tutunmuştur ne diyim ALLAH bazılarını susturmayı hepimize nasip etsin inşallah

daha çok erken değil mi bu kadar endişelenmek,üzülmek için.
hanımlar size iyi geceler ben kaçıyorum daha sonra görüşürüz

çok erken değil mi balım?

canım zaten eşimin ailesinin yeri izin sorunum yok da çok sıkıldım inşallah tutunmuştur ne diyim ALLAH bazılarını susturmayı hepimize nasip etsin inşallah

inşallah,ben sevmek için istiyorum,kimse umrumda değil artık kardelencim.
herkez ne hali varsa görsün diyorum.:97:

selam kızlar napıyonuz.kociş pc de oyun oynuyo bende tlfnuna el koydum ordan giriyorum.ebrar ablamı kaçırmışım.liste güzel olmuş eline yüregine saglık.

doğru söylüyosun ama işte ALLAH sabır versin senin ağrıların olmuyodur inşallah dikkat et kendine lütfen

çok şükür benim pek ağrım sızım olmaz adet dönemlerimde,çok nadir,o kadarda olur diyorum.
şimdilerde belim ağrıyo ve dr um izin vermedi kızlar fizik tedaviye,korunarak gitmemi önerdi.

İyiyim canım çokşükür.
Hoşbuldum kardelencim nasılsın bakim.ne işler yaptın bugun pek görünmedin duadan sonra
çok iş hallettim canım bugün,epeydir dışarı çıkmamıştım.
bebek falanda gördüm,çok tatlıydı.
canım ben dış gebeliklerde tam 17 ay korundum herşeyin hayırlısı olsun

aslında ne acıklı,hem olsun diye için yansın,hemde mecburen korun

çok iş hallettim canım bugün,epeydir dışarı çıkmamıştım.
bebek falanda gördüm,çok tatlıydı.

aslında ne acıklı,hem olsun diye için yansın,hemde mecburen korun

neyapalım kader yapacak bişey yok üzülme lütfen sabredicez ALLAH dualarımızı duysun inşallah imtihanı hayırlısıyla vermeyi nasip etsin en kısa zamanda

yok kızlar tlfndan olmuyo böyle.sayfa yenile dedim msj tekrar gitmiş zaten yazılarda bit gibi kör olcam dogrusu.hepinizi öper ben kaçarım.hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…