Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk birsencim iyiyim çok şükür sen nasılsın.Eltim doğum yaptığı için ordayım evime geceleri geliyorum.Darısı sana o kadar kolay bi doğum yaptıki sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım

Duayada gelemedim bugün duası yapılan arkadaşlar inşallah dualarımız vesile olur evlatlarına kavuşurlar en yakın zamanda

Son düzenleme:

haklısın canım ama benim 2 gebelik birbirinden farklıydı ilki 11 haftalık oldu o zamana kadar herşey normaldi bebeğim gelişiyordu ama kalbi durdu bu da dış gebelik değil kimyasal gebelikmiş bunun senin vucudunla bir alakası yok dedi her 3 gebenın 1 i düşük yapıyor dedi bende sıkıldım artık oluruna bıraktım kan pıhtılaşması yok yani ve ilk bebekte genetiğede bakıldı herşey temiz cıkmıştı kim ne derse desin zamanı gelince olacak ben buna inanıyorum o yüzden artık oluruna bıraktım

aminnnnnnnnn rabbim herkesin gönlüne göre versin samyeli ne yaptı acep inş. güzel geçmiştir operasyonu:87:

canım ben 2 kere dış gebelik geçirdim ilk işin hemen rahim flimi çektir büyük ihtimal dış gebelik tüplerde sorun olduğu zaman oluyo

cok gecmiş olsun canım sana ama ben 2 kere dış gebelik geçirmedim ilki 11 haftalıktı kalbi durdu buda kimyasal gebelikmiş birbirinden farklı 2 kayıp yani benım ki

yok dış gebelik cıkmadı bhcg yaptırdım 5 in üzerinde cıkarsa dış gebelik dedi altında cıkarsa değil dedi 1,54 cıktı kimyasal gebelik geçirmişsin dedi inanın buna bile sevinir oldum en azından 3. bebeğe daha umutla bakıyorum ne yapalım allahtan umut kesilmez kurban oldugum rabbim herkesin gönlüne göre versin

evet canım ama benım degerler hep 2000 de kaldı yani bebek hep 4 haftalık göründü ve öyle agrım sızımda olmadı

inşallah canım kolay olur kızımda gece 12 de hastaneye gittik gece 3,30 da doğum yaptım umarım fazla sancı çekmeden kurtuluruz darısı sizlere inşallah en kısa zamanda bebişleriniz gelir

slm topğin tatlı hatunları nasılsınız bakalım kusura bakmayın gecmişi okumadım ne olur kızmayın önce okuyacaktım ama sizinle biraz muhabbet etmek istedim

canım evet yaklaşık 3 aydır ilaç kullanmıyorum ben..daha önce onlardan çıktıgını söylemişti eczacı...vücudum ilaçlardan temizlendi şükür...zaten bu çıkanda onlar gibi degil kuzum ya..saatler sonra çıkıyo yeri belli oluyo ikinci cizginin..pembemsi ama hemen çıkmadıgı için güvenmiyorum ben...ne zaman tak diye 5 dk dolmadan belircek o zaman ümitlenicem...
ni demek bebem yaa..inş en yakın zamanda iyi olursun..bana bakkk bide korunmaya başlamadan hamile kalırsan kısss:))belin arızalı kalcek anaa bide hamilelikk anam anammmm
ece rüyamda çok güzel yeşil montum varmış biliyomusun bide bir sürü yavru balık gördüm ilk sana anlatıyorum hayra yor inşallah
aaa hayır olsun inşallah canım yaaa...ben çok iyiye yordum..neye yorduumu da tahmin edersin elbet:))hadi hayırlısı...
canım düşük olayına bişey diyemem dogru söylemiş doktorlar iki düşügü önemli görmiyor...ama nasıl yani 5 in üzerinde olursa dış gebelik diyo onu anlamadım:26:zaten dış gebeliktede normal gebeliktede kan degerleri aynı çıkıyo ki...dış olduguna nasıl karar vermiş...
kizlar hepinize selam olsunkusuruma bakmayin,acil cikmam gerekiyor,size iyi muhabbetler
canım evet resimdeki benim
buarada hanımlar PELOŞUMUN pcde sorun varmış ondan giremiyormuş hepinize çok selamı var enkısa zamanda düzelirde döner aramıza inşallah
aleykümselam canım...hay Allahım pc bozulması benden herkese geçti sanırım

evet cano kaçırdım seni...olsun ama hergece geç yatıyoz arada erken yatalım dimi:))öptüm seni canım

kardelencim ececim selam canlar...sizi görüyorum ama benim az işim var..bi yarım saate gelirim anca..kaçtım şimdilik...

İyi geceler arkadaslar, uzun süre dısardan takip ettikten sonra sonunda üye oldum :) 20 aylık evliyim, 7 aydır bebek için ugrasıyoruz bizde ama sonuc yine hüsran. gördüğüm kadarıyla dua falan okuyorsunuz, bu konuda yardımcı olabilirim benide okuma listesine ekleyip bilgide verirseniz elimden geleni yaparım.. cok yakın zamanda bir hocadan öğrendiğimide size aktarmak istiyorum, cocugu olmayanlara bunu önerdi, bir bardak suya 100 adet insirah duası ve 1 adette fatiha duası önce dileğinizi söyleyip bunları okuyorsunuz sonra sifa niyetine suyu içiyorsunuz, bu ay denedim ve neden se feci sekilde ümitliyim, yinede allah bilir :)

canım inş olur en kısa zamanda dua ya devamlı gelmen gerekşyor canım eğer devamlı gelirim dersen ebrar ablam ayarlar her hafta 3 kişi için okunuyor dua eğr istiyorsan ebrar ablama kac yıllık evli olduğunu filan yaz gerçi yazmışsın ya ayrıca paylasımın için tesekkürler
hoş geldin aramıza

bap980,birsen29,kardelen49,DerinSu,
slm kızlar gecmiştemisiniz hala ya az sonra çkacağim malüm dün gece uyumadım çok uykum var gelim rtık ya özledim ya sizi

Tesekkür ediyorum Ece hoşbuldum, dileklerin için sagol, ben her zaman girebilirim sorun değil, istenildiği kadarda okurum, ebrar onlıne oldugunda beni bilgilendirse sevinirim, sanırım yeni oldugum için özel mesaj gönderemiyorum..

Ebrar onlıne mış zaten ama bakmıyor sanırım :)

Son düzenleme:

canım ben onu görünce söylerim zaten o okur senin yazılarını sağ olsun kimseyi ihmal etmez evet yeni olduğun için topikde baya msjın olması gerekiyor sanırım ya bide bu hafta olmaz artık senin için dua ablam listeyi hazırlamış artık ama inş öbür hafta alır ebrar ablam

Tamam o zaman gerektiği zaman listeye alsın ebrar ,okurum ne kadar gerekliyse toplu okumaların gercekten faydası var buna inanıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…