15+15+10 okudum...
bütün dualara canı gönulden amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH
tosti seni yanlış yönlendirmek istemem ama dr neden bukadar normal karşılıyoki 2 düşük nedemek o farkındamı kolaymı hamile kalınılıyo bu devirde
görümcemin senin gibiydi bebeklerin kesesi oluşmuştu ama kalp atışları yoktu dr ilk hamileleiyinde hemen eşinden ve kendinden genetik test ve kan pıhtılaşması tesi istedi ve bebeyin neden gelismdiyide orda cıktı cünkü kanpıhtılaşması varmış bebeye kan gitmemeiş görümcemde şimdi hamile karnından kan pıhtılaşması için igne vurulyo ve şimdi MAŞALLAH bebeyi cok saglıklı seninde az deyil 2 düşük önceden tedbirini al canım dr lara bişi olmuyoki olan bize oluyo canım
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ BANUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.SAĞLIK SORUNLARININ BİRAN ÖNCE DÜZELMESİNİ VE ŞİFA BULMASINI NASİP ET
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SAMYELİMİZE HAYIRLI BİR HAMİLELİK NASİP ET ...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BUGÜNKİ OPERASYONUNU RAHAT ATLATMASINI BEBİŞİNİN ONU BIRAKMAMASINI İSTİYORUZ YARABBİM SEN KABUL ET .OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SUNGERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
canım ben 2 kere dış gebelik geçirdim ilk işin hemen rahim flimi çektir büyük ihtimal dış gebelik tüplerde sorun olduğu zaman oluyo
tosti için üzüldüm benim ilk düşüğümde de aynı şey denmişti ama ben doktoru dinlemedim hemen test yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı aynı acıyı illa ki 3 kere mi yaşamamız gerekiyo ne saçma değil mi inşallah dış gebelik değildir
ebrar dış gebelik nasıl anlaşılıyo biliyomusun kan değerlerinden ilk önce 4 gün flan güzel katlanıyo sonra düşüyo ve tek taraflı kasık ağrısı ve kanama inşallh dış gebelik değildir çünkü tüplerde sorun olduğu ortaya çıkıyo biliyosun ben tek tüpümü kaybettim
hoşbulduk birsencim iyiyim çok şükür sen nasılsın.Eltim doğum yaptığı için ordayım evime geceleri geliyorum.Darısı sana o kadar kolay bi doğum yaptıki sende hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım
Duayada gelemedim bugün duası yapılan arkadaşlar inşallah dualarımız vesile olur evlatlarına kavuşurlar en yakın zamanda
canım evet yaklaşık 3 aydır ilaç kullanmıyorum ben..daha önce onlardan çıktıgını söylemişti eczacı...vücudum ilaçlardan temizlendi şükür...zaten bu çıkanda onlar gibi degil kuzum ya..saatler sonra çıkıyo yeri belli oluyo ikinci cizginin..pembemsi ama hemen çıkmadıgı için güvenmiyorum ben...ne zaman tak diye 5 dk dolmadan belircek o zaman ümitlenicem...derınım senı de alıntılamıstım ama cıkmamıs yazayım kuzum buradan ama her ay bole oldugunda ılac kullanıyordun ve ılac o hormonu artırabılecegını dusunuyordun ttatlım ama bıldgım kadarıyla yanlıssam duzelt ne olur ılacı kullanmıyorsun sanırsam o zaman bence bırazcık da olsa olabılır dıye dusunuorummmmhade ınsallahhhh[/B][/COLOR]
ni demek bebem yaa..inş en yakın zamanda iyi olursun..bana bakkk bide korunmaya başlamadan hamile kalırsan kısss:))belin arızalı kalcek anaa bide hamilelikk anam anammmmkızlar fazla vaktim yok,geçmişten alıntı almadım.
sefiyorum hepinizi.
kayra cım,derincim,tutişim,geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.
ece cim,rüyan hayırlara çıksın,korrkunçmuş ama,inşallah geçmiştir korkun.
selina,örgülere bayıldım,hele şallara.
bu arada verdiğin tarifi yaptım,tam tuttu.tşk.
başka atladığım varsada kusura bakmayuın kızlar.
aaa hayır olsun inşallah canım yaaa...ben çok iyiye yordum..neye yorduumu da tahmin edersin elbet:))hadi hayırlısı...ece rüyamda çok güzel yeşil montum varmış biliyomusun bide bir sürü yavru balık gördüm ilk sana anlatıyorum hayra yor inşallah
canım düşük olayına bişey diyemem dogru söylemiş doktorlar iki düşügü önemli görmiyor...ama nasıl yani 5 in üzerinde olursa dış gebelik diyo onu anlamadım:26:zaten dış gebeliktede normal gebeliktede kan degerleri aynı çıkıyo ki...dış olduguna nasıl karar vermiş...slm kızlar bu sabah kontrole gittim kürtajdan sonraki ilk muaynemdi herşey güzel dedi rahim duvarı kalınlaşmış 2 ay kadar hamıle kalma dedi sonra çalışmalara devam dedi dr göre 2 düşük cok değil her 3 hamile kadının 1 i düşük yaparmış eger 3. düşük olursa araştıracagız dedi eve geldim istanbulu aradım bebeğin patolojı sonuçları için dr dış gebelik gibi duruyor dedi dr git bhcg tahlili yaptır yıne dedi bende gittim kan verdim raporuda faxlattım 2 de hastaneye gidicem yine kızlar dış gebelik lafını duyunca mutlu oldum siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşın lütfen benım mutlu olmamın sebebi demek ki benım vucudumla alakalı birşey değil diye düşündüm dış gebelik olmuş sonuçta ne dersiniz yanlış mı düşünüyorum :44:
canım evet resimdeki benimkizlar hepinize selam olsunkusuruma bakmayin,acil cikmam gerekiyor, size iyi muhabbetler
aleykümselam canım...hay Allahım pc bozulması benden herkese geçti sanırımbuarada hanımlar PELOŞUMUN pcde sorun varmış ondan giremiyormuş hepinize çok selamı var enkısa zamanda düzelirde döner aramıza inşallah
öyle kardelencim,önce sağlık,kendim iyi olmadan bebeişlede ilgilenemem zaten.
kesinlikle israrda çımaz,ayın 31 i yada nisan 1 den öncede kanda baktırma,bana kalırsa adet gününde baktır derim işin doğrusu,erken öğrenilen hamileliklerde değr düşük göründüğünden,bu defada acaba katlancak mı,acaba büyür mü stresi alıyo insanı çünkü.
inşallah hamilesindir.
kızlar ben kaçıyorum,boncuğum alttasın ama kalamıyorum canım.
kayram ve derinim sizlerle görüşemedik bu akşam,inşallah herşey yolundadır.
iksir ve garip ve ece ylede rastlaşamadık bu akşam,inşallah herkez çok iyidir.
kardelencim ececim selam canlar...sizi görüyorum ama benim az işim var..bi yarım saate gelirim anca..kaçtım şimdilik...
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın iyigeceler
İyi geceler arkadaslar, uzun süre dısardan takip ettikten sonra sonunda üye oldum :) 20 aylık evliyim, 7 aydır bebek için ugrasıyoruz bizde ama sonuc yine hüsran. gördüğüm kadarıyla dua falan okuyorsunuz, bu konuda yardımcı olabilirim benide okuma listesine ekleyip bilgide verirseniz elimden geleni yaparım.. cok yakın zamanda bir hocadan öğrendiğimide size aktarmak istiyorum, cocugu olmayanlara bunu önerdi, bir bardak suya 100 adet insirah duası ve 1 adette fatiha duası önce dileğinizi söyleyip bunları okuyorsunuz sonra sifa niyetine suyu içiyorsunuz, bu ay denedim ve neden se feci sekilde ümitliyim, yinede allah bilir :)
Tesekkür ediyorum Ece hoşbuldum, dileklerin için sagol, ben her zaman girebilirim sorun değil, istenildiği kadarda okurum, ebrar onlıne oldugunda beni bilgilendirse sevinirim, sanırım yeni oldugum için özel mesaj gönderemiyorum..
Ebrar onlıne mış zaten ama bakmıyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?