Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neyapalım kader yapacak bişey yok üzülme lütfen sabredicez ALLAH dualarımızı duysun inşallah imtihanı hayırlısıyla vermeyi nasip etsin en kısa zamanda
amin amin amin.
yok kızlar tlfndan olmuyo böyle.sayfa yenile dedim msj tekrar gitmiş zaten yazılarda bit gibi kör olcam dogrusu.hepinizi öper ben kaçarım.hoşçakalınnn

tamam canım,yorma canım gözlerini.

Buarada peloşumu merak ettim ben yaa nerelerde hatunki hastaydı inşallah kötü olmamıştır .

Kardelen49umda yok onuda özledim

geldim canım evime şükür bende seni ve arkadaşları özledim ya ben gelene kadar sayfalar alıp başını gidiyo yetişemiyorum:18:
Herkes iyidir inşallah

slm arkadaşlar geçen hafta yumurtlama takibiyle ilişki oldu eğerki ben gebeysem önümüzdeki hafta içersinde adet günüm geliyor bu hafta içinde gebelik testi yaptırsam çıkarmı ????

slm arkadaşlar geçen hafta yumurtlama takibiyle ilişki oldu eğerki ben gebeysem önümüzdeki hafta içersinde adet günüm geliyor bu hafta içinde gebelik testi yaptırsam çıkarmı ????

dr un önerdiği ilk günden itibaren 11 12, günlerde,kanda baktırırsan sonuç çıkar.

geçmiş olsun canım korunmak canını sıkmış ama önce sağlığın canım yaa bebişde arkasından gelir inşallah hemen
öyle kardelencim,önce sağlık,kendim iyi olmadan bebeişlede ilgilenemem zaten.
aa gerçektenmi dr dediği tarih 19 mart ozaman sanırım idrarda çıkmaz değilmi

kesinlikle israrda çımaz,ayın 31 i yada nisan 1 den öncede kanda baktırma,bana kalırsa adet gününde baktır derim işin doğrusu,erken öğrenilen hamileliklerde değr düşük göründüğünden,bu defada acaba katlancak mı,acaba büyür mü stresi alıyo insanı çünkü.
inşallah hamilesindir.
kızlar ben kaçıyorum,boncuğum alttasın ama kalamıyorum canım.
kayram ve derinim sizlerle görüşemedik bu akşam,inşallah herşey yolundadır.
iksir ve garip ve ece ylede rastlaşamadık bu akşam,inşallah herkez çok iyidir.

arkadaşlar geçmişe bakıyorumda yine bunalıma bağlamışsınız yapmayın.Bu hayat bizlere verilmiş bi hediye kıymetini bilin.Dün bana abla diyenler anne baba oldu bende yaşıyorum aynı şeyleri ama lütfen üzülmeyin bi ömür bu probleme takılıp kalmakla geçmez her sabah kalktığımızda milyonlarca insandan daha şanslı olarak uyanıyoruz ümidimizi yitirmek yok.DİLEĞİMİZ ANNE OLMAK...

selam yazdım alan olmadı selamımı bende yazmadım bir daha cnm.
o an kimse yokmuştur lagrima cım,iniye alınmasın ki?

haklısın ama bazen oluyo işte.
neyse geçti şimdi geçti.bak ne kadar hareketliyiz

iyi geceler kızlar
birsencim maşallah baya büyümüşsünüz
ebrar ablacım nasılsın
sgl canım darısı başına inşallah bundan sonraki sağlıklı bi gebelik olur
inşallah samyelim dikişlerin sorunsuz bi şekilde bebeğinin gelmesine vesile olur sağlıklıca doğurursun
kızlar,bugün mr sonucunu gösterdim,fıtığımın zarı yırtılmış,ağrı onadn oluyomuş,dr un izin verirse fizik tedaviye gel,vermezse korunduğun ay gel dedi bana.
geçmiş olsun kardeloş inşallah tedavin iyi gçer sonradan sorun yaşamazsın
çok sagolun kızlar çok ıyısınız
bende cıkım artık bgn hıc ıyı degılım başım agrıyor hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun
boncuğum geçmiş olsun çokmu ders çalıştın başın ağrııyo
birsenim nerdesin bugün uğramadın kuzum herşey yolunda inşallah
canım ya ders yaptık bide bu aralar yemek borusu yanıyo kasıklarımağrıyo gelemedim ama aklında olduğum için teşekkür ederim canım
hemen kaçıcam kızlar bakıyımdedim hepinize iyi geceler ve güzel rüyalar iyi bakın kendinize öptüm
dedacım kendine iyi bak şekerine dikkat et yüksek çıkmış şekerli şeylerden uzak dur
sgl cici ama bizi unutma bak artık sık gelmeye çalış

amin canım bütün dualara inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir
ok ablam 15+15+15=45 demi ablam yanlış olmasın da
bravo kız ece bu sefer doğru toplamışsın

hoşgeldin birsencim sonuncusu hepimiz için toptan yani
amin kardelenbhr inşallah aşılamam tutar

selam kuzular naslsınız
eboşum kuzu bnm tel evde kaldı gun boyu dısardaydm
ölüyorm yorgunluktan

nasılsın tutiş nerelerdesin kız özlettin kendini

hoşgeldin kardelen49

buarada hanımlar PELOŞUMUN pcde sorun varmış ondan giremiyormuş hepinize çok selamı var enkısa zamanda düzelirde döner aramıza inşallah
a.s ablacım

benim için okundu yazarsın ablacım

herkeze selam geldim ama cok durmıcam herkeze hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…