Selam kızlar, ben de geldim! Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah
anladım canım hayırlısı olsun endişelenme ve stres yapma çünkü çok etkiliyo stres inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebeğin
Hoşgeldin, sende yenisin galiba :)) insallah aminnnn
Hoşgeldin, sende yenisin galiba :)) insallah aminnnn
değilsin sanırım pardon :)))
hanımlar tekrardan hoşgeldiniz ve ben sizlerle tanıştığıma memnun oldum ama uykum geldi hepinize iyi geceler diliyorum görüşmek üzere
Bu topikte yeniyim de çalışmalar iki yıldır devam ediyor :) Aşılama, tüp derken artık ben de alternatif yollara başvurmaya başladım, inşaallah faydası olur da paylaşırım
neyse çok memnun oldum herkesle tanıştığıma görüşmek üzere arkadaşlar iyi geceler...
arkadaslar hepinize iyi geceler ben cikiyorum birazda korku filim bakayim morelim düzelsinbenide araniza aldiginiz icin tsk ederim sizlere allaha emanet olun
allah kolaylık versin, insallah en yakın zaman da hamile kalırsın
tesekkürler sizede iyi geceler korku filmi izleyince moralinizmi düzeliyor ilginç :)))
Çok şükür Allah sabrını veriyor. Ama etrafta tek kalmak zor. Şu an bütün arkadaşlarım ya hamile ya da çocukları var. Hele başkalarının çocukları ile ilgili her cümleden sonra darısı başına, senin de olur inşallah vb. laflarını duymak çok sıkıcı. Ama sonunda bebişler gelse de gelmese de Allah bu sıkıntılarımızın da mükafatını verecektir inşaallah. Neyse en iyisi gece gece fazla bunalım takılmamak yoksa sabaha kadar efkar basar
Selam kızlar, ben de geldim! Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah
ahhh ahhhh bende ANNE olabilecekmiyimki benimde bebisim olacakmidir
kardelenbhr
SeLiNa23
günasydınn kızlar sanırm geçmiştesiniz :97:
kardelencimm erkencisin bugün yine
canım günaydın birazdan uyuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?