Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hanımlar tekrardan hoşgeldiniz ve ben sizlerle tanıştığıma memnun oldum ama uykum geldi hepinize iyi geceler diliyorum görüşmek üzere

iyi geceler arkadaşlar benimde dileğim anne olmak ki gecenin yarısında bile hala ayakta pc başında yorumları okuyorum:):) burada farklı bir dünya var çok keyif alıyorum. bende 2 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz korunmayı bu ay bıraktık adet zamanım ay sonunda göğüslerim normalden farklı ağrıyor şişler ve çok gerginim bunlar adet belirtisindede var biliyorum öle işte bakalım bize ne zaman nasip olacak

arkadaslar hepinize iyi geceler ben cikiyorum birazda korku filim bakayim morelim düzelsin benide araniza aldiginiz icin tsk ederim sizlere allaha emanet olun

allah kolaylık versin, insallah en yakın zaman da hamile kalırsın

Çok şükür Allah sabrını veriyor. Ama etrafta tek kalmak zor. Şu an bütün arkadaşlarım ya hamile ya da çocukları var. Hele başkalarının çocukları ile ilgili her cümleden sonra darısı başına, senin de olur inşallah vb. laflarını duymak çok sıkıcı. Ama sonunda bebişler gelse de gelmese de Allah bu sıkıntılarımızın da mükafatını verecektir inşaallah. Neyse en iyisi gece gece fazla bunalım takılmamak yoksa sabaha kadar efkar basar

sen kimseyi umursama boşver, daha yaşın küçük bekle biraz daha , 1 tane cocugun olsun arkadan 2. ne zaman diye sorarlar, insanları hiç bir sekilde memnun edemezsin o yüzden boşver hiçbir seyi takma :))

Orası öyle aslında, arkadaşımın oğlu oldu, kırkında mevlüt okuturken bir akrabası "Eh, bunun arkası kız" demiş! Yuhh dedim, hakikaten millete konu olsun da kimse senin ne yaşadığını bilmiyor.

GÜ NAY DINNN Ohhh ne güzell vallaa uyuyosunuzz demee hepinizz haydii kızlar uyanınn sizii bekliyorumm

g. geldin canımm aminn aminn inşallahh hayırlısıylaa
Selam kızlar, ben de geldim! Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah

h.geldin canımm bakk şimdii lafmıı sölediğin tabiykii olucaksınn annee bukadar karamsar düşünme lütfen
ahhh ahhhh bende ANNE olabilecekmiyimki benimde bebisim olacakmidir

birsencim canımm bundan sonraa hepp burdayımm

kıslarr bugün benim adet olmam gerekiyoo ama hiç bir belirti yokk :106: filimden sonra yasaktı 10 günn zaten biz sadece 3 kere yaramzlık yapabildikk :78: gerçi ben zaten bu aydan ümidim yokk bu ay hiç ilaçta içmedim adet olmam bile mucizee yanii yani herzamn adeet olmamak için dua ederken bu sefer olmak için ediyorumm ....

kardelenbhr
SeLiNa23

günasydınn kızlar sanırm geçmiştesiniz :97:

kardelencimm erkencisin bugün yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…