Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba pat diye girdim hakkaten....iyiyim ecee sen nasılsın???

hoşgeldin aramıza selam canım

hoşbulduk ebrar selam sanada ne güzel ayetelkürsiler okunuyormuş herkese......[/QUOTE]
iyim canım işte dertler aynı tatlım
ay allahım şuan yasadıklarını bizede nasıp etsin inş
S.a arkadaşlar ben zeynep eğer aranıza kabul ederseniz bende geldim bende gece gündüz çocuğum olsun diye dua eden ve bekleyenlerdenim Rabbim hepimizi muradımıza erdirir İNŞALLAHHH ne diyim hayırlı akşamlar
hsg canım aramıza
hanımlar alıntılar karıştığı için almadım bende teşekkür ederim memnun oldum sizinle tanıştığıma

ecem yok kuzum merak edilecek birdurum

oh çok sevindim

S.a arkadaşlar ben zeynep eğer aranıza kabul ederseniz bende geldim bende gece gündüz çocuğum olsun diye dua eden ve bekleyenlerdenim Rabbim hepimizi muradımıza erdirir İNŞALLAHHH ne diyim hayırlı akşamlar
aramıza hoşgeldin canım dileğin anne olmaksa doğru yerdesin
Tebrikler, umarım sorunsuz kucagına almayı nasip etsin arkadasına, bizde 1 kez dr a gittik hiç bir sorun yok dedi 1 sene olsun bütün tetkiklere o zaman baslarız dedi.. umarım gerek kalmaz
amin inşallah
ya aslında 1 yıl geç bir zaman yaşınız kaç buarada eğer küçüksen tabiki bekle ama yaş ilerlediyse 6. ayda başla derim
çıkmadık candan ümit kesilmez....darısı başımıza bende tebrik ediyorumm......onun şuanki mutluluğunu rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin tüm bebek özlemi çekenlere.........
amin inşallah tatlım
ebuşum bugün yeni arkadaslarımız var topicte ne güzel:)

arf sende hoşgeldin aramıza.

evet ya negüzel mutlu oldum bende

hosbuldum abla almanyadan katiliyorum 1 senedir evliyim ama bir tülü cocugu tuturamiyom yasin daha 23, pffffffff

bu arada bat 3 nisan böyle bir liste olursa eklerseniz sevinirim :))
evet öyle bir listemiz var uğurboncuğum ilgileniyo
yarın görürse ekler canım görmezsede ona iletirsin olurmu
canım inşallah buay olurda uğraştırmaz sizi
yaşlarda geçiyo bakmak gerek çaresine bende 33 yaşındayım ayrıca 10 yıldırda bekliyorum
kıslar saat geç oldu yaaa...bende kaçayım artık öptüm hepinizi iyi geceler....
canım kaçıyosun demek iyi uykular bebişim çok öptüm bende çıkıcam zaten geç oldu
kızlar ben çıkıyorum artıkın uyku bastı iyice kin aeo öpüldünüz nanaktan

ecem sendemi gidiyon kuzum tatlış uykular allaha emanetsin görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…