Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay iyi hadi bende bişi oldu sandım içime korku düşmüştü ablam ya

hanımlar ümidimizi yitirmeyelim şimdi biarkladaşımdan haber aldım pkolu olduğu halde ve doktor tüpbebekten başka çare yok dediği halde çok şükür hamile çok mutluyum onun adına
GAMZEM tebrik ediyorum seni kuzum ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

S.a arkadaşlar ben zeynep eğer aranıza kabul ederseniz bende geldim bende gece gündüz çocuğum olsun diye dua eden ve bekleyenlerdenim Rabbim hepimizi muradımıza erdirir İNŞALLAHHH ne diyim hayırlı akşamlar

Tebrikler, umarım sorunsuz kucagına almayı nasip etsin arkadasına, bizde 1 kez dr a gittik hiç bir sorun yok dedi 1 sene olsun bütün tetkiklere o zaman baslarız dedi.. umarım gerek kalmaz

öylemi inanmıyorum bende günaha girmeyim şimdi ama onlarda insansa neysseebiz bebek yapalım diye canımız çıkar işte bu da ayrı bir versiyonu...amin amin inşalla rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...aynen öyle zor iş ama imtihan işte hep sabir göstericez sonunda inşalla rabbim nasip edicek............

S.a arkadaşlar ben zeynep eğer aranıza kabul ederseniz bende geldim bende gece gündüz çocuğum olsun diye dua eden ve bekleyenlerdenim Rabbim hepimizi muradımıza erdirir İNŞALLAHHH ne diyim hayırlı akşamlar

Amin Zeyno hayırlı geceler sana da , benimde sansıma yenilere rastladım bu gece :))

çıkmadık candan ümit kesilmez....darısı başımıza bende tebrik ediyorumm......onun şuanki mutluluğunu rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin tüm bebek özlemi çekenlere.........

zeyno hoşgeldin cnm aramıza inşallah Allahım çok bekletmeden verir..ne zamandır istiyosun?

bap deme yaa,o bebekleri öyle bırakanları Allah nasıl biliyosa öyle yapsın yaa...nasıl bi vicdan nasıl bi kalp taşıyolar acaa...

aleyküm selaamm...hoşgeldin hayırlı geceleer...amin inşallahh hep aynı durumdayız....

hanımlar alıntılar karıştığı için almadım bende teşekkür ederim memnun oldum sizinle tanıştığıma

ecem yok kuzum merak edilecek birdurum

söylenecek cok sey varda Derinsu yine de günaha girmek istemiyorum bebek istiyorum ve söylediğim bir sözün bile beni kötü etkilemesinden korkuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…