anladım canım ben seni listeye eklerim nasipse sanada okuruz tabiki sırayla olduğu için biraz zaman alabilir gerçi çünkü topicimizde baya uzun zamandır bekliyenler var gerçi şuan listeyi yarıladık
allahım daha çok bekletmesin senide inşallah
Amin allah hiç birimizi bekletmez umarım, sagol Ebrar
anladım canım ben seni listeye eklerim nasipse sanada okuruz tabiki sırayla olduğu için biraz zaman alabilir gerçi çünkü topicimizde baya uzun zamandır bekliyenler var gerçi şuan listeyi yarıladık
allahım daha çok bekletmesin senide inşallah
yok kuzum sorun yok sadece durunun ,banunun ve peloşun pclerinde sorun varmış dönerler enkısa zamanda inşallah
hoşgeldin aramıza selam canım
merhaba canım hepimiz öyleyiz canım bazen nasılsın
hanımlar ümidimizi yitirmeyelim şimdi biarkladaşımdan haber aldım pkolu olduğu halde ve doktor tüpbebekten başka çare yok dediği halde çok şükür hamile çok mutluyum onun adına
GAMZEM tebrik ediyorum seni kuzum ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
hiç problem değil Arf yine sor yine anlatırım yeterki faydası olsun bu bebek işi zor işmiş ya :) allah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsin.. bu arada az önce nette bir haber okudum feci canım sıkıldı Van'da bi cöp konteynırında 3 günlük bir bebek cesedi bulunmuş biz bebek diye kıvranıyoruz insanların yaptıklarına bak yazıklar olsun, ama neyse allahın işine karısılmaz deyip günaha girmeyim :))
S.a arkadaşlar ben zeynep eğer aranıza kabul ederseniz bende geldim bende gece gündüz çocuğum olsun diye dua eden ve bekleyenlerdenim Rabbim hepimizi muradımıza erdirir İNŞALLAHHH ne diyim hayırlı akşamlar
hanımlar ümidimizi yitirmeyelim şimdi biarkladaşımdan haber aldım pkolu olduğu halde ve doktor tüpbebekten başka çare yok dediği halde çok şükür hamile çok mutluyum onun adına
GAMZEM tebrik ediyorum seni kuzum ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
S.a arkadaşlar ben zeynep eğer aranıza kabul ederseniz bende geldim bende gece gündüz çocuğum olsun diye dua eden ve bekleyenlerdenim Rabbim hepimizi muradımıza erdirir İNŞALLAHHH ne diyim hayırlı akşamlar
zeyno hoşgeldin cnm aramıza inşallah Allahım çok bekletmeden verir..ne zamandır istiyosun?
bap deme yaa,o bebekleri öyle bırakanları Allah nasıl biliyosa öyle yapsın yaa...nasıl bi vicdan nasıl bi kalp taşıyolar acaa...
ebuşum bugün yeni arkadaslarımız var topicte ne güzel:)
arf sende hoşgeldin aramıza.
hayirli geceler arkadaslar ben yeni katildim herkeze selamlar
hayirli geceler arkadaslar ben yeni katildim herkeze selamlar
hoşgeldin , ayagımı sürüyerek geldim sanırım :)))
zeyno hoşgeldin cnm aramıza inşallah Allahım çok bekletmeden verir..ne zamandır istiyosun?
İki yıllık evliyim ve evlendiğim günden beri istiyorum belki çok fazla bi süre değil ama...hayırlısıyla bi an önce kucağıma almak istiyorum o mis gibi kokuları oluyo ya onu doya doya içime çekmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?