Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

napıyım peloşum aynı kuzum dışarı çıkıcamda bibakıyım dedim
gelmiş kablo çok şükür sevindim canım

canım bende okumak istiyorum ayetel kürsi banada yazarmısın bitanem...

peloşum bu hafta yazmasam yada okumuyan olursa bildirsem sana liste hazırya
cicişimde istemiştide nasıl yapsak ben bi müsayit vakitte bakıyım olmazsa diğerlerinden eksiltiyim sizlerede yazıyım olurmu kuzum şimdi vaktim yok eve dönünce bakıcam bi çaresine

cok sagol canım sözleri cok güzelmiş

canım benim iyiyim sagol gecmişe bakıyodum ama o kadar birikmiş ki sonra bi ara bakarım sizleri kacırmamak icin vazgectim int kablosu bozulmuştu o yüzden giremedim...sen nasılsın cicicim...

ewet geçmişe daldımmı çıkamıyoo insann :87: iyyim canımm bekliyorumm bugün adet olayım da bu aykii çalışmalara:78: başlıyalım diyee ama hiçç belirti de yokk

napıyım peloşum aynı kuzum dışarı çıkıcamda bibakıyım dedim
gelmiş kablo çok şükür sevindim canım
oh eboşum gez canım havada cok güzel iyi gezmeler sana ...evet ya kociş fazla bekletmedi sagolsun cok özledim hepinizi valla tatlım...

canım ben epeydir okuyamıyorum bu sefer cok okumak istiyorum helede topigin kankaları yazısını görünce cok duygulandım allah razı olsun senden... okuyamayan olursa ve ya fazla okuyan olacaksa onları azaltabilirsin...tamam kuzum eve gelince ayarlarsın...

ağlama kuzum ya kıyamam bugünler geçicek elbet inanıyorum
eboşum benim bende sana kıyamam biliuyorum canım bugunlerde gececek allahımın izniylegüle güle canım görüşmek üzre kocaman öpüyorum seni...
ewet geçmişe daldımmı çıkamıyoo insann :87: iyyim canımm bekliyorumm bugün adet olayım da bu aykii çalışmalara:78: başlıyalım diyee ama hiçç belirti de yokk

canım niye bekliyosun belkide adetin gelmiycek bebişin gelcek hayırlısıyla ay ne güzel olur güzel haberlerini bekliyoruz

aferim kuzu sana maşallah erkencisin sen tabi
ben yeni kalktım her iim duruyor
Anam götürürüm ytabi yaa elinden tutar dolatırırım kuzu kuzu

uslu uslu elinden tutar gezerim abla.akıllıyımdır ben.

pelincim hoşgeldin canım,nasılsın?

cici sen nie regli bekliyon hadi git bi test yap,canımız sıkılıyo zaten belki halay çekeriz ??

,SeLiNa23,CİCİ35,dejavu_one,naneliseker,kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

:18:

cici sen nie regli bekliyon hadi git bi test yap,canımız sıkılıyo zaten belki halay çekeriz ??

hoşbulduk canım iyiyim sagol sen nasılsın selinacım...

canımm ben bu ay rahim filimi çektirdim 12 martta 10 gün yasaktı zaten 3 defacıkk yaramslık yaptıkk sanmıyorumm bu aydan ümitli değilimm kuzumm

canım hoşgeldin nasılsın

a.selam canım hoşgeldin.
hoş buldum kıslarr
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
herkes iyidir inşallah
sağol ablacım sana da iyi hafta sonlarıı diliyorum
süperr teşekkür ederim ablacımm

kıss gördümm sizii aşağıdakilerr yakalandınızz eliksirim ve kardelenbhr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…