Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

özel olmaz sa regl tarihinden kaç gün öncesine denk geliyo o 3 gün.ben seni hamile yapcam zorlaaaa

canımm 12 mart filim tarihi 10 gün yasak işte 22 sine kadar yasakk 3 günn oldu 22 sinden sonra 26 sıda adet tarihim yani yumurtlama dönemine yetişememişimdirr heraldee canımm benimm :97:

canımm 12 mart filim tarihi 10 gün yasak işte 22 sine kadar yasakk 3 günn oldu 22 sinden sonra 26 sıda adet tarihim yani yumurtlama dönemine yetişememişimdirr heraldee canımm benimm :97:

hiç belli olmaz canım geç yumurtlayan erken yumurtlayan oluyo.rahim filminden sonra hemen hamile kalan çok oluyo çünkü.inş

kıslarr benn toprlanayım artıkk yavaş yavaşş giremem artıkk heralde yola çıkıcam annemler gidicem h.sonu için hepinizee güzelll boll gezmelii hafta sonu diliyorumm veeee öpüyorumm hepinizi kocamann kocamann

:82:bakınn sizee h.sonu tutugum balıklardan getircem

hepiniz allaha emanet olun

ya ben bu konulara yeni başladım da ne oluyo bu film dr. istiyo herhalde biriniz bana bu konuyla ilgili fikir verebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…