:18:siftah da mı yok.nie ???ne iş yaptın sen bu ay
kısss okusana yazdıklarımııı benimmbiz yaramaslık yapamadıkkk kii diyom yaa sana nasıll olcekk :78:
:18:siftah da mı yok.nie ???ne iş yaptın sen bu ay
kıss yasaktıı iştee 10 günn sadece 3 gün oldu :78:
özel olmaz sa regl tarihinden kaç gün öncesine denk geliyo o 3 gün.ben seni hamile yapcam zorlaaaa
özel olmaz sa regl tarihinden kaç gün öncesine denk geliyo o 3 gün.ben seni hamile yapcam zorlaaaa
hoşgeldin canım.Rabbim dualarını kabul etsin inş.mrb bende ısrarla bebeğim olsun diye dua edenlerdenim nasip
kayram kardeloşum yoktu bugun ben göremedim
neyse ben kaçtıım
kayram kardeloşum yoktu bugun ben göremedim
neyse ben kaçtıım
canımm 12 mart filim tarihi 10 gün yasak işte 22 sine kadar yasakk 3 günn oldu 22 sinden sonra 26 sıda adet tarihim yani yumurtlama dönemine yetişememişimdirr heraldee canımm benimm :97:
mrb bende ısrarla bebeğim olsun diye dua edenlerdenim nasip
hiç belli olmaz canım geç yumurtlayan erken yumurtlayan oluyo.rahim filminden sonra hemen hamile kalan çok oluyo çünkü.inş
kızlar çok güldürdünüz beni ALLAH dasizi güldürsün inşallah
bi şeyi 40 defa söylersen olurmuş.inşallahhh kuzumm yaa senn karar verdinn ama söyliyee söyliyee gebe bırakcan benii
amin cümlemizi inş canım.kızlar çok güldürdünüz beni ALLAH dasizi güldürsün inşallah
canımm 12 mart filim tarihi 10 gün yasak işte 22 sine kadar yasakk 3 günn oldu 22 sinden sonra 26 sıda adet tarihim yani yumurtlama dönemine yetişememişimdirr heraldee canımm benimm :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?