ya ben bu konulara yeni başladım da ne oluyo bu film dr. istiyo herhalde biriniz bana bu konuyla ilgili fikir verebilirmisiniz?
kıslarr benn toprlanayım artıkk yavaş yavaşşgiremem artıkk heralde yola çıkıcam annemler gidicem h.sonu için hepinizee güzelll boll gezmelii hafta sonu diliyorumm veeee öpüyorumm hepinizi kocamann kocamann
:82:bakınn sizee h.sonu tutugum balıklardan getircem
hepiniz allaha emanet olun
selam arkadaslar nasilsiniz?
a.slm canım hoşgeldin,ben iyiyim sen nasılsın?[/Q
hosbuldum abla, sagolasin bende iyim
ewet canım doktorum istedi rahim filimi tüplerimi kontrol etmekk için istedii şükür kii temiz çıktı
ya arkadaslar bugün adetimin 3 günü ve ve cok ama cok az geliyor sanki bitiyor normalde hic böyle olmazdi bende offff sizce normalmidir
bence normal değil cnm ben artık az gelen adetten korkarım kisttimden dolayı bence doktora gitmelisin
sevindim bende regl olmayı bekliyorum DR. hormon testi yapacak düzensizlik varda bi an önce bunların hepsini atlatıp normale dönüp bebeşimi kucağıma almak istiyorum hayırlısı tabi de 1.5 yıldır bekliyorum sabrım kalmadı...siz ne kadarlık evlisiniz?
ben 1 ay önce kisttimden amaliyat oldum aldilar benden ayy insallah bidaha cikmamisdir
kardelenbhr+
birsen29
pelin67
ne bu sessizlikk kıslarrr
derinim ya benimde nerdeyse yarım saat sonra çıkmıştı 2. pembe çizgi sen genede bi kan testi yaptır ne olur ne olmaz ummadığın an geliverircanım evet yaklaşık 3 aydır ilaç kullanmıyorum ben..daha önce onlardan çıktıgını söylemişti eczacı...vücudum ilaçlardan temizlendi şükür...zaten bu çıkanda onlar gibi degil kuzum ya..saatler sonra çıkıyo yeri belli oluyo ikinci cizginin..pembemsi ama hemen çıkmadıgı için güvenmiyorum ben...ne zaman tak diye 5 dk dolmadan belircek o zaman ümitlenicem...
ni demek bebem yaa..inş en yakın zamanda iyi olursun..bana bakkk bide korunmaya başlamadan hamile kalırsan kısss:))belin arızalı kalcek anaa bide hamilelikk anam anammmm
aaa hayır olsun inşallah canım yaaa...ben çok iyiye yordum..neye yorduumu da tahmin edersin elbet:))hadi hayırlısı...
canım düşük olayına bişey diyemem dogru söylemiş doktorlar iki düşügü önemli görmiyor...ama nasıl yani 5 in üzerinde olursa dış gebelik diyo onu anlamadım:26:zaten dış gebeliktede normal gebeliktede kan degerleri aynı çıkıyo ki...dış olduguna nasıl karar vermiş...
canım evet resimdeki benim
aleykümselam canım...hay Allahım pc bozulması benden herkese geçti sanırım
evet cano kaçırdım seni...olsun ama hergece geç yatıyoz arada erken yatalım dimi:))öptüm seni canım
aman kardeloş diline mi düştük kız aşkolsun napıyım hastayım yorgunum hamileyim yoğunum ancak okuyorum ama okumadan geçmiiyorum yaa size yeni teknikler öğrettim fenamı hem sen profluktan istifa etmedinmi neyse inşallah hamile kalırsında boş alıntı yaparsınkızlar,bana geçmiş olsun diyenlere teker teker teşekkürler.
yeni gelenler,hpiniz hoş geldiniz,paylaşılan dualar için teşekkürler.
geçmiş çok uzun olunca almadım,aslında aldımda,geri sildim
erindim daha kahvaltı bile yapmadan,hepsinin altını dolduurmaya.
gerçi yeni tekniğimiz var değil mi,alıp altını boş bırakmakama ben hamileyim diyede yırtamam,nolcek.
herkeze hayırlı bir gün diliyorum.
samyelim geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla zamanında doğumunu yaparsın darısı sevtunun başına inşallah onunda seninki gibi güzel geçerde bebişlerinize kavuşursunuzkızlar merhaba. biz eve geldik. allahıma çok şükür dikiş ii geçmiş. sadece bugün tamponları çıkarırken canım çok yandı. bebeğede ultrasonda batı, bebekte ii dedi.15 nisanda kontrolümüz var. şimdilik ben çıkıyorum,biraz dinleneyim. hepinizden allah razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz...
seni gezekçi tabii güzel havayı buldun hemen gezmeye git bizde evde oturak burdada hava güzel ama fazla gezmak yasak neyse bizde doğum sonrası gezerizNeyse ben kaçtım sonra görüşürüz bu hvayı kaçırmak istemiyorum işlerimi bitirip çıkıyım
kayram nerdesin kuzum merak ettim seni yaa :26:
Hadi öptüm hepicinizi :80:
kız cici belki yumurtlaman geç olmuştur bide ilmden sonra hamiş kalma olasılığı fazlalaşıyo kanallar tamamen açılıyo kolay geçiyolar yumoşlar inşallah en kısa zamanda olurcanımm ben bu ay rahim filimi çektirdim 12 martta 10 gün yasaktı zaten 3 defacıkk yaramslık yaptıkk sanmıyorumm bu aydan ümitli değilimm kuzumm
sen daha temzilikmi yapıyom kuzu saa kolay gelsiniyiyim canım çok şükür.perdeleri yıkayıp cam siliyordum.perde astım ondan geç oldu cevap.şükür işim bitti şimdi karnımı doyuruyorum.
napıyon kız elixsir nereye kaçtınneyse kıslar ben kaçar görüşürüüükk
inşallah canım Allahım adet gününde bebişin haberini alda daha da çok gülkızlar çok güldürdünüz beni ALLAH dasizi güldürsün inşallah
tamam cici balık getirecek tutupta kesin aç kaldık biraz yemek depolayalımda iyice aç kalmayalımkıslarr benn toprlanayım artıkk yavaş yavaşşgiremem artıkk heralde yola çıkıcam annemler gidicem h.sonu için hepinizee güzelll boll gezmelii hafta sonu diliyorumm veeee öpüyorumm hepinizi kocamann kocamann
:82:bakınn sizee h.sonu tutugum balıklardan getircem
hepiniz allaha emanet olun
telf konuşuyodum annemle canım
kız cici belki yumurtlaman geç olmuştur bide ilmden sonra hamiş kalma olasılığı fazlalaşıyo kanallar tamamen açılıyo kolay geçiyolar yumoşlar inşallah en kısa zamanda olur
tamam cici balık getirecek tutupta kesin aç kaldık biraz yemek depolayalımda iyice aç kalmayalım
PELOŞUM sanada yazdım kuzum haberin olsun listeye bakarsın
CİCİŞİM sana yazmadım buhafta adet olabilceğin için inşallah olmazsında haftaya yazarız olurmu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?