kızlar derinim hastaymış gelemiyomuş haber veriyim dedim
çok fena olmuş işyerinde kuzuma rabbim şifa versin
geçmiş olsun canım derine acaba bebiş varmıkide hastalandı inşallah öyledirkızlar derinim hastaymış gelemiyomuş haber veriyim dedim
çok fena olmuş işyerinde kuzuma rabbim şifa versin
evet canım iş azlığı sebebi ile çıkarttılar bide hep şehir dışına gitmek zorunda kalıyodu Allahım hayırlısını versincanımmm benimm yaa sormaa ne haltlar yaptımewett balık tutamadımm amaa tutamadıgım gibii balık tutmak için yem olarak kullandıgım balıklarıı da arabada unutmuşumm arabada kokmuş balıklar şimdi arabamm leşş gibi kokmuş balık kokuyooo eşim yoktu çalıştıgı için h. sonu yanımda değildi dün arabayı almışş diyoo tebrik ederim hayatım seni
birsenim wallaa hayırlısıı canımm ben bu aydan ümitli değilimm ama nasip artıkk umutlanmakta istemiyorumm
canımm eşin iştenmi çıktıı :26:
ayyy ciciş ya ne fena kokmuştur çıkmazda şimdi kokusu bende bazen pazar alışverişi yapıyorum soğan filan koyduğumda arabaya kociş hemen anlıyo yinemi soğan aldın diye .balık çok daha kötü
geçmiş olsun canım derine acaba bebiş varmıkide hastalandı inşallah öyledir
evet canım iş azlığı sebebi ile çıkarttılar bide hep şehir dışına gitmek zorunda kalıyodu Allahım hayırlısını versin
iyiyim ablamm ama belimin sol tarafı agrıyoo acepp adetmi olcamm diye düşünüyorum :26:ama yorgunluktanda olabilir eve gel yemek yap ye bidaha yemek yap ertesi akşam içinn :84: duş aldım daha yeni oturdumm yaa nedir bu çilemm bu sabah resmenn süründüm işe giderkenn vee hemen eşime msj gönderdim '' hayatım ben biraz önce bi karar aldım artık evimin kadını cocuklarımın anası olucam işi bırakıyorum ''beşimdenn cvpp gecicekk hayatımm biraz sonra uyancaksın
geçmiş olsun canım derine acaba bebiş varmıkide hastalandı inşallah öyledir
evet canım iş azlığı sebebi ile çıkarttılar bide hep şehir dışına gitmek zorunda kalıyodu Allahım hayırlısını versin
kızlar benimm goncam geldi
hepinizi ayrı ayrı kocaman kocaman öpüyorumm
iyi akşamlar güzel sohbetler kuzularrr :79:
hadi sanada kuzum öpüyorumçok iyi geceler
hımm şimi oldu iyi geceler öpücügümü aldıgıma göree çıkabilirm :79:
nazcım yaşadığın zor ama Allahım herşeyin hayırlısını versin bizim de kaderimizde byle yaşamak varmışslm arkadaşlar bnide aranıza alın ltfen kasım hamişlerindeydim 5 aydır birgin bu topiğe geleceğim aklıma gelmezdi ama hepimiz insanız we hayatımızda birçok imtihanlardan geçebiliyoruz
brz kndimi tanıtayım 25 yaşındayım we kasımda tek yumurta ikizlerime hamile olduğumu örenmiştim
dünyalar bzm olmuştu herşey çok gzl giderken 20. haftamda dr suyun fazlalaşıyo dikat etmemiz lazım dedi
we 1 hafta içinde gitgide arttı ilaçlar dinlenmek hiç fayda etmedi wee
18 mart günü hastaneye yatışım yapıldı bebeklerimin bnden kopacağı halaa aklıma gelmiyodu alttan sularımın akmasına rağmeen
akşam saat 9 gibi btn sularım boşaldı allahım o anı anlatmak bile zor geliyorr
btn suyum boşalınca bni hmn doğuma aldılar we sunii sancıyla meleklerimi bnden kopardılar
rabbim kmseye banada bidaha aynı acıları yaşatmasın
ama herşey allahtan deyip kaldığımız yerden hayata dwm ediyoruz yine yeniden kadığımız yerden dwm etmek için....
işte bnm hikayemde bu.. aranıza katılıp burdan dwm edebilmek istiyorum eğer bu sıcak topikte banada yer warsa...
sanada geçmiş olsun canım haklısın öyle yaşayıp yaşamayacağı belli olmadığı için üzülme desekte fayda etmez artık geçmiş olsun inşallah kısa zamanda tekrar kauşursun bebişinehepinize tek tek ilginizden dolayı çok teşekkür ederim..eskişehirde yaşıyorum çalışıyorum..
Bebeiğimizin kafasında su birikmişti ve kafa çapı sürekli büyüordu ayrıca kafatasında incelme vardı.bunlara bağlı olarak (büyük bi ihtimalle)yarık damak ve dudak oluşmuştu ...doktorlar anne karnında bile yaşaması çok mümkün değil doğsa bile sürekli cihazlara bağlı olarak yaşar ki bu derecede ve sürekli ilerliyorken yaşaması münkün bile değil dediler..usg de herşey apaçık görünüyordu zaten..ve bize sonlandırmamızı söylediler düşündük ve karar verdik..çünkü çok zordu hareklerini hissettikçe onu kaybedeceğimi düşünmek çok zor geliyordu..ve 25.şubatta suni sancıyla normal doğum yaptım...
Oysa ne hayallerle gitmişti kontrole oğlumuzu görcektik..arkadaşlarda bizle irlikte geldiler görelim diye ama doktor birbir sayınca yıkıldım o sedyede..doktor sakinleşmemei bekledi ve açıkça herşeyi anlattı..ama dayanılacak gibi değildi...eşimde bende hıçkırıklara boğulduk..tüm ümidimiz tüm hayallerimiz belki son bulacaktı ve bulduda..çok acılar çektim hastanedeki 3 gün geçmek bilmedi 1 gün suni sancı çektim ama elim biran karnımdan kopamıyordu bebeğime dokunup onunla konuşuyordum..ama elden bişi gelmeyecekti...içimden kayıp çıktığı ana kadar o derece yıkılacağımı düşünememiştim ..içimdeydi ve benleydi ama kopup gittişimdi düşünüp ona şarkılar söylüyorum dualar ediyorum ...ve annesinin onu çok sevdiğimi çok isted
iğimi bilmesini istiyorum..bunu bilsin yeter ve ahirette bizden kopmasın kavuşalım diye dua ediyorum...
konuşursan geçmiş olsun dediğimi söyle üşütmüştür inşallah çabucak geçervalla birsoşum başı çok ağrımış bide istifra etmiş sesi iyi gelmiyodu allahım şifa versin
nazcım yaşadığın zor ama Allahım herşeyin hayırlısını versin bizim de kaderimizde byle yaşamak varmış
sanada geçmiş olsun canım haklısın öyle yaşayıp yaşamayacağı belli olmadığı için üzülme desekte fayda etmez artık geçmiş olsun inşallah kısa zamanda tekrar kauşursun bebişine
konuşursan geçmiş olsun dediğimi söyle üşütmüştür inşallah çabucak geçer
annammmmmmm kimsecikler yok pfff:97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?