olabilir kuzum ya bazen benimkide laf ediyo o evde olduğunda girmiyorum işte özelliklede izinli günündebilmiyorumki canım olabilir ondan cok sizlerle ilgileniyorum
hoşgeldin canım nasılsın...
iyi akşamlar canım hoşgeldin inş bebişin seninledir hayırlısı olsun...
Ebrarcım ben dualarımı okudum allahım kabul etsin inşallahhh AMİN
canım sonuçta ne kadar üzüldük geçmiş olsun desekte hepimizin içinde bi yara gibi kalıyo inşallah bundan sonraki bebeğin hayırlı sağlıklı gelir sana
hee hastaysa sakın içirme çocuk öksürükten astım olursa o zaman ne yapacan şuru p sonrası yatmadan birer yemek kaşığı pekmez içir viks sür iyice sırtı ile göğsüne iyice sarıp yatır iyice terlet 2 kere tekrarla üstünü değiştir öyle yatsın gece iyi gelir hadi geçmiş olsun
neyse gelsinler ama boş gelmek yok azcık hediye bebiş getirsinler
ya uzun geldi demi geçmiş sende alıntı yap altını boş bırak bişey diyen olursa birsen öğretti diye beni suçlarsın
iyiyiz kardelenbhr adet tarihi ne zaman
hoşgeldin aleyna
evet cok kaptırmamaıyılm.eylulde bı dusuk yaptım zaten .6 aydır denıyoruz
daha yenı evlıyım 8 aylık.bakalım hayırlısı
trakya gecmıs olsun cnmm ben de yawrumun durması sebeıyle 3 gun once kaynbettım.1 ay dınlenıp tekrar calıuşmalara baslayacagız ama benmce war sende cnmmm.ınsallah.ben de ümitliyim su an acım taze ama yakın zamanda gelecek melegım bılıyorum gıden yawrum da kardesını koruyacak =(((
bi şey sorucam kasıklarım çok ağrıyooo karnımın içi de ....
hoşbuldummmmmm süngercim nassıneh iii olamaya çalışyorum kızım hasta oyüzden çok üzgünüm
özledimmmm bileeee dünürümmmm
doğru sonuç vermeye bilir canım ben adetimin 3. gunu yapmıştım negatifti 5. günü yaptım pozitif çıktı
hoş geldiiinnnnnnnnn
hoşbuldum canım gitti misafirim bugun nasılsınnerdesin kuzu sen yaa merak ettim gerçi misafirin var diyede endişelenmedim gittimi senin misafir
hadi hayırlısı inşallah müjde verirsin bize canım
sözler unutulmasında arada gelip giderler bize
saol kuzum keyifle okudum inanki
aleykümselamToplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 pelin67+ kardelen49+ trakya kardelen5233+ sunger+ swcnprlk birsen29+ KAYRAM29+ Miranda+ eecee+ elixsir+
herkese selam tekrardan
hoşbuldum kayra sen nasılsınsenı cok ama cok ıyı anlıyorum bunu yasamıs brı olarak allah yardımcımız olsun
selam kuzu nasılsın
kızlar esım geldı ben cıkıyorum ıyı geceler hepınıze
hoşbuldum birsen nasıl hüseyin emremizcanım sonuçta ne kadar üzüldük geçmiş olsun desekte hepimizin içinde bi yara gibi kalıyo inşallah bundan sonraki bebeğin hayırlı sağlıklı gelir sana
hee hastaysa sakın içirme çocuk öksürükten astım olursa o zaman ne yapacan şuru p sonrası yatmadan birer yemek kaşığı pekmez içir viks sür iyice sırtı ile göğsüne iyice sarıp yatır iyice terlet 2 kere tekrarla üstünü değiştir öyle yatsın gece iyi gelir hadi geçmiş olsun
neyse gelsinler ama boş gelmek yok azcık hediye bebiş getirsinler
ya uzun geldi demi geçmiş sende alıntı yap altını boş bırak bişey diyen olursa birsen öğretti diye beni suçlarsın
iyiyiz kardelenbhr adet tarihi ne zaman
hoşgeldin aleyna
bilmiyorumki canım olabilir ondan cok sizlerle ilgileniyorum
hoşgeldin canım nasılsın...
iyi akşamlar canım hoşgeldin inş bebişin seninledir hayırlısı olsun...
hoşbuldum pelincim sen nasılsın
kızlar benim biraz işim var nette,daha sonra görüşürüz,şimdilik iyi akşamlar size.
hoşbuldummmmmm süngercim nassın
hoşbuldum canım gitti misafirim bugun nasılsın
aleykümselam
hoşbuldum kayra sen nasılsın
hoşbuldum birsen nasıl hüseyin emremiz
hoşbuldum pelincim sen nasılsın
iyiyim bende kuzum bildiğin gibiişte
sen neler yaptın herşey yolundamı
trakya gecmıs olsun cnmm ben de yawrumun durması sebeıyle 3 gun once kaynbettım.1 ay dınlenıp tekrar calıuşmalara baslayacagız ama benmce war sende cnmmm.ınsallah.ben de ümitliyim su an acım taze ama yakın zamanda gelecek melegım bılıyorum gıden yawrum da kardesını koruyacak =(((
inşallah canım güzel duaların için teşekkur ederımm..her ay husarana ugradım.doktora gıttım dayanamadım.doktor gelmene gerek yok dedı.mukemmelmış hersey sadece stres dedi
kızlarrrr benım face hep acık ordan da gorusuruz...
eklermısınız benı
face ismim
sevcan ümit parlak
iyi geceler canım allahım şifa versin görüşmek üzereKızlar bende cıkıyorum bu ay regl beni baya zorlayacak sanırım miğdem bulanıyo , sıcak bastı, içim sıkılıyor.. biraz uzanayım, kocişe takılayım biraz.. hepinize iyi geceler kocaman öpüyorum sizleri
sanada inşallah görüşürüz sungercimkociş çağırıyo iii geceler herkeze allah herkezin bu gece kalbinden geçen bütün güzel duaları kabul etsin inşallah
ALLAHA şükür herşey yolunda abla adet olmamışsın test yapmıyon mu merak ediyom seni yap kız bi tene tess
benim fesim yoooooook ki
kociş çağırıyo iii geceler herkeze allah herkezin bu gece kalbinden geçen bütün güzel duaları kabul etsin inşallah
kardeloş gene kaçtın demi hain ALEYNA sgl canım emrecik şimdi iyi 6 nisanda kontrol var ama bakalım sigortamız bitiyo eşim işten çıktı bu gidişle doğumu evde yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?