Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olabilir kuzum ya bazen benimkide laf ediyo o evde olduğunda girmiyorum işte özelliklede izinli gününde

canım nasılsın ?düzeldin inşallah
ağzına sağlık canım
evet canım benimkinin izin günü olmadıgı icin bi akşam görüşebiliyoruz oda onunla vakit gecirmemi istiyo haklı aslında bazen kaptırıyoruz kendimizi

kızlar ben bırazdan aractan ıneceğimmm.mısafırlıge geldım ama yıne acarım bu akşam ıcınde sanırım...görüşürüz ALLAH'A EMANET OLUN...ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN.face hep acık ama ısteyenler eklesın
sevcan ümit parlak

trakyaaa cnm stres yok!!! o işe bebek dıye başlamamk lazım bız hep ole başlardık.sonra oluruna bıraktık.öyle olmuştu takma canımsınnn

canım teşekkurler...oluruna bıraktımm artık takmıyommm.sadece karnım çok ağrıyoo ara ara kasıklarımda onlar benı şüphelendırdı..bu sefer

evet canım benimkinin izin günü olmadıgı icin bi akşam görüşebiliyoruz oda onunla vakit gecirmemi istiyo haklı aslında bazen kaptırıyoruz kendimizi

iyiyim canım sagol...

çok haklı bencede peloşum bize onlardan hayır var kuzum kocişleri mutlu etmemiz gerek

ALLAH yardım etsin birsen zor oluyo ama eşin bulur o z amana kadar iş merak etme zaten 6 ay gecerli deyilmi ki işten cıktıktan sonra
iyi geceler canım allahım şifa versin görüşmek üzere

sanada inşallah görüşürüz sungercim

evet canım olmadımda benim herzamanki halim oyüzden umursamıyorum
bu sefer umursa kız belki vardır İNŞALLAH vardır
ama yaparsan haber ver olurmu canım
=((( alıver bıtane cnm ...benm acık hep orası da gorusurz cogu arkadasla ordan gorusuyozz.
eşim kızıyo canım ondan alamıyom yoksa bu zamana kalırmıydı benim feccccccccc:82:

merak etme kuzum ya haber vermezmiyim ama hiç belirti yok sanmıyorum

zaten balıkta getirmedin bizi aç bıraktın ama neyse perşembeye az kaldı inşallah bebiş vardırda adet olmazsın

kızlar derinim hastaymış gelemiyomuş haber veriyim dedim
çok fena olmuş işyerinde kuzuma rabbim şifa versin

merak etme kuzum ya haber vermezmiyim ama hiç belirti yok sanmıyorum

zaten balıkta getirmedin bizi aç bıraktın ama neyse perşembeye az kaldı inşallah bebiş vardırda adet olmazsın

canımmm benimm yaa sormaa ne haltlar yaptım ewett balık tutamadımm amaa tutamadıgım gibii balık tutmak için yem olarak kullandıgım balıklarıı da arabada unutmuşumm arabada kokmuş balıklar şimdi arabamm leşş gibi kokmuş balık kokuyooo eşim yoktu çalıştıgı için h. sonu yanımda değildi dün arabayı almışş diyoo tebrik ederim hayatım seni

birsenim wallaa hayırlısıı canımm ben bu aydan ümitli değilimm ama nasip artıkk umutlanmakta istemiyorumm

canımm eşin iştenmi çıktıı :26:

selam cicişim ben iyiyim sen nasılsın canım

iyiyim ablamm ama belimin sol tarafı agrıyoo acepp adetmi olcamm diye düşünüyorum :26:ama yorgunluktanda olabilir eve gel yemek yap ye bidaha yemek yap ertesi akşam içinn :84: duş aldım daha yeni oturdumm yaa nedir bu çilemm bu sabah resmenn süründüm işe giderkenn vee hemen eşime msj gönderdim '' hayatım ben biraz önce bi karar aldım artık evimin kadını cocuklarımın anası olucam işi bırakıyorum ''b eşimdenn cvpp gecicekk hayatımm biraz sonra uyancaksın

ayyy ciciş ya ne fena kokmuştur çıkmazda şimdi kokusu bende bazen pazar alışverişi yapıyorum soğan filan koyduğumda arabaya kociş hemen anlıyo yinemi soğan aldın diye .balık çok daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…