evet canım benimkinin izin günü olmadıgı icin bi akşam görüşebiliyoruz oda onunla vakit gecirmemi istiyo haklı aslında bazen kaptırıyoruz kendimiziolabilir kuzum ya bazen benimkide laf ediyo o evde olduğunda girmiyorum işte özelliklede izinli gününde
canım nasılsın ?düzeldin inşallah
ağzına sağlık canım
hoşbuldummmmmm süngercim nassın
hoşbuldum canım gitti misafirim bugun nasılsın
aleykümselam
hoşbuldum kayra sen nasılsın
hoşbuldum birsen nasıl hüseyin emremiz
hoşbuldum pelincim sen nasılsın
iyiyim canım sagol...
sunger sende beni hiç görmüyon yazdıklarıma cevap vermiyon ne iş bakım
trakyaaa cnm stres yok!!! o işe bebek dıye başlamamk lazım bız hep ole başlardık.sonra oluruna bıraktık.öyle olmuştu takma canımsınnn
ya ama sonrada biz bişey diyince ben baktım diyolar öyle değilmio benide görmedi malesef cevap vermeden gitti
evet canım benimkinin izin günü olmadıgı icin bi akşam görüşebiliyoruz oda onunla vakit gecirmemi istiyo haklı aslında bazen kaptırıyoruz kendimizi
iyiyim canım sagol...
ALLAH yardım etsin birsen zor oluyo ama eşin bulur o z amana kadar iş merak etme zaten 6 ay gecerli deyilmi ki işten cıktıktan sonrakardeloş gene kaçtın demi hain ALEYNA sgl canım emrecik şimdi iyi 6 nisanda kontrol var ama bakalım sigortamız bitiyo eşim işten çıktı bu gidişle doğumu evde yapacam
bu sefer umursa kız belki vardır İNŞALLAH vardıriyi geceler canım allahım şifa versin görüşmek üzere
sanada inşallah görüşürüz sungercim
evet canım olmadımda benim herzamanki halim oyüzden umursamıyorum
eşim kızıyo canım ondan alamıyom yoksa bu zamana kalırmıydı benim feccccccccc:82:=((( alıver bıtane cnm ...benm acık hep orası da gorusurz cogu arkadasla ordan gorusuyozz.
evet canım benimkinin izin günü olmadıgı icin bi akşam görüşebiliyoruz oda onunla vakit gecirmemi istiyo haklı aslında bazen kaptırıyoruz kendimizi
hoşbuldummmmmm süngercim nassın
hoşbuldum canım gitti misafirim bugun nasılsın
aleykümselam
hoşbuldum kayra sen nasılsın
iyiyim canım sagol...
:78::78::78::78::26:
peloşum güle güle kuzum ayrıca balık yiycekmişsiniz afiyet olsunkızlar ben cıkıyorum kociş geldi... sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
ya ama sonrada biz bişey diyince ben baktım diyolar öyle değilmi
ALLAH yardım etsin birsen zor oluyo ama eşin bulur o z amana kadar iş merak etme zaten 6 ay gecerli deyilmi ki işten cıktıktan sonra
bu sefer umursa kız belki vardır İNŞALLAH vardır
ama yaparsan haber ver olurmu canım
eşim kızıyo canım ondan alamıyom yoksa bu zamana kalırmıydı benim feccccccccc:82:evet canım benimkinin izin günü olmadıgı icin bi akşam görüşebiliyoruz oda onunla vakit gecirmemi istiyo haklı aslında bazen kaptırıyoruz kendimizi
ALLAH yardım etsin birsen zor oluyo ama eşin bulur o z amana kadar iş merak etme zaten 6 ay gecerli deyilmi ki işten cıktıktan sonra
eşim kızıyo canım ondan alamıyom yoksa bu zamana kalırmıydı benim feccccccccc:82:
yok canım ya 3 ay geçerli işten çıktıktan sonra arada işe gidiyo ama günlük gidiyo nisanda 3 ayımız doluyo
zaten balıkta getirmedin bizi aç bıraktın ama neyse perşembeye az kaldı inşallah bebiş vardırda adet olmazsıngünaydınn canlarr
oy oy bu sabah uyanmakk ne zor geldii yavv
dün doktorumu aradımm dedimm gelmedi benim kırmızılardedii test yaptınmı dedim yapsamda çıkmaz testte dedimm ozmann bekle dedi perşembeye kadar gelmezse test yap sonrada bana gel dedii % 80 dedi gebe %20 pko dan olma ihtimali var dedii şimdi gelirmi bu perşembee yawww :26:
:92:huuhuuu güzellll hatunlarrr nasılsınızz bakalımm
merak etme kuzum ya haber vermezmiyim ama hiç belirti yok sanmıyorum
eşim kızıyo canım ondan alamıyom yoksa bu zamana kalırmıydı benim feccccccccc:82:
yok canım ya 3 ay geçerli işten çıktıktan sonra arada işe gidiyo ama günlük gidiyo nisanda 3 ayımız doluyo
HE BEN TAM BİLMİYOM KIZ O İŞLERİ AKLIMDA 6 AY KALMIŞ İNŞALLAH eşin cok güzel bi iş bulur canım
zaten balıkta getirmedin bizi aç bıraktın ama neyse perşembeye az kaldı inşallah bebiş vardırda adet olmazsın
selam cicişim ben iyiyim sen nasılsın canım
canımmm benimm yaa sormaa ne haltlar yaptımewett balık tutamadımm amaa tutamadıgım gibii balık tutmak için yem olarak kullandıgım balıklarıı da arabada unutmuşumm arabada kokmuş balıklar şimdi arabamm leşş gibi kokmuş balık kokuyooo eşim yoktu çalıştıgı için h. sonu yanımda değildi dün arabayı almışş diyoo tebrik ederim hayatım seni
birsenim wallaa hayırlısıı canımm ben bu aydan ümitli değilimm ama nasip artıkk umutlanmakta istemiyorumm
canımm eşin iştenmi çıktıı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?