ah canım ya kıyamam çok ağır sözler söylemişler arada yanlış anlaşılma varken suçun yokken hayret ya bu nasıl insanlık allahım akıl fikir versin sanada sabır diycek bişey yok inankiamman bosver istemiyorum onlarin parasini falan . zaten kavgada ondan cikti beni tr göndercekti guya benim bacimin 6 ay sonra dügünü var. 300 ytl bilet olcakya herseyime karisiyo biletide biz alcaz die söylüyo ben ona bilet falan alda demedim türkiyeye gitti anneme biz alriz gelinin biletini demis benim garip anamda bunu duyunca heveslendi iste seviniodu kizim gelcek die. bu bileti alcak yaa günü belli degill teyzem bunlara 16si demis annem daha belli degil diyodum bende belli degilmis dedimm vaymisin sen öyle dien yalancisin falan dedi bende bu kelimeyi ilk duyusum degil tabi bunu duyunca benim kafa atti eve geldim ertesi gün aradim ben anamla konustum belli degil daha dedim belli olunce alirim dedim siz almayin sizin paranizi istemiyorum dedimmm kötü bisimi bu aslinda icimde neler gecti söylemek icinde esimin anasidir die sustumm. aksam esim yokken eve geldiler terbiyesizz. sen kimsin kim oldugunu zannedion oglumu doldurdun simdi 1 ay senin yanidaolur 1 ay sonra senin ne oldugunu anlar kapiyo koyar ananda babanda bakmazz kalirsin öyle falan dediii ben gene sustumm esimin hatri icinn.. hala kullaklarimcinliyo sesi sen kimsin ,anan baban bakmaz, sen insan bile degilsin , terbiyesiz die bagirdigii.ben bunlar haketmedimm özürdiledim sucu üstüme aldimm hala gene tavirr mesela bugün evlerini aradim cikmadi teyzem onlarin evin altinda oturuyor sonra teyzemi aradim evde dedi eee bu ne simdiii... amma olsunn oda benim cektigim acinin aynisini ceker ins annamin cektigi acinin aynisini ceker innnss. ben bed dua etmiyorum onunda benim yasimda kizi var oda evlii ... nee benim cektigim acinin azini ceksin ne cogunu benim yasadigimin aynisini yasasinki beni anlasinn. bu beddua sayilmazz ne fazlasi ne azii.. tabbki benimki gibi anca öyle anlar
iyiyim kuzumm
merakta bıraktımm sizleri ama en son memlekete gitmiştim döndğümde bir pc miz yoktuuuu
şimdi ablamdayımmm
yani hala pc miz yokk
bende bi değişiklik yokk
sizlerde ne var ne yokk
ya diğer topicdekilerde merak ediyodu bizde biz onlara soruyoruz onlar bize bayabi endişelendikofffff konuşacak çok seyyyyy varrrrr
diğer topikteki arkadaşlarda özel msj atmışşş
sende atmışınn canlarımm ya
inşallah o da olur en yakın zamanda tatlımm
çok şükür bi sorun yok canım
bebek dışındaa
patakla canımm haketmişimm yaneeeee ama benim pekde suçum yokk
pc alacağız inşallah bi günnn
ah canım ya kıyamam çok ağır sözler söylemişler arada yanlış anlaşılma varken suçun yokken hayret ya bu nasıl insanlık allahım akıl fikir versin sanada sabır diycek bişey yok inanki
ah canım ya aklımızdan neler geçti ya şükür iyisin
demek pc yok nolduki senin pcye çöpemi attın yoksa kıllık yapıyodu sana
canım bende değişiklik yok aynıyım hamişlerimiz var tabi
demek sendede aynı herşey hayırlısı olsun inşallah
ama varya yelizim iyki haber verdin ya çok yazdık sana ama
kayray düşeenin hepsi ablm bn kaçtmm müsadenzle sabh 7dekalkıcm
yelizz hoşgeldn sende kuzu hadi by
kayray düşeenin hepsi ablm bn kaçtmm müsadenzle sabh 7dekalkıcm
yelizz hoşgeldn sende kuzu hadi by
inan o sabirA cooook ihtiyacimm varrr cnmm..
hayirli gecelr cnmm
ah canım ya kıyamam çok ağır sözler söylemişler arada yanlış anlaşılma varken suçun yokken hayret ya bu nasıl insanlık allahım akıl fikir versin sanada sabır diycek bişey yok inanki
ah canım ya aklımızdan neler geçti ya şükür iyisin
demek pc yok nolduki senin pcye çöpemi attın yoksa kıllık yapıyodu sana
canım bende değişiklik yok aynıyım hamişlerimiz var tabi
demek sendede aynı herşey hayırlısı olsun inşallah
ama varya yelizim iyki haber verdin ya çok yazdık sana ama
ya diğer topicdekilerde merak ediyodu bizde biz onlara soruyoruz onlar bize bayabi endişelendik
valla kardeloşla sürekli aradık seni oda pataklar seni bak şimdiden diyim
canım sağlık olsun bebekde olur senin iyi haberini aldımya inanki hamile kalmış kadar sevindim
ya alın pcyi bukadar ara verme artık çok özledik seni
hos geldinn yelizcimm.. nasilsinn. ben buralarda yeni sayilrim gerci 4 ay olcak ama neyse ..
allahım çok büyük canım merak etme yanına kalmaz er yada geç anlar bazı şeyleri
aslında büyük onlar alttan alması gereken onlarda büyüklüğü sen yapmışsın helal olsun sana
sen rabbime havale et gerisini düşünme
bozulmuş sonunda tamamen
yapıılacak bi arıza değilmişş
çöpe atmadık dekor olarak duruyooo
evet daha kimler hamiş bakacağımm ilk sayfaya gidipp
anacımm bu pc de iyi değilki ısınınca kapanıyooo.
ya sizlere büyük haksızlık yaptımm
ama haber verebileceğim bi yerde olmadıki
pataklayın beni anacığımmm
kardelenim nasıl iyimiii
inşallah kuzumm olacak hayırlısıyla
bizde anne olacağız allahın izniyle
hoşbulduk cnmm
iyiiyim sen nasılsınn
hoşgelmişin ebrarımın topikinee
kardeloşda iyi canım biz aynıyız bıraktığın gibipataklayın beni anacığımmm
kardelenim nasıl iyimiii
inşallah kuzumm olacak hayırlısıyla
bizde anne olacağız allahın izniyle
hoşbulduk cnmm
iyiiyim sen nasılsınn
hoşgelmişin ebrarımın topikinee
canım bukadar yıpratma kendini ya yazık canına ne sanki buhayata onlar için gelmedin saygını göster ama fazlada ezdirme kendinibüyükte istee o 43 yasinda ben 19 neysee güzel allahimm kimsenin hakkini kimsede birakmazz . ben onlar icin halaa kötü birsey istemiyorumm .. anlasin ne yaptigini o bana yeterrr. valla 1 haftada kendimi kaybettimm yüzümde stressten dolayi birsürü sivilce ciktiii kafam allak bullak rengimm ölü gibi artik toparlanmaya calisiyomm sonn vurgunumdaa 1 hafta sonra olacak adetiimm baslayinca...
azra ne zamandır yok ebrarımm
o da iyidir inşallahh
bu arada topikimiz sabitlenmişşşş tebrilk ed,yorumm
belki bi gn kendilinden düzelir diye bekliyorummmdemek atmadın çöpe hep diyodun atıcam diye neyse yenisi gelsin atarsın
ah canım ya haksızlık değilde çok merak ettik anlatamam sana kızdıkda tabikiama neyse şükürler olsun haberini aldık canım
buarada tuğçe hamile senin tanıdıklarından mızmız hamile bizler halen yerimizde sayıyoruz kuzum
hosbulduk cnmm.iyyim yani sayilirim valla bende bilmiom nasil oldugum
valla cook iyi geldi bu tobic banaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?